ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
ציוד הקפי מומלץ עכברים מומלצים 100-200 ש"ח Microsoft Bluetrack Comfort Mouse 6000 עכבר חוטי המתאים לשימוש ביתי/משרדי. - עיצוב ארגונומי - קל משקל - מדוייק - עובד על כל משטח (בזכות טכנולוגית ה-Bluetrack) קישור לאתר היצרן: http://www.microsoft.com/hardware/en-us/p/comfort-mouse-6000 קישור לזאפ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=811310 Logitech Marathon Mouse M705 עכבר אלחוטי המתאים לשימוש משרדי ושימושים כלליים. עובד עם ה-Unifying Receiver (נאנו-רסיבר של לוג'יטק). - חיי סוללה משוערים של שלוש שנים - מותאם לשימוש ביד ימין - גלגלת בעלת יכולת ל-Hyper fast scrolling (גלילה מהירה במיוחד) קישור לאתר היצרן: http://www.logitech.com/en-roeu/mice-pointers/…
-
- 6 תגובות
- 32.5k צפיות
-
-
בוקר טוב ! קודם כל לא ממש ידעתי לאיפה לשייך את הת'רד אז אני חושב שזה המקום המתאים .. יש לי 2600 ש"ח שאותם אני רוצא להוציא על ציוד הקפי למחשב ואני מתכוון - מארז , מסך , מקלדת ועכבר .. אני משחק הרבה מאוד, צופה בסרטים ויושב מול המחשב שעות רבות ,חשוב לי שהציוד ההקפי יהיה נוח כפי שאפשר במסגרת התקציב. אשמח עם כל אחד יכתוב לי את הציוד ההקפי שהוא היה קונה במסגרת התקציב ובגלל שאין לי עדיפות מסוימת , אשמח לשמוע כמה הצעות ולבחור את הטובה שבהם , תודה מראש !
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי את הנגן החדש של wd שמתחבר לרשת איתו קניתי ראוטר וכרטיס רשת של tp-link אחרי שחיברתי התברר שזה לא תומך בשיחה עם התמיכה הגעתי לעמוד הבא באתר של wd http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=3805&p_created=1255474998&p_sid=GVkccXLj&p_accessibility=0&p_redirect=&p_srch=1&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9NTgsNTgmcF9wcm9kcz0yMDgsMjk5JnBfY2F יש שם באמת מוצרים של d-link שנמכרים בכל מיני חנויות אבל זה תקן N שיקר מידי בשבילי, ונראה לי שאני לא צריך אותו השאלה שלי היא כזאת, מישהו יודע איזה מוצרים (ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי) אידיאליים ותומכים במכשיר, ובנוסף, האם אני צריך באמת ראוטר מאד מהיר …
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
-
המ..לאחרונה אחי קנה CDJ1000 למי שמכיר, זה מכשיר כזה שמנגן לך דיסקים והוא עושה לולאות ועוצר לך במקומות מסויימים, כל מיני דברים נחמדים כאלה עכשיו ,לדגם הזה יש משהו מיוחד, הוא יכול לעשות סקרצים על דיסק רגיל (!) ומה שקורא זה שהמכשיר "שומר" את השיר ככה שכשהוא מעביר עם החוגה אחורה(מעין גלגל גדול כזה) אז ישר הוא עושה לו את הסקרץ אז מה שרציתי לשאול זה, יש למכשיר איזה מעבד או...? איך זה הולך? כי אין השהייה של שניה אפילו בין שהוא נוגע בחוגה לבין שהוא משמיע את הצליל אז... סתם איזה משהו שעיניין אותי
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
להלן המפרט : gygabite 7dxr xp 1700 256/266 ge force 4 mx 440 innovision 5354 הציון המסקנה הלוח של gygabite עם הציפ' של AMD טוב יותר ומהיר יותר מvtxh
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
לפני שאני יתחיל לשגע את כל העולם יש לי שאלה: יש מקומות שמפתחים בהם תמונות מכרטיסי זיכרון (כמו תמונות רגילות)? איפה? כמה זה עולה?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
האם זה מזיק לעדשה או מזיק לאיזה רכיב כי הפלאש היה מכוון ברמה בנונית אבל עדיין מאוד חזק ומסנוור וצילמתי איתו ממש קרוב אז ני פוחד שקרה משהו לעדשה האם זה בסדר? תודה
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
מקלדות של IBM/לנובו לא נפוצות בשוק ולא ממש מוכרות (כשקניתי את שלי הייתי צריך לעשות זאת דרך המעבדה של IBM), אך לטעמי הן מוצלחות למדי. בדרך כלל כשאני אומר שמקלדת לא חייבת להיות מכאנית כדי להיות איכותית ולספק חוויית הקלדה נוחה, אני חושב על המקלדות האלה. לאחרונה יצא לי להציץ פנימה - שפכתי בירה על המקלדת, שטפתי עם מים ולא התחשק לי לחכות עד שתתייבש, אז פתחתי כדי לנגב ולייבש יותר מהר. התרשמתי לטובה. קבלו כמה תמונות. כך נראית המקלדת כשהיא שלמה: http://content.etilize.com/900/10225819.jpg בתמונות המצורפות אפשר לראות את המקלדת ללא כל המקשים (חוץ ממקשי המולטימדיה/קיצורים, שגם הם נשלפים, אך לא הרגשתי צורך), וכן מלמטה אחרי הסרת הפלסטיק האחורי. הרשימו אותי שני דברים - משטח גומי (…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איפה בארץ ניתן להשיג צמידים ומשטחים מרחיקי חשמל סטטי, כגון: http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=188581&SRCCODE=WEBINKPLP&CMP=OTC-INKTOMI ו- http://www.matdepot.com/ProductDetails.cfm?&DID=1&Product_ID=2&CATID=2&objectgroup_id=2 ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד athlon 1000 על לוח asus a7v 133A ,ממה שהבנתי לא כדאי להחליף מעבד. שמתי לב שבחנויות המחשבים כבר לא מוכרים athlon1000 ,כנראה שהוא התיישן קצת. חשבתי מה ניתן לעשות כדי להישאר בחזית הטכנולוגיה. חשבתי לקנות לוח אם שתומך בשני מעבדים לשים עליו את ה athlon 1000 שלי,לחכות כמה חודשים שמחירי המעבדים ירדו בצורה משמעותית ואז להוסיף לו למשל את ה amd xp1800 או ה1900. ככה בהשקעות קטנות כל הזמן אני אוכל לשמור על מחשב חזק לאורך הרבה זמן. ;D מה אתם חושבים זה כדאי או שעדיף לתת לו להתיישן ???
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
קבלו לינק לת'רד בפרום תמיכה בYNET, תסתכלו קצת על התמונות. נורא נחמד לינק
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
רכישות אחרונות במשפחה (יום הולדת ועוד...) הביאו את הבאים הבייתה: Nokia 6230 (מצלמה, BT, IR, MP3..ועוד..) Palm Tungsten E (מתנה לאמי) Sennheiser MX550 (הובא מארה"ב במחיר מצחיק של 20$) לפאלם צריך להגיע שבוע הבא נרתיק קשיח + זיכרון SD 256MB + מגן מסך. תמונות:
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אין לי דרישות מיוחדות רק שיהיו כפתורי מולטימדיה ומחשבון אבל חובה שזה יהיה בלבן בגלל שעל שחור יראו מאוד בבירור את השערות של הכלבה שלי... תודה[br]פורסם בתאריך: 11.08.2007 בשעה 17:38:19 עבר יום בלי אף תגובה
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
המרתי כמה שירים מ-MP3 ל-WAV , צרבתי 640MB על דיסק 700 של Verbatim (פעם אחת עם Nero ,פעם שניה עם MusicJukeBox). הצריבה הסתיימה בהצלחה (Ricoh 7200A). הדיסק עובד ב-Windows, אבל שאני שם בכונן CD שבמערכת סטריאו (ניסיתי כמה מערכות שונות...) - הוא לא קריא !!! אומר : אין דיסק מה הולך פה? תעזרו לי... אני מתיחל להשתגע. : כבר הלכו 3 דיסקים! (פעם ראשונה עשיתי OverBurn לא מוצלח - טעות).
