ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
סט אלחוטי מתוצרת מיקרוסופט\לוג'יטק של מקלדת ועכבר, כמה שיותר זול אני מעדיף אבל שיהיה עמיד ואיכותי.. וחשוב לי לדעת מה המקסימום מרחק אפשרי תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בתור גיימר מגיל 13 (היום אני בן 22) שיחקתי בהמון משחקים פופולריים יותר או פחות עם השנים משחקי ה FPS (או איך שפעם קראו להם 3D SHOOTERS) עברו המון שיפורים, עם זה בתפעול הבסיסי (יותר פונקציות שימושיות במקלדת) גרפקיה פיזיקה ועד לכבר. עם השנים היו לי אולי 3 סוגי עכברים, החל מעכבר עם הגולה הזאת שמסתובבת ועד היום - עכבר אופטי. תמיד נהגתי לשחק במשחקי FPS ועם השנים לא שמתי לב לשום חיסרון שעכבר יכול לגרום לו. בשנים האחרונות עכברים חדשים מגיעים לשוק במיוחד לגיימרים, עכברים רגישים ומדוייקים יותר, עם יותר כפתורים, וכו השאלה הנשאלת היא עד כמה העכבר באמת משנה את חויית המשחק. בתור שחקן FPS רציני (לא מהטובים אבל עדיין רציני) אף פעם לא שמתי לב להבדל בין עכבר MICROSOFT רגיל לעכבר MX300 לדוג…
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
השאלה נוגעת למדפסות משולבות. השימושים הם בעיקר סריקת תמונות סטילס שיישמרו במחשב וצילום מסמכים בש"ל. לילה טוב
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
כי המחיר שונה מאוד...
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
- 1 follower
-
-
פעם ראשונה שאני בונה מחשב עם SATA ומישהו אמר לי שאני צריך לבחור ספק מתח עם יציאה מיוחדת ל - SATA ואולי אפילו ל - PCI-EXPRESS האם ע"י ספקים ישנים יותר ללא יציאות יעודיות אני מתפשר על משהו? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שנגמר לי הדיו הצבעוני במדפסת נכנסתי לאייבי וראיתי שהמחירים שהם הרבה יותר זולים מבארץ. : כמובן שמדובר בדיו חלופי ולא מקורי. עד כמה זה מסוכן למדפסת להשתמש בדיו חלופי?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר קרוב לשנתיים שאני פוזל לכיוון של עכברי הR.A.T של סייבורג, בעיקר מכיוון שהעיצוב שלהם ממש קוסם לי. המחיר לא מפריע לי (עד כמה ש120$ לעכבר יכול שלא להפריע), והייתי בכיף מוציא את הסכום על R.A.T 7 במקום על לוג'יטק שווה ערך... אבל אני נתקל שוב ושוב בתלונות וביקורות על איכות הבנייה ובעיקר על החיישן. עד כמה החיישן אכן גרוע? מכיוון שאני לא משחק יותר מדי במחשב, כל הסופר-ביצועים של עכברי "גיימיניג" לא משנים לי, וגם חיישן של עכבר מיקרוסופט רגיל יספיק לי. האם החיישן כ"כ בעייתי שהוא פחות טוב מזה שיש בעכברים הפשוטים ביותר?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
איזה מבאס, קרה לי אותו דבר עם מארז שלהם... אין מבחר של Corsair בארץ? או שאני סתם לא מחפש טוב... בכל מקרה, נדלקתי עליה בתצורת MX Brown, מתאימה לשימושים שלי - גיימינג וכתיבה ממושכת לעיתים. אפשרויות התאורה טובות ולא מצועצעות מדי (לא מדובר על RGB) וזה אחרי שעשיתי סקר די מקיף... ואז אני בא לחפש בארץ - ואין! בחו"ל חיפשתי אבל המיסים והשילוח הופכים את הענין ל600 שח פלוס - NO NO מבחינתי... בקיצור - האם אתם יודעים על מקום שמוכר אותה? ואם לא - האם יש לכם חלופה שתדמה לה (מבחינת פיצ'רים כללים כמו-בלי זיליון מקשי מקרו, לא RGB, בראון, תאורה מותאמת אישית פר מקש וכו) תודה!
-
- 13 תגובות
- 4k צפיות
-
-
מה אתם בסדר ? לקנות מארז ב600 ש"ח ועוד בלי ספק? תגידו מה אתם דפוקים ? על מה אתם מבזבזים כסף? יש לי איזה מארז צונמי עם מאורר שקדחתי בצד המארז (הלכתי למסגריה) ספק של 300W , עוד לא קפץ לי פעם אחת כל השנה וחודשיים שיש לי אותו מחזיק את המעבד שלי יפה מאוד על 34 מעלות ( VULCANO 6CU) ו42 במאמץ ( בקיץ זה היה 42 \\ 48). באוברקלוק ( גם גבוה מאוד) לא קופץ לי ביותר מ-5 מעלות. מה אני צריך מארז שעולה 600 ש"ח? ועוד ספק של 450W? יש לי כל כך הרבה דברים במחשב vrshxe,סי די ,צורב, כ.טלויזיה , כ.קול , מעבד , לוח ,כ.רשת , שלושה מאוררים . והמחשב שלי מחזיק כבר שנה ומשהו יציב תותח בלי קפיצות מתח בלי שום כלום נטיח נעל? מה אתם אכולי סרטים? אתם לא שמים לב על מה אתם מבזבזים כסף? ומי יבוא עכשיו יגיד לי…
-
- 59 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אני מתלבט מאד בין 2 מקלדות - Logitech wave חוטית. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1124 ומקלדת merc stealth - http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan המחיר שלהם יחסית קרוב, אבל הם מאד שונות. במה אתם הייתם בוחרים? (ואני בכוונה לא מפרט מה הדרישות שלי מהמקלדת כי אני רוצה לשמוע חוות דעת ללא אג'נדה). תודה..
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחפש מארז כמה שיותר מאורר וספק שיוכל להוות בסיס למערכת טובה יותר בהמשך. שוקל כרגע http://www.winbuy.co.il/product.asp?product=382 או http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10184 עם אנרמקס ליברטי 400 או שזה 420W או בכלל ארקטיק קולינג סיילנטיום T2. שמח לשמוע את דעותיכם.
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לעדכן את ה BIOS במחשב פנטיום 3 450 מה"צ, הביוס הוא של Award ומספר הזיהוי שלו הוא: 08/12/1999-693-596-8671-2A6LGV3AC-00 באתר של Award מצאתי רק bios upgrade בתשלום וזאת רק בשיחה טלפונית לארה"ב, עם מס' שיחת חינם שמימלא אי אפשר להתקשר אליו מהארץ. מאחר ואני מעוניין ב update ולא ב upgrade ומאחר ואני מחפש פיתרון זול יותר להצעותיכם הבונות אודה יאיר
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך יודעים אם לוח אם עבר עדכון BIOS לצורך עבודה עם athlon xp ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את הנגן הזה בקרוב. חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי. האם אפשר בכלל לעדכן את הקושחה?
-
אהלן, רציתי לדעת מאיפה אני יכול להשיג קושחה משופרת למצלמה: Logitech QuickCam Zoom הצבעים שהיא מציגה טיפה לא מדוייקים [ירוק הופך תכלת, תכלת הופך לטורקיז, וכו'] -ג'ו
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם! שמעתי שניתן לשפר את מהירות הצריבה ושל עוד כל מיני דברים בצורב הנ"ל בעזרת עידכון קושחה. זה נכון? ואם כן מאיפה משיגים עידכון כזה? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לבצע עדכון קושחה במדפסת משולבת HP Photosmart C7283? אם כן, אז איך?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי עכבר MX1000. הייתה איתו בעיה- הוא לא היה נטען, נורה אדומה מהבהבת תמיד. ראו כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=218861.0 החלפתי אותו וקיבלתי אחד חדש סגור באריזה. חיברתי אותו, והטענתי אותו ל 9 שעות. ו.... גם הוא לא עובד. ניסיתי הכל: הלכתי לפי ההוראות, ניסיתי להחליף חיבורי USB, ניסיתי גם דרך מפצל מקורי שלו PS2, התקנתי את התוכנה החדישה יותר setpoint310... העכבר מסרב לפעול, המחשב כותב לי ללחוץ על RESET שלו אך הוא לא מגיב. בכל מצב שהעכבר בטעינה- נורה אדומה מהבהבת תמיד. כשהוא לא בטעינה,גם ב OFF וגם ב ON - שום נורה לא דולקת, למרות שבסיקור ראיתי שכולם דולקות, כשהוא מלא. עוד דבר מוזר: כשאני מתקין את הדרייברים, גם את הגרסה החדשה וגם את זו שמגיעה עם העכבר- אני לא…
-
- 34 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
ה502 תמיד קופץ במומלצים אבל הוא נראה גדול ל claw כרגע בכוונת ה corsair m45 אשמח לעוד המלצות. דגש לארגונומיה ופחות על ביצועים... השימוש קצת ל fps והרבה rts אין צורך בהרבה כפתורים עריכה: רכשתי היום את הCORSAIR SABRE תגובות מדהימות, ארגונומיה טובה למרות שצריך קצת להתרגל.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה לארגן את כל העדכונים הנחוצים לקראת קבלת המחשב החדש. אולי תוכלו לומר לי אם פיספסתי משהו : עדכון F5 לביוס של GIGABYTE 7VTX-H באתר החברה. דרייבר מסך מהאתר של PROVIEW VIA 4IN1 לצ'יפסט KT266A. וד"א, יש גם AGP410 driver בסוף הדף (http://www.viaarena.com/?PageID=2#4in1) שלא נכלל בחבילה. צריך גם אותו? יהיה לי כרטיס מסך GF2 Ti/500 ובאתר של היצרנית (GAINWARD-http://www.gainward.com/download/vgadriver/nvidia.htm) לא ברור לי איזה דרייבר מתאים. האם זה של GF2 GTS? האם אלה אותם דרייברים שניתן להוריד מהאתר של NVIDIA?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש לי מדפסת / סורק משולב (משרדי), של חברת גסטטנר, מסוג MP 161 SPF. המכשיר נמצא אוטומאטית על ידי ווינדוס 7, אבל כמדפסת. לא כסורק. התקשרתי לתמיכה, והם אמרו את הדבר הבא: "זה פעולה קלה שכל איש מחשבים יודע לעשות, אבל אנחנו גובים עליה כסף, אז כדאי לך להזמין איש מחשבים". האם מישהו יכול לעזור :s05: תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
שוכרים את הבעיה שלי? טוב אני אזכיר לכם בקיצור: כאשר משחקים טוענים, הרבה פעמים ה-WIN XP מביא מסך כחול כזה ואז עושה Restart. זה גם קורה לפעמים כשמנסים לכבות את המחשב או כשאני מעתיק משהו. (זה קורה הרבה יותר פעמים במשחקים) בקיצור, הגעתם למסקנה שזה או בעיה עם הכרטיס מסך - Radeon 8500 של Palit/Xpertvision - או שזאת בעיה של הזיכרון. עדיין לא החלפתי אף אחד מהם... בקיצור, בשלושה ימים האחרונים התחילה בעיה עוד יותר מוזרה: פעם בשלוש פעמים (בערך) שאני מדליק את המחשב, עושה Restart או שה-Win עושה מסך כחול ו-Restart, כשה-XP אמור לטעון את עצמו (מסך כזה שכתוב WIN XP עם פס כחול שזז) הוא פשוט לא עושה את זה. כל מה שאני רואה זה מסך ריק לגמרי. אז אני צריך פשוט ללחוץ על reset. אחרי ה-reset הוא כ…
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
-
1. כשקונים מכשירי-חשמל בחו"ל, לרב אי אפשר להשתמש בהם בארץ, בגלל המתח וכל אלה בשקעים בארץ. השאלה שלי היא אם זה תקף גם בחומרת מחשבים (ספקי כוח, כרטיסים וכו'...)? 2. ממי כדאי לקנות זכרונות? איזו מהירות? 3. מה זה לעזאזל צלעות קירור??? 4. מארז הENEMARX( אני לא זוכר כרגע איך בדיוק כותבים את זה), מתאים גם לי, בתור שמתמש ביתי? כי קראתי שהוא מתאים בעיקר לספקים וכאלה... 5. מישהו יכול להגיד לי מה זה ה2100\2XXX שיש בתיאור של זיכרונות מחשב? אם נאי לא טועה זה המהירות, מישהו יכול להגיד י כמה MHZ זה כל אחד מהם? עריכה=שיניתי קצת את השאלות והורדתי אחת, הניסוח הקודם היה ממש גרוע
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ממ שלום ! מה קורה? יש לי כניסת lpt אחת במחשב שלי..לוח אם של ג'יגה בייט דגם 7zxe אם זה משנה.. ואני רוצה עוד אחת.. אפילו 2! ובמחשב אחד שמצאתי פעם ברחוב (שלא עובד) ראיתי שיש כזה כרטיס הרחבה שיש בו כניסת LPT ו COM (לא היה לו על הלוח אם..) אבל זה חיבור.. http://www.hwzone.co.il/albums/album18/aad.sized.jpg כמו בתמונה פה.. הכי למטה..כזה השחור הזה הענקי.. ואין לי כזה במחשב.. יש כזה כרטיס הרחבה או איזה קומביה ב PCI? איפה אני יכול להשיג את זה? תודה!!! מי שרוצה לשאול למה אני צריך 2 LPT או אפילו יותר שיקרא למטה | | | | | /\ עכשיו יש לי צג lcd.. שעובד תותח חוץ מהתאורה אחורית.. עד עכשיו לא השתמשתי בכלל בכניסת lpt.. ( יש לי מדפסת שמחוברת למחשב השני בכלל ב USB) …
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-