עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by erez.kr,

שלום, יש לי מחשב נייד ישן עם 2 יציאות usb בלבד ואליו אני מעוניין לחבר מפצל Usb שקיבלתי מתנה. למפצל 4 יציאות ואין לו ספק כוח חיצוני. עד כה ברגע שחיברתי אותו למחשב וחיברתי אליו יותר מהתקן אחד - הוא ישר הקפיץ הודעה בסגנון: "your usb hub has exceeded the maximum connection allowed" והשבית את כל מה שמחובר ב-Usb למחשב. ביטלתי את ההודעה המציקה דרך ה-device manager. אולם זה לא פתר את הבעיה: כשחיברתי את המדפסת אל המפצל - הדפסות ששלחתי "נתקעו". כשחיברתי את המדפסת ישירות - ההדפסות נשלחו כשורה. נראה כי המחשב מסרב לקבל יותר משני התקני usb הקיימים לו כעת. האם יש דרך לעקוף בעיה זו? כרגע רק העכבר והמדפסת מחוברים. צירפתי צילום מסך של כל ה-usb root hub שקיימים אצלי במחשב - אין לי מושג כ…

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  2. Started by VL,

שלום , אמא שלי התעניינה במכונת צילום + מדפסת וכו' וכו' זאת המדפסת: http://www.mega-sale.co.il הכנסו למחלקת מכירות -- > המדפסת הכי תחתונה בצד שמאל. היא במבצע והיא שימושית בשביל המשפחה שלי , האם שווה לקנות אותה במחיר כזה ? במקום כזה? זה לא סתם חארטה?

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  3. Started by barak_11,

שלום כולם, אני מחפש עכבר זול וטוב שיעשה עבודה טובה במשחקים.... רציתי לדעת אם ה-MX500 הוא טוב למשחקים יחסית למחירו (120~150)? הוא נראה נוח מאוד ובנוסף יש לו מפרט טכני לא מבייש יחסית למחירו... כרגע אני עובד עם עכבר זול ופשוט עם רזולוציה של 400dpi וב-CSS וגם ב-BF2 הוא פשוט עלוב! :-X שלא נדבר על הסרף ב-CSS בתודה מראש לעוזרים, ברק.

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  4. Started by אבשה,

אז זהו שאין לי ממש תקציב אבל פשוט רציתי לדעת אם הרמקולים שאני רוצה לקנות טובים הם ישמשו לשמיעת מוסיקה ולקצת צפיית סרטים. זה הדגם הזה MicroLab A-6321 2.1 Black 40W RMS StandAlone AMP http://tms.co.il/product/2540

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  5. שלום, יש לי מדפסת hp 920c ומלפני כמה ימים היא הפסיקה לעבוד. אני שולח מסמך להדפסה וכלום, אין תגובה של המדפסת. גם כשאני לוחץ על הכפתור שמוציא דפים, אין תגובה. ניסיתי להתקין אותה מחדש גם והעסק לא עזר. מה אני יכול לעשות?

6. שלום לכם, לאחרונה אני מחפש מקלדת אחוטית משולבת עם עכבר .. לפני כמה ימים נתקלתי ב: ADESSO 2.4GHz MCE Keyboard http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productID=2878 והיום ראיתי משהו שנראה אותו הדבר רק עם שם אחר : Xgene Imperial http://www.skypc.co.il/pl_product~x-gene-imp~19~0.htm יש ביניהן הבדל ? למעט המחיר והשם ... נ.ב. יש למישהו ניסיון עם המקלדת הזאת ? זה לא משהו שיתפרק\יפסיק לעבוד אחרי כמה ימים ?

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  7. שלום לכולם רציתי לדעת מה אתם חשובים על mx-518 האם הוא מטעים לבעלי ידיים גדולות? או שעדיף את הG5 איזה עכבר עדיף למשחקים? למפרק כף היד ? והנחות כמובן... ובכלל איזה עכבר עדיף מבינהם?

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  8. Started by ydonfeld,

קניתי מחשב חדש (ודי פיצוצי) בחלקים, ואני מחפש כעת מקלדת ועכבר בתקציב של בערך 500 שקל. יש לי המון התלבטויות: א. האם לקנות אופטי או לא (גם עכבר וגם מקלדת) ב. האם לקנות מקלדת "שבורה" (ארגונומית) שמעולם לא עבדתי עם כזאת? ג. האם לקנות עכבר מסדרת MX של לוג'יטק או שאפשר להסתפק בעכברים האופטיים explorer של מיקרוסופט, שהם הרבה יותר זולים? אולי שווה להשקיע פחות במקלדת ויותר בעכבר? יש לי אופציה לקנות סט אופטי של מיקרוסופט בזול מחו"ל (בערך 200 שקל) אבל המקלדת תהיה בלי עברית.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  9. Started by mol,

בשעה טובה התקנתי את כרטיס המסך החדש שלי (asus v7100 pto-t ) בנתיים נראה מדליק למדיי אך מכיוון שהמשחק הכי "כבד" גרפית שאני משחק הוא BZflag ,לפחות עד שאני יסדר לי קצת משחקים בהתאם לכרטיס מסך החדש ;D אז עוד לא בדקתי אותו לעומק.... אבל יש בעיה רצינית!!!!! היישום המרכזי במחשב ,מבחינת החברה שלי , "ספידר" לא עובד כראוי ! פתאום האנימציה שלו זזה נורא לאט. אז נכון שאני עובד על 2000 וזה משחק ל ME אבל לפני כן היה לי Rage IIC וזה עבד מצוין. הצילו אותי מזעמה המצטבר של החברה ,היא עוד תדרוש להחזיר את ה RAGE ..... ושאלה נוספת (תתיחסו בסבלנות עד עכשיו לא הכרתי כרטיס עם יכולת עיבוד גרפית .... ) בעת התקנת הכרטיס הותקן גם כלי tweak המאפשר לשנות את תדירות ליבת המעבד ואת תדירות…

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  10. Started by moris,

היי! יש לי מארז קטן שהלך לו ספק כוח. העניין הוא שהספק "מיקרו" אשמח לקבל המלצה לספק איכותי,ומהיכן ניתן לרוכשו. תודה!

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  11. קניתי את המרז שבכותרת ויש לי כמה שאלות לגבי החיבורים בו: 1. חיבור FRONT USB: צירפתי תמונה של הכבלים של חיבור USB קידמי. יש שם כבל GND נוסף שאני לא מבין לאן אמור להתחבר כי לפי המדריך של לוח האם (DFI NF4U) צריך רק 4 חיבורים. 2. FRONT AUDIO: צירפתי גם תמונה של מה שניראה לי כחיבורי FRONT AUDIO אבל אני לא מבין לאן לחבר אותם. ליציאות AUDIO בצידו האחורי של המארז? אם כן אז איך הם אמורים לצאת לשם דרך המארז? 3. בתמונה עם חיבורי AUDIO יש כבל נוסף, כחול לבן , שאני לא ממש מבין מה המטרה שלו. ניראה לי שזה מתאם בין חיבור 4 פינים ל- שני פינים למאווררים. האם אני צודק? 4. במארז יש על הדלת הקדמית אות Z גדולה שלפי הביקורת על המארז ב-HWZONE אמורה לדלוק ולהחליף את ה -POWER LED. אבל למארז…

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  12. Started by udicol,

מוכרים חבילה של מעבד + זיכרון + לוח אם של MSI KT-3 Ultra ARU האם שווה להשקיע בלוח אם חדש ואין עדיין תחרות ? או האם כדאי לחכות ללוח אם של - Gigabyte (שאותו אני באמ מחבב ורוצה מאוד לראות בארץ בקרוב. ).

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  13. Started by ariel7766,

תגידו אני רוצה לדעת מי שקנה מנועה האם הוא קיבל את המארז עם מאווררים שקטים וגם שהמאווררים על החלון מוציאים אוויר ואלה שלמעלה מקדימה ומאחורה מכניסים אוויר ... כי אני רוצה לבדוק מה ההבדל אם אני מזמין מפנדה ואם אני מזמין מנועה האם אני מקבל את אותם מאווררים באותו כיוון ..

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  14. Started by saar2,

איזה מעבד יותר חזק 1.7 פרסקוט או 2.5 סלרון ??

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  15. אני צריך דרייבר לסורק שלי (Mustek 1200UB Plus) שייתמוך ב-WinXP. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  16. Started by Born2Kill,

בעקבות השירשור הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=333158.0 לא נותר לי אלא לקנות מדפסת חדשה, לא משולבת ולא לייזר. הדרישות הן: *מדפסת שאפשר לתפעל אותה בקלות ובלי הרבה תסבוכות. *מדפסת שמדפיסה באיכות טובה. *מהירות לא ממש חשוב לי, שיהיה מהירות סבירה. הערה: אם יש מדפסת שאפשר להעביר אלייה את מחסניות הדיו אני אשמח.

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  17. Started by erans101,

שלום, אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת אני סטודנט ומדפיס בכמויות גדולות, כך שאני מחפש מדפסת שהיא חסכונית בדיו כמה שניתן. עדיף מדפסת צבעונית. יש המלצה למדפסת כזאת? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  18. שלום, אחותי סטודנטית ומדפיסה כמות מאוד גדולה של דפים כל חודש. יוצא לה להוציא הרבה כסף על טיונרים למדפסת שיש לה כרגע, מדפסת משולבת של- brother. התקציב שלה הוא עד- 600 ש"ח עבור מדפסת לייזר. אני יודע שהתקציב הזה הוא דיי קטן אבל אפשר לקנות מדפסת לייזר שחור-לבן. אשמח אם תמליצו לי על מדפסת לייזר שחור-לבן שהטיונר שלה לא יקר. תודה מראש, דורון ריבניק.

19. Started by Bose,

המערכת שלי לוהטת! אני צריך המלצה למארז (אין צורך להתחשב בספק) שבא עם מאווררים מינימום 4 אם זה אפשרי. האם הרייד מקס סקורפיו עומד בצרכיי? או הפוקסוקון גימינג בומב? או אולי איזה טלמרטייק? (קשה לי להבדיל ביניהם כולם נראים אותו דבר). בבקשה, שהמחיר יהיה כמה שיותר נמוך לכמה שיותר תמורה ואני מזכיר אין צורך להתחשב בספק כוח. אה אני גם צריך המלצה למאוורר איכותי לאינטל פנטיום 4 בסוקט 478, שוב שהמחיר יהיה נמוך לתמורה. אם אפשר שיהיה לו ווסת. תודה רבה.

20. 1.זה נכון שלעכבר MX620 של לוג'יטק יש 1600DPI? 2.האם העכבר MX1000 טוב יותר מהעכבר MX620 או פחות טוב? 3.איזה מהעכברים האלו מתאימים יותר לגיימרים? תודה

21. ראיתי מספר דגמים רלוונטיים כמו: microsoft 6000 laser - 200 nis microsoft 4000 optical desktop -179 nis logitech ex110 -175 nis logitech cordless1500 recharge - 225 nis אם יש עוד דגמים רלוונטים אשמח לשמוע אפשר לעשות שילוב של עכבר אלחוטי + מקלדת חוטית במקרה הצורך תודה מראש אביעד

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  22. Started by ruve,

הלוגיטק לא עובד לי עם כול המשחקים למי שיש מושג (למה?) מוזמן להגיב

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  23. חחחח הגיעו דודים שלי מחול עם המקלדת והביאו לי אותה לכבוד יום הולדתי הקרב ובא!! קיבלתי את הדגם הכחול עם המסך המתקבל כלפי מעלה אחחחח איזה מקלדת איכות!!

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  24. Started by SharP,

בבנק הראשון או השני או השלישי? זה משנה?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  25. Started by KKK,

סופסוף עכשיו לי יש בעיה אחת,וזה הספק! אני פותח תמחשב ולתהדמתי הרבה אני רואה שהספק 250W!!! ועוד ג'נרי אז השאלה שלי היא אם אני אחבר את הכרטיס יש סכנה שיקרה משהו? או שמקסימום הספק לא יחזיק ותהיה הודעה על כך. יש איזה סיכון? תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.