ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
יש לי שאלה שלא הבנתי?? הרי אם הכרטיס הזה כל כך טוב(ראיתי מדגמים שהוא מנצי את הGE3 TI500 וזה מוזר לי מאוד) אבל ניכנסתי לזיגזג וראיתי שהוא 950 ומתחתיו יש את ה ATI 7500 והוא עולה 1200 אז אני ממש לא מבין: אם הוא כזה מצוין אז למה המחיר שלו כל כך זול(אני לא מתלונן שכל המחירים של הכרטסים יהו יותר זולים) אבל איך ה ATI 7500 עובד אותו במחיר. ואיזה מערכת חומרתית או צריך אני יודע שזה יספיק אבל אני רוצה לשמוע עצות: xp 1800 giga byte 7vrxp kt333 256 kingston pc266 ואת הכרטיס מסך וראיתי שמישהו כתב הודעה שהמחשקים קופצים לו ויש לו מערכת PIII 800 אז מה אתם אומרים נלך עליו (אין לי הרבה כסף בשביל לקנות את הgeforce 4 ti 4200-4600 מאיפה אני יביא 2800 שקל) מה אתם אומרים נשקיע עוד קצת או נלך על…
-
- 39 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
זה החלקים הבטוחים שהיו לי במחשב החדש: AMD ATHLON XP 1800Plus + FAN Maxtor 60GB 7200RPM Hercules 3D PROPHET FDX 8500 LE Audigy Live 5.1 sound card ASUS CD X 52 TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 אני צריך המלצה על לוח אם,זכרונות,ומארז טוב עם מאוררים. על איזה לוח אם אתם ממליצים למפרט: Gigabyte GA-7VTX-H PLUS 266A AMD ASUS A7V266 DDR for AMD SOCKET A על איזה זיכרון אתם ממליצים: Micron 256MB PC266 OCZ DDR PC3000 Memory 256MB Kingstone 256 266mhz על איזה מארז אתם ממליצים: TASK CASE - 3003G הוא טוב? אני לא מתכון לעשות שום OC הוא לשנות יותר מידי, אני צריך חלקים טובים ואמינים.
-
- 10 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אזה כ.קול יותר טוב: creative audigy platinium ;D ;D ;D hercooles xp :AR15: :AR15: :AR15: [tt]ללא קשר למחיר [/tt] מבחינת: 1. ביצועים 2. נתונים
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
האם שווה להשקיע בלוח של ה-KT333 או להסתפק בלוח הדי ישן של ה-266? ואני רוצה GA ולא ASUS כי אני רוצה את הכ.רשת המובנה...או שמא עדיף לקחת ASUS+כ.רשת?! ???
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה חברה יותר טובה לכרטיסי מסך Chaintech או INNOVISION, ועוד שאלה, ההבדל בין החברות זה כל כך קריטי!?! להביא לשינויים של מאות שקלים במחירי כרטיסים?!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי voodoo 4 4500 והחלטתי להוציא אותו לפנסיה..... כרגע אין לי הרבה כסף כי אני אמור לקנות עוד כמה חודשים את מעבד לוח וזיכרון חדש אז הכי הרבה שאני יכול להוציא כרגע על כרטיס מסך זה 500 שקל? למישהו יש המלצות במחיר הזה? או אולי משומש? בבקשה עזרו לי, אני מנסה לשחק במשחקים והם עושים לי חרם על הכרטיס מסך ולא רוצים לעבוד.... תודה מראש
-
- 35 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
:bash אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה אני לא רוצה כל כך להשקיע בזה אבל רציתי לדעת מה הדעה של הרוב כאן מה יותר טוב??? pinnacles או fly video 2
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
אז זה כמעט נכון. לבנצ'מרקים. השואה באתר של תום: GF4 Ti4200 מומהר, מול GF4 Ti4400 וה-GF4 Ti4600 לא מומהרים.
