ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי מדפסת משולבת מסוג HP 5510, למדפסת זו לא קיים דרייבר או איזשהי חבילת תוכנה עבור חלונות 7, זה אמור להיות מוטמע בה. לאחר שהתקנתי את המדפסת שמתי לב שאמנם ניתן להדפיס אך האופציה שהייתה קיימת בעבר (בחלונות XP) לשלוח פקס היישר מהמחשב אל המדפסת והחוצה לא קיימת יותר. בחלונות XP היו שתי אופציות להדפסה, האחת הדפסה והשניה שליחת פקס דרך המדפסת. האופציה השניה אינה קיימת יותר. כיצד ניתן לתקן את הבעיה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
סגם הסוללה שלי כרגע הוא ASUS A32-X401 rating+10.8v 4400mAh 47 Wh היא נגמרה לי , אני מעוניין לרכוש חדשה(הבנתי שעדיף מקורית כי ממש מסוכן לא מקורית) חיפשתי ב EBAY אבל לא מבין מה מתאים לי חיפשתי לפי הדגם http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&LH_ItemCondition=3&_nkw=ASUS+A32-X401&_sop=15 בתוצאה הראשונה http://www.ebay.com/itm/5200mAh-Battery-For-Asus-A31-X401-A32-X401-F301-F301A-F301A1-F301U-F401-F401A-PC-/172202939922?hash=item2818185612:g:GpMAAOSw~oFXM2-4 מחיר טוב, לא בטוח שזה מקורי(אשאל את המוכר) אבל שם כתוב לי 5200mAh ולי כתוב על הסוללה 4400mAh, זה קריטי? אשמח לעזרה/המלצה על סוללה שתתאים לי ב…
-
- 7 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מולטימדיה קיבורד אלחוטית של מיקרוסופט כבד די הרבה שנים שמתפקדת מעולה אני מעוניין להסיר את האופציה של מצב SLEEP על המקלדת הורדתי את הגרסה החדשה של ה INTELLI דרייבר של מיקרוסופט על כל הכפתורים יש אופציה לשנות מצב חוץ מה SLEEP יש פתרון??? אגב ה HIBERNATION לא מאופשר
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
כך שאוכל לראות פעם ממחשב אחד ופעם ממחשב אחר תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, אני הולך לקנות מחשב חדש וראיתי שבלוחות אם של Gigabyte (ומשום מה רק בהם) יש חיבורי TB. למה זה טוב בכלל? ככל שאני יודע רק מוצרי אפל משתמשים בחיבור הזה (אין לי וספק רב שגם יהיו לי מוצרי אפל בשנתיים הקרובות) ואני לא רואה אף מוצר אחר שמשתמש בזה. עכשיו לקנות לוח-אם כזה כהשקעה לעתיד זה אולי משתלם אבל אין לי מושג מה בעצם מתחבר לחיבור הזה והאם תתחיל מגמה להשתמש בחיבור הזה? אז למה זה טוב שוב בתכלס? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
השאלה בכותר - VX Revolution מול MX1000. מי לוקח ? ביצועים נטו. אני מתכוון להביא את ה VX למחשב הנייח. כמו כן, עוד שאלה : כמה זמן מחזיקה בטריה בעכבר VX? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי, קניתי מדפסת Canon Pixma iP7250, ואני אשמח לעזרה בחיבור שלה לwifi המחשב שלי מחובר לwi fi עם ראוטר אלחוטי. בהוראות כתוב: 1. לחץ והחזיק את הלחצן אלחוט על המדפסת כאשר אתה מוכן ללחוץ על הלחצן שעל נקודת הגישה (מה זה נקודת גישה?) 2. ודא שהנורה אלחוט (כחולה) מהבהבת במהירות ושהנורה הפעלה דולקת , לאחר מכן לחץ והחזק את הלחצן שעל נקודת הגישה בתוך 2 דקות. 3. ודא שהנורא אלחוט (כחולה) והנוראה הפעלה דולקות. אני חושב שאם הייתי יודע מה זה נקודת גישה ועל איזה כפתור אני אמור ללחוץ שם, אולי זה היה מצליח... אשמח לעצה... תודה יואב
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, למרות כמות הת'רדים הגדולה של בקשות זהות - החלטתי לפתוח ת'רד נוסף, אבל הפעם עם דרישה נוספת: עכבר בעל 5 לחצנים. (3 עליונים ו2 צדדיים) בעבר זה הלחצנים הללו היו קיימים כמעט בכל עכבר , ולהפתעתי הרבה ברוב ערכות הdesktop שמוכרים העכברים הם בעלי 3 לחצנים בלבד. אגב, אני מעוניין בעכבר שנראה רגיל לגמרי, לא מעוקל ומעוצב בצורות שונות ומשונות (וכנ"ל מקלדת). כל המלצה תתקבל בברכה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שיהיה שקט, שיהיה יעיל בקירור ושיהיה אלגנטי לא מכוער כמו 6919 עדיפות למארז +ספק שמתי עין על הArmor , מה דעתכם עליו? האם הוא טוב יותר מבחינת שקט וקירור מאשר Shark? יש לכם עוד מארזים למליץ? אבל בבקשה אל תעברו את האלף שקל, גם ככה אני לא צריך לקנות מארז מעל 500.. אז כמה שיותר זול אבל "ביצועיסט" יהיה מצויין
-
- 48 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני מתלבט איזה עכבר לקנות ורציתי לדעת איזה מבין הדגמים יותר כדאי ??? אני קונה את העכבר למשחקים האם משתלם לקנות את ה-MX510 ? אשמח גם אם תביאו קישור להצעות מחיר... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
