ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
הורדתי את הדרעעברים החדשים של ASUS ה 23.11 (ממה שפורסם בחדשות האתר לפני כשבועיים) ויש לי בעייה , הוא לוקח בתור DEFAULT תדר רענון של 60HZ בגרסה הקודמת של ASUS שהיית לי ה 6.31 היתה אפשרוץ לכוון לכל רזולוציה תדר רענון DEFAULT , מה שמאוד חסר בגרסה החדשה. אם למישהו יש מושג Let Me KNow
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
טוב...אז ככה : כשאני מנסה לשמוע MP3 אז הוא נשמע בחלקים והוא איטי מאוד זה קורה רק בקבצי ה אמ פי 3 ניסיתי ב 3 תוכנות : winamp, soniqu, atomixMP3 אני לא כל כך יודע איפה נמצאת הבעייה..האם היה בהגדרות או בכרטיס קול או בווינדוס יש לי Creative Vibra 128 WINDOWS 98 ENABLED SECONED EDITION
-
עכשיו לארץ גם הגיעו כרטיסי PCI שמכניסים למחשב והם נותנים יציאות USB 2.0 (זה תומך גם בUSB הראשון). בקיצור מה שרציתי לשאול אם הכרטיסים של זה אפשר לחבר אותם רק לחריץ PCI פנוי אם שגם צריך לחבר לכרטיסים האלה (שמוסיפים יציאות USB) איזה חוט קטן מלוח האם. ואם כן, איזה ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעו סיפור ותבינו למה חבחרת החשמל תתפגר שנה הבאה, כששיא השיאים ישבר ! שלשום בערב אני לא הייתי ליד המחשב וכהרגלי השארתי אותו פתוח, לאחר כמה זמן הפסקת חשמל.. הפסקת חשמל משונה מאד, כלומר נורות החירום לא נדלקו באף בית באיזור ! כבר נלחצתי, זה היה נראה משונה מדיי, ונזכרתי במחשב שהיה פתוח למעלה. אחרי עשר דקות של חושך גמור ללא נורות חירום וכלום החשמל חוזר ואני קופץ למעלה, ורואה שהמחשב נדלק בעצמו אבל המסך סגור, זכרתי שבגרתי אותו לפני שירדתי למטה, אז הדלקתי אותו ולא ראו כלום, הפעלתי מחדש את המחשב ונשמעו ציפצופים רבים, נלחצתי... מיד פתחתי תמחשב לראות מה קרה, אולי כרטיס המסך קרה לו משהו, לאחר בדיקות שונות זה היה ברור, המעבד שלי נשרף... ואני, עם מחשב מושבת לא יכול :-/ , לאחר בירור ושא…
-
- 37 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
asus ? hercules ? elsa ? leadtek ? some1 knows any non israeli e-store that has t-200 and ships to israel ?
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ומה האחריות של AMD מקיפה? לפי מה שהבנתי האחריות של אינטל יותר טובה כי היא לכל החיים (למרות שמי יבוא להחליף 486) אבל מה היא מקיפה? נגיד, אני עושה אוברקלוק למעבד והורס אותו, האחריות עדיין בתוקף?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה כבל צריך לחבר ליציאה הדיגיטלית של ה- AUDIGY? כבל LINE-IN רגיל? (בננה לשחור אדום...)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין איזה אתר pricewatch ישראלי או אירופאי או משהו ? חייטין.
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
-
שלומות למה מתי כשאני מנסב לצרוב דיסק עם הנרו, הוא נותן לי לבחור רק כפול 12? יש לי צורב כפול 20 ונרו גירסה הכי חדשה, אז? תודה מראש...
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בטוח שיש כזה דבר. רק אני לא יודע עליו. אז בבקשה מי שיודע על אתר מחשבים לא ישראלי המוביל גם לישראל שיענה בבקשה. חייטין.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על המארז הזה ? האם הוא מספק איוורור מספיק טוב וגדול מספיק למחשב חדש מצוייד באתלון אקס פי הרד דיסק מהיר וכרטיס מסך חדיש שיוצרים ביחד חום רב ? האם הוא גדול מספיק כדי להתקין בקלות לוח asus a7v133
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי הסברים מלומדים ;D רבים למה AMD עדיף על אינטל, שכנעתם אותי שכדאי לקנות AMD. אבל - יש בעיה קטנה: שמעתי שAMD ATHLON מתחמם רצח ואולי ישרף ?! בהנחה שאני קונה חלקים איזה מארז לקנות (משהו בינוני-קטן ולא יקר - ממש לא ENERMAX) כדי לפתור את הבעיה? (והאם צריך מאוורר/ספק מיוחד?)
-
- 9 תגובות
- 953 צפיות
-
-
samsung 959nf או mag810 fd ? , המחירים של 2 המסכים די דומים.
-
העתקתי קטע שכתב פה אחד מחברינו: "כמו SAFE DISC 2. לכן, אני מעדיף את LITE ON, ...... אין שום דיסק שאי-אפשר לשכפל עם הצורבים שלהם, ועוד במחיר שלהם, אני אעדיף לקנות צורב שלהם כל שנה וחצי, במקום צורב יקר פעם בשנה." מה זו ההגנה הזו? למה זה טוב?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא יודע אם כבר הפצתי את זה בעבר, אבל יש לי Sb live Value עם יציאה דיגיטלית שלא שווה כלום. אני נואשות ליציאה אופטית, וכדי לקבל אחת לכרטיס שלי תעלה מינימום של 500 שקל. (live drive) שזה לא מתקבל. למישהו יש פתרון? אולי כרטיס קול אחר עם יציאה אופטית?
