עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by huber,

יש הבדל אם הדיסק הקשיח יושב על הסלוט הראשן (SALVE) או השני (MASTER) בצמה אם הוא לבד?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by X-_PLOSIVE,

למי שיש את הכונן של אסוס x50 הוא נפתח לאט? ז"א המגש שלו יוצא לאט?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by ^DaRk-MiNd^,

[poll] [opt] לחכות לרדאון שיגיע, להשוות מחירים ואז לחשוב (אם מחירו לא יהיה יותר מדי גבוה משל ה"חיקויים" אז+מעבד 1800) [/opt] [opt] לקחת מעבד 1700 וGF3 T5 של MSI [/opt] [opt] לקחת מעבד 1700 GF3 רגיל של הרקולס או חברה ברמה דומה ומחיר דומה [/opt] [/poll] ובבקשה גם קצת נימוקים (כגון תחזיות לעליה שלישית של מחירי זכרונות) לידטק הוצאה מהסקר כי התברר לי שהמחיר לא כולל מע"מ ואז זה יוצא יקר

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by bod,

היי. אני רוצה לקנות מחשב חדש. ואני לא מבינה בחומרה בכלל!! זה מה שהרכבתי בינתיים לפי כל מיני עצות פה ושם. הייתי רוצה את חוות דעתכם. איפה שכתוב "או" אני לא הייתי בטוחה מה מהם כדאי. לידם כתוב את המחיר (פנדה). בבקשה עיזרו לי. תודה. מעבד: AMD ATHLON XP 1600 ( K7 Socket A - 266BUS 1.4 GHz ) 768 ש"ח זיכרון: :Mushkin 256 ddr 2100 basic 344 ש"ח לוח אם: Gigabyte GA-7VTX-H 266A AMD 593 ש"ח או: ASUS A7V-E For Amd Socket A 394 ש"ח דיסק קשיח: Maxtor 40GB 7200RPM D740X Retail 608 ש"ח כרטיס מסך: Hercules 3D Prophet II MX 400 324 ש"ח או: Innovision Geforce MX400 64mb+TV 379 ש"ח כרטיס קול: GENIUS 5.1 Live 125 ש"ח או: Hercules Gamesurround Muse XL 125 ש"ח מודם: ModemBlaster 5…

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. הבעיה היא כנראה בכרטיס קול......... אני פותח את המחשב ורגיל תוך כדי גלישה תמיד לשמוע מוזיקה ברקע. אני עובד על XP אם זה משנה... (אבל כבר אני עובד איתה איזה 3 שבועות והיא מצויינת וזה לא קרה לי עוד) עכשיו מאתחול פתאום בשלב מסוים במנגינה בלי שאני עושה כלום (שמעתי מדיסק) המנגינה נפסקת. עכשיו אם במדיה פלייר (כן...... אני אוהב את מדיה פלייר 8 מה לעשות) אני לוחץ בפס הקטן הזה על חלק מסוים במנגינה (דקה 20 נגיד) אני שומע את המוזיקה לחצי שניה ואז זה שוב מפסיק. עכשיו במדיה פלייר המנגינה ממשיכה להתנגן והכל טוב ויפה, אבל ברמקולים לא שומעים כלום. אני מניח שהבעיה בכרטיס קול. נ.ב. אין שום התנגשויות. תודה לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  6. קניתי (או למעשה, זכיתי) במכירה פומבית Ricoh 20x10x40 (שלמתי 500 ש"ח בוואלה). :smoke: אוקיי. עכשיו אני רוצה לעדכן את ה-Firmware , הבעיה שלא מצאתי מאיפה (www.cdrinfo.com - הלינק לא תופס) יש עוד דברים שצריך לעדכן מבחינת חומרה ? בהמשך בטח יהיו לי עוד שאלות מפגרות של טירון, אז לא לצחוק. אני יודע שחלקכם מקנאים, אבל אתם גם יכולים במכירות פומביות (באמת משתלם - תנסו). יאללה תודה וביי .

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by kaisman,

חברה תודה על התשובות על השאלות הקודמות אבל יש לי עוד כמה: 1) לפי דעתכם זה שווה לקנות GEEFORCE 3 DDR ואם יש לי GEEFORCE 2 64 זה יספיק לי לעוד הרבה זמן או רק לשנה שניתיים? 2) מה יותר שווה לקנות 256 DDR או 256 RDRAM? ומה יותר מהיר? ומה יספיק לי ליותר זמן? תענו לי זה דחוף אני מתעניין עכשיו למחשב חדש

8. יש את ASUS X 16 מצד אחד ואת AOPEN X 16 + POWER DVD (RETAIL מצד שני... תסבירו לי פשוט למה כדאי ללכת על אסוס? בגלל הפירמה פשוט? השם של החרבה? הוא שיש באמת איזשהו הבדל? כי האאופן בא בגרסת RETAIL ועם תוכנת ניגון בעוד שהאסוס לא בא עם כלום. אז בבקשה שמישהו יסביר רק למה זה ולא זה?

