עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by haim1440,

שלום! רציתי לדעת אם הסט microsoft wireless 4000 שווה ב-200 ש"ח?

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  2. Started by albert13,

אני רוצה לקנות עכבר לגיימינג חשבתי על האימפרטור יש משו יותר טוב בכמעט באותו מחיר? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  3. ושתהיה כמה שיותר חסכונית בדיו. תודה אתם גדולים ;D

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  4. Started by DAnT3,

ובכן, יום שישי הספק שלי החליט להישרף פתאום באמצע החיים!! עכשיו, הספק הוא 350W של חברה שנקראת מידי קום והוא אצלי כשנה. זהו מפרט המחשב: CHIEFTEC Dragon DA-01BD Case + 5 80m"m Fans AMD Athlon T-Bird 1.44 MHz Thermaltake SMART & SILENT VOLCANO 9 Cooler Asus A7V133 MotherBoard 512MB SDRAM 133MHz IBM Memory + 256 SDRAM 133MHz Micron Memory IBM 120GXP Vancouver 60GB 7200RPM WD Caviar 20GB 7200RPM WD Caviar 7200 hard drive WD1200JB 8MB Special Edition Drive Asus V8200 Deluxe NVIDIA GeForce3 64MB DDR Creative Sound Blaster Live Value 3-COM 10/100 Network Card Alcatel ADSL Modem With 1.5 ADSL Bezeq Conection Asus X50 CD-Rom Drive PlexWriter 40/12/40A CD-RW CD-W…

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  5. כאמור בכותרת.. לא מצאתי תשובה באתר שלהם ואני צריך אישור אם הסוויץ' הזה מעביר גם אודיו לרמקולים מהמחשב הנבחר. תודה.

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  6. Started by waizman,

יש לי מחשב XT בלי ספק ואני רוצה לשים לו אחד. ברור שספק ATX לא יתאים אז חשבתי על ספק AT. האם זה יתאים? כמה W צריך בכלל? להזכירכם המסך גם מתחבר לספק הזה... תודה

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  7. שלום לעוזרים. אני צריך לבחור בין עכברים, ויש באפשרותי את העכבר האופטי אלחוטי של TEAC: (+מקלדת לוג'יטק פרו שחורה) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3500 או את הסט האלחוטי של microsoft : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=392 תודה MORIEL.

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  8. Started by aleXtazi,

שלום!! יש לי מארז יקר מאוד ואחותי רוצה לקנות מארז בידיוק כזה למחשב שיש לה בבית היתי רוצה שתציעו מארזים שהם בערך כמו המארז שיש לי או איפילו יותר טובים ומחיר יתר זול המפרט של המחשב של אחותי intel p4 3.2 ABIT IC7-MAX 3 Intel 875P 1024 ocz ddr3200(2*512) maxtor 200GB המארז שיש לי רשום למטה במפרט שלי

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  9. Started by ofer40,

היי אני מחפש מצלמת רשת HD ושמתי את עיני על שתי מצלמות. LOGITECH WEBCAM PRO 9000 ו C510 ההפרש במחיר זניח וה C510 חדישה יותר. ל 9000 יש עדשת צייס לא יודע מה להחליט. תודה מראש

10. אני מקבל מחר את הכרטיס קול של הרקולס ה: game theater xp :asthanos: תודה לכל מי שייעץ לי בנושא

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  11. Started by OFIRLEVY66,

שלום אני חדש פה D: קניתי לא מזמן את הסט של לוגיטק MX3200, המקלדת זוהי המקלדת אחת הטובות שראיתי והשתמשתי מכל הבחינות, לגדי העכבר אני מתלבט בגלל שאני משחק הרבה במשחקי FPS והוא קצת גדול ליד שלי... אז חשבתי לקנות את הG7??? כדאי? או שבכלל כדאי לקנות את הG5??? ספרו לי על העברים האלה. אין בעיה אם תקציב

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  12. האם מאריך לרסיבר של העכבר (במקרה זה ה- MX Revolution) יפגע בביצועיו? אם לא, עד איזה אורך נחשב "לבטוח"?

13. Started by LeftRight,

מכיוון שהמחשב הנייד שלי לא הגיע עם BT מובנה ( ??? ) אני צריך לקנות מתאם בלוטות שלא יתפוס הרבה מקום ולכן חשבתי על זה: http://www.omiz.co.il/ViewProduct.aspx?prod_id=14 האם הוא טוב? יש תחליף?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  14. Started by dennis14,

השאלה שבכותרת. http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/products_id/6199?osCsid=66aa3776864d2f5348fa45f656e75bb0

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  15. שלום, מחפש הגה למחשב עם תופסנים לשולחן עץ (ולא גומיות פומפה) עד 350 ש"ח. עם דוושות + לא חובה ידית הילוכים

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  16. Started by XCG120,

מחפש המלצה לעכבר איכותי מבית לוגיטק שלא יהיה יקר מידי ושהיה מדוייק וכדאי. ובנוסף רציתי לשאול מה ההבדל בין אופטי לליזר? תודה.

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  17. דרישות: *מקלדת נוחה *מראה טוב

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  18. שלום לכולם: רציתי לשאול איזה ספק כח דרוש לי כדי להפעיל את ה-nvidia gtx 7800 ultra ואת ה ati x1800xt כי אני מתכנן לקנות אחד מי שיותר טוב כרגע שניהם נראים מבטיחים עם נטייה ל ultra של nvidia . נראה לי שהוא יהיה פצץ. :yelclap: can't wait any more :jump:

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  19. Started by kikkler,

מישהו שרכש את המקלדת הזאת יכול לומר לי מה האורך והרוחב שלה בסנטימטרים ? תודה

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  20. Started by moris,

היי! יש לי מארז קטן שהלך לו ספק כוח. העניין הוא שהספק "מיקרו" אשמח לקבל המלצה לספק איכותי,ומהיכן ניתן לרוכשו. תודה!

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  21. Started by udicol,

מוכרים חבילה של מעבד + זיכרון + לוח אם של MSI KT-3 Ultra ARU האם שווה להשקיע בלוח אם חדש ואין עדיין תחרות ? או האם כדאי לחכות ללוח אם של - Gigabyte (שאותו אני באמ מחבב ורוצה מאוד לראות בארץ בקרוב. ).

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  22. Started by MATTAN,

היי מה המצב לדוד שלי יש מחשב נייד dell latitude cpx עם מעבד פנטיום 3 והבעיה היא שנשברו לו כמה מקשים במקלדת והוא מעוניין לקנות מקלדת חדשה ורציתי לדעת איפה אפשר להשיג מקלדת חדשה וכמה בערך היא צריכה לעלות ?? זה מאוד דחוף כי זה מחשב עבודה שלו והוא מישתמש בו כל היום תמונה של המקלדת

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  23. Started by ShahafH,

טוב מכיוון שאני הולך לממש את השידרוג שלי וכרגע יש לי ספק כוח ג'נרי 400W אז אני צריך להחליף אותו בספק אחר. אני צריך משהו סביר מקסימום 500 שקל תודה.

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  24. Started by base,

האם ניתן לתכנת את הכפתורים של העכבר לכל אופציה? במשחקים או ב-WINDOWS . כמה לחצנים יש לעכבר? ולמה בדיוק הגלגלת התחתונה מתוכנתת למה ייעודה? (האם זו גלגת או רק משמשת אחורה וקדימה? ) האם העבכר נוח או שהוא כמו שנאמר על ה- G7 כבר ששימוש מרובה בו מזיעים איתו? MX Revolution האם עכבר זה מתאים למשחקים?

דיונים חדשים בפורומים