{כנראה שזה הפורום הכי מתאים לנושא} היי בזמן האחרון בדקתי אתצ מחשבי כף היד המוצעים בארץ, ודגמים נוספים מחו"ל. שמתי דגש על DELL ועל HP. בסופו של דבר הגעתי למסקנה שהiPaq rx3715 יכול להיות בחירה טובה מאוד, מפאת חיי הסוללה שלו שגוברים כנראה על כל handheld אחר, יכולות אלחוטיות (IR, WI-FI, BT) ובנדל התוכנות שמגיע איתו. - לינק לREVIEW מפורט החסרונות במחשב הם - 1. לפי HP- המוצר כבר Discontinued ! יש לזה השלכות על עדכונים ותמיכה. 2. אין מסך 4" - אבל זה לא נורא לי. 3. מערכת ההפעלה היא Windows Mobile 2003 SE - ובזמן האחרון יצאה OS חדשה- Windows mobile 5. 4. אין סלוט של כרטיס CF, אלא רק SD. רציתי לדעת כמה דברים 1.אם יש אלטרנטיבה - הן במפרט החומרה והן במפרט התוכנה למכשיר. 2. האם ה…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום, האם מישהו יודע האם ניתן לחבר שני שלטים או יותר ( logitech rumblepad 2 )אלחוטיים למחשב מבלי שיהיו התנגשויות בתדרים שלהם? האם מישהו התנסה בדבר כזה? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
האם המעבדים של מחשבים ניידים משנים את מהירות עבודתם ראיתי אצל חבר שישי לו מחשב נייד שמותקן בו מעבד 1 גיגה פנטיום 3 שהוא רת ב 532 מגה זה מופיע בחלון פתיחה של System ב Control Panel אם כן מה הגורמים לשינוי המהירות ???
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, שמתי לב שיש פה המלצה למדפסת Canon MX455. היא תעלה 385,זה יקר לי. האם ההבדלים במדפסות,במחיר 250 ש"ח מול 400 ש"ח מבחינת: איכות ההדפסה, מחיר הדיו והזמינות, עלויות תפעול שוטף... הוא כזה גדול,ששווה להוציא עוד 150שח? תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני קניתי כונן די וי די של פיוניר והוא ישמש לי גם כסי די רום רציתי לדעת האם אני צריך לחבר אליו כבל סאונד כדי לשמוע מוסיקה למשל או שזה לא משנה?
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
אני בטוח בזה רק ב99% אז אני רק רוצה לוודא מעבד AMD לא תומך בזכרונות מסוג rd-ram נכון? חוץ מזה בטח שמתם לב שאני חדש וזאת ההודעה הראשונה שלי...
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
היי חבר'ה יש לי dell xps 13 בן כמעט 4, המחשב עצמו עדיין מדהים אבל הסוללה כבר בקושי סוחבת (3 לעומת ה9-11 שעות שהייתה עושה בהתחלה) חשבתי להחליף את הסוללה, אבל המחיר של סוללה מקורית חדשה (שקשה מאוד להשיג) שואף ל400 ש"ח, בעוד וסוללה חלופית עולה חצי מזה. רציתי לדעת האם מישהו התנסה כבר בהחלפת סוללה לxps, והאם הוא הצליח להגיע לאותן שעות עבודה כמו בהתחלה.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אז ככה, יש לי 64 MB של זיכרון SDRAM במהירות של 100... וחשבתי להוסיף עוד 256 אז השאלה שלי היא האם כדאי לקנות במהירות של 133(ולהשאיר אותו לבד) או לקנות במהירות של 100(ולהשאיר את שניהם) מה ייתן לי ביצועים יותר טובים?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הסט הזה. התקציב שלי 200. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה זה צ'יפים אני חדש בפורם "ואני לא גאון במחשבים" א. מה זה צ'יפים של כרטיס מסך. ב. מה זה צ'יפים של לוח אם. ומה הצ'יפ הכי חדש של VIA ??? ??? ??? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלוםאני קונה מחר מחשב חדש ורציתי לשאול אותכם אם לפי דעתכם הוא טוב? אז זה ככה: מעבד: Intel Pentium 1.7 Ghz 478 Pin. לוח אם: Intel 845 Chipset 400 MHZ. זיכרון פנימי: 256 Sdram. כרטיס מסך: Gee-Force 3 64 M DDR. מסך: Hyundail-50 (השטוח הקטן הזה בלי התחת מאחורה אתם יודעים...) מארז: Super ATX P4 (שתי מאוררים). כונן דיסקטים: 1.44 MB. דיסק קשיח: 60 GB. כונן תקליטורים: Samsung+ DVD. כרטיס קול: ADI 1885 3D (Intel O/b). רמקולים: כולל מגבר פנימי וSUBWOFER. מודם- פקס: 56 K. מקלדת: מקשים- 108. עכבר: אינפרא אדום של Loghit. מערכת הפעלה: Windows XP HOME. כרטיס רשת: U.s Robotics 10/100. תגידו לי אם זה טוב?
-
היום הרכבתי אותו: P4 1.7 GHZ 256 MB SDRAM TNT2 M64 אני בשוק, איזה אנשים מפגרים יש בארץ!!!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מפצל USB כזה:http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=69197&saleNo=843740&comp=1 יש איתו בעיה,המחשב מזהה אותו כ"התקן לא מוכר" מישהו יודע מה לעשות?? תודה, עדן
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! ראיתי באתר של SKAK זכרונות DDR במחירים הבאים: kingston 256MB DDR - 550 nis Micron 256MB DDR - 675 !!! nis מדוע יש כזה הבדל ביניהם ?? ?? - הרי הם אותו גודל ומהירות!!!