עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. פשוט אני חושד שאני לא... תרגיעו אותי תודה לעוזרים מראש

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  2. Started by ilanb0,

חבר מגיע מארה"ב ומציע עזרתו ברכישת הנ"ל. האם המחירים שם יהיו זולים משמעותית מהמצאי בארץ? ואם כן, על איזה סט ללכת? קראתי כאן על בעיות שונות ומשונות של תפקוד העכבר בסטים אלחוטיים שנרכשו במחירים בינוניים ומטה. לאור זאת, האם יש המלצה על סט מסויים שפועל באופן רציף וטוב וניתן להביאו במחיר "מנצח"?

3. Started by alon83438,

מישהו יודע משהו על זה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1567&catcode=351 ולמה הוא דומה בצורה מחשידה לריידמקס סקורפיו?

• 10 תגובות
    • 967 צפיות
  4. אהלן, יש לי בעיה מוזרה עם העכבר הנ"ל של לוגיטק, העכבר משום מה כשאני מסובב את החוט שלו שמאלה, נכבה וכאילו יש קצר. בהתחלה חשבתי שהבעיה נובעת ממנו, אך לאחר בדיקה כשאני מפעיל את המחשב מחדש העכבר עם המשחק בחוט לא נכבה ונשאר דלוק, אפילו כשאני נכנס לביוס ומשחק איתו שום דבר לא קורה.. נכנסתי לביוס לבדוק אולי יש בעיה דרך ה VOLT, אבל מבדיקה שלי היתה כנראה הפסקת חשמל והכל התאפס, החזרתי את ה OC לקדמותו BUS 325 עם מתח 1.331 (נורמלי זה 1.325), נעלתי את ה PCI* חזרה ל 101 והורדתי את הזכרונות שיעבדו על 650 במקום 1000 מגה הרץ...שום דבר לא עוזר, נכנסים לוינדוס ושוב פעם סיבוב לא במקום של העכבר והקשר הולך... האם יש משהו שקשור בביוס אל העכבר? יש לי תחושה מאוד מוזרה שכן כיוון שבהדלקת המחשב ה…

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  5. Started by YinnoN,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402&products_id=6247 המחיר 471 ש"ח שנראה לי די הוגן, ספק 400watt true power של hec אבל מה דעתכם עליו ? האם הוא יחזיק לי את המחשב (a64 r9800pro) אני מאוד לא רוצה פחם במקום מחשב אחרי שהספק ישרף (-: תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 636 צפיות
  6. אני מתכוון לספקים עם חיבור מתח ללוח אם עם 24 פינים במקום 20 וחיבורי מולקס של 6 פינים במקום של 4. תודה

• 13 תגובות
    • 821 צפיות
  7. Started by rotman,

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6216 ? יש יותר טובים ממנו? המלצות?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Cha0stAlker,

לפעמים כשמזיזים אותו בזוויות שונות אז רואים את החומר (אוויר דחוס?) וזה קצת נראה כמו נוזל ומלחיץ אותי.. האם זה יכול לפגוע ברכיב מסויים בתוך המחשב? לנסות לשמור על היד ישרה כשאני מנקה אבק או שזה בסדר לראות את הנוזל הזה מתיז על הרכיבים שלי באכזריות?

• 9 תגובות
    • 913 צפיות
  9. Started by DAN,

אוי וייזמיר חנות חדשה ברשת. מאוד מאוד זולים ויש להם מוצרים מיוחדים כמו לחות של עילית. http://www.compit.co.il בטח כמו שצצו מהר גם יעלמו. במיוחד עים מחירים כאלה. אני אזמין כמה דברים בכדי לבדוק את השרות (מהירות הספקה החזרה ושירות). בקרוב תוצאות הבדיקה. דן

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by ben96,

מה אתם אומרים על Arc Touch Mouse ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אני קונה מחשב חדש מבוסס AMD Athlon XP 1700 Asus A7V266-E Enermax B710-S Mushkin 256MB 2400 DDR Maxtor 60GB 740DX בכל מקרה רציתי המלצה לגבי הכרטיס מסך, איני מעוניין לקנות כרטיס ב 1900 שקל כמו הגי'פורס 3. אז אני רוצה המלצה לגבי כרטיס מסך טוב (גם את החברה) שעולה בסביבות ה - 700-900 שקל. (אם לא פחות) שיריץ טוב משחקים חדשים וישמש אותי לפחות לעוד שנה אם לא יותר.

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. האם אפשר להשתמש בלי בעיות ב DVD יחד עם CDROM יחד עם צורב על אותו לוח אם ? (מדובר בלוח ג'יגהבייט) - האם יש מספיק כבלים , חוטים , יציאות וכו' ? תודה.

• 27 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by ybe,

כידוע, a7m266 מגיע עם כרטיס קול מובנה.במידה ואני מעוניין לרכוש את הלוח הנ"ל וכרטיס קול יותר איכותי(sb live value),האם זה אפשרי להתקין כרטיס קול אחר במחשב והאם הכרטיס האחר לא "יתנגש" בכרטיס המובנה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. של לקסמרק X3300 שעולה 400 שקל או של לקסמרק X1290 שעולה 333 שקל ועל זאתי http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5689 תודה

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  15. Started by Xenasis,

במקרה שעדכון BIOS נכשל (של לוח A7V133-C) יש איזו דרך להחזיר את הBIOS הישן?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. מתלבט בין הS510 למייקרוסופט 700 1000 והאחרים. השימושים הם שימושיים כלליים, בעיקר שימוש משרדי, חשוב לי מאוד העיצוב התרשמתי שללוג'יטק מקלדת דקיקה לעומת MS 1000 שמגושמת מאוד. האם הלוג'יטק סט ששווה את ההפרש במחיר? אם למישהו יש את הסט ויכול לתת חוות דעת עליו זה יהיה מצוין

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  17. Started by ztahie,

שלום, יש לי צורב X4 שעובד עדיין מצוין (3 שנים למעלה1000 צריבות ), אבל בא לי להחליף חדש. יש היום בשוק הרבה מאוד סוגים של צורבים, השאלה היא : האם יש בכלל הבדל בזמן הצריבה בצורב X16 (בערך 5 דקות) לבין צורב X24 או אפילו X32 ? לפי ניסיונכם , איזה צורב כדאי לקנות? אני רוצה ממשק IDE תודה

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  18. יותר מידי זמן אני מחכה לקנות כרטיס מסך ונמאס לי לחכות כבר! מה יותר שווה מביניהם ובבקשה גם להתייחס לתווח ארוך כי אני לא קונה כרטיס כל חודש או חצי שנה.... תודה

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Regev,

איזה מעבד כדאי לקנות למתכנת VB ולאחד כמוני שאוהב משחקי מחשב עם גרפיקה 3D? נ.ב: שלחתי לכם קובץ שהמצאתי. כדאי - בלי קשר שאני המצאתי אותו

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  20. ??? באחד המקרים בהם נהגתי בחוסר מחשבה קל ומצאתי את עצמי מתקין אימג' בעזרת התוכנה GHOST , ובמקום לבחור האפשרות של התקנה על פרטישן ספציפי , התקנתי על הדיסק כולו ....! המצב הנתון הוא : יש לי פרטישן בכונן C , עם המערכת הפעלה שירדה מהאימג' ואת שאר הדיסק הקשיח ללא פרטישן כלשהו ... יצרתי פרטישן ופירמטתי אותו דרך ה DISK MANAGER של ה WINDOWS 2000 . במצב המקורי היה לי פרטישן של C עם מערכת הפעלה , ופרטישן נוסף D שבו נמצא החומר החשוב . למישהו יש רעיון / דרך / הצעה / ניסיון במקרים דומים ויוכל לעזור לי ?? ראשי תלוי בכך ! המביא מידע מועיל יתוגמל בהתאם ...

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  21. חברה בשם Keychron מציעה לכם הזדמנות להשקיע במקלדת מכאנית איכותית ואלחוטית - עם מחיר התחלתי של 69 דולר לכתבה

22. אז ככה: אתם רוב עושים "קומבינות" עם המחשבים עצמם. אני עושה את הדברים האלה עם רמקולים. אני מת על מוסקיה ואין לי כסף למערכות הגדולות. אז.... יש לי מגבר ישן של JVC r-s7 יש לי קופסא ישנה של רמקולים מבית AKAI הקופסאות מאוד גדולות מעץ איכותי אבל הוצאתי את הרמקולים הישנתי והוספתי בכל קופסא (2) Kenwood 200watt 3 way!!!! And Pioneer 80watt 2 way!!! מה שעושה 280 וואט לרמקול יש לי גם רמקולים קטנים שמשמשים לי לקולות גבוהים (לא ממש חשובים). בואו נגיד שזה יוצא ממש נחמד. כול זה לפני הכרטיס הזה. עכשיו שיש לי תמיכה ב4 רמקולים אני מתחיל לעבוד על פרוייקט חדש היכלול 4-6 רמקולים ומגבר חדש התומך ב4 ערוצים. אם זה מעניין את מישהו אני יכול לצלם ולשים תמונות.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. טוב אז ככה...כבר כמה ימים אני חורש על האינטרנט במידה למצוא מה יותר טוב...איזה עכבר נחשב לטוב ביותר כיום לגיימינג.... הגעתי למסקנה שעדיף לקנות או את הלוג'יטק g9 או את הרייזר deathadder רק שאני לא יודע מה לבחור עכשיו... מה אתם חושבים שעדיף ? ואם יש עוד עכבר שאולי פספסתי שמומלץ...אז אשמח לשמוע... תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. הכל מצויין(דרך אגב מארז ליגההה), אבל מה? אני לא רואה את הטמפרטורות שאני אמור לראות על הצג LCD שקיים בחלק העליון של המארז(ליד החיבורים)... מישהו יודע למה? אשמח לעזרה :]

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  25. הייתי רוצה לנסות להטעין בטריות Alkaline רגילות, אבל הבעיה היא שאין לי מטען מיותר (חבל לי על ה- Gp ). מה עלול לקרות?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.