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהוא יודע איזה חנויות מוכרות לוחות אם של אביט (חוצ מ-exlmarket)
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש איזה לוח עם יותר מ2 יציאות IDE, של חיבור כוננים.? לא יצא לי לראות עד עכשיו... אם אין, מישהו יודע למה אין? אם יש, האם זה לוח לשרתים וכאלה או שיש גם למחשבים ביתיים?
-
- 9 תגובות
- 861 צפיות
-
-
חברי קנה מחשב מבחור שעובד איתי , וכמובן בהמלצתי והמלצות באתר .... מדובר במחשב Amd 1600XP לוח אם של Gigabyt VTX-E עם כל התוספות המענינות - Dvd , Geforce 2 ... חיברנו את הצורב שלו (מהמחשב הקודם ) והכל טוב ויפה . רק שלפני חג הפסח , המחשב הודלק ע"י חברתו , ו- ריח שרוף , והמחשב מת . מהמוכר נאמר לי שזה המחשב ה-6 שנשרף לו .(הוא חושד ברשת הביתי החשמלית אבל זה לא הגיוני) ובכן הנזקים הם : לוח אם נשרף , מעבד , DVD , דיסק קשיח , הצורב (לא קנוי בקניה האחרונה ) . המוכר סיפק לו מחשב חלופי (בינתיים) ונאמר לי שהוא ינסה למכור לו צורב במחיר עלות . מה דעתכם ? האם הנזק שנגרם לדיסק הקשיח (גיבוים חומר אישי וכ.. ) והצורב שווים סוג של תביעה נגד חברת ספרי הכוח ? כל השאר באחריות חוץ מ-הצורב , …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אז ככה אני קונה לוח אם MSI KT333 ULTRA ולפי מיטב הבנתי הלוח הנל מגיע עם כרטיס רשת ONBOARD לכן אני מתלבט בשאלה האם להוסיף למפרט שלי כרטיס קול או שהכרטיס קול על הלוח יספיק את דרישותי אם אני יוסיף חשבתי ללכת על FORTISSIMO של HERCULAS איך הבחירה? והם באמת כדי להשקיע 51 דולר בפורטיסימו או שהאיכות שלו דומה לזאת של הכרטיס על הלוח?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המסך הזה כחודשיים והייתי מאד מרוצה ממנו אלא שבימים האחרונים שמתי לב לתופעה של רעד טקסט ברענון של 85 Hz. זה ניתן להבחנה רק ממש מקרוב ממרחק של כמה ס"מ. הורדתי ל-75 Hz והרעד פחת בצורה ניכרת. מכיוון שגם החלפתי כרטיס מסך לאחרונה תהיתי אם יכול להיות קשר לכך או שהבעייה היא כולה של המסך. ייתכן גם שקיבלתי יחידה פגומה וכדאי לי להחליף. רציתי לבקש ממי שיש לו את המסך הנ"ל לבדוק את עניין הרעד אצלו ולהודיעני על ממצאיו או כאן או ב-rhis_il@yahoo.com. בתודה מראש, RH
-
- 9 תגובות
- 954 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום, אני אכן משתמש חדש, לכן אין אני יודעת אל כל כללי הכתיבה בפורומים. זו היא עוד שאלה בנוש אינטל אי.אמ.די. והשאלה שלי מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהחברות. באיזה מערכת עדיפה לשימושים הבאים: שרת, מחשב משרדי,מחשב משחקים. ולמה? מה נותונות כל הטכנולוגיות של אינטל 0.13 מיקרון ו512 CACHE והעם הם קיימים ב AMD בתודה UnSined
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מצרף כאן את התמונה של ההזמנה (לא חשוב איזו חנות זו למרות שאני מניח שרובכם יודעים אני לא בא כאן לעשות פרסומת או משהו כזה אני סתם קצת מתעצל להעתיק הכל). רציתי לקבל את דעתכם על המפרט ועל המחירים. בקשר לאוברקלוקינג: אני מניח שאני אעשה בחופש הגדול (אחרי הבגרויות , לפתוח את הנעילה של ה XP לא נראה לי קלי קלות). בקשר לתקציב: אח שלי קיבל עשרת אלפים שקן לבר מצווה. אני לפני איזה 3-4 שנים קיבלית סכום דומה והכל הלך על ה P2 שלי (המפרט שלי למטה משופר (הארדיסק, כרטיס מסך, זכרון..), עשרת אלפים שקל אז הספיק אפילו לא למפרט שלמטה :< טוב דיי להתבכיין. אקיצר אם נניח תגידו לי שעדיף כרגע לקנות GF4 TI4600 אנחנו נשקול אבל הרעיון כאן זה לקנות מחשב טוב מאוד במחיר סביר. שאלות ספיציפיות: הל…
-
- 46 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
האם משהו שמע כי ב-15 לאפריל צפויה ירידת מחירים למעבדי AMD וזכרונות ?
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
כדי לא להציף יותר מדי את הפורום בהודעות יש לי שתי שאלות, בנושאים שונים לגמרי (שקשורים לחומרה) אבל בדיון אחד: 1) קיבלתי מגירה ישנה רצח, בכל מקרה בחוברת שלה כתוב שהיא אוניברסלית (מתאימה לSCSI לIDE לMFM), והחיבור שלה, אמור להיות 50 פינים, ולחיבורים קטנים יותר אתה מחבר את הפלאג וזה יעבוד. בכל מקרה, לחלק החיצוני אני מצליח להתחבר, אבל לחבר את ההארדיסק לחלק הנשלף זה דבר בלתי אפשרי כי זה גדול מדי, בקיצר יש איזה פלאג או ממיר או משהו אחר, או שהמגירה לא תעבוד וזהו... 2) בחנות חשמל לידי החליטו להרחיב את העסק, ולהוסיף גם עסק של תיקון ושיפוץ מחשבים, ואני בגלל שאני מכיר את הבנאדם עוזר לו. בכל מקרה בגלל שראיתי פה בפורום שמישהו כתב יבואן של חברה מסויימת (שכחתי מי), אז בכל מקרה חשבתי בטח א…
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
ובכן, יום הולדתי קרב ובא, ואיתו כרטיס המסך הבא שלי! (יי). אז רציתי להתיעץ איתכם (החברה המבינים יותר) למען עתיד כרטיסים טוב יותר בביתי. כרגע אני סובל עם מטרוקס 3d פלקס מילניום (כרטיס טוב, אבל תמיכה בתחת) ואשמח להחליפו עם כרטיס חדש ונוצץ מסדרת ג'יפורס (או 3ti או 4ti) או רדאון כלשהו. עכשיו כמובן שהייתי רוצה כרטיס של VisionTek (בגלל האריזה המגניבה, והאיכות בעיקר) אבל המחיר לא מאפשר.... אז החלטתי להתפשר וללכת על משהו כמו GF4Ti4400 של אסוס (מכאן) או (מכאן) אבל מה לעשות, עדיין קצת יקר, אבל עדיין, הגיוני. אחרי זה יש את הGF4Ti4400 השני של LeadTek שעולה קצת פחות (1750) מכאן. אז זה מכסה את סדרת GF4Ti.* עכשיו יש את כל GF3Ti200-500 שמהדגמים האלה אני אקח רק משהו איכותי, אלסה, או הרקולס…
-
- 10 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לפורום HWzone! אני חדש כן ובוא נגיד אני מודה אני "ניובי" בעסקי מחשבים, חומרה וכו'. לכן אני מבקש את עזרתכם. הנה המחשב שאני רוצה: הנה המחשב שאני רוצה תזכרו! אני החלפתי את המעבד בAMD Athlon Xp 1600+ ואת הכרטיס מסך ב GeForce 2 400mx 64 Mb ואת הזיכרון הפנימי למבוסס DDR במקום SDR. הורדתי מהמחיר את הרמקולים, מקלדת ועכבר. אחרי החישובים שלי הגעתי לסביבות ה 700-800 דולר. אז הלכתי לעתיד מחשבים בשביל הצעת מחיר ותרא מה נתנו לי! מארז- MIDIATX-כולל הרכבה- 600 ש"ח לוח אם-AMD gigabyte GA-7 VTXE כולל קול-574 ש"ח מעבד- AMD Athlon XP 1600 במהירות של 1400Mhz במחיר של: 970 ש"ח זכרון- 266 mhz DDRM 184 pin מ"ב 256 דיסק קשיח-בדיוק מה שרשמתי למעלה 40 Gb- מחיר 556 ש"ח כרטיס מסך-Gainward …
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכם חבר'ה.. אני מתכנן מערכת קטנה לכל מני צרכים והיא דורשת לוח קטן ביותר. היא תהיה מבוססת פנטיום 4 החדש (1.8 כנראה) וזיכרון DDR. אז אלו השאלות שלי... כמדומני, אין ממש הבדל בין הביצועים של ה-845D של אינטל לעומת המתחרה של SiS645.. האם אני צודק? חוץ מהעובדה שה-SiS תומך ב-333 והרבה יותר זול וכל מני דברים.. אני אישית מעדיף לוח עם הצ'יפסט שלהם.. אבל בקושי מצאתי כאלה Micro ATX של היצרניות השונות, ובכלל בארץ לא מצאתי כלום. מישהו יודע על משהו? הלוחות שאני יודע שקיימים הם: * Asus P4S333-M * MSI MS-6533GL אבל לא מצאתי אותם בארץ עדיין.... מבחינת הצ'יפסט של אינטל: * Abit BD7m * MSI MS-6507L * ECS P4IBMD * Asus P4B-M * Gigabyte GA-8IRML אני יודע שיש את האסוס בא…
-
- 9 תגובות
- 969 צפיות
-
-
Hercules Game Theater xp 6.1 - 654 Logitech WingMan® Strike Force 3D - 643 SideWinder Wheel Force Feeddback - 761 SideWinder Game Pad pro usb - 201 Hercules XPS 510 - 531 Logitech BLACK OPTICAL CORDLESS KIT - 940 3740 ש"ח מה הייתם משנים/מוסיפים ולמה?
-
- 35 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן, לאחי הייתה בר מצווה והוא צבר הון נחמד ביותר. הוא החליט לקנות מחשב חדש. אני לא אציק לכם עם המפרט המלא שאנחנו חושבים עליו (לפחות לא כרגע 8)) אבל בקשר ללוח אם.. החלטתי כנראה ללכת על ה KT333 בשילוב עם זכרונות 2700, הבנתי שזה הכי חדש והכי טוב. עכשיו כנראה ש ה KT333 הוא מאוד חדש כי הוא לא מופיע במפרטים כאן ואני לא רואה שחברות כמו אסוס אביט אפוקס גיגהבייט הוציאו לוחות עם כזה ציפסט. האם שווה לקנות עכשיו לוח של MSI עם כזה ציפסט? האם זה בכלל משמעותי? מתי צפויים להגיע לוחות של יצרניות אחרות? הייתי מעדיף לוח עם כרטיס קול וכרטיס רשת. תודה
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקי, כפי שחלקכם יודעים, אתמול קיבלתי את ה-Hercules GTXP שלי, ועכשיו אני צריך רמקולים לסרטים ומשחקים אשר יהיו ראויים להיות מחוברים לכרטיס, אני מתלבט בין ה-ATP5 שהם 4.1 ולא יתאימו לסרטיס אבל הם ממש טובים, ה-ADA880, שעולים כמו ה-ATP5, הם 4.1 אבל בעצם 5.1 עם הרמקול המדומה,אני לא שמעתי עליהם עוד כלום בקשר לאכות קול ועוד..., הייתי רוצה לדעת אם יש להם תמיכה ב-Dolby Digital, מישהו יודע? ואחרונים שלפי מה שאמרו פה לא הגיעו עוד לארץ, ה-Hercules XPS510, קראתי ביקורת עליהם שהיה רשום שהאיכות מצויינת והדבר היחיד שבגללו הם קיבלו 9.5/10 זה בגלל שהשליטה על הוליום שהיא על הסאב וואפר, אבל לי זה לא משנה כי אני יכול לכוון דרך התוכנה והכרטיס, טוב אז יש המלצות? :smoke:
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-