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אוקיי, אז ככה אני רוצה לקנות מחשב חדש וזה יוצא קצת יקר ואני לא רוצה לעבור את סביבות ה 9 אלף (בסביבות) אני אראה את המפרט ואני מקווה שאתם יכולים לעזור לי מה כדי לשנות (אבל שיהיה עדיין משהו טוב ויותר זול.. הנה המפרט: מעבד: AMD Athlon XP 1900+ 1.6 GHz לוח אם: GA-7VTXH GigaByte כרטיס מסך: hercules 3D prophet III Titanium 500 (חלק הקשה, מתלבט אם לבחור ti 200 או להשאיר) זכרון: Mushkin 256 MB DDR 2100 Basic כרטיס קול: CrativeLIVE PLATINUM AUDIGY EX (גם כאן אני מאוד מעוניין להפחית) מסך: FLATRON 17 795 FT LG מארז: Antec Performance SX + Enermarx 350W הרדיסק: seagate 60gb 7200RPM תודה
-
- 78 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שאלה שתמיד רציתי לשאול, כרטיסי מסך, חוץ משהם אמורים להראות לנו דברים על המסך, יש להם יציאות שונות ומשונות, מה היציאות שקיימות? מה עוד אפשר לעשות עם המסך? ולמשל ה-TV OUT מאפשר לנו לראות טלוזיה, אבל איפוא, דרך מסך המחשב? רואים טוב בכלל? זו אותה רזולוציה כמו בטלוזיה בסלון שלנו? אשמח לתשובה/תשובות מפורטות, הנושא מעניין אותי מאוד. תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
פשוט נראה לי לא הגיוני לקנות זכרון DDR ב650 שקל ! ואולי אני אשתמש בזה עד שהמחירים ירדו ואז אעביר למחשב הזה
-
- 7 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש לי את הדיסק הקשיח החדש של מקסטור דגם D740X עם ה-BALL BEARING הרגיל (לא הנוזלי).נפח 40 ג"ב. נדמה לי ששומעים ממנו נקישות . זה קורה בעיקר כשהוא מתאמץ לקרוא במהירות קובץ גדול או כשהוא מנסה לטעון תוכנית שהיא קצת כבדה. איך אני יכול לדעת אם מדובר בכשל בכונן שיוביל בסופו של דבר להתפגרות שלו ? בכתבות שקראתי על הכונן הזה כתבו שהוא אחד מהשקטים שיש אם לא השקט ביותר בשוק כרגע כך שזה לא סביר שאני שומע ממנו נקישות, נכון ? עריכה חשובה : יש לי כבר 8 חודשים את ה- 60GXP של IBM (נפח 40 ג"ב). הוא עובד קשה אצלי במחשב ובכל זאת הוא שקט מאד ואין ממנו שום תיקתוקים. זה עוד חיזוק לכך שאני לא אמור לשמוע קולות כאלה מהמקסטור..
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
צריך לשדרג לכרטיס מסך חדש, לשחק זה חשוב אבל תקציב אין. הכרטיס חיב חיב להכיל TVOUT פיצרים אחרים לא נחוצים לגמרי. אני חשבתי על הכריסים הנ"ל מפנדס : ATI RADEON 32MB VE DDR 463ש"ח) Innovision Geforce MX400 64mb+TV 405ש"ח) Hercules 64MB KYRO RETAIL tv out 346ש"ח) מישהו יודע מה היכולות הגרפיות של הכרטיסים אחד לעומת השני, (שימו לב קירו 1) והאם הפילטרים הממוצעים של Innovision בכלל יורגשו על מסך מאג מגעיל (770V) ו... הפקטור כאן זה הכסף. נ.ב. מישהו ראה את מינימיזר בזמן האחרון?? פרש או משהו???
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
תגידו לי מזל טוב קניתי מחשב חדש, ועכשיו אתם לא יכולים להתלונן שעשיתי בחירה גרועה (כמו אתמול)בגלל שהיא בערך לפי המפרט של האתר: אז זה ככה: מעבד: AMD Athlon XP 1700+. לוח אם:GigaByte. דיסק קשיח: Maxtor 60 GB 7200 Rpm. זיכרון: Micron 26 Mb DDR. כרטיס מסך:Gee Force 3 64 DDR Ti 200 (מחברת hercules)או איך שכותבים את זה. כרטיס קול: Creative SB audigy. כרטיס רשת: 10/100. DVD: LG 16/48. כונן 1.44: teac. מארז: ATX 300Watt. עכבר: ps/2 אופטי+גלגלת. מקלדת: Microsoft 108 מקשים. רמקולים: 2 רמקולים+ סאב של Multimdia. מסך:LG 995 ft 19. תגידו לי איך זה בבקשה לי נראה שזה מחשב פגז!
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רק בשביל לוודא לפני שאני לוקח את המסך לטיול שממנו הוא לא יחזור.... האם מסך (בן 3.5 אבל אהוב ) שאיבד את אחד הצבעים (ירוק במקרה הזה ) שווה ניסיון תיקון או הלך עליו סופית
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי צורב hp cd writer plos 9010 series צורב *10 משכתב *8 קורא *36 מילפני שנה+ ולהלן הבעיה כשאני רוצה ליצרוב הוא מודיע על בפר לא זמין (eroor)ואם אני דופק עליו אז הוא מתחיל ליצרוב (לא תמיד בפעם הרישונה) אם יש למישהו מושג או ניסיון עם הצורב הזה אז בבקשה תעזרו אני מישתמש בתוכנות האלה במערכות ההפעלה הללו ב-windows xp easy cd creator v5 platiniom ב- windows 98 easy cd creator NTI CD MAKER v5
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-