עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. 1. קראתי בתגובות שאחר רשם באתר של פנדה שאם העכבר קרוב לרמקול זה יכול לעשות רעשים לא נעימים כמו שאם שמים פלפאון ליד רמקול בזמן שהוא מצצל. רציתי לדעת אם זה נכון? ואם כן אז יש לי Creative Inspire 5.1 5300 (רמקולים 5.1) והרמקול של הסנטר והשניים הקדמיים מעל המחשב זאת אומרת שיש עם העכבר מרחק של 0.5-0.75 מטר האם זה יעשה רעשים? 2. הבנתי שלעכבר MX 500 ו-700 יש אותו מבנה (צורה). צורה זאת מותאמת לימניים ואני שמאלי. האם זה באמת יפריע לי או שאם הזמן אני אתרגל? 3. בקיצור עזבו כסף... העכבר שווה משהו? ומה כל כך מיוחד בכפתורים שלו? הבנתי שיש לו כמה כפתורים מיוחדים

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  2. חברת הציוד ההיקפי והמחשבים המפורסמת לא פספסה הזדמנות להפתיע את הקהל גם הפעםלכתבה

3. אני מדפיס כ 70 דפים לערך בחודש (סטודנט) ורק שחור לבן ברשותי כיום HP 720 השאלה השניה היא במידה והתשובה כן איזו מדפסת בסביבות 600 ש"ח אתם ממליצים חזרתי אחורה בשירשור וראיתי שמספר אנשים שאלו שאלהזו ולא זכו לתשובה אם יש מישהו שמבין שירים את הכפפה (כמו בפורום מפרטי מחשב) ב YNET היתה כתבה והמלצה אבל קשה להחליט על פי מה שנאמר http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3223197,00.html תודה

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  4. Started by artyom,

ערב טוב... סוף סוף חזרתי מנוע עם החלקים!! (נשאר רק הלוח והארד שאני לוקח מחר) אז ככה... לחתי את הספק הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4361 למפרט הבא: AMD Sempron 3000 939 DFI Infinity 512 PQI 160GB WD SATA2 C3D X800GTO (מארז, מסך וכו) ברגע שהסתכלתי על הכבלים של הספק... שמתי לב שכבל מס 18 (בחיבור של ה20) חסר... אני לא יודע מה לעשות... האם זה בעיה וצריך להחליף או שזה ככה? אני נוסע מחב עוד פעם לנוע אז אולי להגיד להם להחליף אותו? תודה מראש לכל העונים HWZONE FTW!!!

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  5. Started by moshiko200,

האם מישהו מכיר תוכנה טיימר, שמדליקה ת'מחשב בזמן שנקבע לה ומפעילה ת-WINAMP או כל נגן אחר, אוטומטית?????

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  6. אני לא מדבר על החברות אני מדר על המוצרים האלה: Microsoft: mouse: HKA-00003 SIDEWINDER keyboard: AGB-00014 SIDEWINDER VS Logitech: mouse: G9 keyboard: G15 VS Razer: mouse: DeathAdder keyboard: TARANTULA או כל דבר אחלה, אתם יכולים גם לחבר למשל לעשות G9 + AGB-00014 SIDEWINDER בבקשה אני צריך את זה עוד היום [24.12] תודה מראש D:

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  7. Started by Clint Eastwood,

רכשתי לאחרונה סט אלחוטי של מקלדת ועכבר (דגם 601) וממש התאכזבתי! הקליטה הייתה מזוויעה- קפיצות בעכבר וטווח קצר של קליטה. חזרתי לחנות החלפתי לדגם חדש יותר (702) עם טווח קליטה גדול יותר (2.4 Ghz) וגם בדגם הנ"ל היו קפיצות בעכבר והקליטה הייתה אומנם יותר מוצלחת מקודמו אבל עדיין לא טובה מספיק. אלו לא הדגמים הזולים של החברה- בשביל 250 ש"ח אתה מצפה למוצר ראוי. זה סתם ביש מזל או שגם לכם יצא להתאכזב מחברה זו?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. What is better the Enermax EG 365VE - 350watt OR Antec TruePower 380 Watt btw i saw that The true power got only 18A on the +12V will it be enough these days and in the farther future for overclocking?? עריכת המודר: יישור טקסט לשמאל.

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  9. Started by kobi_af,

שלום אני עומד לקנות מדפסת משולבת ובגלל התקציב הלא גדול שלי בחרתי במדפסת זאת.. איך היא לדעתכם?עלוות הדיו נמוכות? תודה

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  10. שלום לכולם, בדירה אצלי אני מפעיל מחשב נייח המשמש גם כמחשב קולנוע ביתי. אני מחפש עכבר, בן לוויה ל-dinuvo edge keyboard .. אלחוטי נוח ואמין, בעל טווח קליטה מקסימלי בגלל שטח המגורים. ושיתאים למשחקים כמו gta פעם בכמה זמן. אני אשמח לשמוע המלצות מבעלי ניסיון. זהו החלל אותו אני רוצה לכסות בטווח: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=291245.msg3157434#msg3157434

• 6 תגובות
    • 4.3k צפיות
  11. Started by zoman,

אני מעונין במארז הזה - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4643 ,לדעתי הוא אחלה גם מבחינת עיצוב וגם מבחינת איוורור (טוב עיצוב זוהי שאלה של טעם) ,היתה התייחסות ענפה לגבי המארז הזה בפורם ,בהתייחסות הרוב טוענים כי מדובר במארז טוב אך מרעיש ,שאלתי היא : האם זה משהו שלא ניתן לתיקון או אם אני החליף מאווררים אז ניתן להתגבר על הבעיה ? ,וכן שאלה נוספת במקרה וניתן להחליף את המאווררים לכאלה שלא רועשים האם אתם יכולים להמליץ לי על מאוורים מתאימים שאינם רועשים ? תודה לכל אלה שמתייחסים לשאלות !!

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. ה-WAVE שלי חביבה מאוד אבל תאורת מקשים עדיין חסרה לי. אני לא צריך מקלדת מופרזת או מרובת כפתורים - כמה כפתורי מדיה/קיצור בסיסיים + תאורה אחורית בתקציב הנמוך ביותר האפשרי ומפירמה טובה (ולא TEAC למשל).

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. מחפש מארז שקט ככל הניתן ואיכותי. כרגע המחשב המדובר יושב בתוך VM3000 Skull של TT, עם 4 מאווררי 80mm ובלי יכולת להכניס BT למארז כדי להשתיק את קירור המעבד. תקציב - רצוי להישאר בתחום 3 הספרות. סדר החשיבות - קודם כל שקט, אח"כ איכות. אני יודע מהם המארזים האיכותיים ברמת המחיר הזו (לי אישית יש קנדלף שאתם לא ממש אוהבים) אבל אין לי נסיון ברמת הרעש שהם מפיקים. (stacker, lianli, antec, arcticooling וכו') תודה מראש לעוזרים. עריכה: נא לא להגיב "זה מארז מצוין וכו' וכו'", אני מכיר את איכויות המארזים, אני מחפש בעיקר מידע על רמות רעש.

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  14. Started by asaf556,

שלום המקלדת שלי X6 עשתה את שלה אני רוצ המלצה למקלדת גיימרים חדשה בתקציב 300-350 שקל חשו לי שהמקשים היו מוארים וכן אני רוצה מקלדת בעיצוב לא שיגרתי תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  15. Started by Crazy Angel,

שלום! ברשותי מקלדת של מיקרוסופט מדגם "Microsoft Wireless Multimedia Keyboard", ואני ממש לא מרוצה ממנה. היא לפעמים "מפספסת" אותיות שאני כותב, לפעמים היא לא מגיבה והכי גרועה - אני ממש צריך לריב איתה בזמן שאני משחק. אני רוצה מקלדת, תקציב ללא הגבלה, שתיהיה הטובה ביותר למשחקים. (עדיפות לאלחוטית). תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  16. Started by Volter,

יש מצב שאל פסק אחד (נגיד 700-800 VA ) יכול להחזיק 3 מחשבים?(לא כולל מסך,בכל אחד ספק של 400~)..אבל לא צריך שיחזיק 10 דקות או משהו כזה..שיחזיק חצי דקה גג ואז יכבה את המחשבים בצורה מסודרת תודה

17. אני מעונין לדעת מה שם הכבל שמחבר בין הטלויזיה לכרטיס מסך.. את השם הטכני... אני רוצה את זה די בדחיפות אני רוצה ליראות היום סרט מהמחשב לטלויזיה ... אז תענו בבקשה... :-X

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by RAPIDFIRE,

היי מקווה שתוכלו לעזור לי יש לי בעיה מוזרה בהדפסת טקסט עברי - הכולל ניקוד ( לדוגמא פסוקים מהתנ"ך) המדפסת מדפיסה את הטקסט עם הניקוד אבל יחד עם זה היא משלבת בתוך הטקסט סימנים עגולים משהו מאוד מוזר בסגנון "ס" בתוך המילים בין האותיות ( מיותר לציין שזה מקשה על קריאת הטקסט) רק לציין שהבעיה התחילה לי כאשר שדרגתי לאופיס 2007 באופיס 2003 לא היה לי את זה אני עם WIN 7 מדפסת HP 5610 יש למישהו רעיון ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by CraXeD,

מישהו יודע אם אפשר לכבס אותו במכונת כביסה? כי שלי נראה במצב ממש גרוע עם הדברים שנשפכו עליו..

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  20. מצטער על הדיון הקודם.. עכשיו, מצוין בכותרת ה"שם" של העכבר, אם אפשר לקרוא לזה שם, זה רק תאור. הנה העכבר כדי שאנשים ידעו על מה אני מדבר: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=399 אוקיי אני יפרט שוב את הבעיה- העכבר אצלי 4 שנים, כרגע הגלגלת לא עובדת בגלגול, אבל כשלוחצים עליה מקבלים את הסמן שצריך לקבל. והכי חשוב, לפי מה שלמדתי פה, אין לי אחים קטנים אז.. בדיון הקודם הציעו לי לפתוח את העכבר ולבדוק אם הגלגלת מחוברת לגלגל שיניים, הבעיה שאני לא מוצא את הבורג. מצטער שאני שוכח את הניק, אבל אותו אחד הציע לי להוציא את הגומי.. אתה בטוח שאני יוכל להחזיר אותו אם אני יוציא?

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  21. Started by רקיע,

אני בסכ"ה צריך אותו למשחקים פשוטים של מרוצי מכוניות איגרוף וכוליי... איזו ג'ויסטיק הכי מומלץ לקנות ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. היום הלכתי לרכוש את המחשב.. עם מארז שוכב.. ואז ראיתי שלצערי המארז השוכב מבחינת עומק בכלל לא נכנס! אז ראיתי בחנות גם מארז של ASUS VINTAGE BAREBONE שכולל לוח אם.. והוא דווקא כן יכול להיכנס במזנון (במקום אחר במזנון.. לא בצורת שכיבה..) אבל חיפשתי באינטרנט ואני לא מוצא מארזים (ללא לוח אם ) בגדלים האלה.. למעשה הדרישות של המארז: גובה (H) עד 420 רוחב (W) לא מוגבל עומק (D) עד 380 (אפשר אולי חריגה קטנה) ועדיף שהמארז יהיה כולו שחור (בלי כסופים) אבל בגלל שאני מבין שאין הרבה מארזים במידות האלה.. אני מוכן להתפשר.. עדיף גם שמחירו לא יעלה על 300-400 שקל ועדיף משהו זול עד 200 שקל +/- אשמח אם תעזרו לי! המון תודה

• 13 תגובות
    • 963 צפיות
  23. Started by matan2411,

אני צריך המלצה לפד לעכבר עד 150 שקל. לפי מה שהבנתי יש שתי סוגים של פדים, אחד של שליטה ואחד של מהירות. אני רוצה פד שליטה.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by tigery,

התקציב 150 אני מאמין אפשר לחרוג גג עד ה 200. מחפש עכבר שקודם כל יהיה נח ביד שישב כמו שצריך שיהיה אורגנמי או איך שלא אומרים את זה. שימוש שני למשחקים חשבתי ללכת על ה mx518 או mx510. אני זקוק לחנות בתל אביב. בכל מקרה על מה כדאי ללכת.

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  25. Started by Milk-Inc,

שלום לחברי הפורום, לאחר שנושא ספקי הכוח צבר מודעות רבה בקרב המשתמשים בפורום ובכלל, נפתח הסקר הזה על מנת לראות איזה חברה של ספקי כוח הכי פופולרית כאן. לאחרונה משתמשים רבים החלו להבין שספקי כוח הם לא עוד רכיב לא חשוב במערכת והחשיבות שלו היא גדולה מאוד. אז קדימה! שכל אחד יצביע ונראה את התוצאות שיהיו נ.ב - אני מודע לעובדה שיש עוד המון חברות ספקים מעולות כגון Fortron, PCP&C, Zippy ורבים אחרים, אך לא הוספתי אותם משום שהם לא פופולריים בארץ(מהסיבה הפשוטה שהם לא ניתנים[למיטב ידיעתי] להשגה בארץ) אבל זה לא אומר שמי שיש לו ספק שלא נמצא בסקר, לא יוכל לציין איזה ספק יש לו (פשוט תבחרו באופציה "Other" ותרשמו הודעה שבה תציינו את סוג הספק שלכם) נ.ב 2 - אני מודע גם לסקר הקודם(זה…

• 61 תגובות
    • 6.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.