עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by yair_gobani,

מעבד: INTEL CELERON 1000 לוח אם: VIA CA64-TC מארז: MIDI TOWER ATX *2 FANS מסך: PROVIEW 17" מודם: קרייטיב 56K זיכרון: 196MB כרטיס מסך: TNT 2 32MB כונן: 1.44מיצומושי CD- ATAPI *50 TEAC 8*8*40 מקלדת+עכבר פשוטים רמקולים פשוטים 480W דיסק קשיח: W.D 15G כרטיס רשת: CNET PRO200 PCI זה המפרט שלי אני רוצה לשדרג את ה: [כרטיס מסך [דיסק קשיח [סידי רום האים יש הבדל גדול בין הג'יפורס 4 440 MX לTNT2 שלי מה עדיף LG*52 TOSHIBA *52 ASUS*52 ומה עדיף WD ; MAXTOR; SEAGATE

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by or,

איזה צורב עדיף: a-open 32x12x48 lg 32x10x40 שתייהם בערך אותו המחיראבל מה יותר טוב (ביצועים ושקט) ???

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. עכשיו זה מוגזם- קולות מוות של דיסק IBM- הם בעצמם הקליטו אותם ................ http://ssddom01.storage.ibm.com/hddt/knowtree.nsf/cffe836ed7c12018862565b000530c74/4b1a62a50f405d0d86256756006e340c?OpenDocument קולות אלו מאפיינים את כל הדגמים ממש כמו לנגן בכינור עים מסור במקום בקשת!!! דן

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by swisaavi,

יש את Logitech® Media Keyboard Elite שנראית לי די סבבה. אני משחק במשחקי רשת אז קחו את זה בחשבון... מה אתם אומרים על מה שהצעתי? יש לכם הצעות אחרות?

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  5. שלום. אני מעוניין לקנות את הקונסולה PlayStation 2 ומעוניים לדעת האם כל המשחקים עבור קונסולה זאת משווקים במדיה של DVD או שעדיין יש משחקים שמשווקים על מדיה של CDROM ? אשמח לקבל פרטים על הנושא תודה.

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  6. Started by DarkLloth,

אוקי לאחר האכזבה מ Razer Dimondaback 3G , אני הולך למכור אותו ולקנות משהו בתקציב הנ"ל ראיתי מס' המלצות : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_296&products_id=14628 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_295_1441&products_id=9895 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_297_1350&products_id=17077 http://zap.co.il/model.asp?model_id=35208 הבנתי שה MX 518 מומלץ אבל הוא נראה די מכוער עם הכתמים השחורים האלה על הרקע הכסוף שלו... ומה ההבדל בין MX 510 ל 518 ?

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  7. שלום לכולם, אני אשמח להמלצה לעכבר זול יחסית שניתן לשלוט בו על הרגישות של התנועה של העכבר, הסיבה היא נוחות בעיצוב פנים של בתים בתוכנות ייעודיות ועיצוב אתר לשליטה על פרטים קטנים ביותר. ברשותי יש עכבר Logitecg G903 עכבר הכי טוב שנפגשתי בו עד היום, יש אפשרות לשלוט על כל מה שרק רוצים דרך תוכנה של Logitech ובעזרת שני כפתורים ניתן להגביר ולהנמיך את הרמות של הרגישות של העכבר על פי מה שהגדרתי בתוכנה. העכבר שיש לי מאוד יקר אני אישית קניתי אותו ב - 575 ש"ח אך הוא עולה הרבה יותר, העכבר שאני צריך הוא לא בשבילי, ולכן, אני מחפש עכבר עד 150 ש"ח עם אופציה ממש לא רצויה לחריגה ל - 200 ש"ח. נתתי את הדוגמה של העכבר שלי להבנה של מה שאני רוצה. אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by VolTAge,

CPU: Inetl P4 2.26GHZ 533MHZ 478PIN 512 Cache Motherboard: EPoX EP-4G4A+ Memory: Corsair 512MB DDR CMX256A-3000C2 Hard Drive: Western Digital 80GB 7200RPM 8MB Video Card: SUMA Platinium GForce4 TI4600SE 128MB DVI Sound Card: Hercules Game Theater XP 6.1 CD-ROM: Asus CD X 52 DVD: Aopen DVD 1648 Floppy: Teac Floppy Drive 1.44 Case: Dragon DA-01BLD Full Tower Power Supply: Antec TruePower 430 Watt מה אתם אומרים ?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני חדש פה והייתי רוצה שתעזרו לי לבנות מפרט טוב למחשב. עכשיו, הנה הפרטים העיקריים והבסיסיים למה שאני צריך: מעבד= Intel Pentium 4 2GHZ ומעלה זכרון= RDRAM 256 אבל אפשרי גם DDRAM 256 כרטיס מסך= GeForce 4 Ti לא משנה ממש מ-4200 עד 4600 כרטיס קול= אחד טוב ויציב. עדיף עם 3D Audio. כרטיס רשת= אחד טוב ויציב. מסך= מסך שטוח לא LCD חברה טובה סידירום= חברה טובה 52X פלופי= חברה טובה דיסק קשיח= Western Digital 40GB/50GB אבל שיהיה מהיר. מארז גדול מאוד - כל החברים שלי צוחקים עלי שיש לי מארז קטן + מספיק מאווררים עכבר אופטי + מקלדת לא משנה החברה. צורב= לא צריך רמקולים לא צריך מודם לא צריך עכשיו התקציב הוא אני מניח עד 7000 גג. אם זה לא מספיק תגידו לי ואני אשנה פה דברים. מה …

• 38 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by DF30,

אני מחפש אתר שמשווה וממליץ על מחשבים ניידים! (משהו כמו האתר הזה, רק שמתמקד בניידים - ישראלי או זר, לא משנה...) מישהו מכיר? יודע? ??? ??? ??? ??? ??? ??? תודה! דרור :smoke:

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  11. אני מעוניין לדעת איפה קונים את זה בארץ מי שלא יודע במכוניות החדשות יש צג אלקטנוי שמותך ב RDS ולא רק במכוניות , גם מערכות סטריאו אז על הצג מופיעים כאלה כתוביות כמו שיש לרדיו BU לרדיוס ועוד תחנות ... אני מעוניין לדעת איפה קונים את החומרה הזאת בארץ שאלתי ברדיו BU הם אמרו לי חברה בשם סקינורטניס אבל ב 144 לא מצאו חברה כזאת ...

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  12. Started by asafgolan,

אני מחפש מדפסת שתהיה טובה ואמינה, ושהדיו שלה יהיה זול. אין לי ממש תקציב מוגדר, רק חשוב לי שהדיו יהיה זול (וגם טוב, כמובן). אז בקיצור, מה המדפסת הכי משתלמת שיש? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by jj516,

אנשים אני צריך עזרה! קניתי כרטיס PCI USB CARD על מנת להוסיף לעצמי 2 חיבורי USB נוספים. הבעיה היא שווינדוס (XP) לא מוצא אותו. הוא בא בלי דרייברים בגלל שמערכת ההפעלה אמורה למצוא אותו. הכרטיס הוא של חברת SIIG והמודל הוא JU-P20012 אנשים בבקשה תעזרו לי כי זה הורג אותי!

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by LRa,

למישהו יש המלצה למדפסת טובה ואמינה? מיועדת להדפסת טקסט ותמונת פורטרט. תודה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  15. שלום, ברשותי ה-DEATHADDER 3.5 של רייזר, אני מבסוט מאוד על העכבר אבל שאלה אחת מטרידה אותי ולא מצאתי לה תשובה. יש הבדל בין חיישן האינפרא שבעכבר הזה לבין חיישן אופטי סטנדרטי או שזה אותו הדבר בשם אחר? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  16. Started by gforce,

התקציב שלי הוא 1500$ בערך איזה נייד כדאי לקנות ??? איזו חברה טובה? המפרט שאני מעונין הוא: p 3 800 ומעלה מסך 14 inch לפחות 256 ram שיעבוד גם ברזולוציה 800X600 (אני יודע ש ibm עובדים ב 1024X768) 20 gb hard disk ומעלה ושלא יהיה מצב שהפלופי וה cd-rom הם באותו מקום כך שלא ניתן להשתמש בשניהם תודה :-* נ.ב שיהיה לו משקל כמה שיותר קטן ככל האפשר (שמעתי שיש "עריסות" וכל')

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by sha-256,

יש לי עכבר Razer Diamondback שהתחיל לעשות בעיות, ואני מחפש תחליף ראוי שאינו אלחוטי. אני מחפש משהו שיתן תמורה טובה למחיר. ראיתי את ה- Logitech G400s מהסדרה החדשה, או את ה- G500 מהסידרה הישנה. מה אתם אומרים? או אולי להמשיך את המסורת עם Razer, השאלה על מה אתם ממליצים. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש לי את העכבר MX610 [כותרת] ויש לי 2 שאלות... 1) כמה DPI יש בעכבר? כי אני זוכר שקניתי אותו על הקופסא היה רשום 1600 ועכשיו שאני מחפש באינטרנט אני מוצא רק גירסא ליד שמאל עם 800DPI... 2) מה קרה לגירסא ליד ימין? למה אני רואה ברוב החנויות רק ליד שמאל? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. בוקר טוב, כיום יש לי משולבת HP PSC 2210 שיש בה תקלה במנגנון הוצאת הדפים. להבנתי לא כדאי כלל לשלם עבור תיקון (לאור המחיר הנמוך של מדפסות חדשות). אני מדפיס מעט מאוד, ובד"כ במוד חסכוני כדי לחסוך בעלויות דיו. הצרכים שלי הם סריקות מעת לעת וגם משלוח פקסים. אני כמעט ולא מדפיס גרפיקה/תמונות (ואם כן - זה חלק ממאמר או משהו). למרות היקפי ההדפסה הנמוכים, אני מעדיף לקנות מכשיר טוב, גם אם זה עולה קצת יותר כסף. לאחר כמה שעות של בדיקת מפרטים ודירוגים במגוון אתרים, נשארתי עם הרשימה הבאה: CANON MX320 CANON MX330 LEXMARK X5075 LEXMARK X5650 LEXMARK X6675 HP J4680 HP 6500 וכמה דגמים שאני רואה שקיבלו ציונים גבוהים, אך אינני מוצא בחנויות בארץ: CANON MP620 CANON MP640 LEXMARK X7675 אני יודע שלח…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. הגה שיש לו ממש הילוכים של ממש (לא רק הורדה והרמה..אלא ממש ידני..) אני יודע יש את הG25 אבל הבנתי ששם זה דיי גרוע כל העניין הזה.. יש הג שבאמת הקטע הזה של ההילוכים מרגיש לך אמיתי? (כי זה באמת הדבר שתמיד היה לי חסר בהגאים..היה לי כמה כבר רגילים..) אני זוכר פעם ששיחקתי באיזו מכונת משחק ששם היה כזה דבר ובאמת שם ששיחקתי הרגשתי כמעט כמו הילוכים..המסילות שאתה מכניס להילוך הרגיש ממש אמיתי.. יש חיה כזאת ?

• 24 תגובות
    • 5k צפיות
  21. Started by yoav9,

אופטימלית זה לא מילה...

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  22. בנתיים אני מאד נהנה מהאיכות שלו וברוב המשחקים שבדקתי הוא פועל טוב, הבעיה היא במשחק האהוב עלי - GRID... הVBRATION לא פועל.. ניסיתי לחפש פתרונות אבל לא מצאתי... תודה לעוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  23. Started by yuraxp,

לאחרונה שאלתי לגבי עכבר מסוים שאני רוצה לקנות אולם רבים המליצו לי על העכבר של לוגיטק ,איפה יש ביקורות עליו ואיך הוא בכלל?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  24. Started by Or ei,

כנראה החתולים שלי לא אוהבים את העכבר שלי :-\ לאחרונה הוא מתחיל לגסוס כמו להיכבות ולהידלק אקראי עכשיו התזוזה שלו הואטה! התטצריכתי לעלות את המהירות של התזוזה עד הסוף זה גם לא הספיק .... הוא INTELMOUSE EXPLORER V2 הםם ללכת להחליף אותו ? יש למישהו מושג כמה זמן יש אחריות לעכבר הזה? הוא OEM יש לי אותו שנה בערך

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  25. Started by OrTaL2011,

אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת לגיימינג שיש להם תגובה מהירה והם גם נוחים לשימוש ואלחוטיים

• 1 תגובה
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.