ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין שלוש האופציות האלו עכבר אלחוטי אופטי Logitech דגם Wireless Mouse M305 http://ivory.co.il/product.asp?productid=4413&CatCode=412 עכבר אלחוטי Microsoft דגם Mobile Mouse 4000 טכנולוגיית BlueTrack http://ivory.co.il/product.asp?productid=4702&CatCode=412 עכבר לייזר אלחוטי Logitech דגם V450 Nano http://ivory.co.il/product.asp?productid=5142&CatCode=412 המחיר לא משנה, חשוב לי יותר האיכות תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
למפרט הזה: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX -מעבד DFI NF4 ULTRA INFINITY-לוח אם Samsung 512MB*2 DDR 400 Original-זיכרון Western Digital 80GB SATA 8MB 7200RPM -הארד דיסק Gainward GeForce 7900GT 256MB PCI-E-כרטיס מסך LG 52X32X52 OEM-צורב Philips DVDRW-צורב דיוידי floppy 1.44-דיסקטים Thermaltake Soprano VB1000SNS Silver Window-מארז הספק: ?HEC 525W ACE (SILENT)?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
הראו לי מארז פשוט של SIMBADDA C850 ב 320 שקל כולל ספק גנרי -500W הבנתי שהגנרים לא משהו.. השאלה אם זה עקרוני כלכך . . .ואם הם אמור להוציא 500W כמה באמת יתן?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי רמקולים של CREATIVE 5.1 ואני מעוניין לחבר אותם למחשב נייד שיש לו יצאה אחת של אוזניות (PL.) ויצאה אחת של HDMI הבעיה שברמקולים יש שלוש יציאות ירוק כתום ושחור שאני מחבר את הירוק ל PL אני שומע רק בשני הרמקולים האם יש למשהו פתרון עבורי שאוכל לשמוע בכל הרמקולים דרך המחשב נייד ? יש איזה חיבור שאני יכול לקנות ולהמיר את היציאה ל PL או ל HDMI של המחשב? תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום !! רציתילדעת האם המארז THERMALTAKE MOZART VC4001SNS מגיע עם ספק כוח ?? ואם כן - איזה ?? והאם הוא יכול להחזיק בכבוד מע' עם כרטיס ATI ALL IN WONDER ?? תודה !!
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
קניתי את המדפסת לפני שנה או פחות, ורק עכשיו מתחיל להיגמר הטיונר (שני סמסטרים וכמות הדפסות מטורפת!). אני רוצה לקנות טיונר חדש, רק לא יודע מה עדיף. סה"כ מדובר בהדפסות שחור, הכל סיכומים, נראה לי שאיכות לא נכנסת כאן כקטגוריה. אז מחפש אאת הטיונר הכי זול ומתאים, שלא ידפוק איכשהו את המדפסת. מה מומלץ? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה המצב חברה אני מזמין מחשב גיימינג כבד ורציתי להזמין עכבר מקלדת ורמקולים שמתאימים ודגש אני רוצה מפלונטר בלבד תודה !!!!! כי משם אני מזמין תמחשב במחיר סביר תקציב בסביבות ה 400
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למארז בגודל mid-tower, ללא ספק כוח, שיהיה יחסית שקט. מחיר: באזור 500 עד 700 שקל. אני מתכוון להכניס שם 3 עד 4 כוננים קשיחים, ובעתיד יהיה SLI. ולכן מצד אחד צריך ספק חזק, מצד שני צריך מארז שיעזור לשקט, ומצד שלישי (?) קירור סביר. החדשות הטובות הם שאין לי כוונה לעשות Overclocking בשלב זה. כמו כן יש לי נטייה מוזרה לשחק עם החומרה במחשב, ולכן הוא צריך להיות יחסית נוח לפתיחה, הוצאת כוננים וכו'. משהו כמו ה-antec sonata II היה הולך טוב, אבל הספק שלו (TruePower SmartPower II 450) חלש מדי עבור SLI. ה-P180 אחלה אבל יקר מדי... יש למישהו המלצה? נסיון אישי מוצלח? אולי אנקדוטה משעשעת על שפנים?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מ- Pentium 3 667MHz ASUS CUV4X 256SDRAM WD 20GB Seagate 4GB AOPEN X24 CDRW 4 FANS משהו כזה....זה היה ועכשיו אני מחליף את הלוח מעבד וזיכרון ל- +AMD 1700 Epox 8RGA+ 512MB DDR400 WINBOND כל השאר נשאר ביינתים....הספק יסחב ?????
