עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by BooMMachiN,

עריכה: ההורים שלי הצליחו להשיג מחירים טובים על 2 דגמים: ה- HP 4343 וה- BROTHER DCP-150C השאלה, איזה מדפסת עדיפה לשימוש ביתי? תודה רבה לעוזרים (:

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  2. שלום, יש לי מארז COMPUCASE 6A21 וכמו שאתם יודעים הUSB מקדימה ממוקמים במקום הכי גרוע שיכול להיות.(למטה ובפנים) אז אני שואל אם יש כזה מתאם USB שיכול להתחבר איפה שהכונן דיסקטים נמצא. תודה

• 9 תגובות
    • 740 צפיות
  3. האם מאריך לרסיבר של העכבר (במקרה זה ה- MX Revolution) יפגע בביצועיו? אם לא, עד איזה אורך נחשב "לבטוח"?

4. Started by sapir5522,

איך המקלדת הזאת? היא ברמה של G15 ולייקוסה?

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  5. Started by godart,

מחפש סוללה למחשב שקבלתי במתנה http://www.ciao.co.uk/Fujitsu_Siemens_LiteLine_Plus_325A__5374564 לעזרתכם אודה 0547976794

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  6. אני מעדיף אוזניות אטומות עם מיקרופון. מה שחשוב לי שיהיה אפשר להרגיש את הבאסים באוזניות. סוג המוזיקה שאני שומע הוא רוק קלאסי + פסי קול של סרטים. התקציב הוא עד 400 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  7. רציתי לדעת אם מוכרים בארץ את הספקים שלהם ?

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  8. Started by yotam.m,

האם ספק ג'נרי שרשום עליו "400W" כאילו 400W תיהיה בעיה להחזיק מפרט דוגמת זה: sempron 2800 AM2 לוח של GIGABYTE שכולל כרטיס מסך מובנה ככה שאין עוד כרטיס שזולל מתח על הלוח. וזיכרון פשוט במהירות 533 או 667 עדיין לא הוחלט. אז ככה אומנם הספק מוציא 200W בקושי אבל האם צריכה להיות לו בעיה עם מפרט כזה שלא זולל מתח בכלל ואין בו שום מעבד זולל או כרטיס מסך חזק? נ.ב הלוח הוא: Gigabyte GA-M51GMI-S2G nForce 430

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  9. דרישות: *מקלדת נוחה *מראה טוב

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  10. אם ידוע לכן מנסיון מקלדת\עכבר מתאימים לכך אני ישמח ... מחיר סביר לא חייב להיןת BT בסביבות 100-500 שקלים ...?

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  11. Started by DAN,

לכל בעלי הלוח המורסם יש לכם טנק בבית !!! http://www.a7vtroubleshooting.com/a7v_original.htm דן

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  12. Started by MoRtZkInG,

אין לי מושג לאיפה זה שייך, זה אולי סוג של מודינג קנוי אז שמתי את זה כאן.... באתר 3DGAMER פורסמה ביקורת חדשה על מחשב הSFF החדש של AOPEN. הוא ממש יפה. האפשרות לקחת צבעים גם תורמת... מה אתם אומרים? http://www.3dgameman.com/videos_archive_03.html

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  13. Started by Mor Abergel,

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3083

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  14. אהלן, יש לי את המפרט הבא: Pentium 4 1.7GHz 478 512MB DDR ASUS P4SGX-MX Gigabyte Radeon 9000 Pro WD 80GB 7200 WD 20GB 5400 לא מערכת מדהימה אבל מספקת לצרכי החייל שבאמת נוגע במחשב רק בסופ"ש :'( לאחרונה הספק הגנרי (300W) התחיל לעשות רעשים ולעשות אתחולים תדירים פתאום באמצע העבודה. ההנחה שלי היא שהוא לא סוחב את המערכת, לכן צריך להחליף לספק חדש. על מה אתם ממליצים? דגמים ואפילו חברות יקבלו בברכה. אני מחפש את הספק הזול ביותר (אמרתי, חייל...) שיכול לספק מענה למערכת שלי (כמה W היא צורכת בכלל?) תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  15. Started by haim1440,

שלום! רציתי לדעת אם הסט microsoft wireless 4000 שווה ב-200 ש"ח?

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  16. אני מחפש עכבר ומקלדת חדשים למחשב עכשיו ההורים שלי הציעו את זה אחרי שהם ראו מה המצב של המקלדת שלי (הם משלמים) ואני לא רוצה לשזה יעלה הרבה. אז יש שתי אפשרויות: האחת, לקנות סט מולטימדיה שמחירו לא יעלה על 180 ש"ח. והשניה, שההורים שלי יקנו לי מקלדת מולטימדיה עד 120 ש"ח ואת העכבר בנפרד. אז אני לא יודע כמה צריך לעלות עכבר חדש אבל אני רוצה עם הכפתורים האלה בצד לאינטרנט. הייתי עד אתמול על עכבר פשוט של TEAK או איך שקוראים לזה פשוט הכיתוב כבר נמחק מהעכבר שעלה לי לפני 3 שנים 50 ש"ח, ואתמול החלפתי לעכבר של HP שאמור להיות יותר טוב והוא ממש אבל ממש לא, להיפך, הוא פחות מדוייק ולפעמים יש לו דיבוק... (לא שילמתי עליו גרוש) אבל הוא מעצבן אותי אז בגלל זה אני רוצה אחד חדש. * שני העכברים אופט…

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  17. ושתהיה כמה שיותר חסכונית בדיו. תודה אתם גדולים ;D

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  18. Started by saar2,

איזה מעבד יותר חזק 1.7 פרסקוט או 2.5 סלרון ??

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  19. אני יודע שזה מארז בכלל לא משהו...ברור שזה יהיה ככה כי קניתי את המחשב מאייבורי ואז לא הבנתי כלום. : מצאתי את התמונה פעם בפנדה כמחשב קומפלט (לא זה היה המארז) מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  20. Started by kfirlion,

אני רוצה עכבר למשחקים מדוייק ונוח לשימוש גג עד 300 ש"ח, תציעו הצעות

• 10 תגובות
    • 739 צפיות
  21. שלום יש לי בעיה עם בעכבר \ מקלדת (אלחוטיים של מיקרוסופט) . במשחקים , לא כולם אבל בעיקר בחדשים , משום מה הם משתגעים כמו - המקלדת לוחץ "למטה" העכבר זז למעלה כל הזמן.. עדכנתי הרגע את הדרייברים מהאתר של מיקרוסופט. יש לכם מושג מה הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  22. Started by RazorJunior,

(אם זה אינו הפורום הנכון - תעבירו) אז ככה: בינתיים התכנון הוא לקנות Mobile Xp 2600+ Abit NF7-SL OCZ 433Mhz Platinum Edition והשאלה היא איזה ספק מומלץ ל OC? (אוברקלוקינג כבד ככל שאפשר, עם קירור מים ע"פ התכנון. בינתיים הכל בתיאוריה) חוץ מהחלקים שאמרתי יחוברו גם: WD 80 GB 8 MB Cache ATA100 HDD NEC 2500A DVDRW עוד מספר לדים אולטרא ברייט, אולי אולי גם איזה מאוורר לדים אחד 80 מ"מ וניאון, אבל אלו כנראה שלא בינתיים. (הבהרה: מערכת קירור מים מתחברת לשקע חשמלי 220V בנפרד, בלי קשר לספק) האפשריות הם כאלה, אתם מוזמנים להוסיף עוד, כמובן שההעדפה היא לחסוף כמה שיותר, לא לבזבז סתם כסף: 1. TT butterfly 480W שעולה 530 שקל, נכון לעכשיו הפיבוריט. 2. Antec Truepower 380W/430W/480/550W שעולים 51…

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  23. Started by domuzy,

יש לי מארז בן 3 +- (בלי USB מקדימה) ואני רוצה (מטעמי חיסכון נטו) להלביש עליו את המפרט הבא: Sempron 2500+ (S-754) K8NS (s754) Nforce3 250 512Mb 400MHz AData /VT XFX FX5200 128MB TV ,DVI 128bit 60GB (8MB) SATA +צורב. זה יכול לשנות לי במשהו קריטי או רק להזהר מהספק? כי אני ממש בלחץ כספי ומנסה לחסוך איפה שאפשר. חשוב להבהיר- זה לא מחשב שהולך להתאמץ יותר מדי (כפי שניתן להבין מהחלקים)- בעיקר אינטרנט, משחקים מעפנים ואופיס. תודה

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  24. Started by ONKYO,

אני חושב לרכוש את המצלמה הנ"ל, מישהו יכול להמליץ\לשלול אותה? מישהו צילם איתה פעם? האם היא שווה יחסית למחיר (בערך 200 דולר) ? תודה מראש עריכה-הנה סיקור שלה באיזה אתר נחמד שמצאתי על מצלמות דיגיטליות הסיקור פה

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  25. Started by alonf29,

שלום יש לי מדפסת מסוג LEXMARK X5100 וממתי שהתקנתי את ווינדוס 7 היא לא מדפיסה. המדפסת כן עושה את כל שאר הפעולות שהיא יכולה כמו סריקה וצילום. יש למישהו מושג איך אפשר לפתור את הבעיה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים