עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. יש לי אפשרות עכשיו לקנות את ה HERCULES Prophet T200 אבל אני רוצה את HERCULES Prophet T500 אין לי כסף .... יהיה לי כסף רק בעוד חודשיים בדיוק!!! לחכות חודשים או לקנות את ה T200 עכשיו?? אני ממש מתלבט מה אני יעשה??

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by USR,

האם זה יתכן שזה באמת כרטיס של חברת ATI ולא עוד סתם חברה? וזה הכרטיס הכי חדש שלהם? והאם יש בו TV OUT ? הנה הלינק http://www.exlmarket.co.il/exl-nana.html

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by mol,

אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך בדרגה בינונית עד נמוכה. הדרישות לכרטיס עצמו: אין צורך בתמיכה במשחקי 3D כבדים ,עד עכשיו עבדתי עם Rage IIC 3 8MB והספיק לי כמעט לכל המשחקים (המעטים ששיחקתי ) יש צורך בתמיכה בלינוקס (בד"כ זה פשוט אומר לא הכרטיס הכי חדש שיש ) בנוסף אני צריך אפשרות יציאת TV ברמה טובה . כניסת TV יכולה להיות נחמדה אבל בהחלט לא חובה תג המחיר צריך להיות סביבות ה 100 $ (לא כולל מע"מ) המחשב עצמו הוא P 3 450 עם 256MB ו Win 2k pro. המון תודה לכל העונים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. למה לעזעזל הזיכרון שלי פועל על מהירות זוועתית זו? איך אני יכול לסדר את זה? :-/ יש מפרט בתחתית ההודעה.

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by amd950,

מה מיוחד במודם isa של חברת usrobotics מה ההבדל בינו למודם 56 רגיל

• 12 תגובות
    • 4.1k צפיות
  6. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

אין לי מושג למה חצי מהעולם מתלהב כל כך מהלוח הזה ... נראה לי שהוא בדיוק כמו הקודם שלי , רק של חברה אחרת וצ'יפסט אחר , בגללו כמעט שרפתי את ה1.4 המסכן שלי , חיברתי אותו לפוטנציאומטר הלא נכון , הדלקתי את המחשב , וראיתי שהדלתא לא מסתובבת ... רע מאוד אבל הוא לא נשרף .

• 27 תגובות
    • 6.1k צפיות
  7. Started by huber,

טוב, כמו שכתוב בכותרת החלטתי לעבור רמה לאטלון. זהו המפרט אותו אקנה ואם יש רעיונות לשיפור, אנא בתוספת נימוק מלומד ולא ספקולציות. תודותי מראש, ערן... Enermax FS-710BB מארז Asus A7N266-E לוח אם Athlon XP1700 מעבד 2x 256mb Micron 2100 DDR 2 זכרון Asus V8200T5 Deluxe כ. מסך את הדיסק הקשיח (WD 40GB), הצורב, ה DVD, הכונן תקליטרים, והכרטיס קול (SB LIVE) אני מעביר מהמחשב הישן.

• 29 תגובות
    • 10.4k צפיות
  8. Started by zoyaniv,

שלום יש לי דיסק של מקסטור שרושם שהוא תומך ב-S.M.A.R.T אבל האופציה לא פעילה כרגע רציתי לדעת מה זה אומר ואיך מפעילים את הופצייה

• 7 תגובות
    • 3.8k צפיות
  9. Started by shimon23,

קראתי את הביקורת עליו, וזה נראה אחלה של פיתרון למחשב של אחים שלי p2 350. אבל בלוחות הנתמכים רשום לוח אם Msi 6163 ולא רשום 6169 שזה לוח מתקדם יותר, יתכן שזה נכון, או שאולי הם מתכוונים כל לוחות מבוססי bx מ 6163 ומעלה? מישהו יודע היכן זה נמכר בארץ?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by shimon23,

מה ההבדל בין פירמוט כזה לבין השארת ההארד דיסק במצב רגיל? כי הווינדוס xp שאל אותי את זה(בהתקנה), ובחרתי להשאיר במצב רגיל, האם יש למצב הרגיל חסרונות? האם במצה Ntfs לא ניתן לעבוד בדוס?

• 5 תגובות
    • 5.2k צפיות
  11. Started by gil_st,

קניתי 20 מדיות לצריבה של DCD בנפח של 870 מ"ב (100 דקות של אודיו) הצורב שלי הוא RICOH MP7125A עם ה-FIRMWARE האחרון שיצא (גירסה 1.10). הוא צורב מצוין מדיות של 800 מ"ב (OVERBURN די רציני) אבל הוא בכלל לא מצליח לזהות את המדיות של 870 מגה ! לוקח לו לפחות דקה לבדוק את המדיה הריקה שאני מכניס ואחרי זה תוכנת הצריבה מודיעה שאין דיסק בצורב (גם NTI וגם NERO) מה עושים ??? ???

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by onn_the_vy,

1. דרושים אנשים מהקריות עם זיכרון DDR של מישהוא נורמאלי. 2. דרושים אנשים מהקריות עם ספק נורמאלי ולא מעעפן כמו שלי העונים ישוחדו ;D

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by penny_hardaway,

כמו שכבר כתבתי פה בהתחלה ניסיתי לחבר את המחשב עם שני הHD על הPRIMARY והCD והצורב על הסקנדרי מה שגרם למחשב לא לזהות את הצורב (הצורב היה על מאסטר). אז חיברתי רק את הדיסקים ואת הצורב (בלי הCD) אז הוא עבד אבל תקע הרבה את המחשב. אז התקשרתי לכלנית והטכנאי שם אמר לי לשים את הHD החשוב יחד עם הCD והHג המשני לשים עם הצורב. זה בכלל לא עבד ונאלצתי לעבוד ב-SAFE MODE בשביל להשתמש במחשב. אז עכשיו חזרתי לאפשרות השניה(שני HD וצורב) אבל עדיין המחשב נתקע לפעמים. מה אני צריך לעשות כדי לחבר גם את הCD וגם את הצורב. נ.ב. הצורב הוא Plextor PX-W2410A. ואני משתמש ב-NERO

• 15 תגובות
    • 4k צפיות
  14. Started by huber,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1009906164&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. Started by PeaS,

אחרי שהIntel Pentium 500Mhz שלי כבר לא מריץ הרבה דברים... (תאמינו לי). ואם זה לא מספיק, זה מחשב שקניתי מניורון לפני לא מעט זמן (ניורון?! :-/ ) אוקיי, אני צריך להחליט על המפרט דבר ראשון. המחשב יהיה מיועד למשחקים, אינטרנט וכו'... המחשב אמור להתנחל אצלי לכמה שנים טובות, אני לא רוטשילד. התקציב... את זה אני עוד צריך לשאול את ההורים שלי, אבל כרגע בואו נניח שזה בסביבות ה5000. שכחתי להזכיר, הצטרפתי לפורומים פה לפני חודשים מועטים, ולפני זה הבנתי מעט מאד (חלמתי על פנטיום 4...), עכשיו אני מבין פחות או יותר, אבל אני עדיין זקוק לכם יקיריי. כמו כלב מחונך, הלכתי דבר ראשון לwww.hwzone.co.il/specs, אך משום מה לא הסתדר לי שם משהו. http://hwzone.co.il/specs/viewspec.php?type=games&pric…

• 29 תגובות
    • 5.5k צפיות
  16. Started by נומאד,

מה זה אומר ? אייך מסדרים את זה??

• 6 תגובות
    • 4k צפיות
  17. מה אתם חושבים על המחשב הבא שלי (טוב אני יודע שהוא לא הכי טוב בעולם) מארז: Full Tower ATX 300W 701 לוח אם Asus A7A266 Socket A/266 מעבד AMD K7 T-Bird 1.3Ghz זכרון: CD-RAM 256 כונן דיסקטים: 3.5" דיסק קשיח Western Digital 30Gb 7200rpm כרטיס מסך nVidia GeForce2MX 400 64Mb TVout כונן דיסקים Afreey DVD x10x32 + צורב Yamaha 16x10x40 IDE הצורב בא לחוד כרטיס קול Creative 128PCI מודם פקס RocKwell 56K Software PCI מסך Samsung 17" 750s 0.24 60Khz מקלדת מורחבת מייקרוסופט אינטרנט עכבר Microsoft IntelliEye PS/2 + USB רמקולים גדולים איכותיים 600W מדפסת הזרקת דיו צבעונית HP-920c כרטיס רשת LAN 3COM 10/100Mb זה הכל עוד לא קניתי אותו אם יש לכם משהוא להוסיף אז…

• 9 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. Started by i_love_u,

שלום מישהו יכול לתת לי אתר שבו מתפרסמים כל הדרייברים של הרקולס לטי 500?

• 2 תגובות
    • 4.8k צפיות
  19. Started by Etus,

יש לי בעייה בצריבה שהתחילה לפני זמן קצר. בכל פעם שאני מנסה לצרוב דיסקים של מוזיקה, מהירות השליחה של ה- CD-ROM כ"כ קטנה, עד שזה עושה מיידית Error, אפילו כשאני מנסה לעשות CD-Image(אין לי מושג למה יש בעייה כשאני מנסה בדרך הזו). אני יכול לצרוב מידע ללא בעייה, ואני יכול לשמוע מוזיקה דרך הכונן הזה. אף פעם לא הייתה לי את הבעייה הזו. אני משתמש ב- WinOnCD 3.7, ויש לי צורב CRW8824S Yamaha 8x8x24 SCSI. עזרה בבקשה? נ.ב. עוד בעייה קטנה: למה הצורב לא מצליח לקרוא דיסקים של 800MB(הדיסקים של GPT, החדשים)? הוא מזהה אותם כדיסקים של 650MB.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by puNani,

כן כן! חוץ מזה שמחר זה הסילבסטר (HAPPY NEW YEAR!) אני מחר מקבל סוף סוף (כן כן) את המחשב מחשב (מספיק מספיק) החדש! סוף סוף! :) רק רצית לשתף, וברגע שאני אקבל אותו אני רץ להוריד 3D MARK ואני אפרסם את הציון... כמה אתם מעריכים שיהיה לי? AMD Athlon XP 1700 Micron 512MB DRR G-Barracuda 80Gb Seagate ATi RADEON 8500 64mb (RETAIL VERSION) Audigy Plextor 40x24x16 Asus DVD x 16 וזהו! אה! וזאת ההודעה המאה שלי! זה כנראה הגורל! ;D

• 23 תגובות
    • 4.8k צפיות
  21. Started by puNani,

היי... הבעיות עם המחשב לא נגמרות... מסתבר שהתקינו לי עליו WIN XP בעברית מלאה... אז מה ניתן לעשות? יש לי בבית את הדיסק צרוב של XP PRO באנגלית עם תמיכה לעברית... האם נית ןלהתקין ולהפוך אותו לאנגלית? זה ממש אבל ממש חשוב לי.. או שנאי חייב לפרמט? מישהו יודע להסביר לי? זה ממש חשוב...

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by yair31,

מה אתם חושבים על המחשב שלי (אני הרכבתי אותו מחלקים ) פנטיום 4 2000 מגה הרץ לוח אם לא יודע כי אני לא קניתי אותו (אבל הדגם חדש ) 512 מגה זיכרון פנימי RDRAM כרטיס מסך ג'יפורס 4 64 מגה TV OUT כרטיס קול סאונד בלאסטר לייב רמקולים 4+1 מארז FULL טוור עכבר אופטי 100 GB מהיר מקלדת מיקרוסופט CD-*56 DVD*16 24*10*48 צורב פלופי רגיל מודם רגיל כרטיס רשת CNET מסך סוני 19" מדפסת HP 990C החדשה סורק 48 סביות של HP ג'ויסטיק+הגה+פדלים של מיקרוסופט = כל המחשב עלה לי 15,657 ש"ח לא נורא כאשר אבא שלך בעל בית של מפעל ;D :saint: :AR15: :asthanos:

• 39 תגובות
    • 6.8k צפיות
  23. יש לי לפעמים בעייה שבאמצע משחק הרמקולים מתחילים לזמזם חזק והמחשב נתקע.רק אם אני עושה ריסטרט ביד הוא נדלק וחוזר אל עצמו.הורדתי את הדרייבר הכי עדכני. יש לי כרטיס לייב וליו

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by i_love_u,

קיבלתי את ההרקולס שלי כבר לפני כמה ימים יש לי כמה שאלות איפה אני יכול לקבל מידע על הכרטיס בעברית? האם יש כתבות שמדברות עליו בעברית? מה זאת אומרת שאוסוס מוציאה ביוסים חדשים לכרטיסי מסך שלה? האם יש גם ביוסים חדשים להרקולס? איפה אני יכול למצוא אותם? מה הם יתנו לי? תמיד חשבתי שיש רק ביוס אחד והוא של הלוח אם , האם הביוס של הכרטיס מסך מתלבש עליו? אני יודע שזה הרבה שאלות אבל אם אתם יכולים בבקשה תענו לי

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by Loco,

Ok Today i built my new pc... and my problem is int the memory it is Mushking PC2400 256MB... But it shows just 128MB.... What u think that could hapeen? I changed bios.. and settings at bios... thanks.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים