ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום קראתי בנושא במקלדות המכאניות אני לא אחד שכותב הרבה אלה יותר משחקי FPS שלוחץ הרבה על W A S D ואני מחפש מקלדת עם סוויצים רכים כמה שאפשר כי היד מתעייפת מהר עד 500 תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני נמצא כרגע בארץ המייפל. אתמול קפצתי לחנות ncix במטרה לנסות סוויצ׳ים מכאניים שונים. ניסיתי: כחול (פילקו) שחור (פילקו) חום (דאס + לוג׳יטק) ואדום (קורסאיר) בנוסף איש המכירות (הנחמד מאוד) נתן לי מעין לוח מודפס עם כל ארבעת הסוויצים המפורטים לעיל כדי שאוכל לחוש אותם צד לצד. המוכר אמר שהוא היה מתרחק מכחולים, וממקלדות של רייזר. הוא המליץ לי איזה מקלדת של חברה בשם max מדגם nighthawk קצת היססתי לגבי החברה הזאת. אחר כך המליץ לי על הדאס פרופשינל s עם חומים, אבל אני לא יודע איזה סוויץ׳ מצא חן בעיניי, מאוד אהבתי את הכחולים, אבל אני לא יודע איך זה יעבוד במשחקים, ואם אני אוכל לסבול את הרעש. ובחזרה למקלדת, אני רציתי דאקי, המוכר צחק, הוא אמר שמאוד מאוד קשה למצוא דאקי במלאי,…
-
- 72 תגובות
- 11.4k צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת חוטית עד 800 ש"ח לתכנות וקצת משחקים שזה כולל כמעט את כל המבחר שיש בארץ. בגלל שאין אפשרות להתנסות ולהשוות אני דיי מוגבל לסקירות. הגעתי בערך לאפשרויות הבאות: Logitech G815 Linear Crosair K70 MK2 Silent Razer Balckwindow Elite Orange Keys ROCCAT Vulcan 121 Red Linear אני לא ממש יודע אם ROCCAT שייכת לקבוצה הזו כי לא ממש הצלחתי להבין אם היא רועשת או שקטה. אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מקלדת מכאנית Logitech G710+ (מקשים חומים). לאחר כמה שנים החלטתי לנקות אותה: שלפתי את כל המקשים וניקיתי אותם עם מטלית עם קצת חומר (להורדת כתמי הזיעה). במקביל, שאבתי את גוף המקלדת. החזרתי את המקשים למקום. לאחר הניקוי, המקלדת עצמה מרגישה מאוד נוקשה כמו כן, יש כמה מקשים שלא מגיבים טוב (צריך ללחוץ כמה פעמים כדי לקבל חיוי ו/או לא עולים נכון). מישהו מכיר את התופעה? יכול לסייע? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
שלום חברים, אז אני רוצה להתחדש במקלדת ואני חושב שאם כבר מתחדשים אז לטכנולוגיה חדשהס (לפחות בשבילי). אז הבנתי שיש עכשיו מקלדות מכאניות חדשות, קראתי קצת בפורום אך השאלה שלי היא האם זה באמת שווה את ההבדל בכסף? מניסיון אישי שלכם כמובן. בכל מקרה אשמח לקבל המלצות על מקלדת עד 500 ש״ח. השימושים שלי במחשב הם בעיקר עריכת וידיאו, סטרימינג (לכן חשוב השקט), תכנות וטיפה משחקים. תודה מראש, אלכס.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=28702 __________________ מקלדת גיימרים מכאנית Corsair Vengeance K70 RGB Cherry MX Brown הסוויצ' החום הכי מתאים לי. ואני חייב לדים כחולים מה דעתכם עליה? יש למישהו אותה? שווה תמחיר? יש מקלדת טובה יותר ממנה בסכום הזה?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, נתקלתי במקלדת הזו באמזון במחיר ממש מפתה, תהיתי אם מישהו יודע משהו על טיב המקלדת ו\או החברה כי לא שמעתי עליהם מעולם... תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום, לאחר קריאה רצופה של הנושא הנ"ל בסטיקי, וחפירה לא קלה ביוטיוב, וקריאה ממושכת על הנושא הגעתי למסקנה שאני רוצה לרכוש מקלדת מכנית. מהסברים שהבנתי לנכון, המקלדת שהכי מתאימה לצרכיי היא מכנית בעלת cherry MX blue/brown, יותר העדפה לbrown , אבל מכיוון שאין דגמים נורמליים בארץ אני אאלץ ללכת על הblue שיותר נפוץ כאן. אני מבין שהדעות לגבי black widow הן שנויות במחלוקת, אז אשמח לדעות אישיות שלכם, ומה הקטע שהBW הרגיל עולה 400 והאולטימייט עולה 730, מה ההבדל ביניהן. תודה.
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אז האם יש דבר כזה מקלדת מכנית אלחוטית? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מקלדת מכנית חדשה (Filco majestouch-2, brown, לייאוט UK), רציתי לשאול על מקומות אמינים וטובים לחריטת עברית. וכמו כן על האפשרות להוספת או-רינגים (Dampeners) למקשים, האם מישהו התנסה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
בחברה בה אני עובד ישנם כ15 עובדים שמזינים מידע למערכת. אני רוצה לקנות שתי מקלדות אחת כחול ואחת חום לשם התנסות ואז להביא מקלדות לכולם. אני מחפש מקלדת טובה אבל נראה שבארץ כל המקלדות מוכוונות לשוק הגיימרים ויש להן אורות ושאר קישקושים שלא מתאימים לשוק עסקי. יש חברה בשם MaxKeyboard שכבר צורבים את העברית על המקלדת (בלייזר) וראיתי שיש להן ביקורות מעולות. הייתי שמח לקבל פידבק ורעיונות מאנשים.
-
- 31 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
כן אני קצת מרושש לתקציבי razer וחבריו אבל רוצה מכנית השאלה אם זה שווה את ה"סיכון" של ההזמנה? עד 150 שקל http://www.dx.com/p/motospeed-k70-usb-2-0-wired-104-key-gaming-keyboard-w-backlight-black-140cm-cable-228637?utm_source=dx&utm_medium=club&utm_campaign=club_skureview_page?utm_source=dx&utm_medium=club&utm_campaign=club_skureview_page http://www.dx.com/p/r-horse-rh7380-suspension-imitation-usb-2-0-wired-mechanical-gaming-keyboard-black-320621
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי את ה balck של razer ולאחרונה המקשים לא מגיבים כמו שצריך... חושב להחליף, מחפש משהו מומלץ, לא יודע אם ללכת על razer שוב... לחוכמתכם אודה...
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום מהי המקלדת המכנית הכי טובה עד 600שח? המקלדת תשמש בעיקר למשחקי FPS : חשוב לי ש: תהיה עם תאורה (לא חייב RGB). משענת יד אופציונלית. סוויצ'ים MX חומים. סבירות גבוהה שתרכש באילת (משפחה שנמצאת באיזור). ושאלה נוספת : מה ההבדל בין דגמי ה-K70? ראיתי שיש המון ולא ככ מבין מה ההבדל.. לדוגמא: K70 VENGENCE K70 LUX K70 STRAFE K70 GAIMING ואיך היא לעומת ה-+LOGITECH G710?
-
- 8 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אהלן, האם ניתן להשיג בארץ מקלדת בגודל מלא שמכילה MX GREENים? אם לא - כמה % זה מכס לקנות מחול? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מקלדת מכנית (עדיף אלחוטית אבל מוכן להתפשר כי יודע שאין הרבה). אני עובד עם מחשב נייד לנובו t460 והתמכרתי לטראקפוינט (הנקודה האדומה) ולכן אני מחפש מקלדת שגם בה יש כזה דבר. השימוש הוא בעיקר כדי לייעל עבודה בהקלדה: כתיבת מסמכי וורד ובעיקר בשביל כתיבה מתמטית ב-lyx. בלי תיכנות. מישהו מכיר מקלדות כאלה? עדיפות גבוהה לדברים שאפשר לקנות בארץ. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עברתי כמה מקלדות זולות עד היום והגיע הזמן לשדרוג קטן. אין לי ניסיון עם מקלדת מכניות אבל לפי התגובות זה מומלץ. עיקר העבודה שלי זה תכנות . תקציב גמיש אבל לא רוצה להתפרע שאלה נוספת. איפה יש מקום באזור המרכז(העדפה לגבעתיים /תל אביב) שבו יהיה אפשר להרגיש את סוגי הסויצום תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני כבר הרבה זמן נובר ברשת בחיפוש אחר מקלדת מכנית ראשונה. השימושים העיקריים שלי הם בעיקר כתיבת קוד ומלל ולעיתים רחוקות מאד משחקים. כרגע יש לי מקלדת ממברנה: Logitech Media Keyboard 600. (אם היא רק הייתה מכנית ועם לדים, היא הייתה מושלמת) יש לי צורך במקלדת מכנית עם תאורת לד (עובד בלילה עם מחשב....), מקשי מולטימדיה ושתהיה שקטה כמה שאפשר(מישהו אמר Cherry MX Brown?) בתקציב של עד 800 ש"ח. קראתי על הSwitchים השונים שקיימים וכמו הרוב, החלטתי שאלך על Cherry MX. למיטב הבנתי מקלדת ממברנה היא די דומה לסוויטצים האדומים. ליניארית ולא צריך הרבה מאמץ בשביל שהמקש ייקלט. בשל הדרישה לשקט עד כמה שניתן עם מקלדת מכנית, ופידבק מועט הבנתי כי החומים יעשו את העבודה. יהיו בטח שיציעו את R…
-
- 13 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
כרגע אני עם BlackWidow בת בערך 4 שנים, וחברה שלי לא יכולה לישון כשאני במחשב (מקלדת רועשת ממש) האם יש מקלדת מכנית שקטנה בלי כל מני "תוספות" של גיימרים? בלי מקשי מקרו, ואורות וכו', נטו מקלדת איכותית.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מקלדת חוטית ולפעממים כשאני מזיז אותה קצט (או הרבה) אז היא כאילו לא מחוברת ואז אני מכוון אותה נדלקות האורות בצד ואז היא שוב עובד ניסיתי לבדוק את החיבור והוא בסדר מה הבעיה? מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
היי, לאחרונה התקנתי וינדוס 10, ומאז ההתקנה, כל פעם שהמחשב כבוי, ואני בטעות לוחץ על מקש במקלדת (כל מקש), המחשב נדלק פתאום. כיצד אני משנה בהגדרות, כך שהמקלדת לא תפעיל לי את המחשב? אני מעוניין שהוא יופעל רק דרך כפתור ההדלקה. אודה לעזרה.
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם משהו יכול להפנות אותי לספק של מקלדת משולב כדור עקיבה(trackball), יש ברשת אבל ללא עברית , אני צריך עברית לישום מודי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המקלדת הזאת לשימושי HTPC כמובן. למישהו יצא לעבוד איתה? אשמח להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כי זה מאוד נוח למי שכמעט ולא משתמש בעכבר יש דבר כזה,או שלא נראה לי?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-