עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ענבל ז.,

בעת צילום מסמך או סריקתו דרך המגש העליון החיצוני במדפסת המשולבת HP OFFICEJET4500, מופיע בצילום או בסריקה פס לאורך המסמך. מה ניתן לעשות כדי שהמסמך יצטלם וייסרק באופן נקי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by פבלו,

היי, אני מתכונן לקנות עכבר חדש. השימוש העיקרי שלי הוא עריכת וידיאו מקצועית. אני לא ממש משחק במשחקי מחשב. מה שכן חשוב לי שלעכבר יהיו כפתורים רבים. כרגע ההתלבטות שלי היא בין Logitech G502 וLogitech G900. שניהם נראים לי טובים, ה-G502 הוא כמובן זול יותץ ה-G900 יקר בהרבה (כפול מהעכבר הראשון), אבל אפשר להשתמש בו כאל-חוטי וחוטי. האל-חוטי נגד חוטי לא כזה מפריע לי, אבל אני כן אשמח להשתמש במשהו שהוא אל-חוטי. מה שכן, ראיתי את ה-‎Razer Naga Epic Chroma, שגם לו יש הרבה כפתורים, והוא די דומה ל-G900 רק הרבה יותר זול. אז לכן אני מתייעץ פה בפורום לגבי על איזה עכבר כדי לי ללכת. אני מחפש משהו נוח, משהו שיעזור לי לעבוד מהר. וכמו שאמרתי, השימוש העיקרי הוא עריכ…

3. שלום רב, אשמח להמלצה עבור מקלדת גיימינג מוארת, תקציב 250 ש"ח. בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by speed42,

ערב טוב לכולם, מי מספק אחריות למקלדות MICROSOFT שנקנו בחנות פיזית? האם החנות עצמה או שצריך לפנות ישירות למיקרוסופט?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. צריך המלצה לאוזניות גיימינג עד 400 שח, תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. Started by tidan27,

שלום! רכשתי רמקולים של קריאטיב דגם: a220 חיברתי את הרמקולים למחשב הנורת ביקורת עובדת וברגע שמגבירים את הווליום ישנו צליל חזק מהסאב והרמקולים ואין שמע מה הסיבה?

7. שלום אשמח לקבל המלצה בנוגע לרכישה של עכבר ומקלדת נוחים לעריכה גרפית ועבודה ממושכת. לא חייב אלחוטי אבל שיהיו איכותיים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. שלוש חברות השקעה שיתפו פעולה על מנת לקבל בעלות על מפתחת החומרה והציוד ההיקפי - והמהלך הזה יוכל להוות את קרש הקפיצה שלה לעוד תחומים תחרותיים לכתבה

9. Started by darkonerxd,

שלום,אני מחפש אוזניות עם דרישות קצת בעייתיות, אני צריך שהן יהיו מתאימות להרבה פרמטרים ולא בטוח אם יש כזה דבר במחיר הזה, בערך 40% גיימינג 40% מוזיקה 20% סרטים.אני מוזיקאי אז אני שומע כמעט כל סוג של ז'אנר, ממטאל, ראפ ,hiphop שיש בהם הרבה בס, לשירים אקוסטים עדינים יותר.משחקים כמו CS או PUBG וכדומה, שצריך לשמוע צעדים די מרחוק.לאוזניות אני מתכוון לחבר מיקרופון MODMIC 4.0 Omni-Directional ככה שאם האוזניות יהיו פתוחות אני מקווה שלא יודלף רעש אל המיקרופון.*התקציב שלי בחנות באג יכול לעמוד על כ 1000 שקל בגלל שיש לי הנחה של 50%.תודה רבה, סופ"ש נעים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Hello there,

כאלה שאפשר לטייל איתם בבית. אני לא כל כך רואה שזה קיים. מישהו מתמצא?

11. Started by bora8,

שלום לכם אני מחפש אוזניות טובות לגיימינג. יש באמזון את האוזניות G430 של לוגיטק ב 40 דולר ויש את Sennheiser gsp 300 ב 86 דולר איזה עדיף ? והאם יש משהו אחר שמומלץ יותר?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. אורח efi
    Started by אורח efi,

שלום, ברשותי מדפסת קנון 2450, כשעברתי דירה אבד לי הכבל חשמל של המדפסת, האם מישהו יודע אם ההזנה היא 220 וולט או דרך שנאי? תודה

13. Started by OrBen91,

אני רוצה לחבר מפצל HDMI לטלוויזיה, וכבל סטנדרטי באורך מטר הוא ארוך מדי ומסורבל האם קיים כבל DMI באורך 20 ס"מ?

14. היי, מחפש עכבר אלחוטי שיהיה טוב להרבה שעות עבודה וגיימינג אני חושב על G602 או G603 של לוג'יטק. יש המלצות מה כדאי?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Kukishin,

שימושים - צילום סירטונים בעיקר של שיעורים שאני נותן. מרחק עד 2 מטר, איכות הסאונד חשובה. תודה רבה.

16. שלום, אני מחפש המלצה למערכת רמקולים 5.1/2.1, למחשב. למען האמת אין מטרה עיקרית, אני כן שומע הרבה מוזיקה ואני מאמין שזה יהיה הדגש העיקרי, אבל גם גיימינג חשוב לי וסרטים בין לבין. עד עכשיו הסתובבתי עם מערכת של MIcrolab FC360 5.1, היא הייתה אחלה אבל נהרסה לי אחרי מס' שנים. עוד שאלה - האם שווה להשקיע במערכת של 5.1 שוב פעם? או שפשוט ללכת על הבייסיק של 2.1? אם כן שווה, איזה יתרונות יש למערכת 5.1 על 2.1. תקציב - לא מוגבל, העיקר שיהיה טוב, שניתן יהיה לסמוך על זה, ושיתן ביצועים. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by shlomom,

שלום, יש כל כך הרבה מדפסות וההבדלים בינהם קשים להשוואה. מבקש עצה מבעלי נסיון לקצת מיקוד והמלצה אם אפשר. 1. מדפסת ביתית - עומס עבודה עד 250 דפים בחודש. 3. פקס לא נחוץ. סריקה וצילום מאוד מאוד רצוי. 2. לא חייב איכות תמונה על נייר יעודי. אבל רוצה אפשרויות הדפסת צבע איכותי - עלון וכדומה. 3. לא משנה לייזר או דיו - כן חשוב עלות סופית להדפסה לצד הנמוך. 4. חייב רשת, מעדיף WIFI אבל אם הכל מצוין ורק החיבור רשת קווי אני אחיה עם זה. 5. חייב משקם-אלקטריק או מחסני חשמל - יש לי תלושים משני סוגים והם מכבדים את שניהם. מה אתם חושבים?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by fp581,

בקרוב אני הולך לקבל לביקורת HTC VIVE (אולי 1.5?). אשמח להמלצות איך אני יכל להעביר כבל D.PORT TO HDMI באורך של כ45 מטר ושזה עדיין יעבוד חלק. בחדר שלי כרגע אין מספיק מקום לזוז ולנוע בשביל ROOM SCALE VR, והאפשרות הייחידה שלי היא הסלון אשר נמצא כ30 מטר מהחדר ועם ההצמדה לקירות והאקסטרה כבל לתנועה עם גלגלת על הקיר זה יגיע לאורך מלחיץ של 45 מטר... השאלה היא האם הVIVE מגיע עם מגבר, אם כן האם הוא מספיק חזק? ואם לא איזה מגבר מומלץ לקנות בשביל מרחקים כאלה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. חברת מוצרי הגיימינג הפופולרית פלשה לתערוכת CES 2018 עם שלל מוצריה המעודכנים - ומקלדת אחת בגודל מפלצתי לכתבה

20. שלום. אני צריך מדפסת לחדר מחשבים. מדפסת משולבת, לייזר, צבעונית (אני מניח שריצפתית) צריך להיות למדפסת מתקן שמי שמעביר כרטיס יכול להדפיס וזה יורד לו מהכרטיס. איך נקרא בכלל הדבר הזה? מישהו יודע איפה אפשר להשיג?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. היי אני לא יודע אם זאת התוכנה או המדפסת אבל הכפתור (שבתוכנה) שבודק אילו מדבקות קיימות בפנים כבר לא קייים... לא יודע למה... העניין הוא שאני לא לידה אז אני לא יודע איזה דגם מדוייק זה כי שכחתי לבדוק שהייתי ליידה. אם מישהו מבין בזה אז אוכל להביא עוד פרטים... בעיקרון זה דגם שדומה ל-QL500 אבל זה דווקא כן חותך את ה"מדיה" התוכנה שאנו משתמשים בא זאת התוכנה הרשמית העיקרית שלהם... P TOUCH EDITOR אשמח לדעת מה לעשות ואם תרצו פרטים מדוייקים יותר תגידו לי... תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by Om1,

זאפ מראה שרק שתי חנויות מוכרות את המקלדת, שאחת מהן היא KSP עם מלאי רק במחסן הראשי ולא שום חנות בארץ. מישהו יודע למה מפסיקים למכור את המקלדת הזאתי?

23. אהלן השאלה בכותרת, מחפש כאלו ולא בא לי להמתין חודש למשלוח מחו"ל...מוכרים את זה איפשהו בארץ? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. להלן מה שמוזר: תחילה חשבתי להתמקד בטיפים לניקוי משטחי הסריקה. בינתיים זה לא עזר ומסתבר שכאשר אני סורק דף עם טקסט בתוכו (כלומר דף מודפס) הקווים האנכיים מופיעים במד ימין שלו. כאשר אני סורק דף חלק, הם מופיעים בצד השמאלי שלו. איזה הסבר טכני או לוגי ניתן לתת לתופעה כזו? IMG_20180331_0002.pdf IMG_20180331_0001.pdf

25. Started by Kaligula Imperar,

ההוי אנשים אמיצים ונשים אמיצות, נתון: כבל hdmi אשר הושחל דרך הרצפה מהמחשב לטלוויזיה בסלון. הכבל הוא באורך של עשר מטר שולחן למחשב קטן מדפסת יום אס בי האם קיים מפצל לכבל hdmi אשר יאפשר לי לחבר את המדפסת ואת הטלויזיה לאותו כבל? רצוי במחיר זול יותר ממדפסת אלחוטית.... בתודה, אוהד

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים