ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
בשעה טובה אחרי 3 שנים עם אותו מחשב באה ההיזדמנות. יש לי סכום בלתי מוגבל (15 אלף + -) שקיבלתי. אנא מפרט הכי טוב שאתם יכולים. (ניסיתי את המפרט האוטומטי בפורום ואני לא חושב שהמפלצת שם כל כך איומה בשביל הסכום) אני מוכן אם יוצאת חומרה חדשה לחכות אפילו חודש חודשיים. תודה. :asthanos:
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
קודם כל אני חייב לציין שהידע שלי בחומרה שואף ל0. קיבלתי את הדברים הבאים: מעבד - Athlon XP 1600 - 1400Mhz OEM SOCKET A - FAN לוח אם - ASUS A7V-266E כרטיס גרפי - ASUS 64MB DDR AGP Nvidia GeForce 3 GTS DELUXE - TV OUT/VIDEO IN - TITANIUM 200 עכשיו.. אין לי מושג מאיפה להתחיל ואיך להרכיב. לשלוח לחנות זו לא אופציה. כל טיפ\מדריך\עצה יתקבל בברכה. תודה!
-
מהם איכויות של היציאת טלויזיה והלכידת וידאו שמגיעות עם הכרטיס ? האם מישהוא יכול לשלוח לי לאי מייל איזה סרטון קצרצר שהוא לכד בעזרת הכרטיס ?<
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
הבעיה היא שה-Prophet III Ti200 לא במלאי ואני רוצה את המחשב מחר (יותר נכון אתמול), האופציות הן Prophet II Ti או GeForce III -אני חושב שזה גם של Hercules (זה מה שהמוכר אמר בטלפון כנראה הדגם שלפני ה-T200), בחרתי ב II Ti- כי זה היתה האופציה השניה שלי (וגם כמו ש- Athlon אומר אל תתן למוכרים לבלבל אותך) אני יודע שעשיתי את הצעד הנכון השאלה היא למה? (גם אני רוצה GF5 Ti20k ב-100$)
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
קניתי לפני שבועיים מדפסת חדשה HP920c מאופיס דיפו, קניתי אותה מהאתר באינטרנט שלהם (היה זול ב-100ש"ח יותר מהחנות שלהם!?) עוד לא הדפסתי איתה 10 דפים וכבר הלך לו מנגון משיכת הנייר, היא מושכת את הנייר בצורה עקומה ותקעת אותו! :AR15: יש מצב שהם מכרו לי מדפסת שחזרה מתיקון (שכחתי איך קוראים למושג הזה??) בכל אופן אני הולך לזרוק להם אותה היום.....
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מדפסת חדשה. כבר שנים אני משתמש ב: פנסוניק (KX P1084 (dot matrix אבל באמת הגיע הזמן לעבור להזרקת דיו. אני מחפש משהו עד 600 ש"ח ושתחזיק מעמד (אני בכל מקרה בקושי מדפיס) ראיתי באתר של בנק הפועלים את המבצע: מדפסת צבעונית Canon S100 במחיר חסר-תקדים: רק 298 ¤ מה דעתכם?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בעייה עם הכרטיס קול שלי (Vortex A3D 2 pro) מאז ששידרגתי את המחשב לפנטיום ארבע :'(, הבעייה היא שבבורד החדש יש רק PCI ולכן לפי הדריור של חלונות 98 אני לא התקנתי את הכרטיס בPCI הראשי. ניסית מיקומים אחרים ושום דבר לא עזר . לא מזמן שמתי חלונות XP וקיוויתי שזה יעזור, אבל זה לא לגמרי פתר את הבעיה. עם הדריוור המקורי של XP היה שמע רק ב-2 רמקולים, שמתי את הדריוור המוצע באתר vortex of sound (שהחליך את האתר המקורי) וזה פתר את זה רק בתוכנות יחודיות ל A3D (כמו פלאג לוינאמפ ומשחקים עם A3D). הפריטים המיוחדים ל A3D תמיד קורסים, ובדברים לדוס עדיין אין קול. למישהו יש פיתרון?
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
מחר היום הגדול,כל החלקים של המחשב שהזמנתי (athlon xp 1700) הגיעו בשעה טובה לחנות.אני אמור מחר להיות נוכח בעת הרכבת המחשב במעבדת החנות. מכיוון שמעולם לא הרכבתי מחשב, אם יש לכם עצות מועילות למה לשים לב ועל מה להתעקש בעת ההרכבה? תודה.
-
- 32 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי לוח אם 850 גריבלדי מקורי של אינטל. מאז שקיבלתי אותו הפרה-בוט (pre-boot) שלו לוקח המון זמן (לפחות 3 דקות), מה יכולה להיות הבעיה? ??? הפוסט בוט דא"ג לוקח כמה שניות :
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
למישהוא יש מושג למתי מתוכננים להגיע לארץ הכרטיסים ati radeon 8500 all in wonder או ati radeon 7500 all in wonder ואולי משהוא על מחירים ?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום 8) ברשותי שני כרטיסי קול שעל כל אחד מהם נמצא GAME PORT אחד מובנה על הלוח (7vtx-e) והשני, סתם איזה סראונד זול. אני מנסה כבר די הרבה זמן לחבר שני בקרי משחק (ג'ויסטיקים), ולעבוד עם שניהם ביחד :AR15: למי שיש מושג ויכול לעזור לי (בהנחה שהדבר אפשרי) שיגיב אגב, אם למישהו יש פיתרון מקורי אחר המאפשר עבודה עם שני בקרים במקביל- אשמח לשמוע. תודה איל :-*
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב אז אני מסכים עם עצמי שהגיע הזמן להחליף את אהובי העכבר הישן עם הכדור שהתחיל לעשות לי בעיות :'( ועכשיו אתם שואלים את עצמכם: נו אז שיחליף, מה הבעיות שלו ??? אז הבעיה שלי היא שאני מ-ת-לב-ט אז עכשיו אתם אומרים לעצמכם: יופי אז שישאל כבר... אז הנה השאלה: אני מתלבט בין: (וסלחו לי על זה שאני לא יודע את השמות) העכבר הקטן והחמוד עם הלייזר אותו עכבר עם ifeel. או העכבר הלא חמוד, הגדול הזה שכתבו עליו פה ביקורת . והשאלות: האם בכלל הifeel מומלץ? (יש אפשרות לבטל את האפשרות אם הוא יעצבן אותי?) ונ.ב אני ימני
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל כמה שבועות אני מגלה אתר חדש, אלה האתרים שאני מכיר אני אשמח אם משהו יוסיף אליהם עוד, אם אפשר בצירוף הלינקים. פלונטר למיר זיגזג פנדה KSP מרדנית
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
אני מפש כתבה שמסבירה על הרכבת מחשב בפירוט על כל הפרטים הכי קטנים והכול
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אודה לכל מי שיביא לי לינק לאתר בארץ!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
מאז ומתמיד הכונןDVD שלי היה מוגדר כDMA בלי שום בעיות... אבל היום שרציתי להעתיק סרט לארד-דיסק לקח לו המון זמן ובאמת שמתי לב שבזמן האחרון הוא עובד לי לאט מתמיד. אז הלכתי לבדוק אם הוא מוגדר כDMA ואז להפתעתי ראיתי שמסומן PIO only. כמובן ששינתי אותו לDMA if available אבל אחרי שעשיתי restart ראיתי שהוא לא נותן... למה?? :s05:
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
ריקו 20 תומך באובר בארן, עד כמה? שמעתם על סוני (מדיות לצריבה)? הם טובים?
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
יש לי איזה בחור, כל הזמן ברומניה, אז הוא מביא לי חומרה משם (אני יודע שזה מזרח אירופה, אבל זה די זול). יש לי שאלות ממש דחופות: אני קונה GeForce MX 400 32mb, Athalon XP 1600, ו 256MB PC21000 זכרון פנימי. רק מה? אין שם, בחנות הזאת, לוח אם Gigabye vtxh. מישהו פה יכול להמליץ לי על לוח אם מפירמה אחרת, שהוא במחיר סביר ומדבר יפה עם כל הרכיבים שמניתי? חן חן, רועי.
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
כבר כמעט ורכשתי את ה 3 TI200 והנה יוצאים להם הדור הבא! אז השאלה היא כזו, מה חזק/עדיף יותר, ה 3 TI200 או ה 4 MX כי מניסיון עבר ה MX הם כרטיסים חלשים יותר (טוב, גם ה TI200 הוא גירסא מוחלשת של ה 3) אז? לחכות ולקנות את ה 4 MX?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! ברשותי לוח EPox EP-8KHA+ כבר זמן מה, ולאחרונה חוזרת על עצמה בעיה מטרידה ביותר: כמעט בכל פעם שאני מפעיל את המחשב בראשונה הוא עולה (הישר עם עליית הביוס) עם בעיות גרפיות (הכל מטושטש ובלתי מובן). הבעיה נפטרת כאשר אני מתחיל את המחשב מחדש, אולם כאשר אני עובד עליו לאחר האיתחול השני הוא מתכבה ומפעיל את עצמו מחדש לאחר כרבע שעה של עבודה (ופועל ללא בעיה לאחר האתחול השלישי הנ"ל). בעיה זו התחילה ללא סיבה נראת לעין (למרות שהתקנתי על המחשב כרטיס קול Creative Audigy 5.1 זמן מה לאחר תחילת הבעיה), ושום דבר שאני עושה אינו מצליח לפתור אותה. אומר כי אני מריץ את הלוח עם הגרסה האחרונה של הביוס עבורו, יחד עם כרטיס מסך Hercules 3D Prophet 3. אודה לכם על כל עזרה שתוכלו להציע
-
אנשים תגידו על איזה מסך אתם ממליצים שבו ניתן לראות חדות תמונה מושלמת??? וגם איזה כרטיס מסך לא יקר מאוד אבל איכותי אתם ממליצים??? אני מצפה להמון תגובות זה חשוב לי מאוד מאוד!!!!!!!! גל
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-