עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. היי, אני קונה מחשב חדש כולל כל הציוד ההקפי ב TMS, לכן אשמח אם תמליצו לי על ציוד שנמצא שם. מאפייני השימוש לי בעכבר: 1. אני אוחז את העכבר עם האצבעות (fingertip grip, מצורפת תמונה שלי), ומבחינתי עכברים גנריים לא פחות נוחים מעכברים ארגונומיים, לעיתים יותר. 2. השימושים שלי במחשב הם משחקים, גלישה באינטרנט, ותכנות. 3. אני משתמש בעכבר עם רגישות דיפולטיבית (נמוכה), וממש לא צריך כפתורים שמשנים אותה תוך כדי משחק. 4. בעקרון כפתורים אקסטרה בעכבר יכולים להיות נחמד, אבל אני רגיל לעכברים בלי, כך שזה ממש לא קריטי. מה שחשוב הוא שהם לא יהיו במיקום בעייתי כך שילחצו בטעות. 5. אני נוטה להרים את העכבר מהמשטח הרבה. בגדול אני מתלבט בין ה G400, לעכברים של RAZER באותו טווח מחירים. אני יודע שאסתדר…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Guy_1710,

תקציב סך הכל: 500 ש"ח ורצוי שיהיה פחות דרישות מהעכבר: זריז ומדוייק איכותי חוטי בלבד מצאתי 2 דגמים שאהבתי, מה אומרים? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7938 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12709 דרישות מקלדת: אני מקליד הרבה (מתכנת) ולכן חשוב שהמקלדת תהיה נוחה ואיכותית מקשים בעברית ואנגלית כמובן מקשי מולטימדיה יכולים להוסיף, ממש לא קריטי תאורה אחורית שניתנת להדלקה וכיבוי יכולה להיות תוספת יעילה חוטית הבנתי שמקלדת מכנית תיתן פידבק טוב יותר ובכללי תהיה עמידה יותר אך באמת שאין לי מושג ולכן אני פונה אליכם. המלצות?

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  3. שלום, אני מעוניין לקנות עכבר ומקלדת חדשים והשימוש העיקרי שלהם הוא לגיימינג (rpg, fps) רק שאני לא מבין גדול בציוד היקפי. לגבי עכבר שמתי עין על cm storm havoc שנראה נחמד ובמחיר סביר http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SGM-4002-KLLN1 אשמח לשמוע חוו"ד עליו או לחילופין המלצות אחרות במחיר דומה. לגבי מקלדת ממש אין לי מושג איזו לקנות אז אשמח לשמוע המלצות בעניין, תקציב נע בין 250 ל- 300 ש"ח. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by topy11,

שלום, ברשותי עכבר LOGITECH G500 ישן שכבר זמן מה התחיל לעשות בעיות כגון: לחיצה כפולה, אי לחיצה או חוסר יכולת להחזיק מקש לחוץ. אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מחליף בתקציב 250-350 עוד דרישות : אחיזת PALM ויד גדולה וכמובן חוטי. אם יש אפשרות אשמח גם לגלגול חופשי כמו בG500 כרגע משתמש בפד 4HD של STEELSERIES ישן אם יש הצעות בנוסף לעכבר אשמח 😄 תודה רבה מראש לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  5. טוב אז היום העבר שלי שבק חיים \= החיישן שלו פשוט הפסיק לעבוד (הכפתורים עובדים אבל העכבר לא זז בכלל) השתמשתי באחד של MICROSOFT ב50 שקל משהו כזה. ודיי שירת אותי טוב אז אני צריך ללכת לקנות עכבר חדש ובתכלס אני לא יודע מה כדאי.. אני לא יודע אם כדי לקנות עכבר באיזה 50 שקל או לקנות משו בסגנון הזה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=21804 שהוא דיי זול.. או ללכת על היותר יקר שזה נגיד G400 אני כן משתמש במשחקים אבל אני לא משחק CS או כאלה.. אני משחק RPG או סתם גוף שלישי לפעמים אבל רב המשחקים זה לא אונליין אז אני לא יודע אם זה משתלם להשקיע יותר בעבר או לא.. מה נראה לכם? נ.ב יש לי אחיזת חצי CLAW חצי PALM חח זה איך שנוח לי באותו רגע ואני לא יודע אם ה G400 יתאים (אם כבר) וע…

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  6. שלום לכולם. מסתבר שיש לי בערך 100 ש"ח בעודף (זה לא קורה הרבה חח) אז חשבתי שאולי הגיע הזמן להשתדרג מעט ולקנות עכבר חדש. תאמינו או לא אבל אני עדיין עם עכבר שיש לו כדור ! קשה להאמין הא? הייתי מעדיף לקנות עכבר עם כדור אבל לא מוכרים אותם בשום מקום ממש התרגלתי אליו.. של חברת Genius. אבל אני חושב שהגיע הזמן להשתדרג.. בכל מקרה.. אשמח אם תוכלו להציע עכבר אופטי-חוטי טוב במחיר של כ-100 ש"ח *אם זה חשוב.. אני יעשה בו שימוש, בין היתר, גם למשחקים. תודה -מצטער אם זה לא נמצא במקום הנכון.. לא ידעתי לאן לשייך את זה.-

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  7. היי מתעניין לגבי קניית עכבר לגיימינב מחו"ל מתלבט בין לוג'יטק G502 PRETEUS CORE או COUGAR 700M אשמח לעזרה בנושא!

8. Started by Frozen,

שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש וברצוני להחליף בהזדמנות זו גם את העכבר המקלדת והפד. אני חשבתי על: עכבר: G5 (כדאי לקנות OEM?) מקלדת G15 ( אני לא יודע אם היא באמת טובה אבל היא מגניבה ברמות, וכפתורי המקרו נראים לי שימושיים למשחקים(אותו כנ"ל עם ה OEM)) פד: פתוח להמלצות, אין לי בעיה של מקום ( אז כל גודל זה בסדר) ועדיף משהו יפה אם אפשר מחנויות באזור המרכז. תודה מראש

9. אני מתכנן לקנות עכשיו מערכת מחשב חדשה ואיתה גם עכבר... אני אשחק במחשב אבל לא משהו רציני של חוסר חיים... איזה שעה-שעה וחצי ביום אם בכלל. הבנתי שהלייזר מדויק יותר אבל כמה זה באמת משנה? אני עם עכבר אופטי בסיסי של מייקרוסופט שחוגג כבר איזה 6 שנים אצלי... אני רוצה להשתדרג לעכבר עם יותר כפתורים עליו שיהיה נוח לשחק איתו... זתומרת עם 5 ומעלה כפתורים. אני לא צריך עכבר אופטי, כאילו זה יותר נוח פיסית אבל אני מסתדר אחלה עם חוטי ומה גם שבאופטי החיישן תנועה לא נמצא באמצע העכבר אלא קצת בצד וזה דיי מפריע לי כשאני משחק... ראיתי שיש את העכברים g5 ו-MX518 של לוג'יטק, איך הם? משהו התנסה בהם?

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  10. Started by taimor,

היום קניתי G5, במחיר די זול של 260 שקל בקומבינה. בכל מיקרה עכבר מעולה אני מרוצה עד השמים =] פשוט תותח. עכשיו יש לי כמה שאלות: על איזה פאד אתם ממליצים לי עד 100 שקל? וחנות במרכז. ואיך אני יכול להגדיר שהמקש שיש לי בצד הוא ישמש כהמקש המדבר בוונט ? ותודה מראש על העזרה, אם העוזר ירצה הזמנה לMSN 8 Live שרק יבקש בבפרטי עם הMSN שלו (ד"א חובה שהוא היה גם איימיל פעיל.)

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  11. Started by Guymz,

אהלן חברה, יש לי עכבר logitech performance mx אני כבר שנתיים משתמש ב SteelSeries QcK כיף לי איתו מאוד, הכל חלק ונעים. הבעיה היא שהוא מתלכלך לי נורא מהר ואני כל כמה חודשים בודדים קונה חדש כי זה מגעיל אותי. האם אתם מכירים פד לעכבר שיחזיק לי הרבה זמן אבל שיהיה גם נעים? לא כמו המשטחי זכוכית הקשים האלה... אשמח להצעות מעניינות.

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  12. Started by A.Z.P,

שלום לכולם, חשבתי לרכוש פד חדש לעכבר באייבורי ורציתי לדעת איזה הכי מומלץ, האם יש הבדלים ביניהם? יש כמה אפשרויות: 1. Roccat sota 2. Roccat Taito 3. CM Storm FPS Tactics dc אם יש אפשרות יותר יקרה אבל שבאמת יש הבדל גדול בינה לבין אלו תציעו בבקשה. אשמח לשמוע ממשתמשים לגבי הנוחות, והדרך שהעכבר מחליק עליו... תודה מראש

• 9 תגובות
    • 4.1k צפיות
  13. Started by sandman2017,

אהלן, מחפש המלצה לראוטר חדש, תומך בתדר N, ותומך גם בgigabit ethernet, יש לי בבית תשתית אינטרנט של בזק והראוטר צריך לתמוך באינטרנט בתור מודם. אשמח לעזרתכם!

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  14. Started by niro1983,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב בסכום של עד 150 מתלבט בין 2 דגמים, אולי מישהו מכיר? Creative A120 Logitech S220 איזה עדיף לדעתכם?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  15. Started by ronmar,
    • 0 תגובות
    • 528 צפיות
  16. שימוש בעיקר למשחקים. ללא השקעה בכרטיס קול (שימוש בלוח אם ab9 pro של abit) האם שווה להשקיע ולקנות רמקולים 7.1 ? איזה דגמים מומלצים בתקציב של עד 900 ש"ח? אם אתם ממליצים על 5.1 התקציב עד 600 ש"ח. תודה.

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  17. Started by SUPER300,

שלום, אני רוצה שיהיו לי במחשב ארבעה רמקולים שיעשו סראונד (שניים קדימה ושניים אחורה משני הצדדים). קודם כל רציתי לדעת אם לוח האם הזה תומך בזה (כתוב 8 ערוצים אז מן הסתם כן) http://www.msi.com/product/mb/P67A-C43.html#/?div=Basic יש לכם המלצה לרמקולים? האם אני צריך כרטיס קול נפרד או משהו? תודה

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  18. איזה רמקולים עד 450 ש"ח גג 2.1 שווה לי לקנות?

19. היי, אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב, ולא מבין בזה כ"כ. אני רוצה שיהיו 2.1, לצורך גיימינג. תקציב 500 +- . איזו חברה כדאי ? LOGITECH או CREATIVE ? אשמח להמלצות על דגמים. תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  20. Started by urich,

טוב שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת שתי מדפסות אחת לעסק קטן ואחת לבית. טוב אז הראשונה צריכה להיות טובה ואמינה (מבחינת תוכנה וחומרה גם כן ) להרבה מאוד הדפסות בחודש (מעל 80 דפים) בעיקר בשחור לבן המהירות לא קריטית אבל רצוי מהירה וגם מידת השקט לא קריטית בכלל רוב ההדפסות הן בשחור ומעט מאוד בצבע. האיכות גם לא קריטית אבל שתהיה סבירה. גם לא חשוב גודל. מה שכן חשוב זה מחיר של פחות מ700 שקל שהדיו יהיה זול או שיהיה דיו חלופי זמין . ושוב שלא יהיו תקלות לא בחומרה ולא בתוכנה כי מאוד חשוב שתהיה מדפסת זמינה כל הזמן . לבית אני רוצה מדפסת אמינה המהירות לא קריטית יש הדפסות גם בשחור וגם בצבע ואין לי הרבה הדפסות בחודש (פחות מ40 דפים הייתי אומר). שהמדפסת לא תהיה גדולה במיוחד. שהאיכות תהיה סב…

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  21. מנסה לבנות נערכת לעבודה כדלהלן! 3 מחשבים שיעבדו על מקלדת עכבר ומסך אחד. יש לי KVM של 4 כבר. חיברתי ובכל עובד מצויין. בשניים מהמחשבים יש כרטיס גרפי שתומך העבודה על שני מסכים. (יש על כל כרטיס מסך יציאה אחת של DVI ויציאה אחת של VGA) בנוסף על זה שהם עובדים על מסך אחד דרך הKVM אני רוצה שתהיה לי האפשרות לעבוד בשניהם על שני מסכים. (שיש שלי) אני עובד על שניהם בגרפיקה ותלת ורוצה ששניהם יעבדו בשני מסכים. חיברתי למסך השני קופסת KVM ישנה שלי של 2 מחשבים ואותה חיברתי ליציאות השניות של הכרטיסים הגרפים על שני המחשבים. אבל היא לא עובדת בלהחליף רק מסך כי צריך לחבר אליה ואל מחשב גם מקלדת על מנת ותפעל. יש פיתרון כמובן בלמצוא קופסת מיתוג מיכנית רק למסכים. השאלה שלי האם למישהו יש רעיון…

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  22. שלום רב, יש לי מדפסת אלחוטית משולבת (צילום,פקס,סורק) מדגם BROTHER MFC-490CW מאיזו שהיא סיבה הסורק הפסיק לתקשר עם המחשב ולכן לא ניתן לסרוק הוא מנסה לבצע פעולת התקשרות למחשב אבל נכשל. שאר הפונקציות עובדות היטב (הדפסה. צילום ופקס עצמאי ומהמחשב) כן שלא בטוח שהבעיה היא בחיבור האלחוטי. מישהוא יודע כיצד פותרים את הבעיה. מאוד דחוף וחשוב. תודה על כל עזרה

• 1 תגובה
    • 9.6k צפיות
  23. Started by barakhil,

שלום לכולם ! זאת ההודעה הראשונה שלי כאן אז...מזל טוב לי יש לי בעיה קטנה, אני רוצה לקנות מארז חדש אבל אני מתלבטת איזה: התקציב שלי עומד על בערך 800 שקל. אני צריכה מארז שיהיה טוב ל-OC, גדול ומרווח והכי חשוב, שיראה יפה (ציינתי שאני בת?) :-* חשבתי על Antec SX1030B מה דעתכם? אה אגב, אני רוצה משהו שיהיה זמין מהארץ..לא רוצה להתחיל להסתבך עם הזמנות מחול תודה רבה, -הילה- :saint:

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by pakoro,

אני מחפש מדפסת ליזר צבע טובה כדי להדפיס תמונות משפחתיות. אחרי בדיקה קצרה מצאתי מדפסת XEROX 6125 מה דעתכם אליה??. אולי תמליץ על משהו אחר. תודה רבה מקווה לתשובה מהירה זה קצת לחוץ לי. תודה פבל

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  25. נשבר לי המתאם של העכבר האלחוטי שלי BT- יש אולי אפשרות רק לקנות איזה מתאם BT או שהלך לי העכבר, ואני צריך לקנות עכבר חדש? :-\

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.