ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש CD_ROM טוב ואני לא מצליח להשיג אקטימה 52X. מה אתם ממליצים עוד? נדמה לי שהיה כאן פעם מאמר שמשווה בין CD-ROMS. מישהו יכול לתת לי את הלינק אולי?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כחצי שנה קניתי הרד דיסק של WD בפלונטר היום הופיעו אצלי סימנים שהדיסק נדפק (bad sector) וכו' התקשרתי לפלונטר ואז התחיל ה"פלונטר": תביא את הדיסק נשלח ליבואן והוא יבדוק אותו ואחר כך יחזיר לך אותו תקין או יחליף. בקיצור טרטור ועיכוב של חודש בלי מחשב. תעשו לעצמכם טובה אל תתקרבו אליהם הם לא שווים את הכסף שלכם .
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב ואני רוצה למכור אותו רק שאין לי מושג כמה הוא שווה. אולי תוכלו לעזור לי. הנה המפרט: PIII 450 MHz HD 30GB צורב HP 18xx מסך מאג 17" 128 MB RAM כרטיס מסך VooDoo 3000 + tv out כ. קול S.B. live מארז כונן דיסקטים אל תשאלו אותי יותר פרטים כמו איזה דיסק קשיח וכאלה כי אין לי מושג. אני רוצה מחיר בערך. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 1.6 GHz 512 rdram auas v8200 t2 64 pure קיבלתי 6500 זה בסדר??????????
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס קול חדש ורמקולים חדשים ולהחליף את ה כרטיס קול שלי (Creative SB LIVE Value) ואת הרמקולים שלי (2 + סאב של VIVANCO שנקנו לפני יותר משנה וחצי) אני מעוניין שהכרטיס קול יהיה אחת מהחברות הבאות: Ceative Hercules Teartec אבל אני לא צריך שיהיה בו את הכונן החיצוני (כמו שיש ב - PLATINIUM וכו') אני צריך שהוא יתמוך ב 5.1. בנוגע למערכת הרמקולים לא משנה לי החברה, העיקר שתיהיה אמינה ושהקול ישמע בה צלול ונקי. (ולא איך שאני מגביר שומעים רעשי רקע ודברים אחרים) רצוי מערכת של 5 שכוללת אחד סנטר ובנוסף שתכלול סאב. כרגע המחיר אינו חשוב, אני מעוניין בהצעות וברגע שאני אדע עד איזה מחיר אני אוכל לרכוש אני אתחיל לסנן הצעות ועוד משהו שרציתי לשאול, אם מישהו יכול להסביר לי מה ההבד…
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה הכי כדאי? ATI Xpert 2000 Pro - 32mb - Rage 128 Pro - TV OUT - AGP HERCULES - 3D Prophet 4000 - 64MB TV-OUT ( retail ) HERCULES - 3D Prophet II - Geforce II Pro - 64MB DDR - TV-OUT ( retail )
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
האם ניתן להוסיף יציאת USB למחשב ישן שלא כולל יציאה כזו ? האם זה בסך הכל כרטיס ? במידה ואפשר , האם כל מערכת הפעלה תדע להתמודד עם החומרה החדשה והלא צפוייה הזו ? תודה.
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי AMD XP 1700 שברצוני להריץ במשימות עתירות מאמץ (חישובי נקודה צפה) במשך זמן ממושך (ימים או שבועות) כך שה-CPU LOAD לא יירד מ-100% כמעט כל התקופה הזו. הטמפרטורה של המעבד שלא עוברת את ה-48 היא לא הבעיה אבל רציתי לדעת אם יכול להיגרם לו נזק כלשהו או שיש סכנות אחרות להיזהר מפניהן. האם זמן מנוחה קצר בין העומסים חיוני או שזה לא משמעותי?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
-
-
קניתי HD של מאקסטור 40GB 6L040J2 עכשיו לפי הדגם באתר שלהם רשום שזה תומך ATA133 וגם כך אמרו לי בחנות חיברתי את הכונן על הצמה שהביאו לי יחד איתו לתוך לוח ה gigabte 7vtxh+ שלי התומך ב ATA133 והתקנתי מערכת הפעלה XP. בתוך ה XP הכונן מזוהה כ Ultra DMA Mode 5 המקביל ל ATA100 !! עכשיו אני שם לב שהמחשב נדלק הוא רושם ליד ההארד דיסק UDMA6 IS CAPABLE BUT DISABLED . ואני כרגע עובד עם כונן שהוא כמו ATA100. לא חבל?! בבקשה עזרה ותודה מראש לעונים אתם תעשו אדם מאושר
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות מצלמה חדשה, כי הרודמת שלי ביצעה התאבדות באמצע הטיול בחו"ל. אז יש לי התלבטות אם ללכת על מצלמה דיגיטלית או על מצלמת פילם רגילה. אני מעונין לדעת מספר פרטים על מצלמות דיגיטליות למשל: האם מומלץ לקנות מצלמה של 1.3 מגה פיקסל או 2.1? כמה תמונות נכנסות בכרטיס זיכרון של 32 mb (ברזולוציה 1.3 mp למשל). על איזה מצלמות אתם ממליצים? האם ישנם הרבה חנויות שמפתחות תמונות מכרטיס זיכרון, אני גר בנתניה ולפני בערך שנתיים אני יודע שחנות אחת הציעה שירות כזה, אתם יודעים מה מצב השוק בתחום הזה? אני מצלם רק בשביל הכיף ולא מבין יותר מדי בצילום, אז אני לא זקוק לכל מיני פונקציות יוצאות דופן. בתודה שמעון
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום יש לי שאלה כרגע הנתונים של המחשב שלי הם: אינטל פנטיום 3 100 מגה-הרץ 256 mb ram maxtor 40 gb עוד דיסק קשיח יותר קטן של wd בתוך מגירה נשלפת כרטיס קול רגיל כרטיס מסך voodoo 4 4500 וזה כל מה שרלוונטי לדעתי מי כאן החוליה החלשה? :AR15: כדאי שאציין שהמחשב שלי לא ממש למשחקים (יש לי מותקן אולי איזה משחק אחד או שניים לא יותר)
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
במחשב ? אני יודע שיש המון תוכנות לזה באינטרנט אבל ניסיתי את מה שראיתי וזה לא היצליח -- אוליי יש למישהוא משהוא שעובד? אגב זה אפשרי כי אני מצליח ליקלוט את הום סינמה דרך הלינוקס אצלי אבל באיכות ממש ממש ממש גרועה -אז אולי יש למישהוא תוכנה טובה ל WINDOWS T N X
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
מהי המערכת שתיתן את התוצאה הטובה ביותר ב-3DMark2001? (מעבד, לוח אם, זיכרון, כונן קשיח, כרטיס מסך, HSF וגריז טרמי) לדעתי: AMD Athlon XP 1900+ Iwill XP333-R OCz 333MHz 512MB DDR Maxtor D740X Leadtek Winfast GeForce3 Ti500 Swiftek MCX-462 Arctic Silver Alumina ... :
-
- 33 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ATI ידועים בדרייברים המוזרים שלהם. אחד טוב ושתיים אחריו דופקים הכול...יש גם הרבה דרייברים לא רשמיים לרדאון והם מראים ביצועים נחמדים ביותר..השאלה שלי, מההוא הדרייבר שיתן לי את הביצועים הכי הכי טובים ל-Radeon 32 DDR שלי? השאלה מופנת בעיקר לאנשים שניסו הרבה דרייברים שונים ומשונים ומוכנים לקצר לי את זמן הבדיקות. תודה רבה מראש, Th3 )-(unt3R
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
דבר ראשון, מי שעוד לא שם לב, אני טס לארצות הברית בעוד כמה ימים. כמובן שבארה"ב (ובחו"ל בכלל) המחירים בד"כ יותר זולים, לפעמים בהרבה. אני צריך להחליט מה אני הולך לקנות שם. מה שאני צריך זה כמה חלקים למחשב החדש שלי, כמה דברים שקשורים יותר לModding וקירור, ועוד משהו לא פחות חשוב, איפה לקנות. נתחיל עם הרכיבים למחשב? המעבד בחו"ל אמנם הרבה יותר זולים בחלק הזה, אבל הרבה המליצו לי לקנות אותו בארץ בגלל האחריות, שמעבד היא חשובה. מה נראה לכם, חו"ל או לא? ד"א, נראה לי שאני ילך על ה1700+. לוח אם לקנות בחו"ל או לא? לפי דעתי כן, יש שם הרבה מהלוחות המבוססים על הKT333, ונראה לי שבארץ יש איזה אחד או שניים. אני ינסה לנסח את השאלות באופן מסודר.. *לקנות בחו"ל או לא? או יותר נכון, מה השיקו…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש של AMD ATALON XP 1.8 אני רוצה המלצה על לוח אם של GIGABYTE במחיר נורמלי תודה על העזרה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כתבתי לך בהודעה קודמת אבל זה ענין דחוף לי : ענית לי בעבר שיש PATCH של VIA לבעיית ה-INFINITE LOOP ולא מצאתי אותו. יש לך הפניה ספציפית?
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
היי לכולם, השבוע קיבלתי דיסק ממישהו של 870 מגה בייט (100 דקות מוזיקה) ויש לי צורב פלקסטור כפול 24 מישהו יודע האם הצורב הזה מסוגל לזהות דיסק בגודל כזה ובאיזה תוכנה להשתמש כדי שתזהה את הדיסק את גודלו.מניסיונותי בנרו היא זיהתה את הדיסק בתור 140 מגה בלבד ממש מוזר!!!! גל
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
הלוח אם שלי תומך ATA100 ואני קונה דיסק קשיח ATA133 יהיה בעיה בזיהוי הכונן? ועוד שאלה הלוח שלי הוא VIA CA64-TC הוא יכול לתמוך בדיסק קשיח של 40גיגה נכון
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך מידע על כרטיס טלויזיה שאתם ממליצים כוללל רדיו בתודה
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי ממיר דיגטלי של מת"ב ווידאו חיצוני למחשב אני מבין שאני צריך כרטיס טלויזיה (אני מעוניין לראות טלויזיה ולהקליט לדיסק הקשיח) אז רציתי להתייעץ אתכם מה עדיף: ה aver media או studio pctv pro של pinnacle, או משהו אחר שאתם יכולים להמליץ לי עליו במחיר טוב. השאלה היא מה יותר איכותי, במיוחד בהקלטה וגם בצפייה (המחיר לא משנה)???
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-