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, קודם כל רציתי לציין ולהזכיר למי שלא יודע שה-Logitech MX Revolution (והגירסה המשופרת הנוכחית שלו, Logitech Performance Mouse MX) הוא לטעמי עדיין העכבר הטוב ביותר שהיה לי מעולם, ואני פשוט לא מסוגל לחזור אחורה לגלגלת רגילה. הבעיה איתו היא שאחרי שנתיים וקצת (מסתבר) הגלגלת פשוט הפסיקה להתנהג כרגיל במצב קליקים רגיל היא עובדת כרגיל, אבל במצב "ריצה" היא מפסיקה לרוץ אחרי שניה (סיבוב או שניים) במקום לרוץ ללא הפסקה אולי 10-20 שניות רצוף כמו שהיה בעבר... שמתי לב לתופעה מאוד משונה - כאשר אני מחזיק את העכבר הפוך (כלומר הגלגלת "נופלת החוצה" כלפי מטה), הגלגלת רצה הרבה הרבה יותר זמן, על אף שעדיין מרגישים שמשהו מציק לה. חיפוש קצר בגוגל הביא אותי לפורום התמיכה של לוג'יטק, וגיליתי…
-
- 38 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
כן משהו גן עדן אבל זה מה שיש לי בינתיים ושמתי לב שגם משחקים ישנים כמו אורבן קאוס, הלף לייף בקושי פועלים פועלים לאט או עם עיוותים וגרפיקה שנראת כאילו משחקים בלי הכרטיס כששיחקתי בהם פעם זה היה עם הדרייורים שמקבלים איתו אבל גם עם דרייורים יחסית חדשים יותר פשוט אי אפשר לשחק הצילו אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!! כבר גמרתי את ג'אז 2 ואם משהו לא יקרה בקרוב אני אעשה זאת שוב
-
- 31 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי צורב plextot 24-10-40 ניסיתי לצרוב את המשחק רד-אלרט2 עם נרו וcolon-cd ולא הצלחתי 1 האם יש תוכנה צריבה פשוטה וטובה 2 האם בתוכנות שהזכרתי יש אופציות שאני צריך לסמן 3 האם כדי לצרוב משחקים מוגנים אני צריך רק צורב שיכול לצרוב הגנות או רק תוכנה או שניהם
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מקלדת מצויינת ונוחה אך ללא אותיות עבריות עליה. ניסיתי להדביק מדבקות של אותיות בעברית אך הן לא מחזיקות מעמד. מישהו יודע היכן ניתן וכמה עולה לצרוב אותיות בעברית על מקלדת? אולי יש למישהו רעיון אחר (לא צריבה ולא מדבקות)? תודה.
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך המלצה על מקום שיצרוב לי עברית למכשיר SGH X460 של סמסונג, לא היבואן ולא אורנג' מוכנים לעשות את זה. אז כמובן שהכל על אחריותי פשוט אין לי מושג איפה ניתן לצרוב עברית. אז מי שיודע איפה אז אני אשמח עם תמליצו לי. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכנן מערכת 3800/4200 כנראה עם 6800GS. 2/3 הארד דיסקים (1 חדש, 1 ישן, 1 לינוקס) וצורב DVD אני מוכן להוציא על מה שרשמתי למטה עד 1000 שקל ואפילו קצת יותר, אבל אני רוצה קצת שקט בחדר, ולא לחשוב עם זה המחשב שמרעיש, או שמישהו פתח תנור אמבטיה!!! אני לא מתכנן OC לפחות לא ב3 שנות האחריות. כמו כן הארד דיסק צריך קירור? האיוורור שבא עם הAMD מספיק טוב?
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני הולך לקנות עכבר עכשיו לא אני משלם אז אחותי אמרה לי תביא לי דגם אני רוצה שתבואו לי 3 דגמים הכי טובים לגיימרים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-