ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
מי יותר טוב? כי בעקרון Game Theater XP יצא לפני האודיג'י, אז השאלה האם Game Theater XP יכול להיות מספיק עכשווי.
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כן... הוא הגיע!!!! כרטיס מסך - GeForce 3 TI 200 128 MB כרטיס קול - Hercules Gamessround Fartisimo דיסק קשיח - MAXTOR (D740-6XL) 60GB 7200 rpm קונן דיסקים - ASUS DVD 16X 48X זיכרון פנימי - 256MB DDR כונן דיסקטים - TEAC 1.44 רמקולים - Multimedia Nightness Conbulse A-815 מקלדת - TORBO-WIN עכבר - Logitech (אופטי) מממ... מה עוד? מה אתם חושבים? נ.ב: מערכת הפעלה למי שחשוב לדעת - Windows XP
-
- 43 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני קונה בזמן הקרוב מאוד MAXTOR 40GB 7200 RPM יש לי מחשב פנטיום 2 ולוח אם לפנטיום שתיים. מישהו אמר לי שמחשבי פנטיום 2 אינם קולטים מהירות 7200 RPM או שאינם קולטים HARDDISK של 40 GB. לפני כמה זמן חבר שלי הביא לי HARDISK של 40 GB (נראה לי SEGATTE משהו כזה לא יודע איזה מהירות) וHARDISK פעל מצוין האיש ההוא אמר לי שBIOS לא קולט את MAXTOR 40GB 7200 RPM ??? ??? ??? האם זה נכון ????????????????? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
מה לדעתכם המערכת ל- Gamer בכל הקשור לקטגוריות הבאות?: כרטיס קול התומך ב- 5.1 הגה (רוטט) בקר (ג'ויסטיק רגיל - רוטט) רמקולים 5.1 (חמישה רמקולים + סאב)
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה דעתכם על הPLEXTOR 401240A? אתם יכולים לתת לי לינקים לסקירות שלו? תודה
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
ראיתי כל מיני הצהרות ופרסומות של הצורב הזה, שאומרים שהוא מסוגל לצרוב דיסק שלם בפחות מדקה וחצי במהירות של 32X. מישהו בדק את זה? או ראה איזה מאמר שבוחן את הביצועים של הכונן?
-
- 11 תגובות
- 900 צפיות
-
-
עם כל הבעיות שכל יום אנחנו שומעים על דיסקים קשיחים, על איזה דיסק של איזה יברה אפשר לסמוך שיהיה אמין וטוב? לי באופן אישי יש הרבה דיסקים של החברות המובילות (Maxtor,IBM,Seagate,WD,Quantum) עם ה IBM - שלושה במספר - לא הלכו לעולמם אבל כולם עשו רעשים והגודל שבהם נמצא ב Risk ב Win2k Server ה Maxtor - הדגם D740x - התחיל לעשות לי בעיות של קריאה וכדומה Seagate - כבר כמה נפלו לי והלכו, הנוכחיים משמיעים רעשים שגורמים לי לדפיקות לב מואצות..... WD - רק הדגמים הישנים נדפקו לי, האחרונים (והדגמים החדשים) - עובדים בינתיים מצויין!!! ועכשיו שאני חושב על זה רק ה Quantum שלי לא עשו אף פעם בעיות..... דרך אגב על כל הדיסקים שלי כמעט ללא יוצא מן הכלל יש קירור של מאוורר אחד או יותר.... בקיצור מה עו…
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי רציתי שתייעצו לי מה לקנות... ואם תוכלו להסביר מה ההבדלים פחות או יותר הרמקולים: Altec lansing ATP-3 שעולים 700 ש"ח פלוס מינוס או Hercules XPS 510 שעולים 650 ש"ח פלוס מינוס
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.goldengate.net/~dlpeters/IBMSucks/index.html וזה רק כדי להזהיר כל בן-אדם עם הכונן הזה, ישחק בחשבון שצריך לגבות כל שביב מידע אפשרי מהכוננים האלה, כי פשוט אסור לסמוך עליהם.
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני גיימר דיי גדול (כל היום משחק במחשב) אתמול הלך לי 1 הזיכרונות (SDRAM) והכשיו יש לי רק 256 ואני רוצה לדעת מה יעזור לי יותר בורד חדש (עם אתם יכולים להמליץ על משהו ב450 שקל) או 256 חדש (שאז יהיה לי 512).
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס קול חדש ורמקולים חדשים ולהחליף את ה כרטיס קול שלי (Creative SB LIVE Value) ואת הרמקולים שלי (2 + סאב של VIVANCO שנקנו לפני יותר משנה וחצי) אני מעוניין שהכרטיס קול יהיה אחת מהחברות הבאות: Ceative Hercules Teartec אבל אני לא צריך שיהיה בו את הכונן החיצוני (כמו שיש ב - PLATINIUM וכו') אני צריך שהוא יתמוך ב 5.1. בנוגע למערכת הרמקולים לא משנה לי החברה, העיקר שתיהיה אמינה ושהקול ישמע בה צלול ונקי. (ולא איך שאני מגביר שומעים רעשי רקע ודברים אחרים) רצוי מערכת של 5 שכוללת אחד סנטר ובנוסף שתכלול סאב. כרגע המחיר אינו חשוב, אני מעוניין בהצעות וברגע שאני אדע עד איזה מחיר אני אוכל לרכוש אני אתחיל לסנן הצעות ועוד משהו שרציתי לשאול, אם מישהו יכול להסביר לי מה ההבד…
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו פה קנה את המארז שלהם FS710B 350W, אני חושב, ויודע אם הוא לא מרעיש? 350W מספיקים לא.מ.ד? ועוד דבר - אם אני קונה מחנות כלשהי לא באינטרנטעם אני קונה את המחשב כחבילה, כלומר אני נותן למוכר את המפרט שלי והוא נותן לי את המחשב, אני יכול לסמוך עליו שיביא לי את כל הדברים שבאים עם המפרט שנתתי לו? אם מישהו מכיר מוכר טוב בירושלים, אז שיגיד... תודה!
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
what do you think about the GIGABYTE GA7VTX-H+(CREATIVE - LAN +ATA 133? is this mother board good enough what mother board is good and has also lan and raid on board ?
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
i nees the best motherboard for amd xp 1600 processor i need a raid controller and a network card on board and i dont want a sound card or anything else on board exept of the network card and the raid.i dont need overclocking options but i need it to be very stable. give me the best m.b models that exist. also i need a big case with a lot of fans i want a professional case with a good power supply and good ventalation.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם על הלוח השונים בעלי KT266A וספציפית על A7V266-E ניתן לשים מעבד דורון? והאם הלוחות הללו תומכים במעבדים מהסדרה של ATHLON XP?
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
בשביל אדם עם תקציב של 900שקל+- (לא בשבילי) זה טוב או רע ? 64 MB DDR NVIDIA Geforce 4 MX 460 - TV OUT - Video In - Retail
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז אני בחרתי במפרט של 10000 ש"ח והכל אחלה ואני משתמש בכל מה שהם נתנו לי חוץ מהמודם (יש לי ADSL) והמסך...19 אינץ גדול מדי אני קונה CTX PR711F אז אני עכשיו מתלבט אני רואה Readon 8500 במקום GeForce 3 TI500 וכפי שהבנתי כמה אנשים אמרו לי שמייבאים Readon 8500 מאיזו חברה סינית שלא שמעו עליה ואני לא יודע אם זה אמת או שקר וגם הקטע שאני לא יודע אם כבר יצאו הדרייברים שכולם מחכים בשביל הReadon 8500 אז קיצר מה אתם חושבים שאני צריך לקנות ? תודה
-
- 148 תגובות
- 14.4k צפיות
-
-
הצורב של Plextor PX-W4012TA/SW תומך בצריבת Safe Disc כמו הדגם PX-W2412TA?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד להזמין כרטיס Geforce 3 v8200 ti200 גרסת Pure רק עם טיוי אאוט. מהחנות שבה אני מזמין, הציעו לי בתוספת של 130 ש"ח גרסא של הכרטיס בתוספת VIVO שזה עד כמה שאני יודע Video In/Out. השאלה שלי היא אם מישהו יוכל להסביר לי קצת על הפיצ'ר הזה בכרטיס ואם זה כדאי בהתחשב בתוספת הנדרשת. נ.ב אם מישהו יודע, האם יש הבדל בין גרסאות Pure ו Deluxe בכרטיסים של Asus מבחינת הכרטיס נטו... לא כל התוספות מסביב תודה
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
דבר ראשון שיהיה אפשר לפרוץ את הכונן (הגנת האזורים) המהירות לא חשובה רק שיהיה אמין..... תודה
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא שזה כל כך מפריע לי כי הוא תמיד דלוק.....אבל עדיין....השתמשתי בו לפעמים.... למישהו יש רעיונות? הוא נלחץ בדיוק כמו שהוא נלחץ יום לפני (ועבד)... ועכשיו הוא לא.... :-/ אוף!
-
אני צריך דרייברים לווינדוס אקס פי לכרטיס טלויזיה שאני לא יודע בדיוק איזה הוא הדיסק עם הדרייברים הישנים הוא דיסק של חברת chronos ועל הכטיס עצמו ישנו מפענח של חברת lg למישהוא יש מושג איך אפשר להשיג תדרייברים לדעתי זה fky video או משהוא דומה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם... זה עתה סיימתי להרכיב את המחשב החדש שלי. כמובן שדבר ראשון היה לבחון את ביצועי החיה הרעה הזו וזה מה שיצא לי: (3d Mark 2001 SE) http://gamershq.madonion.com/compare2k1.shtml?2918090 (למי שמתעצל להציץ אז התוצאה היא 6824). תנו קצת תוצאות שלכם להשוואה. אגב המחשב החדש שלי כולל: (Intel P4 2.0A (512KB ASUS P4T-E ASUS V8200 T2 Deluxe Seagate Barracuda IV 80 Gig Creative Audigy 5.1 (ASUS DVD E-616 (x16 Yamaha CDRW x24x10x40 כל הנ"ל ועוד שואבים את כוחם מהמלך של Enermax ה- EG465P-VE. מחשב "חמודי" לכל הדעות .
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום אחרי משהו כמו 1000 צריבות כנראה נשרפה העינית של הצורב שלי ועל-פי כן הוא הפסיק לכתוב (במילא רציתי להחליף את הגרוטאה!) אז, למי יש המלצה על צורב טוב? רצוי מפלונטר. מה שחשוב לי כעקרון זה שלא ירעיש בלילה (הימהה שהתפגר היה מרעיש לאללה גם שלא היה בתוכו דיסק אפילו) ושיוכל לעשות אוברבורנינג כי מפעם לפעם אני צורב דיסקים של 780 מגה. המלצות מישהו?
-
יש לי w.d 20g 7200 והיום הוא התחיל לצרצר יש לי הרגשה שזו תחלית דרכו אל הקבר ..... :'( מה אתם אומרים כמה זמן נשאר לו ?
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-