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 דגמים : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=6608 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=32428&catid=931 התקציב הוא עד 200 ש"ח והשימוש הוא למטרת סימולטורים של מטוסים כמובן ואולי גם למשחקים... אם למישהו יש הצעה יותר טובה אשמח לשמוע תודה
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
אהלן יש לי את המקלדת המוכרת של מיקרוסופט שיש למעלה את הלחצני אינטרנט עכשיו יש לי בעיה פסיכולוגית רצינית שבערך כל 20 שניות אני חייב ללחוץ על הכפתור של האינטרנט ואני מגיע כל פעם לאותו אתר אינטרנט ששום דבר לא השתנה ואני כל פעם מחדש מתפוצץ מכעס על עצמי שעשיתי את זה אז השאלה היא - איך אני מבטל את הכפתור המזורגג?
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
לינק להורדת קובץ ה-RAR: http://upload-il.com/file/8C5C88961 כבר שנים שאני חוסך כסף כדי לקנות אותו מ-KSP,סוף סוף. :lol: (הוא בא עם אחריות ל-3 שנים). מצטער שלא העלתי את התמונות ל-imageshack.
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
נאמר ואני מחבר ספקי כוח בשרשרת דרך החיבור החשמל החיצוני ,וברגע שהספק הראשון מתחיל לעבוד הוא פועל ביחד עם הספק השני( כלומר מפעיל את השני כמעט באותו זמן) ונאמר שהספק הראשון מחובר ללוח אם והוא נותן לו חשמל , והספק השני נותן חשמל לכוננים קשיחים .האם אמורה להיות בעיה עם זה? הסיבה לשמה אני שואל זה כי אני רוצה ליבנות שרת קבצים מאולתר מבלי לקנות ספק במחיר מופקע מבחינה תאורתית זה הגיוני שזה יעבוד כי עד שהביוס יגמור לטעון הארדיסקים בטוח יעבדו. אבל אני לא רוצה לקחת סיכון , אולי יש "משתנים" שלא לקחתי בחשבון על כל אופן , תודה מראש g0vner
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה ננתקלתי בקושי- אני נוהג לחבר את המחשב לסלון, אך האוזניות מן הסתם לא מגיעות עד אלי (אוזניות חוטיות). רציתי לשאול האם קיים סוג של מקלדת (אלחוטית) שתומכת בחיבור 3.5 מ"מ (אוזניות) כך שאני אוכל לשמוע מהן דרך המחשב, כלומר חיבור של אוזניות בצד המקלדת? אני מודע לשוק האוזניות בלוטוס (סטריאופויות) למחשב, אך אלו אינן בתחום החוויה של אוזניה חוטית. תודה רבה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב עם המפרט הזה: * מעבד INTEL Pentium D 930 *זיכרונות PQI DDR2 2048MB *דיסק קשיח Maxtor 6V250F0 Diamondmax 10 250GB *לוח אם Asus P5ld2 *כרטיס קול Creative X-Fi Xtreme Music *כרטיס מסך 1. או NVIDIA GEFORCE 7900GT 2. או ATI Radeon X1900XT 512MB *מסך 1780Q - LG *כונן DVD GSA-4163B - LG *2 רמקולים עם סאב של EACAN אני לא יודע את הדגם *עכבר ומקלדת של מייקרוסופט עכשיו לשאלות: 1. אני רוצה מאוורר למעבד (שמעתי שחשוב שיהיה לו מאוורר), איזה מאוורר כדאי ? (שיהיה טוב, שקט וזול) 2. כמה WATT אני צריך לספק הכח בשביל המפרט למעלה? 3. אני צריך ספק כח למפרט למעלה, איזה ספק כדאי? (שיהיה טוב, שקט וזול) 4. כמה VA אני צריך לאל פסק? 5. אני צריל אל ספק למחשב…
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3392756,00.html#n
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני מעדיף אוזניות על פני רמקולים, אבל יש בעיה קטנה: החוט של האוזניות כל פעם נדרס ע"י הכסא או נתפס ברגל. היות ואני לפעמים צופה בסרטים מהמיטה אני חייב חוט ארוך (3 מטר), אבל בישיבה רגילה רובו יהיה על הרצפה... אני מודע לכך שיש אוזניות אלחוטיות, אבל הן יקרות ודורשות סוללות \ טעינה כל פעם. האם קיים דגם מומלץ של אוזניות עם חוט בעל ליפוף קפיצי, כמו לעכברי מיני ללפטופים, או איזשהו פטנט אחר? כבר שברתי לא מעט אוזניות בכך שהעפתי אותם בטעות על הרצפה.
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכם אח שלי תמיד משגע אותי מעצבן הוא שואל מה כבר יכול להיות במארז וזה סתם פלסטיק וגם על ספק הוא אומר זה סתם מספק כח זה לא..... יעני זה לא משנה איזה ספק מה ספק וזה.... ואני יודע ממש שזה לא ככה אז בבקשה תסבירו לי מה אני יכול להגיד לו יעני שמארז וספק עושים??? שלא יחשוב שזנ סתם פלסטיק...
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מה שאני רוצה לעשות זה להפוך שתי מדפסות "רגילות" (HP 1020 + HP5610) למדפסות רשת (שלא תלויות במחשב עצמו). בישביל זה ראיתי שרת מדפסות והבנתי שמצד אחד הוא מחובר לראוטר ומצד שני למדפסות. השאלה קודם כל אם יש שרת מדפסות אחד שיש לו שתי כניסות USB כדי שאוכל לחבר את שתי המדפסות, והאם זה יעבוד בכלל כמו שצריך על אותו אחד בעצם. כמובן שאם קיים אשמח להמלצה למשהו טוב ולא במחיר אסטרונומי. כל עצות/הערות/הארות יתקבלו בברכה
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
עד היום הסתדרתי מצוין בלי מדפסת אבל ימי הסטודנטיות שלי מתקרבים ולכן יש צורך במשהו שיהיה זמין בבית לעת צרה הדרישות סוג : AIO, עדיפות לתוספת פקס (לא מזיק) תקציב: בקרוב סטודנט, תבינו לבד חברה: יש לי הכרות טובה עם HP אבל נסמוך עליכם חיבור: הכל הולך שוקל בנתיים את /HP Officejet J4580/4500
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מכשיר משולב שמתחבר בעזרת USB 2 ואני רוצה להיות בטוח שהוא יתאים למחשב. כיצד אני בודק איזה USB יש לי? המחשב שלי כמעט בן 3 שנים: P3 800 Mhz Asus CUV4X
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום!! יש לי את הסורק 3400 scanjet ואת המדפסת deskjet 840 אני יודע שיש לסורק גם חיבור פרללי למדספת וחיברתי אותו... וגם למדספת יש כניסה כזאת.. יש לציין שהמפסת מחוברת למחשב בויאסבי ככה שהכניסה הפרללית פנויה. בקיצור ההדפסה הישירה מהסריקה לא עובדת.. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
איך אני יודע כמה וואט הוא חוץ מלפתוח ולהסתכל על המדבקה שבפנים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שמתי לב שכל ספקי הכוח , לוחות אם , ודיסקים קשיחים מצויין אם זה SATA או ATX ( לפי מה שבנתי ) מה ההבדל ? מה מומלץ ? ואם אני קונה ספק של ATX אז דיסק קשיח שם SATA לא יעבוד איתו ?
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-