עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by shlomom,

שלום, מישהו נתקל בבעיית תאימות של מיכלי דיו לCANON? ברשותי מיכלי דיו מקוריים למדפסת IP4200 מסדרת CLI-7e/C/M/Y וכן שני שחורים CLI-8BK ומיכל גדול BCI-9BK. הם נרכשו ביפן בחנות אלקטרוניקה מכובדת ולא נראה לי שהם מזוייפים. כאשר אני מתקין את אחד המיכלים האלה המדפסת מהבהבת 14 הבהובים באור הכתום שמסמן דיו לא מזוהה. החזרת המיכל הישן פותרת את הבעיה. מישהו שמע על בעיית תאימות? יש אזורי דיו בעולם? מה לדעתכם ניתן לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by denis20,

צריץ המלצה לאל פסק , יש לי הפסקות חשמל בחורף ולכן כדי להגן אל המחשבאני צריך אל פסק טו בסביבות 300 עד 500 ש"ח החומרה שלי : Thermaltake Silent PurePower 410Watt amd 3000 64 bit box 939 Thermaltake מאוורר למעבד שלי msi k8n neo2 platinum idetion Sapphire ATI Radeon X800XL 256MB ViVo Retail AGP adata 1024 512x2 400 asus dvdrw lg cdrom x52 תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by unknown,

איפה בזיגזג אפשר להרכיב מחשב? כתובת מלאה של העמוד או הסבר קצר בבקשה.

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  4. Started by YAIR,

תקון טעות חמורה!!!!!!!!!!!!!!!!! האחריות שאתם מקבלים היא של החנות ולא של היבואן כך שאין לבוא בטענות ליבואן כל אחד יקנה במקום בו הוא מאמין. כל החנויות עובדות קשה מאד לפרנסתם ובמיוחד בתקופה זו ואי אפשר לדרוש מהם יותר מידי. בהצלחה לכולם ביייייייייייייייייייייייייייייייייי

• 17 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. Started by ymca,

היי אני מחפש ספק כח ללא מאברר ומצאתי שניים שכל אחד מהם שונה, יש שני סוגים... לא יודע כלכך מה ההבדל בין Passive PFC ל Active PFC. מה יותר טוב, מה עולה יותר ומה אני צריך בשביל עבודה רגילה? תודה

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  6. Started by itzik_now,

איזה דגם/ים של CDROM מומלץ , או שזה לא כל כך משהו ?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by mr_ripper,

יש לי מודם 56.6 רגיל - standard מדי פעם המודם מנתק אותי בלי סיבה, בלי קשר לטלפון או לפקס כי כאשר זה טלפון או פקס זה מנתק אותי מ י ד ושזה מנתק אותי בלי קשר זה מנתק בצעדים: בהתחלה זה עושה כזה צליל של התחברות, ואח"כ אחרי מספר פעמים זה מתנתק לגמרי! אז בבקשה תעזרו לי ותמליצו לי מה לעשות ! נ.ב. --- אני לא חושב שזה הספק אינטרנט כי גם שהיה לי סרפרי וגם עכשיו עם נטוויז'ן זה עושה את זה! :'(

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Gil28,

נתקלתי בו ב-eBay בעודי מחפש עכבר זול לנייד שלי... http://cgi.ebay.com/Mini-3D-USB-Optical-Finger-Mouse-Mice-for-Laptop-110_W0QQitemZ190334397057QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item2c50d06a81&_trksid=p3286.c0.m14#ht_2003wt_1165 האם הוא נוח? איך משתמשים בו?

9. Started by ZeroLeveL,

אין לי מושג בזכרון, אני יודע שאני צריך יותר. איפה כדאי לקנות? (RDRAM) יש הבדלים בין החברות? שמעתי גם שרצוי לא לערבב חברות, איך אני יכול לדעת מה יש לי עכשיו? אני צריך 256X2... תודה.

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by avrahams1,

היי, אני מחפש המלצה למקלדת טובה לגיימינג. יש לי תקציב אפילו עד 400 שקל, אבל עדיף לא לא לבזבז כ"כ הרבה, ואני לא מחפש איזה מותג מטורף או מקלדת מכנית. דבר נוסף - אני לא רוצה אלחוטית. תודה, אבי. עריכה: שכחתי כשכתבתי את הכותרת, אבל אני אוסיף את זה כאן. אני מתכוון לקנות את העכבר logitech g500, מה אתם אומרים עליו? האם זה overkill? במידה וכן, על איזה עכבר אתם ממליצים?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by tb0001,

שלום, חבר שלי רוצה לקנות את הדיסקמן\נגן mp3 הזה: http://www.jazpiper.com.sg/mcd650s.htm מה אתם אומרים ? טוב ? לא טוב ? שווה 420 שקל ? תודה

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by asili,

ברצוני לקנות מסך LCD 15 אינץ כדי להחילף את מסך מאג 17 הישן שלי השאלה היא האם כדאי לקנות מסך LCD בסביבות 2000 שקל או לקנות מסך 19 אבל לא שטוח? אם תוכלו בבקשה תפרטו זה חשוב לי האם מסכי LCD בהם יותר טובים מהמסכים שכולנו מכירים?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by TeaTime,

מישהו יודע מה הפירוש של זה ? ולמה דברים שזה כתוב לידם עולים יותר?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by huber,

כמה שאלות ברשותכם: מארז זה שווה 318 ש"ח? (ואנא אל תגידו לי "השקע עוד X שקלים וקנה Y, אם היה לי עוד הייתי קונה אחר) למישהו יש כמה "הגיגים" לגביו? או אולי לינק לכתבה/סקירה עליו? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Regev,

הכנסו לקישור הזה (לא עמוס) ותגידו לי אם היה שווה לקנות את הרמקולים האלה ב299 ש"ח. הרמקולים

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אלה 510? או שאפשר כרטיס רגיל..?

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. סה"כ אני מרוצה ממנה, אבל המקלדת לא קולטת שלוחצים עליה על 3 מקשים בו זמנית במשחקים כמו פיפא. האם יש פתרון לדבר?

18. שלום, הרמקולים הישנים שלי דועכים ויחד עם מחשב חדש חשבתי לקנות משהו קצת יותר טוב. אני לא בדיוק עם אוזן טובה לרמקולים (פציעה מהמילואים) אבל אשמח לשפר את חווית המשחק שלי (גיימינג זה השימוש העיקרי). ראיתי שסך הכול Z506 מומלצים וכך גם microlab 330 (או 530 אבל הבנתי שההבדל העיקרי הוא השלט.. שאין בו צורך במחשב). מצד שלישי ראיתי פה שהמליצו בכלל על 2.0 של אודיופיל.. ברשת אומרים שעדיף 5.1 פשוט על 2.1 או 2 פשוטים גם אם על הנייר הם טובים יותר (אלא אם הולכים על רמקולים שהם ברמה אחת מעל (אבל לא יודע אם במחיר הזה זה קיים). גם יש את האפשרות של מקרן קול... באמזון יש דווקא ביקורות חיוביות על מקרנים זולים, אבל לא בטוח אם הביקורות שם אמינות יותר מאז שהתחילו לזייף שם. אשמח לד…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Ibrow-Now,

אם יש דיסק קשיח, צורב וDVD, מה מומלץ? אני חושב: הדיסק הקשיח pri. master הכונן DVD יהיה pri. slave והצורב יהיה sec. master סדר טוב?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אז ככה. אני מחפש מקלדת מולטימדיה בתור מתנה לאחי ליומולדת. המקלדת היא הדבר היחיד שנראה אצלו כאילו שוק המחשבים לא התקדם מאז המקלדות של הXT.... בכל מקרה הדבר הזה יהיה צריך לחיות ליד מארז שחור, מסך LCD כסוף-שחור ועכבר אלחוטי של מיקרוסופט (כמו זה שבביקורת של אסף באתר) בצבע פלטינה (ואולי הMX310 שלי יהיה שם לפעמים - אבל אלו אותם צבעים...). חשבתי על זאת של מייקרוסופט: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44&products_id=1553 איך היא? חיפשתי גם משהו דומה (מולטימדיה בשחור+כסף) של לוגיטק אבל לא מצאתי משהו שהוא רק מקלדת ולא ערכת קומבו עם עכבר.... יש גם את היצור הזה של גניוס: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44&products_id=2404 …

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  21. Started by maor-a-,

יש את המקלדות והעכברים של מייקרוספוט שבאים בחבילה אחת ( עולות כ 200 שח +- ) רציתי לדעת ( למי שיש לו כזה או מכיר) לכמה זמן מחזיקות הסוללות בערכה שכזאת

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  22. אני יודע שזה לא המקום לשאלות בקשר לזכרון אבל לא מצאתי שום מקום אחר בנושא הזה וראיתי שפה יש הרבה אנשים אז ככה.... אני רוצה זכרון DDR 512MB עכשיו אני לא יודע איזה חברה כדאי לי לבחור..... לא ממש משנה לי אם זה יהיה אחד של 512 או שניים של 256 מה שיותר זול עדיף..... תודה... אם אני כבר בפורום הזה אז אני כבר ישאל עוד שאלה... מה החסרונות של GF4 TI 4600 של MSI?....

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by smadica,

שלום, יש לי את המדפסת כבר כמה שנים ולארחונה התחלתי להשתמש בדיו לא מקורי. אבל פתאום עכשיו כשהחלפתי המדפסת מזהה אותם והכל אבל כשהיא מדפיסה, היא בעצם לא מדפיסה כלום, כאילו הדיו לא יוצא בכלל. יוצא רק דף מלוכלך קצת... מישהו יודע מה אני יכולה לעשות מעבר לאופציות של הניקוי ראש וכל האפשרויות ניקוי של המדפסת?? פליז פליז צריכה להדפיס דחוף!!! תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ran500,

רכשתי את המצלמה הזאת: מצלמת רשת USB למחשב WEBCAM HD כולל מיקרופון מובנה ותאורת לד האיכות גרועה ובנוסף נראה שיש זום כשמשתמשים בה רואים ממש רק את הפנים גם כשמרחיק רואים קרוב יש איזה הגדרה לסדר שיראו מרחוק יותר? במידה ולא איזה מצלמת אינטרנט הכי בסיסית אתם ממליצים לרכוש? לשימוש בזום בלבד שיראו באיכות טובה ולא יראה קרוב תודה

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  25. Started by bobby323,

http://www.gamepyre.com/screenshot.html?a=594&p=2&i=1

• 0 תגובות
    • 540 צפיות

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.