ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
ומה האחריות של AMD מקיפה? לפי מה שהבנתי האחריות של אינטל יותר טובה כי היא לכל החיים (למרות שמי יבוא להחליף 486) אבל מה היא מקיפה? נגיד, אני עושה אוברקלוק למעבד והורס אותו, האחריות עדיין בתוקף?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עכשיו לארץ גם הגיעו כרטיסי PCI שמכניסים למחשב והם נותנים יציאות USB 2.0 (זה תומך גם בUSB הראשון). בקיצור מה שרציתי לשאול אם הכרטיסים של זה אפשר לחבר אותם רק לחריץ PCI פנוי אם שגם צריך לחבר לכרטיסים האלה (שמוסיפים יציאות USB) איזה חוט קטן מלוח האם. ואם כן, איזה ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
איזה כבל צריך לחבר ליציאה הדיגיטלית של ה- AUDIGY? כבל LINE-IN רגיל? (בננה לשחור אדום...)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כולכם נורא נהנתם לייעץ לי להתקשר לדודי מארה"ב ולדווח לו על פעולותיו בשביל שלי יהיה טי-200. לא מצחיק. האם יש אתר או אתרים לא ישראלים המוכרים חלקי מחשב כגון: כרטיסי מסך חדשים, השולחים חבילות לישראל ? לא חייב להיות אמריקאי.. מצידי אפגניסטני. רק לא במחירים של ישראל. אם לא יודעים לא עונים בבקשה. חחח.. חייטין.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מה דעתכם על המארז הזה ? האם הוא מספק איוורור מספיק טוב וגדול מספיק למחשב חדש מצוייד באתלון אקס פי הרד דיסק מהיר וכרטיס מסך חדיש שיוצרים ביחד חום רב ? האם הוא גדול מספיק כדי להתקין בקלות לוח asus a7v133
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
samsung 959nf או mag810 fd ? , המחירים של 2 המסכים די דומים.
-
שלומות למה מתי כשאני מנסב לצרוב דיסק עם הנרו, הוא נותן לי לבחור רק כפול 12? יש לי צורב כפול 20 ונרו גירסה הכי חדשה, אז? תודה מראש...
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש היום כבר כמה משחקים חדשים שלא תומכים בVOODOO3 (זה מצויין במפורש). גם אם המשחקים תומכים, הגרפיקה גרועה, מפוקסלת, ודי קשה לשחק ככה. בזמן טוב החלטתי להחליף את הוודו המזדקן, ויש לי מספר שאלות: 1. מה המחיר של הATI READON 8500 בארה"ב? כי אני מתלבט בינו לבין http://www.zigzag2000.co.il/cgi-bin/cgiwrap/zigzag2000/more_info.cgi?sp=3D%20Prophet%20III%20Titanium%20200%20-%20GeForce%203%20Titanium%20200, ואני רוצה לקנות את הזול מבינהם (אני נוסע לארה"ב בפסח). 2. אני מניח שאני לא יצליח לנצל את הכרטיס עד הסוף, בגלל שאר רכיבי החומרה אצלי. יש לי Intel Pentium 500 Mhz, והלוח אם הוא של MSI ותומך בX2 ויש פה (sisoft sandra 2002) עוד כמה פרטים על החריץ AGP ובכלל על הלוח, תגידו אם צריך אותם.…
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP DESKJET 710C וה-XP לא מזהה אותה...הגדרתי את המדפסת, אבל כשאני מנסה להדפיס משהו...המדפסת לא מגיבה... :'( בביוס לא נגעתי כי אני לא יודע מה צריך לשנות וכל זה... מישהו יכול לעזור ???
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמעו סיפור ותבינו למה חבחרת החשמל תתפגר שנה הבאה, כששיא השיאים ישבר ! שלשום בערב אני לא הייתי ליד המחשב וכהרגלי השארתי אותו פתוח, לאחר כמה זמן הפסקת חשמל.. הפסקת חשמל משונה מאד, כלומר נורות החירום לא נדלקו באף בית באיזור ! כבר נלחצתי, זה היה נראה משונה מדיי, ונזכרתי במחשב שהיה פתוח למעלה. אחרי עשר דקות של חושך גמור ללא נורות חירום וכלום החשמל חוזר ואני קופץ למעלה, ורואה שהמחשב נדלק בעצמו אבל המסך סגור, זכרתי שבגרתי אותו לפני שירדתי למטה, אז הדלקתי אותו ולא ראו כלום, הפעלתי מחדש את המחשב ונשמעו ציפצופים רבים, נלחצתי... מיד פתחתי תמחשב לראות מה קרה, אולי כרטיס המסך קרה לו משהו, לאחר בדיקות שונות זה היה ברור, המעבד שלי נשרף... ואני, עם מחשב מושבת לא יכול :-/ , לאחר בירור ושא…
-
- 37 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
לא יודע אם כבר הפצתי את זה בעבר, אבל יש לי Sb live Value עם יציאה דיגיטלית שלא שווה כלום. אני נואשות ליציאה אופטית, וכדי לקבל אחת לכרטיס שלי תעלה מינימום של 500 שקל. (live drive) שזה לא מתקבל. למישהו יש פתרון? אולי כרטיס קול אחר עם יציאה אופטית?
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-
-
העתקתי קטע שכתב פה אחד מחברינו: "כמו SAFE DISC 2. לכן, אני מעדיף את LITE ON, ...... אין שום דיסק שאי-אפשר לשכפל עם הצורבים שלהם, ועוד במחיר שלהם, אני אעדיף לקנות צורב שלהם כל שנה וחצי, במקום צורב יקר פעם בשנה." מה זו ההגנה הזו? למה זה טוב?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה שתמיד רציתי לשאול, כרטיסי מסך, חוץ משהם אמורים להראות לנו דברים על המסך, יש להם יציאות שונות ומשונות, מה היציאות שקיימות? מה עוד אפשר לעשות עם המסך? ולמשל ה-TV OUT מאפשר לנו לראות טלוזיה, אבל איפוא, דרך מסך המחשב? רואים טוב בכלל? זו אותה רזולוציה כמו בטלוזיה בסלון שלנו? אשמח לתשובה/תשובות מפורטות, הנושא מעניין אותי מאוד. תודה.
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בשעה טובה התקנתי את כרטיס המסך החדש שלי (asus v7100 pto-t ) בנתיים נראה מדליק למדיי אך מכיוון שהמשחק הכי "כבד" גרפית שאני משחק הוא BZflag ,לפחות עד שאני יסדר לי קצת משחקים בהתאם לכרטיס מסך החדש ;D אז עוד לא בדקתי אותו לעומק.... אבל יש בעיה רצינית!!!!! היישום המרכזי במחשב ,מבחינת החברה שלי , "ספידר" לא עובד כראוי ! פתאום האנימציה שלו זזה נורא לאט. אז נכון שאני עובד על 2000 וזה משחק ל ME אבל לפני כן היה לי Rage IIC וזה עבד מצוין. הצילו אותי מזעמה המצטבר של החברה ,היא עוד תדרוש להחזיר את ה RAGE ..... ושאלה נוספת (תתיחסו בסבלנות עד עכשיו לא הכרתי כרטיס עם יכולת עיבוד גרפית .... ) בעת התקנת הכרטיס הותקן גם כלי tweak המאפשר לשנות את תדירות ליבת המעבד ואת תדירות…
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
עד שכבר הזמנתי את ה-GEFORCE 2 TITANIUM 64MB DDR של הרקולס מ-PANDAS הם אמרו שזה חסר אצל היבואן כבר חודש וזה מגיע רק בסוף שבוע הבא. אז הלכתי לבדוק אצל ZIGZAG וגם שם אמרו אותו דבר ואז רק הבנתי שהם מזמינים מאותו יבואן, לא?! אז בסוף פנדה שכנעו אותי ללכת על ה-MSI במקום ההרקולס וזה מגיע מחר אז הסכמתי. עכשיו, קודם כל איך הפילטרים שלהם? טובים? דבר שני, עוד לא הבנתי אם ישנה לי שב-MSI הרוחב פס הוא 6.4GB ובהרקולס הוא 8GB כאשר אני משתמש ב-AGPX2? וגם הם שכנעו אותי בעזרת זה שאמרו לי שיש גם TV IN, אז אכשהו אמרתי: יאללה, גם מחר, גם TV IN וגם פחות 10 ש"ח ( )... איך העיבוד של ה-TV אצלם? בסדר? וגם התנחמתי בזה שיש להם DUAL BIOS...... בקיצור מצאתי לעצמי תירוצים לזה שלקחתי את ה-MSI ול…
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אוקיי אז ביררתי קצת, ואנ יבאמת מעוניין לקנות רמקולים עם סרראונד, ככה 5.1. (כרטיס הקול שלי הוא: SB AUDIGY) עכשיו אמרו לי שלא כדאי לי לקנות רמקולים למחשב כדוגמת Logitech, Altec Lansing וכו' אלא ללכת על סט רמקולים של מערכת קולנוע ביתית כדי לקבל מקסימום עוצמה, איכות וכו'. (בואו נגיד כרגע שכסף הוא לא גורם - או בעצם גורם של עד 2000 ש"ח). עכשיו המחשב נמצא בחדר שלי בקומת גג ואני רוצה לעשות בו סרראונד רציני על ווליום.... אז כמה דברים: 1. איזה רמקולים כדאיים? (אם אתם חושבים שעדיף בכל זאת של מחשב אז איזה ולמה...) 2. האם אני צריך AMPLIFIER או RECIEVER כדי לנצל את כל עוצמת הרמקולים? או שהכרטיס שלי מספק כל מה שצריך? בבקשה התייחסו אל שתי השאלות!
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
צריך לשדרג לכרטיס מסך חדש, לשחק זה חשוב אבל תקציב אין. הכרטיס חיב חיב להכיל TVOUT פיצרים אחרים לא נחוצים לגמרי. אני חשבתי על הכריסים הנ"ל מפנדס : ATI RADEON 32MB VE DDR 463ש"ח) Innovision Geforce MX400 64mb+TV 405ש"ח) Hercules 64MB KYRO RETAIL tv out 346ש"ח) מישהו יודע מה היכולות הגרפיות של הכרטיסים אחד לעומת השני, (שימו לב קירו 1) והאם הפילטרים הממוצעים של Innovision בכלל יורגשו על מסך מאג מגעיל (770V) ו... הפקטור כאן זה הכסף. נ.ב. מישהו ראה את מינימיזר בזמן האחרון?? פרש או משהו???
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני מעוניין לקחת סרט דיוידי מהספרייה ולהפוך אותו לויסידי רגיל שיעבוד על מכשירי דיוידי וויסידי רגילים ושיתפוס מקסימום 3 דיסקים רגילים ושתהיה האופציה לחפצל אותו.
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
פשוט נראה לי לא הגיוני לקנות זכרון DDR ב650 שקל ! ואולי אני אשתמש בזה עד שהמחירים ירדו ואז אעביר למחשב הזה
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
asus ? hercules ? elsa ? leadtek ? some1 knows any non israeli e-store that has t-200 and ships to israel ?
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מעונין לרכוש דיסק קשיח בנפח של 40G .כמעט כל יום ישנן הודעות בפורום הממליצות או "קוטלות" את כל הדיסקים הקשיחים הנ"ל.מכיוון שזה המבחר שממנו חייבים לרכוש ,אז על מה באמת אתם ממליצים?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת את דעתכם איזו מקלדת עדיפה logitech internet keyboard microsoft office keyboard שניהם אותו מחיר
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
will make the Yamaha 3200 look like an old 2x writer... (it's also pretty cheap!) here is some more info: Plextor rises up the writing speed up to 40x presenting the fastest ever CD-RW drive! The new PX-W4012TA promises ultimate performance among with improved writing quality! The drive is expected to ship at the end of February for $190. The drive supports 40x writing, 12x re-writing and 40x reading speed. The 4MB of buffer and BURN-Proof eliminates buffer underruns. Plextor uses again Zone-CLV as the main recording technology and at the maximum 40x speed, with the use of 80min CD, the total recording time drops down to 179sec! The 40x recording speed is reached by 4 …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את הדיסק הקשיח החדש של מקסטור דגם D740X עם ה-BALL BEARING הרגיל (לא הנוזלי).נפח 40 ג"ב. נדמה לי ששומעים ממנו נקישות . זה קורה בעיקר כשהוא מתאמץ לקרוא במהירות קובץ גדול או כשהוא מנסה לטעון תוכנית שהיא קצת כבדה. איך אני יכול לדעת אם מדובר בכשל בכונן שיוביל בסופו של דבר להתפגרות שלו ? בכתבות שקראתי על הכונן הזה כתבו שהוא אחד מהשקטים שיש אם לא השקט ביותר בשוק כרגע כך שזה לא סביר שאני שומע ממנו נקישות, נכון ? עריכה חשובה : יש לי כבר 8 חודשים את ה- 60GXP של IBM (נפח 40 ג"ב). הוא עובד קשה אצלי במחשב ובכל זאת הוא שקט מאד ואין ממנו שום תיקתוקים. זה עוד חיזוק לכך שאני לא אמור לשמוע קולות כאלה מהמקסטור..
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-