עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. טוב אז היום העבר שלי שבק חיים \= החיישן שלו פשוט הפסיק לעבוד (הכפתורים עובדים אבל העכבר לא זז בכלל) השתמשתי באחד של MICROSOFT ב50 שקל משהו כזה. ודיי שירת אותי טוב אז אני צריך ללכת לקנות עכבר חדש ובתכלס אני לא יודע מה כדאי.. אני לא יודע אם כדי לקנות עכבר באיזה 50 שקל או לקנות משו בסגנון הזה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=21804 שהוא דיי זול.. או ללכת על היותר יקר שזה נגיד G400 אני כן משתמש במשחקים אבל אני לא משחק CS או כאלה.. אני משחק RPG או סתם גוף שלישי לפעמים אבל רב המשחקים זה לא אונליין אז אני לא יודע אם זה משתלם להשקיע יותר בעבר או לא.. מה נראה לכם? נ.ב יש לי אחיזת חצי CLAW חצי PALM חח זה איך שנוח לי באותו רגע ואני לא יודע אם ה G400 יתאים (אם כבר) וע…

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  2. שלום לכולם. מסתבר שיש לי בערך 100 ש"ח בעודף (זה לא קורה הרבה חח) אז חשבתי שאולי הגיע הזמן להשתדרג מעט ולקנות עכבר חדש. תאמינו או לא אבל אני עדיין עם עכבר שיש לו כדור ! קשה להאמין הא? הייתי מעדיף לקנות עכבר עם כדור אבל לא מוכרים אותם בשום מקום ממש התרגלתי אליו.. של חברת Genius. אבל אני חושב שהגיע הזמן להשתדרג.. בכל מקרה.. אשמח אם תוכלו להציע עכבר אופטי-חוטי טוב במחיר של כ-100 ש"ח *אם זה חשוב.. אני יעשה בו שימוש, בין היתר, גם למשחקים. תודה -מצטער אם זה לא נמצא במקום הנכון.. לא ידעתי לאן לשייך את זה.-

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  3. היי מתעניין לגבי קניית עכבר לגיימינב מחו"ל מתלבט בין לוג'יטק G502 PRETEUS CORE או COUGAR 700M אשמח לעזרה בנושא!

4. Started by Frozen,

שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש וברצוני להחליף בהזדמנות זו גם את העכבר המקלדת והפד. אני חשבתי על: עכבר: G5 (כדאי לקנות OEM?) מקלדת G15 ( אני לא יודע אם היא באמת טובה אבל היא מגניבה ברמות, וכפתורי המקרו נראים לי שימושיים למשחקים(אותו כנ"ל עם ה OEM)) פד: פתוח להמלצות, אין לי בעיה של מקום ( אז כל גודל זה בסדר) ועדיף משהו יפה אם אפשר מחנויות באזור המרכז. תודה מראש

5. אני מתכנן לקנות עכשיו מערכת מחשב חדשה ואיתה גם עכבר... אני אשחק במחשב אבל לא משהו רציני של חוסר חיים... איזה שעה-שעה וחצי ביום אם בכלל. הבנתי שהלייזר מדויק יותר אבל כמה זה באמת משנה? אני עם עכבר אופטי בסיסי של מייקרוסופט שחוגג כבר איזה 6 שנים אצלי... אני רוצה להשתדרג לעכבר עם יותר כפתורים עליו שיהיה נוח לשחק איתו... זתומרת עם 5 ומעלה כפתורים. אני לא צריך עכבר אופטי, כאילו זה יותר נוח פיסית אבל אני מסתדר אחלה עם חוטי ומה גם שבאופטי החיישן תנועה לא נמצא באמצע העכבר אלא קצת בצד וזה דיי מפריע לי כשאני משחק... ראיתי שיש את העכברים g5 ו-MX518 של לוג'יטק, איך הם? משהו התנסה בהם?

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  6. Started by taimor,

היום קניתי G5, במחיר די זול של 260 שקל בקומבינה. בכל מיקרה עכבר מעולה אני מרוצה עד השמים =] פשוט תותח. עכשיו יש לי כמה שאלות: על איזה פאד אתם ממליצים לי עד 100 שקל? וחנות במרכז. ואיך אני יכול להגדיר שהמקש שיש לי בצד הוא ישמש כהמקש המדבר בוונט ? ותודה מראש על העזרה, אם העוזר ירצה הזמנה לMSN 8 Live שרק יבקש בבפרטי עם הMSN שלו (ד"א חובה שהוא היה גם איימיל פעיל.)

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  7. Started by Guymz,

אהלן חברה, יש לי עכבר logitech performance mx אני כבר שנתיים משתמש ב SteelSeries QcK כיף לי איתו מאוד, הכל חלק ונעים. הבעיה היא שהוא מתלכלך לי נורא מהר ואני כל כמה חודשים בודדים קונה חדש כי זה מגעיל אותי. האם אתם מכירים פד לעכבר שיחזיק לי הרבה זמן אבל שיהיה גם נעים? לא כמו המשטחי זכוכית הקשים האלה... אשמח להצעות מעניינות.

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  8. Started by A.Z.P,

שלום לכולם, חשבתי לרכוש פד חדש לעכבר באייבורי ורציתי לדעת איזה הכי מומלץ, האם יש הבדלים ביניהם? יש כמה אפשרויות: 1. Roccat sota 2. Roccat Taito 3. CM Storm FPS Tactics dc אם יש אפשרות יותר יקרה אבל שבאמת יש הבדל גדול בינה לבין אלו תציעו בבקשה. אשמח לשמוע ממשתמשים לגבי הנוחות, והדרך שהעכבר מחליק עליו... תודה מראש

• 9 תגובות
    • 4.1k צפיות
  9. Started by sandman2017,

אהלן, מחפש המלצה לראוטר חדש, תומך בתדר N, ותומך גם בgigabit ethernet, יש לי בבית תשתית אינטרנט של בזק והראוטר צריך לתמוך באינטרנט בתור מודם. אשמח לעזרתכם!

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  10. Started by niro1983,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב בסכום של עד 150 מתלבט בין 2 דגמים, אולי מישהו מכיר? Creative A120 Logitech S220 איזה עדיף לדעתכם?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  11. Started by ronmar,
    • 0 תגובות
    • 511 צפיות
  12. שימוש בעיקר למשחקים. ללא השקעה בכרטיס קול (שימוש בלוח אם ab9 pro של abit) האם שווה להשקיע ולקנות רמקולים 7.1 ? איזה דגמים מומלצים בתקציב של עד 900 ש"ח? אם אתם ממליצים על 5.1 התקציב עד 600 ש"ח. תודה.

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  13. Started by SUPER300,

שלום, אני רוצה שיהיו לי במחשב ארבעה רמקולים שיעשו סראונד (שניים קדימה ושניים אחורה משני הצדדים). קודם כל רציתי לדעת אם לוח האם הזה תומך בזה (כתוב 8 ערוצים אז מן הסתם כן) http://www.msi.com/product/mb/P67A-C43.html#/?div=Basic יש לכם המלצה לרמקולים? האם אני צריך כרטיס קול נפרד או משהו? תודה

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  14. איזה רמקולים עד 450 ש"ח גג 2.1 שווה לי לקנות?

15. היי, אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב, ולא מבין בזה כ"כ. אני רוצה שיהיו 2.1, לצורך גיימינג. תקציב 500 +- . איזו חברה כדאי ? LOGITECH או CREATIVE ? אשמח להמלצות על דגמים. תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  16. Started by urich,

טוב שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת שתי מדפסות אחת לעסק קטן ואחת לבית. טוב אז הראשונה צריכה להיות טובה ואמינה (מבחינת תוכנה וחומרה גם כן ) להרבה מאוד הדפסות בחודש (מעל 80 דפים) בעיקר בשחור לבן המהירות לא קריטית אבל רצוי מהירה וגם מידת השקט לא קריטית בכלל רוב ההדפסות הן בשחור ומעט מאוד בצבע. האיכות גם לא קריטית אבל שתהיה סבירה. גם לא חשוב גודל. מה שכן חשוב זה מחיר של פחות מ700 שקל שהדיו יהיה זול או שיהיה דיו חלופי זמין . ושוב שלא יהיו תקלות לא בחומרה ולא בתוכנה כי מאוד חשוב שתהיה מדפסת זמינה כל הזמן . לבית אני רוצה מדפסת אמינה המהירות לא קריטית יש הדפסות גם בשחור וגם בצבע ואין לי הרבה הדפסות בחודש (פחות מ40 דפים הייתי אומר). שהמדפסת לא תהיה גדולה במיוחד. שהאיכות תהיה סב…

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  17. מנסה לבנות נערכת לעבודה כדלהלן! 3 מחשבים שיעבדו על מקלדת עכבר ומסך אחד. יש לי KVM של 4 כבר. חיברתי ובכל עובד מצויין. בשניים מהמחשבים יש כרטיס גרפי שתומך העבודה על שני מסכים. (יש על כל כרטיס מסך יציאה אחת של DVI ויציאה אחת של VGA) בנוסף על זה שהם עובדים על מסך אחד דרך הKVM אני רוצה שתהיה לי האפשרות לעבוד בשניהם על שני מסכים. (שיש שלי) אני עובד על שניהם בגרפיקה ותלת ורוצה ששניהם יעבדו בשני מסכים. חיברתי למסך השני קופסת KVM ישנה שלי של 2 מחשבים ואותה חיברתי ליציאות השניות של הכרטיסים הגרפים על שני המחשבים. אבל היא לא עובדת בלהחליף רק מסך כי צריך לחבר אליה ואל מחשב גם מקלדת על מנת ותפעל. יש פיתרון כמובן בלמצוא קופסת מיתוג מיכנית רק למסכים. השאלה שלי האם למישהו יש רעיון…

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  18. שלום רב, יש לי מדפסת אלחוטית משולבת (צילום,פקס,סורק) מדגם BROTHER MFC-490CW מאיזו שהיא סיבה הסורק הפסיק לתקשר עם המחשב ולכן לא ניתן לסרוק הוא מנסה לבצע פעולת התקשרות למחשב אבל נכשל. שאר הפונקציות עובדות היטב (הדפסה. צילום ופקס עצמאי ומהמחשב) כן שלא בטוח שהבעיה היא בחיבור האלחוטי. מישהוא יודע כיצד פותרים את הבעיה. מאוד דחוף וחשוב. תודה על כל עזרה

• 1 תגובה
    • 9.5k צפיות
  19. Started by barakhil,

שלום לכולם ! זאת ההודעה הראשונה שלי כאן אז...מזל טוב לי יש לי בעיה קטנה, אני רוצה לקנות מארז חדש אבל אני מתלבטת איזה: התקציב שלי עומד על בערך 800 שקל. אני צריכה מארז שיהיה טוב ל-OC, גדול ומרווח והכי חשוב, שיראה יפה (ציינתי שאני בת?) :-* חשבתי על Antec SX1030B מה דעתכם? אה אגב, אני רוצה משהו שיהיה זמין מהארץ..לא רוצה להתחיל להסתבך עם הזמנות מחול תודה רבה, -הילה- :saint:

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by pakoro,

אני מחפש מדפסת ליזר צבע טובה כדי להדפיס תמונות משפחתיות. אחרי בדיקה קצרה מצאתי מדפסת XEROX 6125 מה דעתכם אליה??. אולי תמליץ על משהו אחר. תודה רבה מקווה לתשובה מהירה זה קצת לחוץ לי. תודה פבל

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  21. נשבר לי המתאם של העכבר האלחוטי שלי BT- יש אולי אפשרות רק לקנות איזה מתאם BT או שהלך לי העכבר, ואני צריך לקנות עכבר חדש? :-\

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  22. Started by MetalB,

יש לי 2 מדפסות של HP : deskjet D1360 עם חיבור USB ואחת יותר ישנה deskjet 720C עם חיבור מקבילי המדפסת עם חיבור ה- USB המחשב מזהה והכל אבל יש לה נורה והיא מהבהבת כל הזמן וכשאני מנסה להדפיס היא לא מגיבה וממשיכה להבהב ניסיתי לבדוק אולי תקוע נייר אולי חסר דיו אבל כלום הכל נראה לי בסדר גמור לא מבין מה יכול להיות הבעיה לגבי המדפסת השנייה... למעשה היא פועלת מצוין אבל יש לי בעיה במחשב לא עובד לי החיבור המקבילי... יש כבל שיכול להתאים לי את החיבור שלו ככה שאוכל לחבר אותו ל- USB? איפה אפשר לקנות כזה? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  23. Started by doron_s1,

שלום לכולם, אני מתכוון לקנות את הצורב plextor 24x10x40 רציתי לדעת כמה דברים: 1. מישהו יכול להמליץ על צורב אחר טוב יותר? 2. המחיר הכי זול שראיתי היה באתר של פלונטר כ 900 ש"ח, מישהו מכיר מחיר זול יותר? 3. למישהו יש את הצורב הזה? האם הוא עושה בעיות, עובד חלק? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  24. Started by ice23,

הייי.... קנו לי לפטופ(חדש לגמרי) של IBM מארה"ב הבעיה היא כשבאתי להפעיל אותו בארץ מיד אחרי שעולה המסך שלIBM הוא דורש סיסמא - שאין לי מושג מה היא!! איך אני יכול לעקוף את העיניין הזה...או שאני פשוט צריך איכשהוא להחזיר אותו חזרה..... נ.ב אני מוכן לשלם על השירות הזה למי שחושב שיכול לפתור את זה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  25. שלום לכולם, קניתי גיימפאד חדש, דגם rumblepad 2 וניסיתי אותו עם משחקים כמו COD 5 וWOW (אני יודע שאלה לא משחקים שבאמת נח לשחק איתם, אבל זה מה שיש לי על המחשב בינתיים..) וזה לא זיה את השלט! איך אני יכול לשחק עם השלט גם במשחקים החדשים? תודה לעוזרים! אלון עריכה: אני יכול לעשות ששלט יוכל לשמש גם כעכבר? אם כן איך?

• 4 תגובות
    • 985 צפיות

דיונים חדשים בפורומים