ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב לכולם, מחר אני טסה לפריז וחשבתי אולי לקנות שם לוח אם, הבעיה היא שאני לא יודעת איזה הכי כדאי יש לי AMD tbird 1.4ghz יש לכם המלצות ? :s05:
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו לי עם זה טוב בבקשה: bord : Gigabyte GA-7VTXE-PLUS cpu: AMD Athlon_XP_1800Plus ram: Kingston - KVR KVR266X64C25-256 (תיזכרו שאני גיימר כבד) ובבקשה תגיבו. יש לי gf-3 של אסוס.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אתם לא רואים איזה מטומטמים המחשב שלנו ? אתם לא רואים איזה גלמים חסרי אונים הם ? טיפה חום והם משתגעים, פחות מתח ? אז ההארדיסק מתחרפן, מחקת שורה ב-BOOT.INI ביי ביי מערכות הפעלה, שינית משהו לא טוב ברג'סטרי ? הוינדוס כבר לא זוכר מי הוא ! ביוס דפוק ? המחשב בעצמו כבר לא זוכר מי הוא ומתפגר. הדרייבר לא מתאים למערכת ההפעלה ומתנגש עם חריץ ה-PCI השישי שעליו מותקן כרטיס רשת בהמהרה ? מסכים כחולים ותקיעות כל שנייה ! חייבים מהפך ! מהפך רציני בתחום, וכדאי שהוא יקרה בקרוב, אני לא רואה את המחשבים ממשיכים ככה, הם פשוט אידיוטים ! >
-
- 24 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
דבר ראשון שיהיה אפשר לפרוץ את הכונן (הגנת האזורים) המהירות לא חשובה רק שיהיה אמין..... תודה
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי לוח אם Gigabyte socket A mother Board GA-7ZXE ושקיבלתי אותו הוא בא לי עם תקליתור ועכשיו פירמטתי והלך לי התקליתור לאיבוד ואני צריך אותו מישהו יודע איפה אני יכול להוריד אותו אולי? או איזה תוכנה שלא מכבידה על המחשב וגם בודקת טמפרטורה. וגם עידכונים לביוס איפה אני מוצא לו? בבקשה תעזרו לי
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
ראיתי כל מיני הצהרות ופרסומות של הצורב הזה, שאומרים שהוא מסוגל לצרוב דיסק שלם בפחות מדקה וחצי במהירות של 32X. מישהו בדק את זה? או ראה איזה מאמר שבוחן את הביצועים של הכונן?
-
- 11 תגובות
- 888 צפיות
-
-
כן... הוא הגיע!!!! כרטיס מסך - GeForce 3 TI 200 128 MB כרטיס קול - Hercules Gamessround Fartisimo דיסק קשיח - MAXTOR (D740-6XL) 60GB 7200 rpm קונן דיסקים - ASUS DVD 16X 48X זיכרון פנימי - 256MB DDR כונן דיסקטים - TEAC 1.44 רמקולים - Multimedia Nightness Conbulse A-815 מקלדת - TORBO-WIN עכבר - Logitech (אופטי) מממ... מה עוד? מה אתם חושבים? נ.ב: מערכת הפעלה למי שחשוב לדעת - Windows XP
-
- 43 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב, מערכת וטלוויזיה שמחוברים בינהם, ויוצרים סבך חוטים מכוער ומתקל שפרוס על חלק נכבד מהקיר. עלה בדעתי שאיזו חברה חשבה על זה (הגיוני, לא) והמציאה פתרון טוב יותר מקשירתם באזיקונים. מישהו מכיר פטנט כזה? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי רציתי שתייעצו לי מה לקנות... ואם תוכלו להסביר מה ההבדלים פחות או יותר הרמקולים: Altec lansing ATP-3 שעולים 700 ש"ח פלוס מינוס או Hercules XPS 510 שעולים 650 ש"ח פלוס מינוס
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.asusboards.com/ http://www.a7vtroubleshooting.com/ http://www.xcl-clan.com/
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני קונה בזמן הקרוב מאוד MAXTOR 40GB 7200 RPM יש לי מחשב פנטיום 2 ולוח אם לפנטיום שתיים. מישהו אמר לי שמחשבי פנטיום 2 אינם קולטים מהירות 7200 RPM או שאינם קולטים HARDDISK של 40 GB. לפני כמה זמן חבר שלי הביא לי HARDISK של 40 GB (נראה לי SEGATTE משהו כזה לא יודע איזה מהירות) וHARDISK פעל מצוין האיש ההוא אמר לי שBIOS לא קולט את MAXTOR 40GB 7200 RPM ??? ??? ??? האם זה נכון ????????????????? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
חבר שלי ביקש, אין לו הגבלת מחיר... כמה שאני מקנא באנשים כאלה.... מי יכול להביא לי בבקשה מפרט מפורט של מחשב בלי הגבלת מחיר, שיהיה אינטל, הוא לא מבין במחשבים בגרוש, רוצה מחשב הכי טוב שיש, אבל בלי להגזים, משהו כמו 10-13 אלף ש"ח.....
