עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. היי, אני מבקש המלצה על עכבר ומקלדת אלחוטיים לגיימינג קל. דרישות: חשוב לי שלא יהיה צריך להחליף סוללות למכשירים אלה בתדירות של פחות משנה. לא קריטי, אבל אם שניהם יהיו בלוטות' זה יחסוך לי כניסת USB כי כבר יש לי דונגל בלוטות' אחד. יהיה נחמד גם אם העכבר יהיה prediction free או שיהיה אפשר לכבות ולהדליק תכונה זו כרצוני. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by maccabeast,

שלום, אני צריך מצלמת אינטרנט איכותית, שתהיה טובה כדי לדבר עם אנשים מחו"ל...המחיר כמעט לא משנה...

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  3. Started by rico,

שלום לכולם, מדובר ברמקולים: רמקולים Microlab M-800(11) 2.1 Multimedia Speakers http://ksp.co.il/?uin=16132 אם משהו התנסה בהם, אשמח לשמוע אם מתאימים למשחקים\סרטים במחשב. כרגע יש לי של JBL , אך רמקול 1 מנתק את עצמו כשיש עוצמה ברעש או כאשר נוגע בבופר עצמו (מזל כבלים), והבאס מהבופר לא מורגש ברגליים ^^ תודה רבה

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. לי יש את המקלדת הזאת : https://ssl11.chi.us.securedata.net/miccomputers.com/merchantmanager/v4/images/microsoft-keyboard.jpg של מיקרוסופט הרגילה מאוד (נוחה) יש לי אותה כבר הרבה זמן ואני הייתי רוצה לדעת עם יש איזשהו דרך לנקות את המקלדת מבפנים.... (נכנס לי בין המקשים מלא דברים מלא אבק וכו....) אז עם יש דרך בבקשה שמישהו יעזור לי =] ועם אני יכול להוציא את הכפתואים זה יהיה הכי טוב (רק עם אפשר) תודה לעוזרים =]

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. היה משהו בפנדה פעם, לא עבד לי הכי טוב בעולם, יש עוד משהו

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  6. Started by compman112,

שלום! אני עומד לקנות מחשב חדש עכשיו אני מעוניין במארז יפה עם ספק כוח טוב והרבה יציאות USB אז אפ תוכלו לתת לי הצעות וקישורים אני הודה לכם מאוד תודה

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  7. מישהו אמר לי שיש להדפיס עמוד לפחות פעם בשבוע, אחרת המדפסת יכולה להידפק(לא הבנתי ממנו מה יכול לקרות) ולכן הוא קנה מדפסת לייזר, שבהן אין תופעה כזאת... האם זה נכון? מישהו יכול להסביר לי? :

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  8. בKSP מוכרים את HEC Compucase CI-6A21 400W?(!!) ב360ש"ח ואילו את HEC Compucase CI-6A19 300W? ב400 ש"ח מה ההגיון?? לפי http://www.ecomtrade.co.il/eMall/product.asp?pc=44344 ו- http://www.ecomtrade.co.il/eMall/product.asp?pc=44342 ההבדל העיקרי שהבנתי הוא בכך של6A21 יש 2 מאווררים לעומת 1 של 6A19 (תקנו אותי אם אני טועה) וכן ה6A21 מותאם לכוננים 4x 5.25"+ 1x 3.5" לעומת 4x 5.25" + 2x 3.5" של 6A19 1.זה לא מוזר מאוד שKSP מוכרת מארז עם הספק גבוה יותר ב100W אך זול יותר?? 2.איך ההבדל הנ"ל לגבי תאימות כוננים משפיע עליי? מה השימוש לכונן 3.5" מלבד פלופי 1.44(או שפספסץי פה משהו?) נ.ב. תהייה-מה אתם חושבים עדיף:מארז+ספק מעפנים-דפוקים-זולים יחד עם אל פסק - או : מארז איכותי כמ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני צריך מקלדת חדשה ומצאתי מקלדת של מיקרוסופט (למרות שכולם שונאים אותם כולם משתמשים במערכות ההפעלה שלהם ) תמורת 160 ש"ח.. למישהו יש Microsoft Digital Media Pro Keyboard?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  10. לפי סדר העדיפויות הבא: 1. רזולוציה גבוהה 2. חסכון בדיו 3. שקט 4. פונקציות מיוחדות 5. הדפסה מהירה עריכה: חשוב מאוד! לא של חברת Canon (יש לי את הסיבות שלי) תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  11. Started by bigdady,

יש לי ספק של 300w ואני רוצה לקנות מחשב חדש על בסיס מעבד של amd שאלתי היא , האם הוא יספיק לי למחשב החדש או שאני צריך לקנות חדש? ואם כן, אז באיזו עוצמה?

• 9 תגובות
    • 711 צפיות
  12. Started by cd73,

שלום לכולם באיזה פורום אני יכול לשאול שאלות למחשבי כף יד? תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  13. Started by Motix,

קניתי את המחשב הבא לעסק ואני צריך לחבר אליו 3 מגברים בו זמנית 1 דרך hdmi ו2 האחרים דרך כבל כמו של אוזניות. יש אפשרות להשמיע hdmi וגם 2 חיבורי אוזניות בו זמנית? אם לא, אשמח להמלצה לכרטיס שיאפשר זאת ושיהיה איכותי. המפרט: מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 7500 3.4Ghz 6MB Cache s1151 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus Prime B250M-A LGA1151, Intel B250, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Value 8GB DDR4 2400Mhz CL15 Kit 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX 1050 Ti OC 4GB DVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים:…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by solo53,

שלום וחג שמח מחפש יחידת שלט שלט +קולט שיעבוד בפורט COM רד232 שיעבוד עם GIRDER אם IRAASNTS תודה :jump:

15. רציתי לשאול איזה מתאם Bluetooth הייתם ממליצים לי לקנות מהרשימה? http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Bluetooth&DB174463=174474&orderby=price האם כדאי ללכת על ההכי זול שם ( USB BLUETOOTH 60m) שעולה 58 כולל משלוח מהחנות פי.סי. סנטר? האם הייתם ממליצים לי לנסות אתר השוואת מחירים אחר כי אולי זאפ הם גובים כסף מהחנויות? תודה,

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  16. Started by alfus73,

היי. יש לי שולחץ עץ ואני חושש שהגה עם גומיות לא ייתפס לי על השולחן. האם יש שיטה לתפוס את ההגה לשולחן באופן אחר שלא באמצעות גומיות וואקום? אני מחפש הגה ל- PC רוטט עד 350 ש"ח

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by kayk,

ראיתי כל מני מקלדות סיליקון הניתנות לשטיפה, אבל הן לא נראות כל כך נוחות. האם יש מקלדות פלסטיק רגילות הניתנות לשטיפה? אם כן אבקש קישור. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  18. Started by D-M-X,

אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר (אפשר ביחד אפשר לחוד) בסכום של עד 400 שקל רצוי מאוד שהם יהיו אלחוטיים מה אתם מציעים?

19. הוא עושה עבודה טובה והכל אבל כשאני מנסה להכנס למשחקי רשת או בכלל למשחקים הוא כיאלו מזיז לי את המסך שמאלה ויש מלבן שחור בצד ימין . איך אני מטפל בתופעה הזאת? ואיך אני מגדיר ל KVM מקש מסויים כשאני ילחץ עליו הוא יתן לי אפשרות לבחור איזה מחשב אני רוצה? יש לי על ה KVM כפטורים שאני יכול על פי לחיצה עליהם להחליף מחשבים . תודה רבה לעוזרים . נ.ב . דגם הציוד הנ"ל הוא : KVM-0411

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  20. פעם בכמה זמן מומלץ לעשות Cleaning למדפסת Brother?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by dkaro,

שלום לכולם, לפני כמה חודשים קניתי עכבר של לוג'יטק M705. העניין הוא שמאז שיש לי את העכבר הזה אני סובל מחוסר דיוק משווע, ואני לא מדבר דווקא על גיימינג. אפילו גלישה בדפדפן וכו' יש לי המון בריחות של העכבר. עכשיו, התייעצתי עם חברים והם טענו שזה בגלל שהעכבר הוא עכבר לייזר (לפני כן היה לי אופטי), והמשטח שלי לא מתאים לעכבר לייזר. יש לי משטח פשוט שקניתי עוד כשהייתי חייל בשק"ם ב-50 שקל.. משהו בסגנון הזה: http://image.made-in-china.com/2f0j00CMGtrgSzbeqy/Ergonomic-Wrist-Rest-Mouse-Pad.jpg. מנגד, קראתי ביקורות על העכבר החדש והבנתי שבלי קשר הוא עכבר קצת דפוק עם המון אי דיוקים. השאלה היא האם ידוע לכם משהו על העכבר הזה והאם אני יכול באמת לסמוך על כך שהחלפת הפאד תעזור לבריחה של הסמן? וב…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by slassaf,

אני מחפש מקלדת מלוכסנת, כלומר שיש זוית בין חצי ימין לשמאל, ואני לא מתכוון ל"גל" כמו יש במקלדות רבות, אני מתכוון למקלדת ממש עם זוית. ראיתי כמה בודדות באינטרנט. מישהו יכול לעזור לי עם משהו באזור? זה לא אמור להיות יקר... (אני מקווה) תודה לכל מי שיעזור

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  23. Started by podpeople,

שלום יש לי מדפסת די ישנה canon i320 היא היתה מחוברת בעבר למחשב ישן אשר שווק חיים (windows xp). קניתי מחשב חדש (vista 64bit) והמדפסת מחוברת אליו ישירות. יש לי רשת אלחוטית שאליה מתחבר מחשב נייד (windows xp). בעבר המחשב הנייד היה מוגדר להדפיס דרך המדפסת ולא היתה שום בעיה. כיום כשאני מנסה להגדיר את המדפסת במחשב הנייד הוא טוען שאין לו דרייבר מתאים ומבקש ממני לחפש אחד. המדפסת מוגדרת לשיתוף במחשב החדש. חיפשתי בכל מקום דרייברים ולא עזר שום דבר, ניסיתי דרך הדיסק של המדפסת דרך האינטרנט וכלום. יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  24. Started by the_saint,

מישהו יכול לעזור לי למצוא לינק לדגם של ההארד דיסק שלי?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by dvirl,

שלום רב לאחרונה מסתובבת שמועה כי הדיסקים הקשיחים של ibm מלאי בעיות אני תמייחס לסידרת ericson 40 gb האם נכון הדבר ואם כן מהו ההארד דיסק המוביל היום השאלה מופנית לבעלי ניסיון בלבד בסדרה הנ"ל אנא לא לענות על פי נסיון עם סדרות קודמות

• 4 תגובות
    • 986 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.