ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
האם יש מכשיר שמסוגל לקבל פקס ולסרוק אותו ישירות למחשב? תודה.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני ממש צריך את זה לא סתם שיגעון או ביזבוז כסף קיצור אני כבר משהו כמו חודשיים מחכה לסט של מיקרוסופט שמבוסס על הבלוטות וכמובן שהוא לא כל כך מגיע (אני יודע שזה עולה 150$) קיבלתי הצעה של 380 שקל על הסט האלחוטי/אופטי של מיקרוסופט מה אתם אומרים שווה לקחת או לחכות לבלוטות (אני צריך את זה למרחק של 5 מטר בערך)
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
hello how can i use the key assignment function in order to switch windows? i tried to do it, but i order to switch windows i need to push ALT+TAB and in the key assignment option i can't do it because it waits until i stop pushing ALT or maybe there is another option to switch windows that i am unaware of.
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
או לקנות מדפסת חדשה אני מאוד מרוצה מהמדפסת שלי היא אצלי יותר מ - 5 שנים ולא היה שום בעיה אבל מגיע הזמן שהתקלות מגיעות ................... בדיקת מדפסת עולה 100 ש"ח הרכיב שאמרו לי שיש איתו בעיה עולה 250 ש"ח +- 1 האם כדי לתקן את המדפסת או לקנות חדשה 2 בשביל לתקן אני צריך לנסוע מאשקלון לאיזור המרכז 3 איפה כדי לתקן במעבדות HP (בחברה ) או במעבדות פרטיות 4 גם נשאר לי עדין דיו של המדפסת חדש שחור + צבע 57 + 56 מה הנכון לעשות
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
טוב אז ככה בהתחלה הצלחתי לגרום לגימפאד לפעול במשחקים שתומכים בLIVE אבל כל דבר אחר לא פעל כולל המשחק BurnoutParadise שזה בכלל עצבן אותי וכמובן אמולטורים או יותר נכון להיום אמולטורים לנינטנדו DS בכל מקרה הגעתי לפתרון משולב קודם כל יש פה את המדריך הזה http://www.vistax64.com/gaming/153000-installing-xbox-360-wired-controller.html שימו לב שזה גימפאד חוטי מה שיש לי אבל אולי זה יעזור לחלק שנית ולא פחות חשוב יש את עניין העדכונים במקרה שלי הייתי חייב לעשות עדכון לחלונות ורק אז זה פעל כמו שצריך בכל מקרה אם יש לכם בעיות תפעלו לפי ההוראות בדיוק הדריבר של MS לא פועל לבד מניסיון שלי או שלפחות בחלק מהמחשבים הוא לא עובד לבד
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
למטרות skype, עד 250 ש"ח. ראיתי את ה HD-5000 של מיקרוסופט אבל רשום שם שהיא מעמיסה מאוד על המחשב (לא המחשב הכי חזק בעולם), והכי חשוב, שסקייפ לא תומך בHD שלה בגלל שהוא לא מקודד בחומרה של המצלמה, והוא דורש התערבות של המעבד. שתי הסיבות האלו פסלו את המצלמה. לינק לביקורת שקטלה את המצלמה: http://www.engadget.com/2010/03/26/microsofts-budget-720p-hd-5000-lifecam-reviewed-video/ (אלא אם מישהו יגיד לי שמניסיון, ה HD רץ חלק על מעבד בינוני AMD 4200+ X2, ומתפקד בצורה טובה עם סקייפ.) אותו דבר לגבי Logitech Webcam C310. גם היא אמנם מאושרת ע"י סקייפ, אבל לא תומכת בHD שלה בגלל ההגבלה לגבי הקידוד, וגם היא צורכת הרבה משאבים מהמחשב. http://www.engadget.com/2010/06/10/logitech-launches-four-…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לבעלי ה-720: ה-720 שלי לא מצליחה להתפקס כשאני מכבה את הפלאש. הנורה הירוקה מהבהבת, ובמסך כתוב "hold steady". גם כששמתי את המצלמה על משטח יציב לגמרי, ורק לחצתי חצי לחיצה כדי לתפוס מיקוד, הוא המשיך לכתוב לי "hold steady". רק כשהפלאש מופעל, המצלמה אומרת שיש מיקוד: הנורה הירוקה דולקת רצוף ובמסך כתוב "ready". כשהמצלמה לא מוכנה להתפקס, ואני בכל זאת מצלם, יש לתמונות כמובן מיקוד הרבה פחות טוב ממיקוד של תמונות שצולמו עם פלאש מופעל. > > השאלה היא אם גם עוד בעלי ה-720 מכירים בעיה כזאת? לפני שאני פונה ל-HP אני רוצה לדעת אם זאת בעיה מוכרת ??? ??? תודה.
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מדפסת Brother. נדרשת תשובה מהירה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך פד במקסימום 100-200 שקל שיהיה לי נוח בשביל לקבל מהירות עם העכבר אפילו עם תזוזות קטנות, לשימוש יומיומי ושלא יהיה גדול מידי (30 ס"מ לרוחב+- מקסימום) תודה.. צריך תשובה בהקדם
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למאוורר 120. צריך שהמאוורר יכניס אוויר,כי האחרון שקניתי הוציא אוויר ולא היה ניתן להפוך אותו שהחנות תהיה באיזור תל-אביב תודה
-
- 12 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום קניתי Formula Vibration Feedback Wheel Joystick התקנתי תוכנית עדכנית מאינטרנט במשחק NEED FOR SPEED UNERCOVER הדוושת והבולמים לא עובדים מישהו יש לו רעיון
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
הי, מעוניין לרכוש מדפסת לשימוש ביתי. מדובר בשימוש די בסיסי, בהיקפים נמוכים, כך שבהחלט יכול להיות גם פחות מהסכום הזה. דגשים עיקריים - חסכוניות בדיו, אם אפשר גם הדפסה דו-צדדית, וכמובן אמינות. ראיתי שעיקר ההמלצות היו על ה-6,500A plus, אבל קראתי עליה המון המלצות שליליות. מה דעתכם על הסדרה החדשה של HP (ה-Ink Advantage) שמתיימרת להיות חסכונית מאד? בעיקר ראיתי את ה-hp 4625 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=825465 תודה מראש, איל
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני הולך לקנות מחשב וכנראה את הכרטיס מסך 7600GT ואת המעבד החדש של קונרו E6300 ולוח אם של גיגביט GA-945P-S3 ולצערי לא נשאר לי כסף למארז יקר מקווה שתעזרו לי תודה!
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
חיפשתי מקלדת בסביבות 100 ש"ח, בגלל שאני מוגבל במקום לא אוכל לשים מקלדת מולטימדיה עתירת רוחב. מהמקלדות עם המבנה הרגיל הגעתי לשתי המקלדות בכותרת,להן 2 כניסות USB ולאודיו לשליטה מהמקלדת. 1. מה ההבדל בינהן מלבד מיקום היציאות- מי יותר ממולצת? 2. במחיר הזה כ-120 ש"ח -המלצה למקלדת עדיפה? תודה
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
Hi 4 all! היה לי עכבר GPT חמוד כזה וזול,אבל הגלילה שלו נשברה,לאחר מכן קניתי עכבר שלהם קצת יותר חדיש והלחצן שלו דפוק בשכל...אז נשבר לי! אני רוצה לקנות סט אמין של חברה אמינה במחיר כמזה שיותר זול אבל שיהיה אלחוטי... חשבתי על Logitech Cordless Desktop EX110 בבאג שעולה 230...הסט הכי זול שם. אשמח אם תמצאו לי סט אלחוטי ביותר זול של מיקרוסופט/לוג'יטק...ואם לא תגידו לי איך הLogitech Cordless Desktop EX110
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני מחפש סט יחסית זול של מקלדת ועכבר ל- HTPC דרישות: 2.4GHZ WIRELESS משדר זעיר מקלדת קטנה עכבר שיכול לעבור על זכוכית (לא חובה) בעקרון יש לי את הסט הזה: http://www.a4tech.com/product.asp?cid=100&scid=156&id=601 ואני סהכ דיי מרוצה ממנו יכול להיות שאני יקנה עוד אחד כזה נכון זה לא ברמה של לוג'יטק, אבל למה שאני צריך זה אמור לעשות את העבודה בכל זאת אולי את הסט הזה אני יעביר ל-HTPC ויקנה לי עכבר ומקלדת אחרים למישהו יש המלצה על סט טוב ב- EBAY/DX? האם העכברים שאמורים להיות לוג'יטק מקורי ב- DX הם באמת לוג'יטק? לדוגמה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.45240 תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם היום ניקיתי את המקלדת שלי כהרגלי,ופתאום היא החליטה שבא לה להישבר מכל טוב המקלדת השניה של מיקרוסופט שהולכת לעולמה! נמאס לי מכל ההתפרקיות האלא והחלטתי אחת ולתמיד לקנות מקלדת איכותית,חזקה,והכי חשוב-נוחה. אני צריך מקלדת לא אלחוטית כי אני משחק במחשב המחיר לא ממש משנה..לכמה מקלדת כבר יכול להגיע?150 שקל? אה כן ואני לא מסתדר עם מקלדות מפוצלות כאלה מעצבנות אז אם למישהו יש המלצה למקלדת טובה כפי שציינתי אני מאוד יודה לכם
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אממ יהיה אפשר לעשות איתו שדרוגים עתידיים נגיד יש לי שתי ג'יגה זכרון אני יוכל להוסיף עוד שתיים ועוד דברים כאלה?..........תודה מראש לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.pointofview-online.com/default2.asp?content_id=167 Point of View Gamer Mouse A1600 לייזר 1600DPI ועולה 70 שקל בארץ!(KSP)
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
זהו המפרט לוח אם DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D nbsp 920 ש"ח דיסק קשיח Seagate 250GB NCQ 8MB 7200RPM SATA nbsp ש"ח מאוורר Thermaltake Smart Case Fan II 120mm A2029 85 ש"ח מעבד AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Oem Venice 1,199 ש"ח צלע קירור למעבד Thermalright XP-120 for Pentium 4 AMD Athlon64 260 ש"ח מאוורר למעבד Thermaltake Smart Case Fan Blue LED 120mm 91 ש"ח כ.מסך Leadtek WinFast PX6200 PCIe GeForce 6200 128MB Bulk 581 ש"ח די וי די NEC 3540A DVD±RW x16 Dual Layer - BLACK 378 ש"ח זיכרון OCZ DDR 512MB 400MHZ Premier CL2.5 720 ¤ 2 פלופי Mitsumi Floppy Drive 1.44 Black 65 ש"ח מארז שרתים השאלה היא האם ספק 400W יספיק לי ברצוני להוסיף עוד מאווררי…
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות תחנת עגינה ל 2 דיסקים קשיחים ורוב מה שמצאתי ברשת מוגבל או ל 2 טרה או ל 4 טרה אני מחפש משהו שלא מוגבל כלומר לדוגמא בעוד חצי שנה או שנה אני יקנה דיסק בנפח גדול יותר ממה שיש היום 4 טרה אז שניים כאלו זה 8 אני רוצה שזה יתאים כמובן שאני מדבר על כל נפח מעל 2 טרה מצאתי של ונטק אבל הוא מוגבל ל 4 טרה חוץ מזה לא מצאתי משהו אחר רק כאלו שמוגבלים ל 2 טרה האם מישהו מכיר תחנות עגינה כאלו ל 2 דיסקים קשיחים שלא מוגבלות בנפח של הדיסקים שאפשר לשים בהם
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
מישהו יכול לתת לי הסבר מקיף על UPS? איך מודדים UPS? מהם השמות המובילים בתחום? כמה יעלה אחד איכותי שיוכל להחזיק לי את המחשב בהפסקות חשמל? וכמה זמן? תודה.
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
בגלל התדרים ששתי המכשירים עובדים בהם? או סיבה אחרת? כי צילמתי קטע מסרט עם המצלמה הדיגיטלית sony cyber shot dsc p72 יש לי מסך lcd tft אם זה משנה.... שמעתי שזה הורס את המצלמה האם זה נכון?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-