עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by fim,

איך מומלץ לחבר 4 רכיבי IDE צורב,2 HDD ,ו-CD PRI MASTER-? PRI SLAVE-? SEC MASTER -? SEC SLAVE-?

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  2. Started by or,

מישהוא יודע איזה חנויות מוכרות לוחות אם של אביט (חוצ מ-exlmarket)

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by abnir12,

לא להתייחס למחירים! מעבד: AMD Athlon Xp 1800Plus + Fan מאוורר כמה שיותר גדול על המעבד ... +2 של מארז. לוח אם: Gigabyte GA-7VTX-H זכרון פנימי: $Micron 256Mb DDR 266Mhz 2100 91 דיסק קשיח: Seagate Barracuda IV 40GB 7200 RPM = 7200 סל"ד ... מחיר : 111$ כונן תקליטורים: X52 חברה נורמלית... מחיר עד 32$ כונן דיסקטים: TEAC 12$ כרטיס מסך: GeForce 3 Ti200 DDR 32-64MB כרטיס קול: בא על הלוח אם! כרטיס רשת: בא על הלוח אם - רילטק מודם: לא צריך! רמקולים: 300W מארז: מארז שאני אראה בעיניים! עם 2 מאווררים לא כולל מאוור של המעבד. מקלדת: Generic 10$ עכבר: Logitech Pilot -PS2 16 $ מסך: 17" די פשוט בשביל אופיר (אח שלי) . תגיבו בבקשה, זה חשוב. תודה רבה רבה …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Lioriii,

הייתי רוצה לדעת אם לבורד של MSI יש סאונד בלאסטר יותר טוב מה-LIVE שיש לי? כי אני ממש מתלבט!! עזרה דחוף ו!! ואם הוא כל כך איכותי כמו ה-LIVE או יותר ממנו!!

• 7 תגובות
    • 943 צפיות
  5. Hercules Game Theater xp 6.1 - 654 Logitech WingMan® Strike Force 3D - 643 SideWinder Wheel Force Feeddback - 761 SideWinder Game Pad pro usb - 201 Hercules XPS 510 - 531 Logitech BLACK OPTICAL CORDLESS KIT - 940 3740 ש"ח מה הייתם משנים/מוסיפים ולמה?

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. טוב אז ככה... דבר ראשון נחמד להזכר בפורומים בכלל, ובפורום של HWZONE בפרט (שזה לשבחים רבים מגדולים ממני) דבר שני רציתי לבשר לכם שקניתי מצלמה דיגיטלית של חברת FUJIFILM דגם 2600Z... משהו באמת חביב ביותר. (קניתי בצרפת... אני לא פראייר.. עלתה לי (לאחי) בערך 1500 שח) קיבלתי את המצלמה עם כרטיסון של 16MB ואחי הביא לי עוד כרטיס של 8MB (אחרי שקנה לעצמו 128MB) עכשיו שאלתי היא איזה כרטיס לקנות... (אני רוצה גם כרטיס של 128MB). אני קצת מתבלבל עם כל החברות וסוגי הכרטיסים. לדוגמא נכנסתי ל SanDisk ויש פה כל כך הרבה סוגי כרטיסים שאני כבר לא יודע מה אני צריך. דבר שני באותו נושא הוא בדף מסויים בפלונטר... Plonter ... (וואו איזה לינק) אני רוצה להבין מה ההבדל בין "128MB SD (Secure Digital) Memo…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מזה זה שווה אם אין מקלדת ניידת? שישימו עם זה מקלדת ניידית לפחות.........

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  8. Started by gnk,

איך החלקים הבאים..? MSI 128 MB DDR NVIDIA TI-200 - VIDEO IN - TV OUT - 256BIT - GEFORCE 3 - SOFTWARE VIDEO EDIT / MSI DVD Gigabyte GA-7VTXE-PLUS Athlon XP 1700 - 1466Mhz OEM SOCKET A - Including Fan Kingston - KVR 256MB PC266 DDR HERCULES GAMESURROUND-FORTISSIMO-II איזה מארז מתאים לזה? בסביבות ה-300 ש"ח?

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  9. Started by DJO,

אני מצרף כאן את התמונה של ההזמנה (לא חשוב איזו חנות זו למרות שאני מניח שרובכם יודעים אני לא בא כאן לעשות פרסומת או משהו כזה אני סתם קצת מתעצל להעתיק הכל). רציתי לקבל את דעתכם על המפרט ועל המחירים. בקשר לאוברקלוקינג: אני מניח שאני אעשה בחופש הגדול (אחרי הבגרויות , לפתוח את הנעילה של ה XP לא נראה לי קלי קלות). בקשר לתקציב: אח שלי קיבל עשרת אלפים שקן לבר מצווה. אני לפני איזה 3-4 שנים קיבלית סכום דומה והכל הלך על ה P2 שלי (המפרט שלי למטה משופר (הארדיסק, כרטיס מסך, זכרון..), עשרת אלפים שקל אז הספיק אפילו לא למפרט שלמטה :< טוב דיי להתבכיין. אקיצר אם נניח תגידו לי שעדיף כרגע לקנות GF4 TI4600 אנחנו נשקול אבל הרעיון כאן זה לקנות מחשב טוב מאוד במחיר סביר. שאלות ספיציפיות: הל…

• 46 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. Started by aski,

יש לי מצלמה דיג' של אולימפוס מדגם C1-ZOOM אני מצלם כמה תמובות הולך למחשב (יש לי WIN XP) מחבר את המלצמה, המחשב רושם לי FOUND NEW HARDWERE C1-ZOOM וכו' ואז באופן פיתאומי המחשב עושה RESTART. כל פעם שאני מחבר את המצלמה ל-USB הוא מזהה אותה ב-WINDOWS ואחרי כמה שניות עושה RESTART מה יכולה להיות הבעיה??? בבקשה תעזרו לי!!!

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  11. אני רוצה לקנות מעבד ובורד של AMD איזה מעבד ובורד אתם ממליצים אני רוצה גם סאונד בלסטר טוב וכרטיס מסך אפילו ON BOARD כמו GEFORE 2 MX או שכדאי לקנות בנפרד כרטיס מסך וגם זיכרון 256 צריך המלצה איזה חברות לקנות! אני מוכן להשקיע עד 2100 ש"ח תודה רבה!שמעתי שגם GIGABYTE הם טובים אני רוצה מעבד 1800 XP ATHLONE

• 11 תגובות
    • 983 צפיות
  12. Started by bah10,

סוף סוף קיבלתי את הכרטיס מסך ASUS V8460Ultra GeForce4 Ti4600. הרצתי את BENCHMARK של 3dmark 2001 se כדי לראות את ההבדלים בין הכרטיס הנ"ל לבין הקודם שהיה לי: PINE GeForce2 MX200 וההבדל הוא שמים וארץ (נו באמת, מה ציפיתי?) בכרטיס החדש רואים טקסטורות ואפקטים שלא ראיתי עם הgeforce2 והנה תוצאות הבדיקה ללא המהרה של המעבד או הכרטיס מסך. (דרך אגב ניסיתי משחק עם רזולוציה 1200 על 1600 והמשחק רץ חלק.)

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. אז זה כמעט נכון. לבנצ'מרקים. השואה באתר של תום: GF4 Ti4200 מומהר, מול GF4 Ti4400 וה-GF4 Ti4600 לא מומהרים.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by nice-1,

אהלן חבר'ה זה אני חברכם הוותיק עכשיו אני בדילמה משהו משהו אני רוצה להחליף כרטיס מסך, ומחר יש לי יומולדת (מזל טוב). כרגע אני עם הוודו3 הנצחי שלי שתמיד אזכור בלבבי והגיע הזמן להחליף. המערכת שלי p3/450 20Gigs 7200 Maxtor ATA100 196SDRAM וזה כל מה שחשוב... לא? הציעו לי GF3TI200 של ABIT בערך ב500 שקל הפרנטס יכולים לקנות לי אותו אבל השאלה אם הכרטיס (והכסף) לא יתבזבזו על מחשבי העגלון? ההתלבטות עכשיו היא בין GF3TI200 של ABIT, שאין לי מושג כמה טוב הוא (ואני חושב שיש לי רק 2X AGP... אני כבר אבדוק) או איזה GF2MX400 או לא להחליף או RIVA TNT2, שיש לו דרייברים לDX8.1 (טוני הוק) ואני לא רוצה תשובות של: "קח את הג'יפורס 3" אני רוצה נימוקים [glow=red, 20, 300]תשובה לא מנומקת לא תתקבל![/g…

• 9 תגובות
    • 922 צפיות
  15. יש לי voodoo 4 4500 והחלטתי להוציא אותו לפנסיה..... כרגע אין לי הרבה כסף כי אני אמור לקנות עוד כמה חודשים את מעבד לוח וזיכרון חדש אז הכי הרבה שאני יכול להוציא כרגע על כרטיס מסך זה 500 שקל? למישהו יש המלצות במחיר הזה? או אולי משומש? בבקשה עזרו לי, אני מנסה לשחק במשחקים והם עושים לי חרם על הכרטיס מסך ולא רוצים לעבוד.... תודה מראש

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by elgard,

בשיטוטי בנטאקשין מצאתי את המכשיר הזה: http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=447730#cl עכשיו כמה שאלות: 1. יש למישהו ביקורות/ את האתר של החברה? 2. למישהו יש את המכשיר? 3. כתוב שיש אפשרות במכשיר לתמיכה בשם של השיר אז זה תומך בעברית? 4. כתוב למטה את האפשרות הזאת: ניתן להוסיף זיכרון באמצעות כרטיס CFC עד ל 1GB. מה זה כרטיס GFC ???

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  17. שלום,אני מתלבט בין שני כרטיסי המסך הבאים: GAINWARD GF3 TI500 TV JUMBO-1000 nis Chaintech Geforce 3 Titanium 128MB DDR TV-OUT DVI RETAIL - 850 nis שניהם מבוססים על הTI200, מגיעים עם 128 DDR. רציתי לדעת איז המהם מומלץ יותר, אני מתכנן OC לכרטיס ככה שזו תכונה חשובה- כמו כן ביצועים. הבעיה לא כספית, לכן לא להתייחס לתמורה שניתנת למחיר. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by striker,

יש לי פאלם ואני רוצה לשדר למחשב מידע באינפרא אדום, במחשב יש לי לוח אם AOPEN AK73 PRO A שיש עלין איזה קונקטור של אינפרא אדום מישהו יכול להגיד לי מה אני צריך כדי לעשות את הקשר בינהם? איזה חומרה / תוכנה אני צריך להוסיף?

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  19. Started by Or ei,

איך אני יודע איזה כבל(IDE)הוא 33 או 66 או 100?? כיאלו איך אני יכול לזהות אותו ??

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  20. Started by gnk,

איזה כרטיס עדיף hercules 3d prophet fdx 8500 le 64mb או MSI Geforce3 ti-200 128mb מה ההבדלים וכו..??

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  21. Started by DJO,

אהלן, לאחי הייתה בר מצווה והוא צבר הון נחמד ביותר. הוא החליט לקנות מחשב חדש. אני לא אציק לכם עם המפרט המלא שאנחנו חושבים עליו (לפחות לא כרגע 8)) אבל בקשר ללוח אם.. החלטתי כנראה ללכת על ה KT333 בשילוב עם זכרונות 2700, הבנתי שזה הכי חדש והכי טוב. עכשיו כנראה ש ה KT333 הוא מאוד חדש כי הוא לא מופיע במפרטים כאן ואני לא רואה שחברות כמו אסוס אביט אפוקס גיגהבייט הוציאו לוחות עם כזה ציפסט. האם שווה לקנות עכשיו לוח של MSI עם כזה ציפסט? האם זה בכלל משמעותי? מתי צפויים להגיע לוחות של יצרניות אחרות? הייתי מעדיף לוח עם כרטיס קול וכרטיס רשת. תודה

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. :bash אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה אני לא רוצה כל כך להשקיע בזה אבל רציתי לדעת מה הדעה של הרוב כאן מה יותר טוב??? pinnacles או fly video 2

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  23. Started by Master_K,

אנשים... אני מחליף מחשב סוף סוף איזה לוח אם יותר טוב ASUS או GIGABYTE ???

• 40 תגובות
    • 4.4k צפיות
  24. Started by Ooza,

זה החלקים הבטוחים שהיו לי במחשב החדש: AMD ATHLON XP 1800Plus + FAN Maxtor 60GB 7200RPM Hercules 3D PROPHET FDX 8500 LE Audigy Live 5.1 sound card ASUS CD X 52 TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 אני צריך המלצה על לוח אם,זכרונות,ומארז טוב עם מאוררים. על איזה לוח אם אתם ממליצים למפרט: Gigabyte GA-7VTX-H PLUS 266A AMD ASUS A7V266 DDR for AMD SOCKET A על איזה זיכרון אתם ממליצים: Micron 256MB PC266 OCZ DDR PC3000 Memory 256MB Kingstone 256 266mhz על איזה מארז אתם ממליצים: TASK CASE - 3003G הוא טוב? אני לא מתכון לעשות שום OC הוא לשנות יותר מידי, אני צריך חלקים טובים ואמינים.

• 10 תגובות
    • 815 צפיות
  25. הפרט בחתימה רציתי לשדרג טיפה את הקיים שווה לקנות סלרון 800 מגה הרץ תמורת 300 ש''ח ?? זה יתאים ללוח הקיים נכון ? כי הסלרון על באס 100... או שעדיף לחסוך את הכסף ולקנות סלרון 1.2 ג'יגה ולוח של אסוס TUSL2-C כמו שתיכננתי...?!? (זה יצא 1067 ש''ח) אודה אם תצליחו לנמק (כלומר להסביר לי למה כן או לא) תודה HF המתלבט

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים