עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Thermaltake Kandalf VA9000SWA למי שלא יודע אז... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3011 1300ש"ח א. אמרו לי שהוא מארז מצויין במחינת קירור (מאווררים)(גודל מארז) ....... האם זה נכון? ב. האם אני מקבל איתו ספק? אם ל אז אני אשמח לקבל עצה לספק 450W-500W ג. האם שווה את המחיר..?

• 9 תגובות
    • 897 צפיות
  2. Started by hck,

אני מעוניין לרכוש אל-פסק חזק על מנת להחזיק שני מחשבי P4 + מסך לפרק זמן קצר מכיון שיש לנו באיזור הפסקות חשמל דיי תכופות שחוזרות אחרי מספר דקות בתקופת החורף. כמו כן אני גם מעוניין לשמור על הספקים מפני קפיצות/נפילות מתח. מחשב אחד עם ספק אחד גנרי 420W והשני 480W של TT. דיפדפתי קצת ברשת ודווקא האל-פסק של Advice מצא חן בעיני, מה גם שלא לכל שאר יצרני האל-פסק יש יציאות למספר מחשבים. מישהו מכיר את האל-פסק הנ"ל ויכול להמליץ לי על הדגמים 1000/1200 ? קישור לAdvice דף PDF: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  3. היי שלום! מה נשמע? איך המדפסת יכולה לזהות דיו חלופי? והאם זה אומר שאני צריך להשקיע בדיו לא חלופי עבורה? האם לדעתכם יכול להיות שנוצר כבר נזק וגם אחרי שאשקיע היא לא תעבוד? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  4. Started by yotam.m,

חבר שלי קונה מחשב חדש ורציתי לדעת איזה ספק לפחות מומלץ כדי להחזיק את המערכת הבאה? 3800X2 LANPARTY PQI 512X2 6800GS HD 250GB צורב דיוידי רציתי לדעת איזה ספק מינימום דרוש בשביל המערכת הבאה כדי להחזיק אותה באופן יציב חשבתי על ה antec truepower 430W מה אתם אומרים?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. יום שישי כנראה אני הולך לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית ואני רוצה לקנות משהו איכותי(כסף לא ממש משחק כאן תפקיד אבל לכל המתחכמים אל תתנו לי את הדברים המקצועיים שעולים 50 אלף)שיחזיק הרבה זמן.... ועוד שאלה קטנה,על איזה מדייה מצלמה דיגיטלית מצלמת?,להורים שלי יש העדפה מסוימת על סוני אבל עדיין הנושא פתוח לעזרה והצעות. עריכה: חשבתי על זה מה דעתכתם? ועוד שאלה על איזה מדייה זה מצלם את הסרט?

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  6. Started by giladmoshe55,

היי אני רוצה לקנות אוזניות שישמשו אותי לגיימינג בעיקר משחקי fps ושמיעת מוזיקה, התקציב הוא עד 500 שח, אני מזמין מהאתר של החברה לארצות הברית, חייב שלאוזניות יהיה מיקרופון ואני מעדיף שהן יהיו wireless ושהן יהיו over ear. תוכלו לתת לי המלצות

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  7. Started by tellmy,

שלום. לא ידעתי איפה לשים את הנושא , בפורום הזה או בםורום אוברקלוקינג , בסוף הימרתי על הפורום הזה. ראיתי בקישור הזה http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?s=236fb6cdd3369355a34079c74f275b6e&threadid=1389&highlight=post+your שאנשים מודדים את המתח שהפסק מספק ומשווים אם המתח הוא טוב או לא. איפה אני יכול להוריד תוכנה שתבדוק את זה בספק שלי? (יש לי ספק ג'נריק). ולמה מודדים את המתח על פי 5V ו12V? אני יודע שמאורר משתמש ב12V , אז איזה רכיב צריך 5? תודה

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  8. אהלן. כמו שהכותרת אומרת, אני מעוניין באוזניה לפלאפון (samsung 900) שתתן את התמורה הכי טובה לעלות הכי נמוכה, התקציב הוא דיי דל, ועומד על 250- שקל.. תודה!

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  9. שלום לכולם, מחפש מקלדת טובה למשחקים ועבודה. והדבר החשוב יותר - עכבר נוח וטוב למשחקים ועבודה שוטפת. ראיתי כמה אפשרויות: geniues 525 Logitech mx518 אשמח לכל הצעה אפשרית וטובה וגם חוות דעת על ה525.. (אגב, אני קונה מiqpc אך אם כדאי מאוד משהו ממקום אחר לא אתנגד) תודה לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 959 צפיות
  10. Started by The-Gamer,

המלצה למסך 2K, G-SYNC, 1MS, IPS, 240HZ תקציב 3K יש כזה דבר? תודה לעונים

11. Started by x-pert,

אהלן, יש לי עכבר די פשוט כבר כמה שנים, אופטי וחוטי של מייקרוסופט ואני מחפש לשדרג קצת את איכות החיים שלי על המחשב. מצד שני, אני לא גיימר גדול ככה שאין לי טעם לרכוש משהו מאוד מתקדם, אני מחפש המלצה גם בעניין הזה וגם בעניין מקלדת ופד. יש לי מקלדת פשוטה של לוג'יטק וגם פה אני מחפש שדרוג, ופד די פשוט לעכבר, עם סיליקון מגביה כזה. ראיתי באתר של לוג'יק פי.סי שיש להם שם מבצעים על עודפים של עכברים ומקלדות של לוג'יטק, הייתי שמח לקבל המלצה לשדרוג מתוך מה שמוצג שם במבצע, הנה הלינקים: עכברים: http://www.logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=mou-out מקלדות: http://www.logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=key-out במקלדות מה שראיתי ותפס אותי היה ה-Wave Keyboard למרות שאני ממש לא משוכנע שאני …

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  12. Started by subamba,

הסתדרתי...

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  13. Started by DS,

טוב חשבתי על גיימפאד כזה( ב-50 ש"ח) בערך [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  14. Started by SilentDawn,

שלום, לאחר שמקלדת ה-PS/2 שלי החלה לזעוק שאגאל אותה מיסוריה, החלטתי לעשות את הצעד הנדרש ולשדרג. אז אני מבקש את עזרתכם במציאת מקלדת שעונה על ההגדרות הבאות: (במצטבר ) 1. מקשים בעברית 2. חוטית 3. אני משתמש בה גם למשחקים, אז שלא תהיה מעוגלת מדי. 4. המחיר לא כזה קריטי, אבל בין 100-400 ש"ח

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  15. קניתי ב- KSP לפני כחצי שעה את המקלדת המדוברת. ראיתי בהתחלה שהמקלדת בצבע שחור. חשבתי שאולי מה שראיתי באתר זה פשוט שהאותיות מוארות או משהו כזה. חיברתי את המקלדת למחשב והתקנתי את הדרייברים וחשכו עיניי (תרתי משמע) המקלדת הייתה בצבע שחור והכתוב בצבע שחור כך שלא רואים כלום. ניתן מכמה זוויות לראות משהו כי האותיות מחזירות אור אבל מרוב הזוויות הנורמאליות אי אפשר לראות כלום. היה כתוב באתר ENGLISH ONLY אבל השלמתי עם העובדה הזאת כי אפשר לכתוב בעברית לפי האותיות באנגלית. נשארתי עם מקלדת שלא מתעלה בשום צורה (שראיתי עדיין) על המקלדת הקודמת שלי שקניתי ב- 80 ש"ח כולל עכבר. המקלדת עלתה לי 215 ש"ח והיא אפילו לא אלחוטית, אני בכוונה רציתי לקנות מקלדת איכותית לגיימינג אבל במקלדת הזאת …

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. כרגע יש לי logitech cordless click! plus יש לי אותו כבר... יותר מדי שנים חח לא יודע אפילו כמה העכבר שירת אותי בצורה טובה ועמד בכל הצרכים שלי... סוללה מחזיקה כשבוע בלי טעינה אני מחפש כיום עכבר שחייב ליהיות אלחוטי.. אבל עם עמדת טעינה (DOCK) כי אני מוצא בזה נוחות. ראיתי את ה logitech mx revolution ונורא היתלהבתי ממנו.. הבעיה שאין כבר איפה לקנות אותו חח איפה אפשר להשיג משהו דומה? מוכן להשקיע סביבות ה500 שקל לא אכפת לי מעכבר גיימינג או לא.. תודה

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  17. אהלן, מחפש מדפסת הזרקת דיו משולבת(עם סורק, לא חובה פקס) שעולה לא יותר מ300 עם עלות הדפסה סבירה גם כן. נפח ההדפסה לא גדול. ישנן תקופות ארוכות בהן המדפסת לא תשומש כלל ואז "תיאלץ" להדפיס יחסית הרבה בטווח זמן קצר - האם ייתכן שהדיו במחסניות "יתייבש" בזמן זה? או שמדובר במיתוס? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by stone cold,

טוב אז מצאתי היום חנות די חדשה ברעננה שמוכרת את העכבר הזה לרוב העכבר לא נפוץ ברוב החנויות העכבר עלה לי 340 שקלים בכל מקרה העטיפה ניראת ככה ואני לוקח תמונות מהרשת כי אין לי כוח לצלם - באריזה לא כלול הרבה אבל היא יפה גם מבחוץ וגם מבפנים וניראת איכותית ההתקנה בוויסטה 64 לא הייתה נוחה המערכת לא התקינה אוטומטית את העכבר וגם לא נתנה להתקין בדריבר שקיבלתי הורדת דריבר חדש והכנסת העכבר בUSB של העכבר הקודם (510) עזר להפעיל את העכבר ואני לא יודע מה מהם פתר את הבעיה התוכנה של העכבר מאוד נחמדה והעכבר מאוד יפה אני יוריד דמו של f.e.a.r 2 לבדוק את העכבר במשחק FPS רציני מבחינת גלישה ושימוש רגיל אפשר לכוון את המהירות והוא מאוד נוח בערך כמו ה510 שהיה לי אבל הוא הרבה יותר …

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  19. שלום לכולם אני מקווה שזו קבוצה מתאימה לשאלה שלי - אם לא, הרגישו חופשי למחוק את ההודעה. אני רוצה לחבר טאבלט של טושיבה (WT10-A-103) באופן המתואר בשרטוט המצורף. עד כה לא הצלחתי למצוא התקן שיכול בו זמנית גם לטעון אותו וגם לסכנרן אותו עם שני התקנים נוספים (אחד מהתקנים הנ"ל צריך גם להיטען תוך כדי). אשמח לעזרתכם - האם אתם יודעים על התקן מתאים עבור צרכיי? תודה מראש על עזרתכם. אסף

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. Started by furyanaor,

[TABLE=width: 783] [TR] [TD=width: 200]Frequency Response[/TD] [TD=width: 583]20Hz - 20 kHz[/TD] [/TR] [TR] [TD]Impedance[/TD] [TD]32 Ohms @ 1 kHz[/TD] [/TR] [TR] [TD]Drivers[/TD] [TD]50mm[/TD] [/TR] [TR] [TD]Connector[/TD] [TD]Wireless USB Receiver[/TD] [/TR] [TR] [TD]Type[/TD] [TD]Unidirectional noise cancelling[/TD] [/TR] [TR] [TD]Impedance[/TD] [TD]2.2k Ohms[/TD] [/TR] [TR] [TD]Frequency Response[/TD] [TD]100Hz to 10kHz[/TD] [/TR] [TR] [TD]Sensitivity[/TD] [TD]-37dB (+/-3dB)[/TD] [/TR] [/TABLE] http://www.corsair.com/en-us/void-wireless-dolby-7-1-gaming-headset-special-edition-yellow-jacket אז אחרי הצלחה מסחררת עם המקלדת K70 של Corsa…

• 1 תגובה
    • 4.7k צפיות
  21. Started by vali13,

עכבר Bluetooth או wi-fi?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  22. Started by Razor,

הכבל שמחבר בין מצלמות דיגיטליות למחשב...

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by yogevmalachy,

תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  24. Started by shmulik_miata,

ראיתי את המקלדת של לוג'יטק מדגם K400 פלוס והוא דיי מצא חן בעיניי. הבעיה היא שהיא קצת יקרה כי יש חלופות זולות כגון זו של מיקרוסופט וזו של מיקרוסופט היא ארוכה יותר. האם יש אלטרנטיבות לשניים ? המקלדת אמורה לשמש אותי בעמדת הנהיגה שבניתי, לכן אני צריך משהו קומפקטי וטוב. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by blackflag,

אני מעוניין לרכוש שלט למחשב, אבל כמעט כל השלטים שאני מוצא רשום שהם מיועדים ל"media center" כשאני משתמש במערכת הפעלה XP רגילה. האם השלטים האלו באמת לא יפעלו על המחשב שלי, או שבעזרת התוכנה המתאימה ניתן לגרום להם לעבוד?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.