ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אני צריך דע טובה יש שני עכברים שאני רוצה לדעת אם הם טובים לגיימינג 1 הוא של מיקרוסופט Habu Laser Gaming MouseוMicrosoft המחיר שלו 283 ש"ח והשני אני לא זוכר איך כורים לחברה אז אינה הדגםWolfking Trooper Gaming Mouse - Red המחיר שלו הוא 300 ש"ח ויש אותו רק בבאג
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם, היה לי עד אתמול את האוזניות SteelSeries Siberia Raw Prism והם נשברו כי הפלסטיק שם חרא. אז צריך לקנות משהו חדש.. מחפש משהו בתקציב של 300-350 ש"ח, לא איכפת לי מהחברה העיקר שזה משהו איכותי ושיהיה עם מיקרופון וכבל באורך של לפחות מטר וחצי, לא איכפת לי אם הן יהיו בעל חיבור USB. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים! באתי אליכם כי אתם בערך הפורום הכי מומלץ בכל הנושא של טכנולוגיה וגיימינג. אני רוצה לקנות אוזניות גיימינג חדשות (אחרי שהקודמות- logitech premium stereo headset, התחיל לקרטע). אני מתלבט בין שלושה סוגים אך תמיד תוכלו להוסיף סוגים אחרים כראות עיניכם. הסוגים: Corsair Vengeance 1500 Corsair Vengeance 2000 Razer Megalodon אז מה אתם אומרים? אל תשכחו לתת סיבות ולהתייחס למחיר. תודה רבה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש המלצות למדפסת לייזר עם סורק שמזין דפים אוטומטית. מדפסת שחור לבן - אין צורך בצבע. אראיתי מדפסת של XEROX 3635 אבל היא מאוד יקרה אשמח לקבל הצעות ורעיונות. תודה רבה שמוליק
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, כבר הייתי סגור על ה-6500 הרגיל של hp והרבה אנשים וחנויות אמרו לי לא לגעת ב- hp בגלל שהם כבר לא אמינים ועושים המון בעיות. המליצו לי ללכת על מדפסות של ברדר בגלל שהם אמינים והדיו שלהם זול. המליצו לי על הדגם j430. מה אתם אומרים? ללכת על הברדר ולא על hp. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש הבדלים מאוד גדולים במחירים לאותו נפח זכרון (למצלמה דיגיטלית) איזה סוג זכרון מומלץ לקנות למצלמה CANON A70
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
האם יש כונן שמשולב ב: DVD CD ROM צורב DVD וצורב CD ?? ואם כן אז אתם יכולם לתת לי קישור של חנות (חנות מחשבים) שמחורחים שם אבל קישור של ישראל כי חיפשתי ולא מצאתי תודה לעונים ...!
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני צריך מקלדת מסוג Low Profile, כלומר עם המקשים שטוחים - לא גבוהים. תכונות דרושות: חובה Number Pad. ללא מקשי מדיה או מקשים נוספים - רק דברים שיש במקלדת סטנדרטית. מקלדת חוטית ולא אלחוטית. מחיר: עד 200 ₪, מבלי לחרוג. תודה רבה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה אנשים? יש ברשותי אל פסק שרכשתי לפני כמה שנים (ADVICE), הוא עבד כשנתיים בערך עד שנגמרה הסוללה. עכשיו עם בוא החורף זאת הזדמנות טובה לרכוש סוללה חדשה עשיתי סקר קטן ובדקתי לגביי סוללות שמתאימות, ההתלבטות היחידה היא האם יש חברות של סוללות שיותר אמינות מהשאר? אלה החברות שמצאתי סוללות שלהן שמתאימות לאל-פסק שלי: RITAR SHENZHEN Enersys DIAMEC VISION האם יש למישהו נסיון עם סוללות של החברות הנ"ל ויכול להמליץ לי על איזה חברה ללכת? ההפרשים במחיר לא כאלה גבוהים ככה שזאת ההתבלטות היחידה שלי כרגע. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היי אני מתכוון לקנות מצלמת 2MP איכותית ומתלבט בין שלושתן: כולן בערך באותו טווח מחירים - אך אני יסדר אותן מהיקרה לזולה Cannon A60 Nikon 2100 Cannon A40 סדר העדיפויות שלי הוא בערך כזה (יכול להיות שיש שיקולים שלא חשבתי עליהם עכשיו) מסודר מהשיקול הכי חשוב לפחות חשוב ... 1. איכות תמונה . 2. צילום לילה (פלאש איכותי כמה שיותר) . 3. צילום ווידאו (רצוי מאוד עם קול) שבאמת נראה כמו ווידאו - ולא מצגת 4. מחיר (למרות שלא הכי קריטי לגביהן) זהו בנתיים .... למישהו יש המלצות, או הערות בנושא ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, מישהו מתעסק קצת בעניין מסגרות דיגיטליות? אני מחפש לקרוב מסגרת של 10" או יותר מכך, אך משהו עם רזולוצייה איכותית ולא נקודות עלובות על המסך.... תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטים עבור מחשב HTPC. שכל היעוד שלהם הוא להפעיל קובץ, ואולי לגלוש קצת באינטרנט. סט מקלדת ועכבר מינימאלי בסביבות המחיר 100 ש"ח. אם יש לכם המלצה מאוד ספציפית אשמח לשמוע. הסט הנורמלי שמצאתי הוא: Logitech Wireless Desktop Set MK260 Retail http://ksp.co.il/index.php?uin=13834 הדבר החשוב ביותר שהם לא "יזללו" סוללות, כמה שיותר חסכוני ועם מנגנון השהייה כשלא עובדים עליהם (בהנחה וקיים דבר כזה). תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק את הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי מאיפה אני יכןל להשיג חישן טמפרטורה או אולי יש דרך אחרת למדוד טמפרטורה
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אם כן , איפה ? אם לא , מתיי ? ומה המחיר המשוער שלו (בארץ ובחול) ? עריכה : ישנו סרטון חמוד על המארז ... http://www.3dgameman.com/vr/coolermaster/centurion530_case/video_review_03.html
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
Radeon X1800GTO 256MB Sapphire 3 9020 Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard 671.00 ¤ 1 671 ¤ 4 8954 Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1230.00 ¤ 1 1230 ¤ Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS אני לוקח את הchiftec mesh עם שני מאווררים 92 ואחד 120 על איזה ספק אתם ממליצים? אמרו לי שמספיק 350W, התקציב הוא 100-150 לא יותר!
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
קודם כל רציתי לדעת אם מישהו מכיר את העבר והתנסה איתו באופן אישי, והאם הוא שווה את הכסף או שבחצי מהסכום אפשר לרכוש עכבר לא פחות טוב. מכל הביקורות שקראתי עד עכשיו מאוד התרשמתי, מאוד נדיר למצוא מילה רעה על העבר הזה. אני משחק בעיקר משחקי יריות, אבל חשוב לי שיהיה לי נוח באופן כללי לכל סוגי המשחקים והשימושים השונים. שאלה נוספת, מה ההבדל בין שני הגרסאות האלה: Logitech G900 Chaos Spectrum Wireless Gaming Mouse - Black Logitech G900 Chaos Spectrum 910-004607 RADIO+CABLE, PC Mouse, PC / Mac, 4-ways לא מצאתי לזה תשובה חד משמעית עדיין. המחיר הכי זול שהצלחתי למצוא זה באמאזון UK ב600 שקלים עד הבית. אם מישהו מכיר דרך זולה יותר להשיג את העכב…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לאיזה מתח אני צריך לשאוף והאם מה שיש לי הוא טוב ואם לא, אז למה ואיך אני יכול לסדר את זה ? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי, הרבה אנשים קונים מארזים של Compucase בגלל שמארזים של החברה הזאת מסופקים עם ספק כוח איכותי של HEC. אז אני גם החלטתי לקנות מהחברה הזאת מארז, אבל בניגוד לאחרים אני לא אלך על המארז שכולם ממליצים עליו: Compucase super Midi Tower CI 6A19 משום שמחירו יקר מדי בשבילי. בגלל זה החלטתי ללכת על המארז הזה (שהוא מאותה חברה): Compucase-HEC Mini Tower CI-6825 Front USB 300W אני מצטער אבל אני לא יכול להביא לכם לינק למארז הזה, בגלל שמצאתי אותו רק בחנות אחת והחנות הזאת מצונזרת באתר הזה, בגלל זה אני לא יכול להביא לכם לינק למארז. צורת המארז היא די מכוערת, אבל יופי לא ממש משנה. ואני גם הולך לעשות מודינג על מארז הזה בעוד כמה חודשים כך שאני אוכל לעשות אותו יפה יותר. רציתי לדע…
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
למישהו יש את אחד מהרמקולים: Creative SBS330 SBS350וCreative וSBS370וCreative אם כן אני צריך שתעזרו לי ותצלמו את הפתקית שבחלק האחורי של הרמקול שבה כתוב את המתח והזרם של הרמקולים. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני חושב שהגיע הזמן להשקיע בעכבר חדש.. כי ת'כלס יש לי עכבר עתיק.. חשוב לי שישי לו לפחות את 2 הכפתורים בצד של "דף קדימה" "דף אחורה" כי התרגלתי מהעכבר הישן שלי מעבר לזה לא אכפת לי להשקיע עד 400שח ככה.. על משהו טוב איזה לייזר אלחוטי או משהו בסגנון יש הצעות?
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות למוזיקה ומשחקים. רצוי עם מיקרופון ושיהיו אוזניות קשת. מחנות בבאר שבע. תודה רבה למגיבים! עריכה: אני צריך אוזניות סטריאופוניות.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי hp pavilion x360 13inc. למחשב מסך מגע, ואני זמן מה מנסה להבין אם הוא תומך בעט (עט עם ראש דק כמובן לא אלה המחכים אצבע). אשמח לחוות דעת לגבי התמיכה ואם תומך המלצה לעט טוב ולא יקר להתנסות איתו.
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
האם מאריך לרסיבר של העכבר (במקרה זה ה- MX Revolution) יפגע בביצועיו? אם לא, עד איזה אורך נחשב "לבטוח"?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
-
יש לי מדפסת ישנה (1100 Hp LeaserJet). למדפסת מתחבר חיבור מדפסת פרלל ישן (36 פינים) וצידו השני מתחבר למחשב עם חיבור פרלל חדש (25 פינים). ישנו מתאם מפרלל ישן ל-USB. אך בחנות הקרובה לביתי אין מתאם כזה אלא רק מתאם מחיבור פרלל חדש (25 פינים) לUSB. שאלתי היא: האם ניתן לחבר לחיבור הפרלל החדש היוצא מכבל המדפסת שלי את המתאם לUSB למחשב וזה יעבוד?? התרשים שייצא: מדפסת -- כבל מספר 1: פרלל ישן (36) -- פרלל חדש (25) -- כבל מספר 2: פרלל חדש (25) -- USB -- מחשב. תודה רבה!!
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-