ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
-
שלום. אני מחפש עכבר גדול שיתלבש לי על היד, יהיה מחברה איכותית[RAZAR,MICROSOFT, LOGITECH] אם יש סט[שאפשר לקנות גם עכבר וגם מקלדת ביחד] אז אין לי בעיה, תמליצו לי גם על מקלדת שתהיה שקטה, נוחה, בלי הרבה מקום שיכנס אבק בין המקשים ואם רגליות יחסיות גבוהות כי אני אוהב את המקלדת שלי כלפי מעלה כזה, שתהיה נוחה ליד, חשוב שיהיה גם עברית במקלדת. כרגע יש לי עכבר חוטי ומקלדת אל חוטית, לא משנה לי אם תציעו אלחוטי או חוטי, העיקר שאם חוטי אז החוט לא יהיה קצר מידי, כי העכבר של TEAC ב40 ש'ח שיש לי קצר רצח. שימושים: גלישה באינטרנט, משחקי יריות/MMORPG מידי פעם. תקציב:עד 500 ש'ח כולל מקלדת ועכבר. אם בנפרד אז עכבר בסביבות 300 ש'ח, מקלדת בסביבות 200. או שתשחקו עם זה..
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
אני לא יודע לאיפו לחבר את ה CABLE של ה DVD ל ספק יש מצב משהו ישרף אם אחבר למקום הלא נכון בספק?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
מה הכי כדי לקחת לשימוש סטדנט/ משרד קטן? חשוב שתייה אפשרות חיבור לרשת.
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני קונה מחשב חדש ואני מעוניין להתחדש גם במקלדת ועכבר. התקציב הוא עד 180 ש"ח. אני לא מרחיק את המקלדת/עכבר יותר מדי.. אני פשוט רוצה שולחן עבודה "נקי מחוטים". מצאתי את 2 הדגמים הבאים שויזואלית מצאו חן בעיניי ומתאימים לי לכיס: 1. Logitech MK300 Cordless Desktop USB - עולה באיזור ה160 ש"ח 2. Microsoft Wireless Laser Desktop 3000 USB - עולה 180 ש"ח ב KSP ראיתי המון ביקורות חיוביות ושליליות על שני הסטים (בעיקר ביקורות שליליות על הסט של Microsoft) כרגע אני נוטה יותר לסט של Logitech (נראה אלגנטי יותר בעיניי ורוב הביקורות עליו היו חיוביות) מישהו פה יכול לשפוך קצת אור בנושא? אני ממש מבולבל..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה זה בדיוק ומה זה עושה. אני יודע שזה לא חוקי בארץ ואין את זה אבל זה סתם מעניין אותי. מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמת רשת טובה , רצוי 640*480 VGA שעולה כ 300 ש"ח. אנא המליצו מתוך נסיון (אם יש לכם או ראיתם באמת שהמצלמה טובה), יש לי מצלמה דיגיטלית רגילה אבל אני צריך מצלמת רשת טובה לועידת וידיו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
-
יש 3 אפשרויות : Logitech Wireless Desktop MK270 HP C2710 לבן GENIUS SMART KM-8200 מה כדאי לקחת ?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
מישהו ראה פעם אריזות DVD ריקות, כמו שמוכרים אריזות CD ריקות??
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
מחפש המלצה לאוזניות איכותיות לשמיעת מוזיקה בעיקרון שיתחברו למחשב.תקציב עד 600 שקל. כמו כן המלצה לכרטיס קול חיצוני עד 1000 שח.
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
אני לא יודע בדיוק כמה עולים מסכים כיום. אני מחפש מסך טוב שיתאים למשחקים- האם קיים אחד במחיר שפוי? או שלהשאר עם CRT? תודה, אביתר.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
נכון חוטים שבמולקס הם אדום שחור שחור צהוב אז היום שמתי לב שי לי חיבור מולקס שיש לו יותר חוטים( פי 2) כלמר אדום שחור x 2 שחור x 2 צהוב x 2 אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוןןן אז למה יש אותם ??במה הם שונים ?? ואפשר גם אותם לחבר להארד דיסק לdvd וכד'??
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אהלן. יש לי הצעה לקנות Logitech G510 ב200 שקל. האם זה שווה? (יד שניה, השתמשו בה כחודשיים)
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
פעם, לפני שנים רבות כשברא אלוהים את הDDR ביום השמיני, הייתה פיסת חומרה חביבה בשם DDR pc 1600... לאחר שנים רבות של שינת עידנים בקרבי האדמה לצד הטיטנים התעוררתי. והחלטתי החלטה שזעזעה אפילו אותי, החלטתי להחליף לוח אם. כמובן קניתי פיסת חומרה איכותית (ASUS A7V KT266E) ,לאחר הרכישה הבנתי שהכנסתי את עצמי למצב לא נעים: אשר בו יש לי לוח אם חדש מעבד דורון 800 עם 200 מגה הרץ FSB ו... חוסר ידיעה מוחלט עם זכרון PC2100 יעבוד עם מעבדי החביב(אשר ימות באביב) ולוח האם החדש אך חסר שימוש עקב חוסר התאמה אפשרי בזכרון והיכחדות זכרונות DDR 200 MHZ ... לכן אסכם זאת בקצרה: האם מעבד דורון(200 FSB) יעבוד עם זכרון DDR 266? נ.ב:"All your base are belong to us" ASISTANCE NEEDED PLZ!!
-
אני מחפש מקלדת שתחליף את המקלדת הנוכחית והוותיקה - digital media pro חשוב לי שיהיו הכפתורים של הווליום (עדיף בצד שמאל) כמו כן חיבור חוטי, ואין צורך ב-RGB אשמח להמלצה תודה
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי מספר דגמים רלוונטיים כמו: microsoft 6000 laser - 200 nis microsoft 4000 optical desktop -179 nis logitech ex110 -175 nis logitech cordless1500 recharge - 225 nis אם יש עוד דגמים רלוונטים אשמח לשמוע אפשר לעשות שילוב של עכבר אלחוטי + מקלדת חוטית במקרה הצורך תודה מראש אביעד
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
-
אהלן, לפני כחודשיים רכשתי סט אלחוטי Logitech MK700 מחו"ל לתוהים כיצד הוא נראה: הכל טוב ויפה ואני ממש מרוצה מהכל, למעט ניקיון המקלדת והעבר. אני מקפיד לא ללכלך את השניים, אבל מלאכת הניקיון הפכה להיות סיוט. בפעם-פעמיים הראשונות השתמשתי במטלית של משקפי שמש כדי לנקות את המקלדת [שמורכבת ממעין פלסטיק]. הבעיה היא שהמקלדת צוברת לכלוך בכמויות היסטריות, ואם זה לא מספיק, נסיונות עיקשים להוריד את הלכלוך אומנם ניקו את המקלדת, אבל השאירו שריטות רציניות ע"ג הפלסטיקה המבריקה. הייתי ממש מופתע שנהיו שריטות ע"ג המקלדת, שכן לא ניקיתי בבורטליות וגם השתמשתי במטלית עשויה מבד עדין. בכל אופן, מכיוון ושיטת השפשוף לא עבדה משהו, תהיתי האם יש לכם טיפים כיצד לנקות ולהבריק את המקלדת והעכבר מבלי…
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
שלום חברים,אז כמו בכותרת,בכדי להעיר את המחשב אני צריך ללחוץ על הכפתור הדלק במחשב,עם הלחיצה זה מראה שהמחשב לא נכבה אלא התעורר,העכבר חדש וזה התחיל איך שקניתי אותו,עם העבר הישן זה לא קרה ,מה צריך לעשות בכדי לתקן את זה ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני צריך מדפסת לחדר מחשבים. מדפסת משולבת, לייזר, צבעונית (אני מניח שריצפתית) צריך להיות למדפסת מתקן שמי שמעביר כרטיס יכול להדפיס וזה יורד לו מהכרטיס. איך נקרא בכלל הדבר הזה? מישהו יודע איפה אפשר להשיג?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הטלפון הזה הגיע אלי במצב קשה עם צג תצוגה חיצוני סדוק אבל הצג הפנימי של הLCD עובד כמו גדול, והדובדבן שבקצפת הוא שניתן להתקין לינוקס על הדברים הללו : לינק 1 http://tuxmobil.org/phones_linux_nokia.html בקיצור אם למישהו יש כבל כזה, או יודע להפנות אותי למדריך כיצד לבנות כבל כזה - אני אשמח מישהו יודע איפה מוכרים דברים כאלו בארץ \./ במחיר סביר? אם תרצו אתם למכור לי אותו גם זה מקובל. תודה. hq4ever(_~_)gmail.com
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מחפש המלצה למקלדת שנחשבת שקטה. בגדול, עדיפות למקלדת חוטית מכיוון שהיא תשמש גם לגיימינג, אבל זה פחות חשוב. מחיר - עדיף באיזור ה-300 שח, אבל זה גמיש. העיקר שהאישה תפסיק להתלונן שאני עושה רעש בזמן המשחקים תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב אני זקוק למדפסת משולבת, כפי הנראה הזרקת דיו. קיים הכרח לפקס. תקציב קשיח עד 600 ש"ח. מעדיף עם אחריות 3 שנים. ערכתי חיפוש בפורום לגבי מדפסות שהוזכרו מתחילת השנה ונראה שעונות על הדרישות. לשלב הגמר עלו 3 מדפסות. אודה לעזרה בהכרעה. אדגיש כי השימוש לא רב אולם אעדיף שהדיו לא יהיה יקר. להלן הדגמים: [h=1]HP Deskjet Ink Advantage 4625[/h][h=1]Canon Pixma MX515 Wireless HP Deskjet Ink Advantage 2645 All-in-One D4H22C[/h] אשמח לשמוע דעתכם, רצוי עם הסבר קצר. תודה, אלעד
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום =] במסגרת העבודה שלי אני צריך להציג את סיכום השנה שחלפה. יש לי שלושה מחשבים ודי.וי.די שאני רוצה לחבר אותם בו זמנית לשני מסכי LCD גדולים ומקרן. ככה שאוכל להציג את הדברים במקביל ולהחליף בין התצוגות כרצוני... אלו אפשרויות יש לי (מבחינת חיבורים כמובן)? תודה!
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-