עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by PeaS,

אני בטוח בזה רק ב99% אז אני רק רוצה לוודא מעבד AMD לא תומך בזכרונות מסוג rd-ram נכון? חוץ מזה בטח שמתם לב שאני חדש וזאת ההודעה הראשונה שלי...

2. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

זה צץ לי מאיפהשהו .... אחרי איזה כמה משחקים , עם דריוורים , והביוס של הכרטיס .... קיצר , זה הופיע : מה זה ומה עושים עם זה ??!?!?!?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

טוב, הת'רנד כיום בארץ זה אסוס וג'יגה-בייט לגבי מרבית לוחות האם, ואין כמעט התעניינות בלוחות של חברות אחרות. לפעמים קצת AOPEN, או MSI אבל לא יותר מזה. קשה לי להבין כיצד היבואנים/הצרכנים/המשווקים מתעלמים באופן כ"כ גס מייצרנית הלוחות ABIT, שהיא אחת מהמובילות בתחום, בעלת לוחות מעולים ויציבים ביותר וגם בעלי יכולות אובר-קלוק נהדרות יותר מכל חברת לוחות אם אחרת. ABIT היא זו שהמציאה את הלוח הראשון שאפשר היה להגדיר בו את מהירות ועוצמת החשמל למעבד דרך הBIOS, הלא זה הSoftMenu המפורסם, וכיום הוא עומד גל גרסא שלוש ומשווק עם הלוחות החדשים ביותר של ABIT. בכל פעם שאני משדרג/בונה לעצמי מחשב חדש אני נותן הצצה ללוחות האם של ABIT, שפעם הייתה מיובאת באופן יותר טוב לארץ ע"י אקסלנט, וכיום זו האחר…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Pc_Master,

Epson - Stylus Color C20UX - A4 - 720X720dpi - 6ppm - WIN 98/ME/2000 - USB איך הביצועים שלה?

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  5. Started by amd950,

אנא עיזרו לי להחליט בין 3 הכרטיסים : 1.GLADIACTM 511 TV-Out ELSA 2.ASUS V7100 PURE GeForce2 3.ATI Radeon 32 MB DDR+ TV האם הוא יכול לעבוד עם לוח sdram 4.אם יש עוד המלצות לכרטיס עד 500 ש"ח

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  6. Started by Xenasis,

חבר שלי מתעניין בNforce אבל הוא לא היגע עוד ארצה מתי אתם חושבים שהוא יגיע?

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  7. Started by L.I.C,

שלום, מה דעתכם על המפרט הבא? עצות תגובות ובעיות לפני שאני קונה את המחשב. AMD ATHLON XP 1800=1530Mhz Gigabyte 7VTX DDR+ כרטיס קול Nvidia GE-FORCE MX400 64Mb+TV out IBM 40GB 7200 Samsung 512Mb DDR LF FLATRON 775 17" 0.24 SONY x52 מודם, מקלדת ועכבר פשוטים.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by JCohen,

שלום לכולם. חבר שלי מעוניין בצורב. המחשב שלו הוא Pentium 4 1.4GHz, 128MB RD-RAM, ASUS P4T. ההתלבטות היא בין: Yamaha 10 x 16 x 40 SCSI Yamaha 10 x 20 x 40 SCSI (מתאם SCSI) AOpen 10 x 20 x 40 IDE בקשר ל-Yamaha 10 x 20 x 40: זה הרי מתאם SCSI,לכן השאלה שלי היא האם העובדה הזו אומרת שאני לא יכול לקבל את היתרונות של SCSI, או שזה בדיוק כמו צורב SCSI רגיל? האם ה-AOpen, על אף היותו צורב IDE, יהיה יציב יותר מה-Yamaha 10 x 16 x 40 SCSI? תודה מראש, JCohen.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אורח PrototypE

אוקיי , עשיתי אוורקלוק ל7700 DELUXE שלי בחומרה . במידה והכרטיס הלך , ליגד לא ממש יכולים לעלות על זה , נכון ? או שכן ?

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  10. Started by Boomer,

אני כרגע פועל ברזולוציה של 600*800 עם 90Hz. המסך שלי הוא Sony HMD A200 השאלה שלי היא איך אני יודע מה ה-Refresh Rate שמומלץ לי לעבוד איתו. על המסך כתוב לי - Ergonomic resolution - 1024 x 768 @88 Hz. יש לי אפשרות לעלות את זה עד ל-100Hz ב-Apdater במאפייני תצוגה. בחוברת כתוב כך: Horizontal: 30 to 70 Khz. Vertical: 48 to 120 Hz. אז איך אני יודע מה הכי טוב לי לשים? אני יודע שכמה שיותר גבוה יותר טוב, אבל שגבוה מדי יכול להרוס את המסך. אז מה לעשות? תודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by elekamit,

כולם יורדים עלי פה שאני הולך לקנות פנטיום 4 למה? למה זה לא טוב?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Haflo,

יש פה מישהי אצלי בעבודה שמחפשת לקנות מחשב, עכשיו מישהו נתן פה מקודם הצעה ב5800 איפה היא? ................Long Live AMD

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אולי אני קצת משוחד (אני מעריץ את FiringSquad, ומאמין לכל מילה שלהם בעיניים [כמעט] עצומות.. ;D), אבל קשה להתווכח עם זה...

• 53 תגובות
    • 5.7k צפיות
  14. שלום לכם, אני חדש כאן וברצוני לשאול שאלה, אני בעוד כבעיירך יומיים אמור להזמין מחשב חדש, פנטיום 4, 1.5, וכו'... השאלה הנשאלת היא: איזה כרטיס גרפי הכי משתלם להזמין? יש לי תקציב של 150$ ואני רוצה כרטיס טוב..., בבבקשה עזרו לי..... תודה

• 53 תגובות
    • 4.5k צפיות
  15. Started by shimon23,

שלום אני מתלבט בקניית כרטיס מסך Gts או Pro, מצד אחד יש את ה v7700 pure ומצד שני inno3d gf 2 pro שניהם עולים אותו מחיר, אומרים של Inno3d יש חרא של פילטרים אבל גם ככה יש לי מסך מעפן (sampo tech 712) אז אני ירגיש בהבדל? גם עכשיו יש לי כרטיס של Inno3d והאיכות לדעתי לפחות טובה. מה ההבדל בביצועים בין ה Pro ל gts למישהו יש איזו השוואה?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by L.I.C,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ויש לי תקציב של יותר מ-5500 ש"ח אז אני רוצה עצות על חלקי המחשב ובעיקר על מעבדים מה כדאי? INTEL 1700,1800 או AMD ATHLON XP 1800+,1900? תודה!

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by elgard,

לא ידעתי איפה לכתוב את זה אז כתבתי את זה פה אז השאלה היא כזאת: aquanet מספקת שירותי adsl ב17 $!!!!! עכשיו השאלה שלי היא האם למישהו יש adsl של אקווה נט והאם הוא טוב? ועוד שאלה אני מתכוון לקחת את החבילה הכי זולה של בזק הורדה חצי מגה והעלאה 64 עכשיו השאלה בכמה בערך אני יוריד משרתים של 2-3 קיי ב56?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by com,

lol!!!!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by vered,

יש לי צורב סקזי, ונראה לי שהוא גוסס, חיפשתי צורבים באתר חומרה, ובאחד מהם היה כתוב שהצורב מותאם לסקזי 3, מה זה בדיוק? ואיך אדע אם כרטיס הסקזי שלי מותאם לצורב כזה? כל מידע על צורבי סקזי יתקבל בברכה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by vered,

מה זה כרטיס רייד ולמה הוא משמש? האם יש קשר בינו לכרטיס סקזי?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by KoM,

האם אתם חושבים שמחשבים קטנטנים הם שימושיים? והאם, לפי דעתכם הם יהיו טובים למסיבות רשת? והאם מחירם מצדיק את ההשקעה ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. בביקורת בanandtech רואים זאת בביירור. בכל המשחקים. כעיקרון זאת הביקורת הכי נכונה לעשות בין AMD לאינטל כי מעבד של AMD במהירות 400MHz פחות מפנטיום 4 שווה לאותו מעבד פנטיום 4. לדעתי הם היו צריכים לקרוא לו 2000+... הם כנראה שומרים את זה ל1.73GHz שבטוח יעקוף את פנטיום 4 2.2GHz...

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  23. Started by Haflo,

אני זקוק לנפח על השרת בשביל לאחסן קבצים (משהו כמו 100GB), ויש לי מספר התלבטויות: 1. האם לקנות דיסק אחד גדול, אם כן איזה? 2. במידה וזה דיסק אחד יש חשש גדול יותר לאובדן חומר, אז האם לא עדיף מבחינת גיבוי לקנות שני דיסקים של 40GB או 60GB ? 3. מה בנוגע לביצועים ואיזה דגמים מומלצים? (אני מעונין יותר באמינות ויציבות - ובלי רעשים מפחידים כמו שיש ל Seagate) דעות בבקשה....

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. אורח PrototypE

אז ככה : אני לא לוקח על עצמי שום אחריות בקטע הזה , אצלי זה עבד , וזה עובד אצל עוד אנשים , וזה מיועד אך ורק לאנשים בעלי מודמים של ALCATEL לADSL . שוב פעם אני חוזר , אני !לא! לוקח על עצמי שום אחריות , מי שמעוניין לקבל את המידע איך עושים את זה , ורצוי נימוק גם כן , כי לא נשמע לי הגיוני שחבר'ה שלא יודעים מה זה ראוטר יעשו את זה , שישאיר לי או הודעה פרטית , או שיגיב עם האימייל שלו , ויקבל את ההסבר בדואל . אני אהיה פה במחצית השנייה של היום , לשאלות וכל מיני כאלה .

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by y_i_c,

למישהו יש מושג אם אני אחבר מודם ADSL ל HUB זה יעבוד?? או שאני צריך לחבר את ה ADSL ישירות למחשב....ועם כרטיס רשת נוסף לחבר את המחשב ל HUB ? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.