ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני קונה מחשב amd xp ב4 במרץ מישהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
אני חייב להבין איך זה הגיוני שתוך חצי שנה Nvidia משחררת שני דורות של צ'יפים לגרפיקה GF3 ו - GF4. אני חייב להבין את השמועות בזמן האחרון על יציאתו של ה - GF4, הייתי באתר שלהם ואין שום איזכור (אולי פיספסתי משהו) לגבי הGF4 האם למישהוא יש מידע אמין?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
;D ;D אני מתכוון לקנות מחשב חדש פנטיום 4 1700לוח אם גריבלדי 850256 RDRAMכריאייטיב 12840 ג'יגה 7200 RPMורציתי לדעת אם כדאי לי להשקיע ולקנותge force 3 ti200
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
אחד הכרטיסים של הסדרה הוא בעל 270mhz core !!!!! ו 500mhz memory והוא יעלה רק 190$. יש אפילו מהירויות יותר מדהימות אבל אין פירוט צחירים. זה נשמע לכם הגיוני ששניה אחרי שהוציאו סדרה חדשה, יוציאן עוד אחת ?! תחשבו על איזה מהירויות אפשר להגיע ב אובר קלוק...
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
טוב אז ככה זה יש לי צורב HP8100 (כן, כן) ותמיד שאני צורב דיסק של 700 מגה (בד"כ הוא סוגר את הדיסק ולפעמים לא, אבל זה לא משנה בכלל....) - לאחר מכן הדיסק לא קריא בשום CDROM. עד היום לא הצלחתי לצרוב דיסק 700 אחד מסכן בצורב הזה, לא משנה באיזו תוכנה השתמשתי (ד"א, זה צורב X4) אני יודע שיש באתר CDR-INFO תוכנת FIRMWARE לצורב הזה (יש שם 1 או 2), אבל אני לא יודע אם זה יעזור... http://www.cdrinfo.com/Sections/Firmware/List_DriveVersions.asp?ListWhat=8100/8110 מישהו יודע אולי על בעיה שקיימת בצורב הזה עם דיסקים של 700 מגה (80 דקות) או אולי יכול להסתכל בתמיכה באתר של HP או ב-FIRMWARE שאמרתי ולהעזור לי?! אני נואש!!! :'(
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, לאחר שקראתי פה די הרבה, בהחלט עזרתם לי להחליט על המחשב הבא שלי. אז לפני שאני הולך לחנות (כנראה זיגזג), שאלה קטנה: איך אתם קונים את המחשב לפי המפרט? האם אתם קונים ומרכיבים לבד? או שהם מרכיבים לכם והאם הם לוקחים על זה כסף? אותו דבר לגבי WINDOWS XP תודה אוהד
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
זה לא קשור למשחקים, יש לי בכלל בעיה שבכל מה שקשור לביצועי 3D המחשב שלי איטי ברצחניות. אני זקוק לעזרה. מפרט: TB 1.4 herc kyro 2 256mb DDR
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אף אחד לא יודע מתי יגיע הכרטיס GF3 TI 200 - HERCULES ואפילו שלחו לי את האימייל שכתבו להם על הכרטיס והוא קצר לעניין "המוצר הנ"ל לא זמין עד להודעה חדשה." אז כנראה שאני עדיין תקוע עם ה VOODOO 3 3000 עד שיהיה את הכרטיס או שיצא משהו יותר טוב מזה באותו מחיר....
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
==ההודעה ארוכה,אז עשיתי אותה 2 חלקים! זהו חלק 1 מתוך 2 == שימוש-משחקים ואינטרנט,Photoshop,-עריכת תמונה ווידאיו(לא הרבה) כעת יש לי מחשב דיי ישן,עד מאד אפילו הייתי אומר =)ובקיצור- Pentium1 MMX166(overclocked to 233!!),32RAM זה מפרט שאבא שלי יכול להשיג מחבר שלו,שמומחה ב AMD (שניהם מהנדסי אלקטרוניקה) ********************************************************************************** MotherBoard:Chaintech 7VJDA http://www.bench-house.com/motherboard/chaintech/7vjda/7vjda_001.html -למידע נוסף http://www6.tomshardware.com/mainboard/01q4/011126/kt266a_nforce-04.html -למידע נוסף "The Chaintech's performance is on a par with that of the Asus A7V266-E - th…
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה: דוד שלי נוסע לחו"ל ואולי הוא יוכל להביא לי משהו. אני מתלבט בין Geforce 3 T500 במקום T200 (למרות שעדיין בכל אתר מחו"ל אני רואה מחיר אחר בהפרשים של 100 דולר) מעבד 1800 במקום 1700 או אולי כדאי משהו אחר ? זה המפרט כרגע AMD ATHLON XP 1700+ מעבד Gigabyte GA-7VTX-H VIA KT266A AMD לוח אם Maxtor 40GB 7200RPM ATA133 הארד דיסק HERCULES - 3D Prophet III - GeForce 3 Titanium 500 כרטיס מסך micron/Mushkin 256 ddr 2100 basic זכרון FLOPPY DRIVE 1.44 כונן דיסקטים Pine 56.6k Rocwell Chip מודם מקלדת GENIUS 98 Microsoft IntelliMouse Optical עכבר Samsung 955DF 19 מסך Actima X 52 סידירום Aopen HF45C - Midi ATX 300W מארז ?
-
- 8 תגובות
- 974 צפיות
-
-
מה המהירות של UDMA MODE 2 (בMB)? ועכשיו הכרטיס קול שלי, הכרטיס שלי הוא Aureal Vortex 2 (ויש לידו איזה מספרים ואותיות שאני לא זוכר). מאז שהתקנתי את WIN XP הוא לא עובד (אין קול, נאדה). בהתחלה חשבתי שהדרייברים לא טובים, אבל הבנתי מאחרים שיש להם אותו כרטיס שאמרו לי שהדרייברים של WIN XP עבדו להם. אם זה לא מספיק עכשיו היה בWindows Update עכדטו לדרייברים האלה, וזה עדיין לא עבד. מה יכולה להיות הבעיה? הכל מחובר כמו שצריך (הכרטיס, הרמקולים), ולפני זה כשהיה לי WIN 98 זה עבד. מה זה עוד יכול להיות?
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
האם התוצאה 8003 ב-3DMark2001 היא טובה? כי זה מה שקיבלתי :P
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
של רכיבי המחשב שנותנת מידע מדוייק תודה
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
עד שכבר הזמנתי את ה-GEFORCE 2 TITANIUM 64MB DDR של הרקולס מ-PANDAS הם אמרו שזה חסר אצל היבואן כבר חודש וזה מגיע רק בסוף שבוע הבא. אז הלכתי לבדוק אצל ZIGZAG וגם שם אמרו אותו דבר ואז רק הבנתי שהם מזמינים מאותו יבואן, לא?! אז בסוף פנדה שכנעו אותי ללכת על ה-MSI במקום ההרקולס וזה מגיע מחר אז הסכמתי. עכשיו, קודם כל איך הפילטרים שלהם? טובים? דבר שני, עוד לא הבנתי אם ישנה לי שב-MSI הרוחב פס הוא 6.4GB ובהרקולס הוא 8GB כאשר אני משתמש ב-AGPX2? וגם הם שכנעו אותי בעזרת זה שאמרו לי שיש גם TV IN, אז אכשהו אמרתי: יאללה, גם מחר, גם TV IN וגם פחות 10 ש"ח ( )... איך העיבוד של ה-TV אצלם? בסדר? וגם התנחמתי בזה שיש להם DUAL BIOS...... בקיצור מצאתי לעצמי תירוצים לזה שלקחתי את ה-MSI ול…
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שבת שלום אנשים, אני צריכה את עזרתכם... לקחתי מחשב, פנטיום 1 משהו, והוצאתי את הHD, CD, כונן דיסקטים, כרטיס מסך וכרטיס קול והעברתי אותם למחשב פנטיום 1 משהו יותר טוב (ככה אבא אומר...). הפעלתי את המחשב ואחרי הבדיקת זיכרון הוא כותב floppy disk(s) fail (40) על ההארד דיסק מותקן WIN98SE. גם בביוס הוא לא מזהה את הדיסק והוא מג'ומפר כמו שצריך. החזרתי את הדיסק למחשב הקודם אבל עם כרטיס מסך אחר וגם שם הוא לא מזהה את הדיסק...ולא שיניתי שום דבר בביוס... עזרה תתקבל בברכה תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תבחרו בלי להתייחס לזה שלפעמים צריך להוסיף לוח אם וכ"ו
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כולכם נורא נהנתם לייעץ לי להתקשר לדודי מארה"ב ולדווח לו על פעולותיו בשביל שלי יהיה טי-200. לא מצחיק. האם יש אתר או אתרים לא ישראלים המוכרים חלקי מחשב כגון: כרטיסי מסך חדשים, השולחים חבילות לישראל ? לא חייב להיות אמריקאי.. מצידי אפגניסטני. רק לא במחירים של ישראל. אם לא יודעים לא עונים בבקשה. חחח.. חייטין.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
משהו מכיר תוכנה לספירת fps בריל טיים ? אם כן אז מאיפה אפשר להוריד ?
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אוקיי אז ביררתי קצת, ואנ יבאמת מעוניין לקנות רמקולים עם סרראונד, ככה 5.1. (כרטיס הקול שלי הוא: SB AUDIGY) עכשיו אמרו לי שלא כדאי לי לקנות רמקולים למחשב כדוגמת Logitech, Altec Lansing וכו' אלא ללכת על סט רמקולים של מערכת קולנוע ביתית כדי לקבל מקסימום עוצמה, איכות וכו'. (בואו נגיד כרגע שכסף הוא לא גורם - או בעצם גורם של עד 2000 ש"ח). עכשיו המחשב נמצא בחדר שלי בקומת גג ואני רוצה לעשות בו סרראונד רציני על ווליום.... אז כמה דברים: 1. איזה רמקולים כדאיים? (אם אתם חושבים שעדיף בכל זאת של מחשב אז איזה ולמה...) 2. האם אני צריך AMPLIFIER או RECIEVER כדי לנצל את כל עוצמת הרמקולים? או שהכרטיס שלי מספק כל מה שצריך? בבקשה התייחסו אל שתי השאלות!
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP DESKJET 710C וה-XP לא מזהה אותה...הגדרתי את המדפסת, אבל כשאני מנסה להדפיס משהו...המדפסת לא מגיבה... :'( בביוס לא נגעתי כי אני לא יודע מה צריך לשנות וכל זה... מישהו יכול לעזור ???
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-