ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני מחפש עכבר, שיוכל לרשת את מקומו של ה-MX1000 שברשותי. יש לי אותו בערך 7 שנים, ולא מצאתי משהו ראוי בנתיים. מה אני מחפש בעכבר (בעצם כל מה שיש לי בנוכחי...): אלחוטי (לא BT) הרבה כפתורים (שניתן לתכנת בחופשיות) חיי-סוללה ארוכים (אם לא ארוכים, אז עם תחנת עגינה) מדוייק הזן החדש של עכברי-מגע נראה חדש, אבל לא נראה לי שניתן לתכנת את המחוות בצורה גמישה מספיק. ה-Mamba נראה נחמד, עם תחנת עגינה, אבל אני לא בטוח שיש לו מספיק כפתורים. ה-Performance נראה היורש האמיתי של ה-MX1000, אבל יש לו חיי-סוללה קצרים ואין לו תחנת עגינה (ואני רוצה אותו אל-חוטי...) למי יש רעיון? בסוף אשאר עם ה-MX1000...
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
רכשתי היום נגן MP3 של חברה IKO דגם MM7879 זה הקישור - http://www.tuki.co.il/pl_product~iko7879~4~120.htm הנגן בא עם סוללה כשהיא טעונה חלקית 3 פסים מתוך 4 מופיעים - השאלה שלי האם עדיף קודם לרוקן את מה שיש בסוללה ע"י שימוש במכשיר או שלהטעין את הסוללה למלואה ואז להתחיל את השימוש? והאם יש הבדל? מודה מראש לכל העונים והעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אז ככה, האם המארז הזה ממש כדאי כמו שהוא נראה ? מאווררים נחליף לו כי הבנתי כבר שהם מרעישים למרות שאני עובד עם מערכת קירור מים אבל כבר יש מקום לכמה מאווררים שחייבים "לסתום" את החורים הוא באמת יפה כמו שהוא נראה בתמונות ?
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שווה את הכסף? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7426
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום רב. הבעיה התחילה אצלי בערך לפני שנה. היה לי סט של עכבר ומקלדת אלחוטית של לוגיטק. אחרי שימוש של שנה במקלדת פתאום ביום בהיר העכבר היה מגיב ממש לאט למה שאני עושה,עם הזמן הוא התחיל להיתקע פתאום ואחרי שנייה שתיים חוזר לעבוד ואי אפשר היה לעבוד איתו בשוטף בכלל. ראיתי שזה המצב וקניתי סט חדש אלחוטי מתוך תקווה שיפסק ,קניתי סט של מיקרוסופט 5000 אלחוטי. התחלתי לעבוד עם הסט והכל היה תקין עד שבוע לאחר תחילת השימוש מאז אני מחובר גם עם עכבר חוטי כי העכבר נתקע כל הזמן ומגיב לאט מאוד!!!! בנוסף יש גם בעיה בכתיתה במקלדת, אני מקליד ואותיות מתפספסות או שצריך ללחוץ שש שבע פעמים כדי שהאות תיקלט. אשמח לפתרון המצב הזה משגע אותי. (דרך אגב רק לרשום את הפוסט הזה לקח לי מעל חמש דק' בגלל המקלדת,הב…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך עזרה במציאת כרטיס מסך GEFORCE3 TI500 שיציג ביצועים טובים בכל האפשרויות דו מימד תלת מימד איכות פילטרים וכו..... אני מדבר כמובן על החברה המייצרת של הכרטיס האם בכלל יש משמעות מעשית לחברה המייצרת? אם לא אז אני צריך חברה זולה ואמינה!!! הנה המליצו על איזה כרטיס מסך אתם הייתם הולכים חשבתי על כמה אפשרויות ----------------------------------------------------------------------------------- 1.(447$) Elsa GLADIAC-921 oem GF3 (האם יש בכרטיס יציאת TVOUT)???? 2.(375$)HErcules Prophet3, GF-3 64Mb DVI-OUT TV-OUT (האם זו היא גירסת TI500 בכלל) 3.(425$) ASUS-V8200T5 Deluxe Geforce-3 64 ASUS 4.(Msi Geforce3 Ti500 64DDR Pro-VTG MSI (369$ --------------------------------------…
-
- 51 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
המקור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=409543 מנסה שוב... זקוק לרמקולים לשימוש מזדמן ולא תדיר עם מחשב נייח, אבל אין לי חיבור אוזניות (PL) פנוי וגם אין לי חשק להתעסק עם עוד חוטים גם אם היה. 1. שיהיו קטנים ככל האפשר. 2. זולים ככל האפשר אבל לא זבל שישרף אחרי שעתיים (~100 ש"ח נשמע סביר?). 3. אודיו דרך USB ולא דרך שקע אוזניות. גם אלחוטי (RF נאמר) הולך אבל זה מייקר אני מניח. 4. חשמל דרך USB או בטריה נטענת דרך USB תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
אני נעשה פחות ופחות בטוח שה ATi 8500 הוא בחירה עדיפה על הגיפורס 3... ההפרש במחיר אומנם 300 ש"ח אך אני כבר לא רואה הרבה יתרונות ממששים לכרטיס של ATI בעיקר עכשיו אחרי ש Anandtech גילו שאפשר לקבל ביצועי FSAA טובים יותר עם גיפורס 3 גם מבחינת האיכות - וזה היה הקלף העיקרי של הראדון עד עכשיו... בעיקר שמשחקים שמשתמשים ב DX 8.1 API 1.4 מאוד רחוקים ו TRUEFORM עד כמה שאני יודע נתמך רק בסיריוס סאם... ול nVidia עדיין היתרונות הגדולים יותר יציב יותר בטוח עידכוני דריוורים שוטפים שממשיכים לשפר את הביצועים. ול ATI עדיין החסרונות הרגילים - מחלקת דריוורים שלא נדע, יציבות - הבעיות לא נפתרו לגמרי התמיכה במערכות הפעלה חדשות של הדריוורים של ATI מעולם לא הייתה משהו משהו וזה יודע כל מי שהיה לו R…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלא תבינו לא נכון.... אני 100 אחוז בעד אי אמ די ואני כבר הזמנתי את המחשב שלי שמורכבת ממערכת עם המעבד הנ"ל.. אבל האם אתם באמת חושבים שאי אמ די לא תיהיה קיימת יותר בגלל העדר ביקוש שנובעת מבורות של הצרכנים לגבי מה נכון?? ???
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
פשוט נראה לי לא הגיוני לקנות זכרון DDR ב650 שקל ! ואולי אני אשתמש בזה עד שהמחירים ירדו ואז אעביר למחשב הזה
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
דגם YAMAHA TTS-1 מה אתם אומרים, יש מתחרה לADA880 ?
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
Barton 2500 Redeon 9800 Pro 256 Bit MSI 512 A-Data לוח אם של איפוקס. מספר מאווררים. Lite On 52/32/52 פלופפי. המעבד והכרטיס מסך, יומהרו, אבל לא כרגע, לכן צריך תמיכה גם לזה. סה"כ, לא מפרט יותר מדי חזק, מה מומלץ? אגב, זה המארז: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2265 בתודה, גבריאל.
-
- 11 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אחד הדגמים הפופולריים המוקדמים של חברת הגיימינג חוזר לחיים עם משקל נוצה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
- 1 follower
-
-
אפשר לדעת מה זה כמה זה עולה וכמה בקרי IDE יש בו וזה פועל רק בWINDOWS כי צריך דרייברים נכון. בתודה מראש יאיר :hi: :hi:
-
אהלן אנשים, קצת חקרתי את העיניין הזה של העכברי "מאקרו" ומה שעיניין אותי זה לדעת את סוגי העכברים שיש עליהם את האפשרות הזאת. ניסיתי למצוא דגמים ספציפיים אבל כשמצאתי הבנתי שיש כאלה שלא תומכים בכל משחקי ה FPS ולפעמים עושים בעיות. אז אשמח אם תוכלו לתת לי את הדגם "המתקדם" של האפשרות "מאקרו". תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חלק מכם טוען שעדיף את ההרקולס וחלק טוען שהם ממש מחורבנים אז מה עדיף ההרקולס 5.1 או הג'יניוס 5.1?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני רוצה לרכוש סורק ומדפסת חדשות. יש לי על סורק לתת 700ש"ח ועל מדפסת 600ש"ח אני דיי רוצה ללכת לכיוון Epson כי הם אחלה של חברה והדיו שלהם זול מאוד שזה חשוב. אני דיי רוצה לקנות את המדפסת C20ux היא זולה וטובה. מה אתם חושבים? בקשר לסורק אני לא יודע יש לי התלבטות בין epson prefection 1250 canon fb n670u mustek bearpaw 2400cu מה אתם חושבים?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב פנטיום 3 633 על לוח אינטל VC820, אני רוצה לשדר את המעבד ל 1 גי'גה אני יודע שהלוח תומך בזה הבעיה היא שאיו לי מושג אם יש כזה דבר : מעבד 1 ג'יגה SLOT1 ... אם אין , מישהו יכול להגיד לי אם הוא כבר ניסה להשתמש במתאם על לוח כזה ואם זה הצליח ? בפעם האחרונה שרכשתי מתאם עבור לוח , זה לא עלה יפה... הלוח לא זיהה את המעבד (זה היה לוח 440LX) תודה.
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
בקיצור די דפקו אותי בחומרה ורציתי לדעת האם זה קרה לעוד מישהו כי אני מתכוון לתבוע אותם.
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- היי בשביל משחקים מה יותר טוב:עכבר אלחוטי או עכבר לא אלחוטי אבל כן לייזר? ואיזה עכבר לא אלחוטי טוב של לוג'יטק יש בשביל משחקים? אם יש לי עכשיו MX620 הוא טוב למשחקים או שכדאי לי להחליף אותו בעכבר לא אלחוטי כדי שיהיה לי למשחקים? איך הG5 למשחקים? תודה
-
- 72 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אתם יכולים לתת לי דגמים של מקלדות אלחוטיות ?? בנתיים ראיתי אחת של GENIUS KB16 של לוג'יטק כולן באות עם עכבר אז זה לא טוב (אלא אם כן מסתתר לו דגם בלי ????) ומיקרוסופט לא מצאתי משהו אלחוטי...
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
מצאתי ספק של GYRO , האם זאת חברה ג'נרית או בעלת שם בשוק ספקי הכוח? תודה
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אוקיי, הבנתי שאין דבר כזה מקלדץ אלחוטית בלבד, ובגלל שיש לי כבר עכבר אז אני קונה סט אלחוטי רק בשביל המקלדת. אז מה שאני צריך מהסט זה רק שיהיה לו מקלדת נורמלית, שאני אוכל להפעיל אותה בלי שום קשר לעכבר (שרוב הסיכויים ילך לפח או לאיזה פינה בארון...). תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-