ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי שתענו לי על 3 שאלות: 1) מה ההבדל בין המהירויות של SDRAM לADRAM? מה המהירות של SDRAM לעומת RDRAM? 2) מה יותר שווה לקנות 512 MB RDRAM או שני כרטיסים של 512 SDRAM ומה יותר מהיר? 3) ילדים אמרו לי שלא כדאי לקנות GEEFORCE 3 DDR בגלל שהוא מחובר לדיסק הקשיח המעבד והזכרון הפנימי ואז בוא נגיד הכרטיס מסך מתקלקל אז גם כל הדברים האלה מתקלקלים (בגלל החיבור ביניהם), זה נכון? בבקשה תענו לי, אין לי מושג בזה! אם אתם לא מבינים את השאלות תכתבו לי בתגובה ואני ינסח אותם עוד פעם!
-
- 28 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שאלתי את חבר שלי האם לקנות P4 או AMD..... הוא אמר לקחת P4 כי יש את זה ליותר אנשים וגם יש יותר תמיכה - כמו שלרוב האנשים יש וינדוס ולא מקינטוש או לינוקס. הוא גם אומר ש-AMD זה לאנשים שמתעסקים ופותחים הרבה את המארז ומרכיבים את המחשב לבד וכו'......ואני לא משהו בהרכבת מחשבים, לא הרכבתי אף פעם לוח אם או ספק (חוץ מזה הרכבתי הכל)... אבל - כפי שאני רואה, באתר הזה לרוב האנשים יש AMD או שאומרים ש-AMD עדיף....ואני מניח שיש פה לפחות 100 משתמשים......אבל השאלה באיזה חנויות יש תמיכה ל-AMD? דבר נוסף - בכל החנויות ברשת כמו פלונטר וזיגזג אני מרכיב מחשב ויוצא 1200-1400 דולר....שזה די יקר.....והמפרטים באתר הזה לא לרוחי.......יש לכם הצעות? (ואם מישהו יכול להגיד לי בבקשה מה האתר של פנדה)
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
V8200-T2 DELUX - Geforec 3 Ti200 175Mhz ,TV out ,Video in,S/W DVD, 64 MB DDR - AGP (300 דולר) V7700 Deluxe - GeForce 2 GTS - 200 MHz - Video IN/OUT - S/W DVD - 64 MB DDR - AGP (260 דולר) ???
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
"גרסה חדשה לדריברים החשובים של VIA המיועדים לכל לוחות האם המבוססים על השבבים שלה, מומלץ תמיד להתקין את הדיריבר העדכני ביותר כדי לקבל שיפור ביצועים גבוהה ככל האפשר" למעלה יש ציטוט מידיעה חדשה באתר. לי יש לוח אם ASUS CUV4X. הצ'יפסט של VIA (ז"א, להתקין את הדרייברים הנ"ל?)
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
-
-
אחד המכשולים בפני המעונין לקנות מעבד athlon הוא- חום.הסיפורים על בעית החום ומעבדי athlon שנשרפו הם לא מעטים.הגיע הזמן לברר סוף סוף, האם מעבדי athlon מתחממים בצורה חריגה כאשר משתמשים בהם במהירות הרישמית(ללא אוברקלוקינג) או שמדובר בסתם סיפורים: [poll] [opt] המעבדים מתחממים בצורה נוראית ואף נשרפו לי בעבר מעבדים. [/opt] [opt] המעבדים מתחממים מאוד אבל בזכות המארז המאורר שלי(שנראה כמו מסננת) ובעזרת מערכת האיורור שלי המפיקה רוח בעוצמה של הוריקן ,המעבד לא נשרף. [/opt] [opt] המעבד מתחמם לטמפרטורת עבודה נורמלית, האיוורור הסטנדרטי בהחלט מספיק. [/opt] [opt] על מה אתם מדברים?המעבד שלי בקושי מתחמם.[/opt] [/poll]
-
מישהו פה יודע אם גריז טרמי מוליך!!! כי כנראה שמתי יותר מדאי כשהרכבתי את המחשב!! המחשב בהתחלה עבד והכל סבבה...ואז התחיל עם הבעיות !! משהו שכאילו אין לו NVM פעם שהביוס שלו לא תקין!!! עכשיו כשפירקתי את הלוח ואת המעבד גיליתי שהגריז נמרח על כל חלקו העליון של המעבד! וכמו שאתם יודעים יש שם על מיני מוליכים שבולטים החוצה!!!! עכשיו אם הוא מוליך אז כנראה שהוא דפק את המעבד!!! (למרות שזה לא נראה לי כי בדקתי קצר עם רב מודד ולא היתה מוליכות) עכשיו או שהלוח אם דפוק!!!! מישהו?:?????????
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן אני עומד לרכוש מעבד amd athlon xp 1600, ואני מתלבט בין איזה לוח לקנות. אני מתלבט בין שתי לוחות של ג'יגה בייט אחד ה - H והשני P. הבנתי שההבדל בהם הוא רק שב - H יש כרטיס רשת וב - P אין. לי זה ממש לא משנה עם יש או אין כרטיס רשת. עכשיו באתר שלהם ראיתי שיש גם הבדל גם ב AGP, ל H יש AGP X4 ול P יש AGP PRO. עכשיו גם ראיתי שיש עוד כמה שטויות אז מבחינת ביצועים איזה לוח הכי מומלץ בלי קשר למחיר או לכרטיס רשת??? תודה מראש אופיר
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי לפטופ: p90 16 מגה זיכרון אין לו כונן דיסקטים אין לו כרטיס רשת עובד אין לו מודם עובד. יש לו סידירום. יש לו lpt יש לו com. יש לו windows 95 ויש לי גם מחשב נורמלי. כמו שכתוב בחתימה יש לו את על מה שאין ללפטופ +צורב. יש לו winxp & win2000 הבעיה היא שאני צריך להעביר קבצים בין הלפטופ למחשב. בין המחשב ללפטופ אין בעיה בזכות הצורב, אבל הפוך זה בעיה די מעצבנת עם pc anywere ניסיתי אבל לא הצלחתי עם כבל lpt... help me.... :-[ :-[
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה עדיף לי מבין השניים, מבחינת איכות והכל, לא מבחינת מחיר ! 3D PROPHET III Titanium 200 או Elsa Gladiac 721 ?!?!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המחשב הזה: --------------------------- מעבד-(189$) AMD ATHLON XP 1700Plus לוח_אם- (175$) ASUS A7V266-E KT266A זיכרון-(79$) Mushkin 256 rev 2 cas2 כרטיס מסך-(425$) ASUS-V8200T5 Deluxe Geforce-3 64(זה הוא דגם TI500) הארד_דיסק- (Maxtor 40GB 7200RPM D740X Retail (122$ כרטיס_קול-(S.B LIVE VALUE DIGITAL (62$ מודם- (Pine 56.6K ESS CHIP (20$ צורב- (Plextor 24x10x40 (161$ מסך- (IIYAMA 19 PRO 451 (529$ סה"כ :'( ========================================================================= 1762$==8823 ש"ח(כולל מע"ם) :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( ---------------------------------------…
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
אין אפשרות לעשות על כזה דבר סקר עקב ריבוי ההיצע של האתרים והדעות..... מה לדעתכם האתר חומרה הטוב ביותר? ואני מתכוון לאתר מעניין, שאתם זורמים איתו ונהנים לגלוש בו (משהו כמו HWzone ;D ), שוב אין קריטריונים מדוייקים, מה שאתם מרגישים..... (וערנב תואיל בטובך לא לקפוץ על ה Thread הזה....!)
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
http://www.chaintech.dk/AGP/AG320.htm הערה: את הכרטיס ייצרה חברה בשם chaintech והוא עולה 900+ ש"ח
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
איזה משני המארזים האלה טוב יותר? אני מרכיב מפרט למחשב שלא הולך לעבור oc בכלל. Evergreat NT-989-B2 Midi 300Wp4 או A-OPEN QF45A נמקו את תשובתכם .
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי סורק 1200 USB של Mustek וגם אני, כמו כולם מאוכזב מהחברה ומתוסכל מהעובדה שלמרות ששילמתי כסף על הסורק שלי, הוא פשוט לא קיים. כרגע אני שוקל אפשרות לקנות סורק חדש, חשוב מאוד שהוא לא יהיה עבה כמו הסורק שלי, הוא צריך להיות USB והכי חשוב שהוא יפעל בXP. אני לא מחפש איכות ממעלה ראשונה וגם לא מחיר בשמיים. הצעות יתקבלו בברכה. אגב, מישהו רוצה לקנות את שלי? ;D
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי חבר עם מחשב P-3 1000 512 mb ram ויש לו תקציב עד 600 שקל. הוא מעוניין לקנות כרטיס מסך, לא רק למשחקים... ההורים שלו מעצבים גראפיים אז צריך משהו טוף גם... מה אתם ממליצים? אני אישית אמרי שכדאי ללכת על: * ASUS - V7700 Pure - GeForce 2 GTS - 200 MHz - 32 MB DDR - AGP - במחיר 656 ש"ח או * Innovision Geforce 2 TITANIUM 64M - במחיר 596 ש"ח. הראשון הוא כרטיס חזק, טוב ואמין (הפילטרים הם לא מקום ראשון בעולם אבל הוא חזק ויתאים לצרכים).. והשני הוא הג'י פורס 2 הכי חזק שיש כיום בשוק אבל אני לא יודע יותר מדי על Inovassion.. מה אתם חושבים?
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש.. מעבד - ATHLON XP 1900 לוח אם - Asus A7V266-E זיכרון - DDR HYUNDAI PC266 256 דיסק קשיח - 60.0GB MAXTOR DM60 7200RPM מסך - 17" SAMSUNG SM753DFX סידירום - X 50 ASUS IDE מארז - ATX AOPEN HQ 45A מה דתעכם? מה כדאי להחליף אם בכלל? יש לי תקציב מוגבל של 6000 שקל. תודה מראש.
-
- 32 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
קראתי את הביקורות, הבנצ'מרקים, ולעזאזל זה אחלה מתמודד, נכון הוא מספק את הסחורה בלי כל מיני יציאות מיוחדות, אבל המחיר זול, והביצועים שווי ערך ולפעמים אף עוברים את הג'י דרעק 3.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1008076098&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אמרו לי שאני צריך דיסק 800 מגה (דההה) שהתוכנת צריבה תתמוך בזה ושהצורב תומך בזה יש לי את התוכנות צריבה הכי חדשות אז אני מניח שהן תומכות בזה... השאלה היא על הצורב, כי הוא ישן (כותב *4), איך אני יודע אם הוא תומך בזה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-