ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
הי, יש לי עכבר גיימינג Logitech G5 שנהניתי ממנו מכל רגע במשך תקופה ארוכה מאוד. המגעים של העכבר כבר גוססים, בלתי אפשרי להשתמש בו כיוון שהוא מתנתק מהמחשב עם כל תזוזה "לא נכונה". אני רואה שבמומלצים יש את G400s שהוא ההמשך הטבעי ל- G5 (או אם יש משהו חדש יותר) והמחיר שלו באיביי הוא 50$.מה שחשוב לי זה שני כפתורים בצמוד לגלגלת כדי שאוכל לשנות את מהירות העכבר, ושני חיצים בצד העכבר לדפדוף באנטרנט (או החלפת נשקים ) התקציב הוא עד 350 ש"ח, עכבר לגיימינג, חשוב שהעכבר יהיה נוח(!), G5 מבחינתי היה כמו מרצדס. אני מעדיף שהעכבר לא ייראה מצועצע מדי, אבל אם העכבר שווה את החוויה אז אספוג את המראה. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מאיפה הכי זול ואמין לקנות את ה - Filco הבאה http://www.diatec.co.jp/en/det.php?prod_c=763
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אין אחד שעולה פחות מ-400 ש"ח ? אני בסה"כ רוצה לחבר שני מחשבים למסך LCD אחד.
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
איזה ספק יתאים למערכת שלי (מופיע במפרט) שימו לב ל3 הרדדיסקים ו6600GT ואולי אני ארצה להמשיך איתו למערכות אחרות 300-450 ש"ח. עדיפות לקניה מלמיר אבל לא מחייב כמו כן האם הספק הזה יתאים למערכת שלי והאם הוא באמת טוב כמו שכותבים עליו http://kst.co.il/Product.asp?productid=391
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף למחשב שלי כרטיס PCI שיוסיף לי 2-5 יציאות USB. איזה כרטיס כדאי לקנות? יש משהו שכדאי להזהר ממנו?
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני מחפש מתאם 20 פין ל24 פין או מאריך של 20 פין? ראיתי כבר בנועה מחשבים ובזיגזג אבל שם הם נורא יקרים גם באריהב אין צריך עזרה במציאת המתאם/מאריך אם אני לא מוצא את הכבל אני צריך ספק גנרי זול מתחת ל60 שח
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
היצרנית הנודעת של מנגנונים מכאניים לכפתורי מקלדות, Cherry, חושפת גרסאות שקטות יותר של דגמי האדום והשחור הפופולריים שלה, שעשויים לשכנע קהל חדש לקפוץ לטרנד לכתבה: http://hwzone.co.il/המקלדות-המכאניות-החדשות-יהיו-שקטות-יו/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
בעוד כשבוע יגיע המשלוח, המקורי אמור להיות עם CCFL כחול אך נגמר המלאי אז הזמנתי ירוק. http://planet.nana.co.il/elixir/CASE-GREEN.jpg http://ebay2.ipixmedia.com/abc/M28/_EBAY_03553480a14e08256562a430ce30696e/i-1.JPG זה המקורי עם ה CCFL הכחול (כמובן שזה יותר יפה, אך נגמר אין מה לעשות). http://ebay3.ipixmedia.com/abc/M28/_EBAY_44bbfa89840d685a8ec8c71c551a8589/i-1.JPG ואלה ה CCFL הירוקים. סה"כ עלה 42$ , מה אתם אומרים?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם asus tuv4x יש שם 2 יציאות usb ואני צריך לפחות עוד אחת אפשר להוסיף יציאות? ואם כן כמה זה עולה? תודה רבה לכל מי שמגיב!
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
לחבר בארה"ב יש DVD פיוניר DV-535. הבעיה היא שלא ניתן לראות איתו תקליטורי PAL שכן כנראה הוא לא יכול להמיר אותם ל-NTSC. ניתן לקנות ממיר שמפיק אות פסאודו NTSC אבל הזול ביותר עולה כ-100 דולר וכבר ניתן לקנות DVD חדש שגם תומך ב-PAL (אבל פחות איכותי מהפיוניר) בפחות מחצי מחיר. האם יש דרך, אולי שדרוג ה-Firmware, או כל דבר אחר שיפתור את הבעיה? בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לשאול האם יש צורך במארז וספק חדשים במידה ויש לי היום מארז וספק מהתקופה של פנטיום 3 (הלוח אם תומך עד פנטיום 3 800) ואני רוצה לשדרג את המחשב לסמפרון או סלרון די, תודה!
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
העכבר ה"ג'נרי" לוג'יטק שחור שקונים בשקית BULK בבאג, או כל חנות אחרת, ב 100 שקל שלי - מקרטע בגגגלת כנראה יותר מדי קליקים אמצעיים ב FIREFOX והגלגלת לא מגלגלת יותר כמו שצריך (לא בעיית דרייבר, בדוק) אז חשבתי להשקיע בעכבר חדש ונחמד, שיעשה את העבודה. דרישות : לא אלחוטי, עד 400 שקל אני מניח שזה סביר (כמה שפחות יותר טוב) לא גיימר, אבל אם יש עכבר גיימרים שמתאים למה שאני צריך - אשמח לשמוע גם על כזה. (המשחק היחיד שאני משחק זה World Of Warcraft וגם ככה רוב הפעולות שם הם מהמקלדת) כמה שפחות כפתורים בגוף העכבר, קליק ימני,שמאלי וגלגלת, אני לא אתנגד לעוד 2-3 כפתורים אקסטרא, אבל לא יותר מדי. כמה שיותר נטח בכף היד סט דרייברים כמה שיותר פשוט ולא לוקח משאבים פשוט עד היום כל העכברים שהיו לי ה…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב וחג שמח לכולם ברצוני לקנות בזמן הקרוב עכבר שמטרתו העיקרית היא לגיימינג והומלץ על G5 או MX518 שניהם של לוג'יטק.. אשמח אם תביעו דיעה על עכברים אלו ואם ישנו עכשיו אחר שאתם חושבים שהוא שווה אז אשמח לדעת מהו.. התקציב המדובר הוא בסביבות ה 200 שח בנוסף ברצוני לקנות מקלדת נוחה התקציב נע בסביבות ה 100 שח תודה ויום טוב.. *יש עדיפות למוצרים מ KSP
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
טוב, אז אני קונה טרנספורמר ואני חייב 3 מאווררי 80MM שקטים (העדפה עצומה עם לד) ומאוורר 120MM שקט (שוב, העדפה עם LED) ושכל העסק יהיה בסביבות ה150-200 שקל
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
איך הshock one של TT? שוות את ה340 שקל שדורשים עליהן? הייתי עם סיביריה שנתיים והם הלכו סופית - שומעים בצד אחד,המיקרופון שלהם הלך סופית והמאריך לא עובד אשמח לחוות דעת על האוזניות
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שיהיו איכותיים, התקציב לא כ"כ משנה, אבל לא להגזים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אתם יכולים לאמר לי היתרונות וחסרונות של ה טרנספורמר? מינסיון אישי כי את הביקורת קראתי כבר עד 400 שקל יש משהו יותר טוב ?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! אני משחק במשחקי מירוץ ואני רוצה לקנות הגה עם פדלים. האם קיים הגה עם פדלים עם הקריטריונים הבאים: -ההגה עם רטט, ואם מטים אותו הצידה הוא חוזר אוטומטית. -ההגה צריך להיות עם "מצצנים" ולא אם תופסנים חיבור לשולחן מפני שיש לי שולחן זכוכית. -המחיר עד סביבות 220 ש"ח. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני צריך המלצות לכרטיס טלוויזיה שיאפשר לי הדברים הבאים: - לראות שידורים מהטלוויזיה על המחשב (בלי אובדן כלשהו של איכות) - להעביר קלטות וידאו למחשב, לפורמט שעליו יהיה ניתן לצפות בהן על המחשב (אני מניח שזה אפשרי אם הוידאו מפעיל את הקלטת ומחובר לטלוויזיה ואז כרטיס הטלוויזיה קולט את כל המידע מהטלוויזיה עצמה) ולא משהו מיוחד. משהו ממוצע, לא יותר מדי יקר. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני צריך מארז איכותי (היופי פחות חשוב) ב300 שקל ללא ספק ועדיף גדול. בהתחלה רציתי את COMPUCASE - HEC Super Midi Tower CI-6919 אבל לא מצאתי אותו בשום חנות חוץ מלוג'יק (ואם מצאתי הוא היה עם ספק). אני צריך אותו משלושת החנויות הבאות: KSP סקייפ פלונטר תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב הוא כ300 ש"ח לאחר המבצע(ז"א כל האוזניות שבסביבות ה550 ש"ח פלוס מינוס ברגיל) השימוש העיקרי הוא מוזיקה אבל גם משחקים וקצת סרטים למחשב וקצת לפלאפון לא INEAR או כפתור, אוזניות שמכסות את כל האוזן סטייל AKG כאלה: שמתי עין גם על הדגם הזה שבתמונה(AKG K181) אבל רציתי לשמוע המלצות ממי שמבין תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. הזמנתי עכבר מ-EBAY דגם G700 והוא אמור להגיע... הייתי בבאג וראיתי פאדים לעכבר והיה אחד שממש תפס לי את העין מבחינת היופי והגודל. נכנסתי לאיבי ומצאתי אותו במחיר זול ממש (בטוח חיקוי סיני) אז הזמנתי: http://www.ebay.com/itm/190726103385?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 ואז ראיתי שיש חשיבות רבה לפאד של העכבר ושהמליצו פה על STEELSERIES 4HD שראיתי גם בבאג ב-100 ש"ח. מה לעשות ? כמה הבדל יוכל להיות ? והאם לספוג את הקניה של החיקוי ולקנות גם את ה-4HD ?
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אפשר לחרוג אבל רק קצת(50-100). תודה לכל העונים ;D מור רוזס
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיים דבר כזה בכלל? חברה שלי מעוניינת במדפסת כזאת. עדיפות ל canon/hp אבל אשמח לשמוע המלצות לעוד חברות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חבר'ה אני מחפש מצלמת אינטרנט עבור צילום סירטונים בשביל היוטיוב. המחיר הוא לא קריטי אומנם אני מעדיף לעלות איתו כמה שפחות. והשאלות שלי הן: כמה תמונות בשנייה הייתם ממליצים למטרה הזאת כדי שיצא סירטון טוב ולא מהסוג ה"נתקעים" שניתן לראות בכל מיני וידאו בלוגים ? רזולוציה אני משאר שהיא לא כל כך חשובה לי כי בכל מיקרה הסירטונים יעברו הקטנה ל 640*480 עבור תצוגה ביוטיוב אומנם נחמד היה אם תהיה יותר עבור עריכה. בהרבה מצלמות אינטרנט התמונה יוצאת די חשוכה או לחלופין מסונוורת, חדות התמונה מזעזעת והפרדת הצבעים גרועה. מצד שני ברוב מצלמות כיס (וידאו) HD שאנשים מצלמים עבור הבלוגים שלהם יוצאים סירטונים שבהחלט נעים להסתכל עליהם - יש מצלמות אינטרנט ספציפיות שהייתם ממליצים ע"מ לקבל אפק…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-