ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
-
הבדיקה נערכה על CD-R שמכיל שירים(702 מגה) ללא שריטות. הצורב הוא Aopen 2440.
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מדהים כרטיס פשוט ענק! אני עשיתי O\C לרמה של TI500! וקיבלתי ב3DMARK 2001 SE 8300!!!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר התלבטויות החלטתי שאני אקנה את הג'יפורס 3 T200 הזול ובכרטיס קול אני אשקיע בפעם אחרת, ובסכום שנותר אקנה מסך 19 טוב יותר מה כדאי לי ? התקציב הוא בערך 2300 (בערך, אבל אל תגידו "תוסיף [glow=red, 2, 300]רק[/glow] 200 שקל ותקנה .....) חשבתי על סמסונג 959 אבל אין לי מושג מה הנתונים שלו כי הוא לא מופיע באתר הרשמי הצעות ?
-
שלום עכשיו ברצוני שתעזרו לי להחליט על בחירה חשובה מאוד בחיי,קניית כרטיס קול. עכשיו אמרו לי מה עדיף (על פי ניסיונכם בבקשה): HERCULES GAMESURROUND-MUSE-XL HERCULES GAMETHEATER-XP HERCULES GAMESURROUND-FORTISSIMO-II SOUND BLASTER AUDIGY קחו בחשבון שהם ישמשו בעיקר למשחקים. המלצתכם/דעתכם חשובה אנא עיזרו. בתודה אני(Jim)
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רצתי לדעת האם ראדון 8500 (RETAIL) שווה ת'200 דולר שהוא עולה בחו"ל? יש איזהה כרטיס אחר בערך באותו מחיר (180-220דולר גג (בארה"ב)) ששווה יותר ממנו? לכמה שנים בערך הכרטיס יספק אותי בצורה סבירה? תודה רבה, DiSc@MaN :smoke:
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעניין לשמוע את דעתכם על ההשוואה הבאה כאשר לא לוקחים בחשבון שיקול כספי בכלל. מעבד פנטיום 4 1.7 על לוח מריוויל של אינטל ו 512 מ"ב זכרון מהיר (RDRAM). מעבד אתלון אקס פי 1700 על לוח ג'יגהבייט ו512 מ"ב זכרון (DDR). מה עדיף מבחינת ביצועים לשימוש בייתי כולל משחקים. אל תתיחסו בכלל לכסף תודה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב, מכיוון שהכרטיס מסך שבא עם המחשב יושב קבוע בתוך הלוח אם, אני לא יכול להחליף אותו, מה שאומר שאני יכול להתקין רק כרטיסי מסך מסוג PCI ולא AGP, אחרי חיפוש באינטרנט, מצאתי כרטיס ATI RADEON 7000 שאפשר להשיג אותו גם בתצורת PCI. השאלה שלי היא האם הכרטיס טוב? אני לא מחפש כרטיס HIGH-END, אלא רק אחד שיריץ משחקי אסטרטגיה/תפקידים תלת מימדיים בצורה סבירה.
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
-
קיבלתי מאמא של חבר שלי כמות לא מבוטלת של חלקי מחשב ישנים. מסתבר שהיא אספה במשך השנים חלקי חומרה בכפיתיות, ולפני שבוע תיקנתי להם את המחשב בתור טובה אחרי שפתרתי את הבעיה והתקנתי הכל מחדש היא שואלת אותי אם אני רוצה כסף אז אמרתי שלא (P166 לא שווה שקל השקעה ולא היה לי לב לקחת כסף) וזה היה משתלם. היא לקחה אותי למחסן שלהם ופתאום אני רואה מערת קבורה עם כמה וכמה ארונות קבורה ובאחת חיוך נסוך על פני ;D "קח מה שאתה רוצה" אז השלל הוא: 7 מארזי קבר עם 3 מחשבי XT ו-2 מחשבי 286 ו-1 386DX ו-1 486DX2. 4 לוחות אם עם מעבדים וזכרונות 2 XT ו-1 286 ו-1 486SX. שקית גדולה מלאה בכרטיסים מכל הסוגים. שקית קטנה עם זכרונות. גלוק שברתי אותך ;D
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי חבר שיש לו Geforce 2mx 200 ו-MOH:AA רץ אצלו חלק לגמרי על רזולוציה 768*1024 ועל פרטים הכי גבוהים... גם יש עוד מישהו שיש לו TNT וגם פועל חלק לגמרי על הפרטים הכי גבוהים ועם רזולוציה 600*800. איך זה הגיוני?
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
כן והוא נמצא בחנות (שכאן לא ממש ...) , לפי השוואה קצרה , הוא מכיל הרבה יותר פי'צרים מה- Gigabyte - 7VRX . מדהים וקצת יקר . מה דעתכם ?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ועוד עם מעבד מ"הדור הישן" שבנוי ב0.18 ללא מטמון נוסף ועם 460 מה"צ פחות וכבר התחלתי לדאוג שהם בדרך למטה ואנחנו שוב חוזרים לימי המונופול... תאמת באמת קשה לחשוב איך אפשר להתמודד עם תאגיד כזה גדול ועם כל כך הרבה משאבים שנמצא כל כך הרבה זמן בשוק אבל אני מניח שפשוט חייבים, אסור שתהייה רק חברה אחת אני יודע שיהיו אנשים שיגידו שזה בעצם המקסימום שהPALOMINO יכול להגיע לעומת הNORTHWOOD שיכול להמשיך עוד הרבה, אבל בשביל זה יש את הHAMMER. כולי תקווה שהוא יצליח כמו אחיו הקטן.
-
- 7 תגובות
- 967 צפיות
-
-
מה קורה? כל טוב? נכון בrivatuner יש דרך ל"הפוך" את כרטיס מסך לכאילו qudro? אז אני יודע איך לעשות את זה אבל אני לא יודע מה המקביל לכרטיס מסך שלי..... אז מה הוא? כאילו למה להפוך אותו? אני חושב שלquadro mxr אני צודק? תודה בכל מקרה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
יש משמעות לסוג הזכרון בפועל בין RDRAM ל-DDR. המהירות הרי היא 800 לעומת 266, זה בא לידי ביטוי בפועל?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
-
אני מוכן להשקיע 1500 ש"ח בכרטיס מסך רמקולים ועים נשאר צורב ומסך למי שיש רעיונות שיכתוב בבקשה בבקשה מחירים שם ספק (לינק) ושם יצרן וכמובן סוג תודה!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פה יש רמקולים ממכרז שהייתי רוצה לרכוש למחשבי עבור צפיית סרטי DIVX ומשחקים. שווים 979 ש"ח?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקיי חברה הרצתי את הבנצ'מרק!! והנה התוצאות שלי CPU-4118 MEMORY-2538 HDD-599 עם מעבד ATHALON XP 1600+ זכרון MUSHKIN 256DDR הרדיסק SEAGATE 40GIGA תנו דעות, רשמו תוצאותכם ונשווה כולנו...
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
מפרט המחשב שאני חושב עליו: לוח אם Asus P4T-E מעבד Intel 1.8 - 512k cache זיכרון 512M RdRAM כרטיס מסך Geforce 3 או 4 HD 80G מהירות של 7,200 - יש המלצות והעדפות לחברה ספציפית? תודה על העצות.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני הולך לקנות משחב חדש. 1. האם שווה לחכות לכרטיס ה-Geforce 4Ti4400 או לקנות את ה-Geforce 3 זה יספיק? 2. שווה לקנות כרטיס מסך בארה"ב ? מחיר ה-Geforce4 Ti 4400 זהה למחיר ה-Geforce 3 (Asus v8200) בישראל. יש איזשהוא סיכון? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הציעו לי כרטיס מסך gf2 mx 400 64 mb של חברת pcpartner השאלה שלי היא אם שמעתם על דבר כזה??
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-