-
האם על הלוח השונים בעלי KT266A וספציפית על A7V266-E ניתן לשים מעבד דורון? והאם הלוחות הללו תומכים במעבדים מהסדרה של ATHLON XP?
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
מה דעתכם על הPLEXTOR 401240A? אתם יכולים לתת לי לינקים לסקירות שלו? תודה
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מה לדעתכם המערכת ל- Gamer בכל הקשור לקטגוריות הבאות?: כרטיס קול התומך ב- 5.1 הגה (רוטט) בקר (ג'ויסטיק רגיל - רוטט) רמקולים 5.1 (חמישה רמקולים + סאב)
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני גיימר דיי גדול (כל היום משחק במחשב) אתמול הלך לי 1 הזיכרונות (SDRAM) והכשיו יש לי רק 256 ואני רוצה לדעת מה יעזור לי יותר בורד חדש (עם אתם יכולים להמליץ על משהו ב450 שקל) או 256 חדש (שאז יהיה לי 512).
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.goldengate.net/~dlpeters/IBMSucks/index.html וזה רק כדי להזהיר כל בן-אדם עם הכונן הזה, ישחק בחשבון שצריך לגבות כל שביב מידע אפשרי מהכוננים האלה, כי פשוט אסור לסמוך עליהם.
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
בשביל אדם עם תקציב של 900שקל+- (לא בשבילי) זה טוב או רע ? 64 MB DDR NVIDIA Geforce 4 MX 460 - TV OUT - Video In - Retail
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא שזה כל כך מפריע לי כי הוא תמיד דלוק.....אבל עדיין....השתמשתי בו לפעמים.... למישהו יש רעיונות? הוא נלחץ בדיוק כמו שהוא נלחץ יום לפני (ועבד)... ועכשיו הוא לא.... :-/ אוף!
-
יש לי w.d 20g 7200 והיום הוא התחיל לצרצר יש לי הרגשה שזו תחלית דרכו אל הקבר ..... :'( מה אתם אומרים כמה זמן נשאר לו ?
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
מישהו פה קנה את המארז שלהם FS710B 350W, אני חושב, ויודע אם הוא לא מרעיש? 350W מספיקים לא.מ.ד? ועוד דבר - אם אני קונה מחנות כלשהי לא באינטרנטעם אני קונה את המחשב כחבילה, כלומר אני נותן למוכר את המפרט שלי והוא נותן לי את המחשב, אני יכול לסמוך עליו שיביא לי את כל הדברים שבאים עם המפרט שנתתי לו? אם מישהו מכיר מוכר טוב בירושלים, אז שיגיד... תודה!
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
כולם פה ממליצים על AMD כעדיף על פנטיום 4. השאלה שלי היא מדוע AMD באותה מהירות שעון של פנטיום עולה הרבה יותר. למשל AMD XP 1900 עם מהירות שעון של 1.6 מגה הרץ עולה 290$, לעומת פנטיום 4 באותה מהירות שעון שעולה 187$. מישהו מוכן להסביר למה?
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
i nees the best motherboard for amd xp 1600 processor i need a raid controller and a network card on board and i dont want a sound card or anything else on board exept of the network card and the raid.i dont need overclocking options but i need it to be very stable. give me the best m.b models that exist. also i need a big case with a lot of fans i want a professional case with a good power supply and good ventalation.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעונין לראות סרטי DVD באמצעות המחשב על גבי הטלוויזיה, איך אני מחבר בינהם? כניסות בטלויזיה: - כניסה רגילה(75 אום) - כניסה של 21 PIN יציאות בכרטיס asus v8200/deluxe: - svhs/tv output - composite/tv output rca תודה ;D
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-