עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני קונה מחשב חדש ואני צריך סט עכבר ומקלדת שיעבדו עד מרחק של כ5 מטר. ראיתי שיש כל מיני סוגים של סטים אבל לא מצאתי אחד עם מה שאני רוצה... אני רוצה שיהיה לי מעל המקלדת לחצנים לשליטה בווליום, והעברת שירים, ובעכבר אם אפשר שיהיו יותר לחצנים מהרגיל זתומרת מלבד ה2 לחצנים והגלגלת שיהיו עוד 2-3 בצדדים שיהיו נתונים לתכנות. תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by tomllic,

אהלן. אז אחרי שתיקנתי את העכבר שלי (G400S) וקניתי מקלדת לגיימינג (Corsair K65 עם סוויצ'ים אדומים) הבנתי שאני נמצא בעבודה לפחות אותו פרק זמן שאני נמצא בבית, אם לא יותר. אז קניתי מקלדת למשרד (DAS עם סוויצ'ים חומים) ועד עכשיו אני מרוצה מאוד. מה שנשאר כדי להשלים את הפאזל זה עכבר לשימוש משרדי ואני אשמח לקבל את ההמלצות שלכם. האחיזה למי שזוכר היא שילוב של פאלם וקלאו. לא משנה לי אם החיישן הוא לייזר או אופטי. לא צריך הרבה DPI או את היכולת לשנות אותו, זה לא רלוונטי לעבודה. אני מסתדר עם עכברים חוטיים גם בבית. אולי במשרד יכול להיות יותר נוח אלחוטי, אבל לא בא לי להחליף סוללה כל שבועיים. בקיצור, אין לי דרישה מיוחדת כאן. אולי אלחוטי נטען זה רעיון טוב, אבל זה בטח מוסיף לעלות. הדרישה היחי…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. חשוב גם שיהיה לה מתקן הזנת דפים (FEEDER) מבחינתי שתהיה רק שחור-לבן (יש לי כבר מדפסת צבעונית lexmark x7350 שזוללת לי דיו ובגלל זה אני רוצה משהו חסכוני יותר) אני מדפיס בממוצע 10 דפים ביום. עדיף שתהיה קומפקטית אבל לא קריטי. תודה !!

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  4. Started by uvdude,

אני מתעניין בלקנות את הMX5000 בהזמנה מארה"ב כשבעקרון כל החבילה נראית מבטיחה. הבעיה היא שנתקלתי בלא מעט ביקורות לא אוהדות (בלשון המעטה) לגבי המוצר הזה. למישהו פה יש ניסיון אישי איתו ויודע להמליץ אם באמת כדאי להתרחק מהרכישה הזאת? תודה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  5. Started by srulikg,
    • 0 תגובות
    • 591 צפיות
  6. האפשרות הראושנה היא ה armor atop או זה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=796&catcode=270 שזה מגיע עם ספק שיכול להחזיק את המערכת הזאת ? amd 3000 5700 256 mb k8ns תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  7. Started by Alex Kovalev,

על נוחות העיצוב אני סוגר, ניסיתי אותו השאלה שלי למי שיצא לו להשתמש בעכבר לאורך תקופה: לאג? דיוק? טעינה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by ZeppeliN,

אני צריך מארז. שיהיה מאוורר, יפה, גדול מאוד!! אני צריך Full Tower או אפילו יותר גדול מזה.. בינתיים אני חושב על הSupertalent http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1482 ועל הGIGABYTE AURORA 3D http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4207 אפשר עוד המלצות במסגרת התקציב של 600 שקל... עדיף פחות!! תודה מראש..!

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  10. Started by THELAD,

שלום חברים, אני מעוניין להקליט שיחה למחשב, רציתי לשאול אם יש מתאם שיכול להתחבר ליציאה של ה-Line IN בכרטיס קול או לכל דבר אחר, אולי באמצעות תוכנה מסויימת. מישהו יודע ? ???

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום, אני מעוניין לקנות עכבר ומקלדת חדשים והשימוש העיקרי שלהם הוא לגיימינג (rpg, fps) רק שאני לא מבין גדול בציוד היקפי. לגבי עכבר שמתי עין על cm storm havoc שנראה נחמד ובמחיר סביר http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SGM-4002-KLLN1 אשמח לשמוע חוו"ד עליו או לחילופין המלצות אחרות במחיר דומה. לגבי מקלדת ממש אין לי מושג איזו לקנות אז אשמח לשמוע המלצות בעניין, תקציב נע בין 250 ל- 300 ש"ח. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. אם אני קונה שלט XBOX לPC אלחוטי כולל מתאם אלחוטי שמתחבר לUSB. ואח"כ קונה שלט נוסף אלחוטי לבד ללא מתאם. האם שניהם יוכלו לעבוד על אותו המתאם האלחוטי(הרסיבר)? האם יהיה אפשר לשחק בו זמנית בשני השלטים במשחקי אחד נגד השני? (כדורגל NBA וכו') אשמח לדעת ממי שמבין/מכיר/ראה/שמע/ניסה.

• 7 תגובות
    • 7.5k צפיות
  13. Started by arik100,

אהלן מבדיקה שעשיתי העכברים האלחוטיים הכי מומלצים ומשתלמים הם: [h=1]Logitech Wireless Marathon Mouse M705[/h] [h=1]Microsoft Sculpt[/h] הקטע הוא שאני אחיזת CLAW וזה קצת מפריע לי אם זה אחיזה אחרת יש איזה עכבר אלחוטי CLAW ללפטופ שאתם ממליצים ? - לא מיועד לגיימינג

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. מחפש מכאנית, עדיף עם סוויצ'ים כחולים. לא צריך מאקרו. לא חייב תאורה. עד כה מצאתי רק את ה Quickfire xt שטכלס נראית על הכיפאק. עוד רעיונות לא מצועצעים?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. אני מעוניין לקנות את המחשב כף-יד הבא : Mio-168RS הנה כל המפרט הטכני שלו: http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1906&CategoryID=404&Page=1 והמחיר 400$. רציתי להתייעץ לגבי המחיר אם הוא שווה את זה? אם יש לכם להציע מחשב כף-יד אחר כולל GPS באותו טווח מחיר שלדעתם טוב יותר? אולי אנשים אשר יש בידם את המחשב הנ"ל כבר יכולים לספר עליו קצת? ולגבי התוכנה של המחשב, האם המחשב מגיע עם התוכנה שלו כבר? והאם הוא מגיע איתו אז יש אפשרות לעדכן אותו מפעם לפעם? תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. מדובר בעכבר מיני אלחוטי בעל טכנולוגית BlueTrack שמאפשרת עבודה על כול משטח עבודה (כמעט!) מה באריזה? - העכבר . - מתאם Nano . - סוללה . - חוברת הדרכה . העכבר מתהדר לו בחיי עבודה של עד 8 חודשים ללא החלפת סוללה,מבנה העכבר חזק ומרגיש איכותי מאוד,בעל מעטפת גומי מצידי העכבר הוא מרגיש די נעים לעבודה. העכבר עובד בתדר 2.4ghz מה שמאפשר לו גם עבודה בטווח של עד 15M (לפי נתוני יצרן) נתון נוסף הוא שהעכבר עובד ב-1000dpi. משימוש אישי בעכבר ובכשעת התנסות איתו אינני ממליץ עליו כולכך,הוא אינו מרגיש נוח מידי בעבודה ממושכת ישנה חוסר איזון מסוים (עקב משקל הסוללה). אישית אני חוזר לA4tech X710 הוותיק שלי שלא אכזב אותי מעולם. אולי כי אינני רגיל לעכברי מיני ההרגשה היא שכזאת. סופ…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by michaelsko,

אני צריך לתת לחבר שלי המלצה לסורק טוב ככל הניתן (דגש על מהירות ורזולוציה) בתקציב של 300-350 ש"ח. דרייברים ללינוקס - יתרון. תודה.

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  18. Started by GanJaval,

אני רוצה לקנות פאד למשחקים מה אתם אומרים על זה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3646 התקציב עד 100 שקל מקסימום 150

• 9 תגובות
    • 886 צפיות
  19. מה אתם אומרים עליו, הוא טוב, שווה 130 ש"ח, הצעות אחרות באותו תקציב (כולל משלוח)?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  20. Started by SpEcToR,

חבר שלי ביקש ממני לכתוב.. : תודה

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by GODFATHER4,

מתאים לשדרוגים עתידיים?.......נגיד יש לי שתי ג'יגה זכרון יהיה אפשר להוסיף עוד שתי ג'יגה עם ספק כזה ועוד דברים?..........

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  22. האם המקלדת הנ"ל מיועדות אך ורק למחשבים ניידים? (כמו שהבנתי היא פועלת רק על BT). או שאפשר להשתמש בה גם במחשב נייח? (שבו אין התקן BT)

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  23. צריך מדריך למחיצת דיסק קשיח לשתיים מחיצה אחת 200 מחיצה שנייה 50 והאם כשאני מפרמט את המחשב אני יוכל להשאיר מחיצה אחת לכל מניי קבצים ושטויות?

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  24. Started by X-Viper,

יש מכשיר מסוים שמתחבר דרך החיבור RS-232, אני צריך לחבר למחשב שלי שני מכשירים כאלה, אבל אין לי מספיק חיבורים. אני מתכוון לקנות את המתאם הבא על מנת שזה יתחבר לי למחשב: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8522 זה בעצם מתאם USB To RS-232 השאלה שלי היא כזאת, כשאר אני יחבר את הUSB למחשב, במנהל ההתקנים זה יופיע לי בטח כחיבור USB, אבל האם זה יוגדר ככניסות COM וירטואלית או כ USB רגיל... אני אסביר, בתוכנה שלי שמתחבר למכשיר שאני מחבר דרך ה RS232 אני יכול להגדיר איזה COM אני מתחבר דרכו, COM1 COM2 COM3 וכו', האם החיבור הזה יהיה COM מסוים וירטואל או שהוא ירשם כחיבור אחר.... תודה מראש, מתן.

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  25. רכשתי את המוצר הנ"ל היום, אמנם המקלדת והעכבר נוחים אבל זה מגיע עם transceiver כזה שמתחבר ל-USB וקולט את האותות מהמקלדת והעכבר, גם זה עצבן אותי כי מה זה נותן לי שאני קונה סט אלחוטי ומקבל מקלט חוטי, חשבתי שזה מגיע עם מקלט קטן בצורה של דיסק און קי. רשום בחוברת ההפעלה שזה קולט לטווח של עד 1.8 מטר, ואני ניסיתי להשתמש במקלדת ובעכבר מהמיטה שלי שזה פחות ממרחק של מטר מהמקלט וזה לא מגיב לי. קניתי את זה אמנם להיות עם כמה שפחות חוטים במארז, אבל גם בנוסף שאני יוכל לשחק ולהפעיל סרטים מהמיטה. אגב, המחיר ששילמתי על זה הוא 179 ש"ח. האם עליי להחזיר את זה לחנות או שזה מצב תקין ומייקרוסופט לא ממש דייקו כשרשמו את טווח הקליטה של זה?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.