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  9. Started by ybe,

אחד המכשולים בפני המעונין לקנות מעבד athlon הוא- חום.הסיפורים על בעית החום ומעבדי athlon שנשרפו הם לא מעטים.הגיע הזמן לברר סוף סוף, האם מעבדי athlon מתחממים בצורה חריגה כאשר משתמשים בהם במהירות הרישמית(ללא אוברקלוקינג) או שמדובר בסתם סיפורים: [poll] [opt] המעבדים מתחממים בצורה נוראית ואף נשרפו לי בעבר מעבדים. [/opt] [opt] המעבדים מתחממים מאוד אבל בזכות המארז המאורר שלי(שנראה כמו מסננת) ובעזרת מערכת האיורור שלי המפיקה רוח בעוצמה של הוריקן ,המעבד לא נשרף. [/opt] [opt] המעבד מתחמם לטמפרטורת עבודה נורמלית, האיוורור הסטנדרטי בהחלט מספיק. [/opt] [opt] על מה אתם מדברים?המעבד שלי בקושי מתחמם.[/opt] [/poll]

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. יש לי מחשב:amd 1.4 ghz לוח:ga-7vtx התקנתי windows xp והבעיה היא שאני לא יכול לכבות את המחשב ,אני לוחץ על turn off ובמקום להתכבות הוא עושה restart. בבקשה תעזרו לי!!!! נ.ב: אין לי ב-power manegment את האפשרות amp

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Bah_gots_pIII_450,

הרגע ראיתי שיש אותם בחנות מסוימת, W00t! אבל הם תופסים הרבה מזמן עבודה של המעבד לא?

12. ההבדל הוא של איזה 50 דולר ? למה ? האם הוא יותר טוב ?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. אוקיי אז מה שקרה בסוף זה שהחברה שהיינו אמורים לקנות ממנה את המחשב הרימה ידיים.. הם לא יכלו להשיג את כל מה שביקשתי.. אמרו שזה מקצועי מדי בשבילהם! ;D אז בכל מקרה אני מתכוון לקנות מזיגזג (שמעתי מכולם שהשירות שם הכי טוב ויש אחריות והכל).. אז אני מסתכל ויש שם את כל החלקים שאני רוצה חוץ מהמארז: ANTEC KS282 SOLUTION SERIES 300W, והזכרון: Mushkin 256 ddr basic א. אז בקשר לזיכרון אני רואה שיש בזיגזג את הזכרון הזה: MICRON 256 mb DDR 2100 במחרי דומה ל MUSHKIN והוא גם עם אחריות לכל החיים... זה נראה לי אותו דבר, לא? ב. אז מה כדאי לי לעשות בקשר למארז? זה סיבוך לקחת מארז מחנות אחרת ולתת להם להוסיף, לא? אם אתם חושבים ככה תמליצו לי על מארז טוב שיש בזיגזג (עדיף לא האנרמקס הוא גדול מדי והוא…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום רציתי שתענו לי על 3 שאלות: 1) מה ההבדל בין המהירויות של SDRAM לADRAM? מה המהירות של SDRAM לעומת RDRAM? 2) מה יותר שווה לקנות 512 MB RDRAM או שני כרטיסים של 512 SDRAM ומה יותר מהיר? 3) ילדים אמרו לי שלא כדאי לקנות GEEFORCE 3 DDR בגלל שהוא מחובר לדיסק הקשיח המעבד והזכרון הפנימי ואז בוא נגיד הכרטיס מסך מתקלקל אז גם כל הדברים האלה מתקלקלים (בגלל החיבור ביניהם), זה נכון? בבקשה תענו לי, אין לי מושג בזה! אם אתם לא מבינים את השאלות תכתבו לי בתגובה ואני ינסח אותם עוד פעם!

• 28 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by ofir_16,

האם זה משנה באיזה סדר אני מרכיב את המעבד על הלוח, כלומר האם אני צריך קודם להרכיב את המאוורר על המעבד ואז להרכיב את המעבד על הלוח אם או שאני צריך קודם להרכיב את המעבד על הלוח אם ורק אז את המאוורר על המעבד??

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by bluemail,

לכול מכורי amd נמאסתם תפסיקו להכניס בכול פעם שהמעבד שלכם טוב יותר זה מכיח שיש לכם פיגור שיכלי!!! אדם ששואל שאלה הוא לא רוצה לדעת על המעבד שלכם אלה אם שאל זאת !!! נמאסתם!!!!!!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ntl,

שאלתי את חבר שלי האם לקנות P4 או AMD..... הוא אמר לקחת P4 כי יש את זה ליותר אנשים וגם יש יותר תמיכה - כמו שלרוב האנשים יש וינדוס ולא מקינטוש או לינוקס. הוא גם אומר ש-AMD זה לאנשים שמתעסקים ופותחים הרבה את המארז ומרכיבים את המחשב לבד וכו'......ואני לא משהו בהרכבת מחשבים, לא הרכבתי אף פעם לוח אם או ספק (חוץ מזה הרכבתי הכל)... אבל - כפי שאני רואה, באתר הזה לרוב האנשים יש AMD או שאומרים ש-AMD עדיף....ואני מניח שיש פה לפחות 100 משתמשים......אבל השאלה באיזה חנויות יש תמיכה ל-AMD? דבר נוסף - בכל החנויות ברשת כמו פלונטר וזיגזג אני מרכיב מחשב ויוצא 1200-1400 דולר....שזה די יקר.....והמפרטים באתר הזה לא לרוחי.......יש לכם הצעות? (ואם מישהו יכול להגיד לי בבקשה מה האתר של פנדה)

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by X-_PLOSIVE,

אני מזמין היום או מחר סי די רום איזה כדאי סופית? asus x50 או actima x52

• 39 תגובות
    • 4.1k צפיות
  19. Started by y_i_c,

מישהו פה יודע אם גריז טרמי מוליך!!! כי כנראה שמתי יותר מדאי כשהרכבתי את המחשב!! המחשב בהתחלה עבד והכל סבבה...ואז התחיל עם הבעיות !! משהו שכאילו אין לו NVM פעם שהביוס שלו לא תקין!!! עכשיו כשפירקתי את הלוח ואת המעבד גיליתי שהגריז נמרח על כל חלקו העליון של המעבד! וכמו שאתם יודעים יש שם על מיני מוליכים שבולטים החוצה!!!! עכשיו אם הוא מוליך אז כנראה שהוא דפק את המעבד!!! (למרות שזה לא נראה לי כי בדקתי קצר עם רב מודד ולא היתה מוליכות) עכשיו או שהלוח אם דפוק!!!! מישהו?:?????????

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by OmEr8,

שלום לכולם! באתר E-BAY ישנה את המערכת Klipsch Promedia 4.1 למכירה. המכירה הינה בינלאומית והרמקולים עולים קצת מאוד. שאלתי היא (ובבקשה שיענה רק מי שמבין) האם יקחו לי מכס על הרמקולים? אם כן, אז כמה? והאם כדאי לי להציע על המערכת? תודה רבה, עומר

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. איזה REFRESH RATE עדיף ?! או מה לעזאזל התפקיד של REFRESH RATE ?!(מצטער על הבורות)

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  22. Started by ory,

מה אתם אומרים על המחשב הזה: --------------------------- מעבד-(189$) AMD ATHLON XP 1700Plus לוח_אם- (175$) ASUS A7V266-E KT266A זיכרון-(79$) Mushkin 256 rev 2 cas2 כרטיס מסך-(425$) ASUS-V8200T5 Deluxe Geforce-3 64(זה הוא דגם TI500) הארד_דיסק- (Maxtor 40GB 7200RPM D740X Retail (122$ כרטיס_קול-(S.B LIVE VALUE DIGITAL (62$ מודם- (Pine 56.6K ESS CHIP (20$ צורב- (Plextor 24x10x40 (161$ מסך- (IIYAMA 19 PRO 451 (529$ סה"כ :'( ========================================================================= 1762$==8823 ש"ח(כולל מע"ם) :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( ---------------------------------------…

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by X,

V8200-T2 DELUX - Geforec 3 Ti200 175Mhz ,TV out ,Video in,S/W DVD, 64 MB DDR - AGP (300 דולר) V7700 Deluxe - GeForce 2 GTS - 200 MHz - Video IN/OUT - S/W DVD - 64 MB DDR - AGP (260 דולר) ???

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Th3-0n3,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1008228178&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  25. Started by Fkl0ster,

יש סיכוי שייובא לוח זה, וימכר במחיר *סביר*?

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים