ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
היי! יש לי מארז קטן שהלך לו ספק כוח. העניין הוא שהספק "מיקרו" אשמח לקבל המלצה לספק איכותי,ומהיכן ניתן לרוכשו. תודה!
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
טוב מכיוון שאני הולך לממש את השידרוג שלי וכרגע יש לי ספק כוח ג'נרי 400W אז אני צריך להחליף אותו בספק אחר. אני צריך משהו סביר מקסימום 500 שקל תודה.
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש מצב ? :s05:
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני צריך דרייבר לסורק שלי (Mustek 1200UB Plus) שייתמוך ב-WinXP. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
בקרוב אני קונה מארז, כנראה של Compucase. עכשיו היה כתוב פה בפורום שהHEC 400W במארזים שלה רועש. אני לא יודע אם זה השתנה. אם ניקח למשל הHEC 61A9 לעומת ה6919, ה6919 גם גדול יותר, וגם יש לו ספק 400W. ההפרש בשקלים הוא משו כמו 80 שקל, זניח יחסית לתמורה שמקבלים. אני יודע שHEC 300 יכול להחזיק את רוב המערכות, אבל אם אשדרג את המחשב בעתיד או אקנה מערכת חדשה סביר יותר שהHEC 400W יחזיק אותה בלי בעיה וייתכן שהHEC300 לא יצליח. מה אתם אומרים ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
כאמור בכותרת.. לא מצאתי תשובה באתר שלהם ואני צריך אישור אם הסוויץ' הזה מעביר גם אודיו לרמקולים מהמחשב הנבחר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני חושב לרכוש את המצלמה הנ"ל, מישהו יכול להמליץ\לשלול אותה? מישהו צילם איתה פעם? האם היא שווה יחסית למחיר (בערך 200 דולר) ? תודה מראש עריכה-הנה סיקור שלה באיזה אתר נחמד שמצאתי על מצלמות דיגיטליות הסיקור פה
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
החלטתי לקנות את ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series אבל אני לא מצליח למצוא חנות שיש לה אחד כזה במלאי לכולם או נגמר או תרוצים אחרים איפה אני יכול למצוא אחד עכשיו? אני קונה בימים הקרובים תעזרו
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום!! יש לי מארז יקר מאוד ואחותי רוצה לקנות מארז בידיוק כזה למחשב שיש לה בבית היתי רוצה שתציעו מארזים שהם בערך כמו המארז שיש לי או איפילו יותר טובים ומחיר יתר זול המפרט של המחשב של אחותי intel p4 3.2 ABIT IC7-MAX 3 Intel 875P 1024 ocz ddr3200(2*512) maxtor 200GB המארז שיש לי רשום למטה במפרט שלי
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת מסוג LEXMARK X5100 וממתי שהתקנתי את ווינדוס 7 היא לא מדפיסה. המדפסת כן עושה את כל שאר הפעולות שהיא יכולה כמו סריקה וצילום. יש למישהו מושג איך אפשר לפתור את הבעיה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
הG5 ב350 וה518+Steelpad QcK ב320.. מה כדאי יותר ? תודה וחיפשתי לפני זה , אבל אמרו שה518 כדאי כי הG5 יקר הרבה יותר אבל עכשיו ירד לו המחיר
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אוקי אז ככה, לפני יום החלטתי סופית לקנות את הRX800GTO 256MB DDR3 (ב875 ש"ח). אחרי שבדקתי שהכול מתאים (חיבורים, מפרט וכו') נשארה רק בעיה אחת. ספק S: הבעיה הייתה כאשר לא יכולתי לזהות איזה ספק יש לי, פתחתי את המארז והסתכלתי על המדבקה שמודבקת עליו וכתוב עליה את שם החברה ודגם, אך בטבלה שאמורים לסמן את כמות הוואט הטכאני ה"גאון" שכח לסמן. אז כמו שאתם מבינים אני לא יודע איזה ספק במדויק יש לי וככה אני לא יכול לדעת האם המחשב שלי יצליח לעבוד עם הכרטיס הנ"ל. מה שרציתי לשאול זה אם מהפרטים הבאים אתם יכולים למצוא איפה שהוא איזה ספק יש לי במדויק (בקיצור כמות הוואט) SUNSHINE model: ATX-7P4-3זה מה שכן כתוב עליו. תודה מראש, רועי.
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
חפשתי ולא מצאתי על זה שום דיון. אני מעוניין לחבר את הכרטיס זכרון של הPS2 שלי למחשב על מנת להעלות סרטונים ולגבות קבצים. אני יודע שבחו"ל יש מתאם שנקרא max drive שמתחבר למחשב ב-USB ועושה את העבודה. השאלה שלי האם בארץ יש איזה שהוא מתאם דומה ואיפה אפשר להשיג את זה? כי בחיפוש ברשת לא מצאתי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי בבית ענתיקה, HP600, עם מחלה. לאחר אבחון, הבעיה היא שהיא לא מושכת דפים - ע"מ להדפיס אני צריך להחזיק דף,להמשין שהיא תנסה למשוך אותו, לדחוף אותו מעט פנימה - עד שהוא ימשך. אחרת, הדפים לא נמשכים. ניסיתי כמויות שונות של דפים (ע"מ להגביה/להנמיך את גובה הדף הנמשך) - לא עזר. מישהו מכיר את המחלה ויש לו תרופה ? (חוץ מלהשמיד אותה )
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מארז חדש, בתקציב של עד 500 שקל, חריגה קטנה לא תהרוג אותי..חח יש לי כבר ספק כוח, אז אין לי בעיה שיבוא בלי. מה שחשוב לי זה חלון, אוורור טוב(הכי חשוב), ושיהיה יפה עשיתי כמה בדיקות ומצאתי את המארז הזה: http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6273 א. מה אתם אומרים עליו? ב. יש הצעה למארז יותר טוב בתקציב הנוכחי? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני מקבל מחר את הכרטיס קול של הרקולס ה: game theater xp :asthanos: תודה לכל מי שייעץ לי בנושא
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
בנתיים אני מאד נהנה מהאיכות שלו וברוב המשחקים שבדקתי הוא פועל טוב, הבעיה היא במשחק האהוב עלי - GRID... הVBRATION לא פועל.. ניסיתי לחפש פתרונות אבל לא מצאתי... תודה לעוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי סט חדש של מקלדת ועכבר אלחוטי לוגיטק EX110 למרות שאני מניח שהשאלה רלוונטית לכל הסטים שלהם, לפחות אלה שעובדים בתדר 27MHZ, שזה כמעט הכל חוץ מהדגמים הממש יקרים... אני עם מחשב לא חזק במיוחד שיש לו רק 500 מגה בייט (אפילו לא 512 בגלל כרטיס המסך). בחרתי בינתיים שלא להתקין את הדרייברים שבאו איתו כי הבנתי שהם תופסים המון זכרון והכל עובד סבבה לגמרי. השאלות - 1- האם יש הבדל בצריכת הסוללות כאשר משתמשים בדרייברים של LOGITECH וללא שימוש בהם?? (אני מדבר על תוכנת Setpoint) . האם התוכנה הזאת יודעת לגרום לעכבר להיכנס למצב שינה וכו וכו למטרת חיסכון סוללות? 2- מה צריכת הסוללות הממוצעת של העכבר ושל המקלדת? בינתיים שמתי בעכבר סוללות נטענות של 2700. הבעיה שבמקלדת שמתי את הבטריות…
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
מכיוון שהמחשב הנייד שלי לא הגיע עם BT מובנה ( ??? ) אני צריך לקנות מתאם בלוטות שלא יתפוס הרבה מקום ולכן חשבתי על זה: http://www.omiz.co.il/ViewProduct.aspx?prod_id=14 האם הוא טוב? יש תחליף?
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת hp 920c ומלפני כמה ימים היא הפסיקה לעבוד. אני שולח מסמך להדפסה וכלום, אין תגובה של המדפסת. גם כשאני לוחץ על הכפתור שמוציא דפים, אין תגובה. ניסיתי להתקין אותה מחדש גם והעסק לא עזר. מה אני יכול לעשות?
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אממ...שהספק יהיה זול יחסית ואיכותי. שיהיה גם טוב לשדרוגים עתידיים, בעקרון זה מיועד למחשב עם כרטיס מסך טוב, מעבד של AMD , בקיצר זה מיועד למחשב של משחקים וoc. שנה טובה.
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אם ידוע לכן מנסיון מקלדת\עכבר מתאימים לכך אני ישמח ... מחיר סביר לא חייב להיןת BT בסביבות 100-500 שקלים ...?
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם: רציתי לשאול איזה ספק כח דרוש לי כדי להפעיל את ה-nvidia gtx 7800 ultra ואת ה ati x1800xt כי אני מתכנן לקנות אחד מי שיותר טוב כרגע שניהם נראים מבטיחים עם נטייה ל ultra של nvidia . נראה לי שהוא יהיה פצץ. :yelclap: can't wait any more :jump:
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי Xerox Phaser 3117 ו-Canon PIXMA MP160. בקנון אני משתמש לסריקות בלבד ובזירוקס להדפסות. יש לי כאבל אחד שאני מעביר אותי ממדפסת אחת לשניה בהתאם לצורך. לענייננו - סרקתי מספר מסמכים ופתאום במסמך הבא היא הפסיקה לסרוק וקיבלתי הודעת שגיאה. חשבתי שמדובר בבעיה מוזרה אז איתחלתי את המחשב וזה עדיין לא סרק. אבל שמתי לב שגם המדפסת זירוקס לא עובדת משום מה, אז החלפתי כאבל חדש כי חשבתי שאולי הוא נהרס פתאום. אבל גם כאן המדפסות לא עובדות. מה יכולה להיות הבעיה? לא ייתכן שהבעיה במדפסות והוכחתי שהבעיה גם לא בכאבל. כנראה הבעיה במחשב עצמו. מה צריך לבדוק?
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מידת הנוחות, אמינות, חסכון סוללה, וכל מה שעולה לכם לראש. אשמח אם תוכלו לשתף אותנו. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-