עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by hadary,

שלום לכולם!! אני די חדשה ויש לי שאלה אני רוצה לקנות למחשב כרטיס תלת-מימד... אני צריכה לדעת בערך מחירים והמלצות... תודה רבה מראש!!! :-/

2. Started by kim9,

שלום לכולם! יש לי מדפסת i550 והיא לא מדפיסה. יש לציין שכ שאני מבצע הדפסת ניסיון היא מדפיסה. יש לי מחשב hp אם מערכת הפעלה vista. הורדתי דריברים לvista זה הדפיס כמה פעמים אבל כשניתקתי את המדפסת מהמחשב והחשמל כדי להחזירה למקום שלה היא שוב הפסיקה להדפיס. אולי מישהו יודע מה הסיפור שלה, אולי משהו בהגדרות הדפסה שאני לא עושה נכון!! תודה מראש. קים!!!

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  3. Started by Nitro Viper,

AXP 2500 epox 8rda twinmos 512MB 3200 TMd 50-b radeon 9600 pro אני רוצה להעלות את ה FSB בערך ל 200-205.. וגם OC לכרטיס מסך. יספיק לי HEC 300W?

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  4. היי אנשים. בזמן האחרון בגלל הח ורף אני מאמין , יש לנו המון הפסקות חשמל בבית , זה לכמה דקות עד שמרימים את הסוויץ בחזרה ואז הכל בסדר. רציתי להביא ספק כוח , במיוחד בשביל זה , שאם אני באמצע משחק או משהו חשוב , אז אני אוכל להמשיך לשחק את ה 3-4 דקות האלו , עד שהחשמל יחזור. מדובר במחשב : amd 3500 64bit 512X2 X850 XT ספק כוח של TT 480w מסך , שהוא לוקח חשמל דיי כבד , זה ה Samsung 959NF 19 זה לא LCD. זה מסך גדול ושמן. בכל מקרה , על מה אתם ממליצים? תקציב של 300 שקל עד 700-800. רצוי לא להגיע לאיזור ה700 אם ניתן. כמו שאמרתי , ספק שיחזיק את המערכת הזאת לפחות 6-7 דקות ומעלה. תודה.

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  5. Started by shloosh,

http://www.steves-digicams.com/2003_reviews/optio33l.html Pentax Optio 33L !! לי היא נראית מעולה,מה איתכם?????

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  6. שלום כולם אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאלה שלי, מנהלים אם לא אשמח אם תוכלו להעביר לי את הנושא לפורום המתאים אני קניתי לפני כמה חודשים טלויזיה מארצות הברית ונתקעתי איתה כי היא לא קולטת את השידורי PAL של הארץ הבנתי מחבר שאני יכול לקנות כרטיס טלויזיה לחבר דרכו את הממיר של HOT שיש לי בחדר ומהכרטיס טלויזיה להעביר ל-LCD שקניתי בחו"ל עכשיו קודם כל אני רוצה לדעת אם זה בכלל אפשרי... האם הכרטיס יודע להמיר אותות מ-PAL ל-NTSC? אם כן, כמה הוא יעלה בערך? מעבר לכך אני משתמש בווינדוס וויסטה 64 ביט... אז אני אשמח לדעת אם אני יכול להשתמש בתוכנת המדיה סנטר שבאה עם מערכת ההפעלה מקריאה ברפרוף בהיסטוריה לשאלה שלי ראיתי שצריך שלט מסויים שיעבוד עם התוכנה הזאת, ויש איזשהו עניין עם שידורים וט…

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  7. Started by nehmia,

אני נוסע לאילת ואז חשבתי ללא מע"מ אז איש שם איזה חנות מחשבים שאני יוכל לקנות שם עכבר נורמאלי למחשב לא במחיר מופרז? ואיזה עכבר כדאי?

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  8. Started by maorsh18,

זהו המפרט לוח אם DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D nbsp 920 ש"ח דיסק קשיח Seagate 250GB NCQ 8MB 7200RPM SATA nbsp ש"ח מאוורר Thermaltake Smart Case Fan II 120mm A2029 85 ש"ח מעבד AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Oem Venice 1,199 ש"ח צלע קירור למעבד Thermalright XP-120 for Pentium 4 AMD Athlon64 260 ש"ח מאוורר למעבד Thermaltake Smart Case Fan Blue LED 120mm 91 ש"ח כ.מסך Leadtek WinFast PX6200 PCIe GeForce 6200 128MB Bulk 581 ש"ח די וי די NEC 3540A DVD±RW x16 Dual Layer - BLACK 378 ש"ח זיכרון OCZ DDR 512MB 400MHZ Premier CL2.5 720 ¤ 2 פלופי Mitsumi Floppy Drive 1.44 Black 65 ש"ח מארז שרתים השאלה היא האם ספק 400W יספיק לי ברצוני להוסיף עוד מאווררי…

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  9. אני צריך לקנות עכבר אופטי ומקלדת במחיר סביר .. ראיתי באולסייל משהו שנראה נחמד http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7348605&type=2&product=1&category_name=%ee%f7%ec%e3%e5%fa+%e5%f2%eb%e1%f8%e9%ed3 מה אתם אומרים על זה ..?. תודה

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  10. היי הייתי מעוניין לשמוע על מקלדות שיתאימו לגיימינג אבל בלי להשתגע במחיר חשבתי על המקלדת ‏Logitech Pro 2000 Cordless Keyboard מה אתם חושבים ? יש לך בעיות ידועות או סיבות לא לקחת אותה? בנוסף חשבתי לקנות גם רמקולים 2.1 מחיר של סביבות ה250 שקלים. שקלתי לקחת את הדגם הבא: Z323 2.1 Speaker מה דעתם האם יש אלטרנטיבות ? בבקשה לא לכתוב קח את זה הדגם X כיא הוא יותר טוב, אלה אם אפשר להסביר למה עדיף לקחת את X מה היתרונות שלו ואיך הן באות לידי ביטוי(גם לגבי מקלדת או הרמקולים) פשוט זה יכול לרום לאנשים נוספים שיבינו למה עדיף דגם מסויים שידעו מה היתרונות והחסרונות ובכך לקבל את ההחלטה הטובה ביותר לצרכים שלהם.. תודה

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  11. Started by Timewalker,

במסגרת רכישת מחשב חדש התחלתי לחפש ספק כח שיהיה מסוגל להחזיק בין היתר שני כרטיסי מסך חזקים. מדובר ככל הנראה ב 1900XTX * 2 - Crossfire. ברור לי שהתקציב ינוע סביב 1Kאבל זה יהיה ספק שישאר איתי לדי הרבה זמן. יש הצעות?

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  12. שלום, אני מחפש מדפסת משולבת עד 1800 שקל. חשבתי אולי על ה6213 של HP אבל אני לא ממש מבין בזה אז אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו. תודה.

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  13. Started by amit_amit,

שלום לכולם קניתי לקסמארק E240 (למרות ניסיון רע שהיה לי איתם פעם) והיא מחוברת למחשב עם XP כאשר המחשב הזה מחובר ברשת עם עוד שתי מחשבים. אז עשיתי שיתוף וכרגע עוד מחשב אחד עם XP יכול לגשת למדפסת אבל המחשב השני עם הVISTA X64 לא מצליח להתקין את המדפסת הוא מוצא אותה וכשהוא אומר לי לבחור דרייברים הוא אומר שהם לא טובים ואני צריך לפנות למנהל המערכת(שזה אני) יש לכם מושג מה לעשות?

14. אני יודע שזה לא ממש קשור לפורום הזה, אבל זה הפורום שהכי מתאים לזה מכיוון שלא מצאתי מקום אחר, וזה חלק ממפרט מפואר מאוד. אני מחפש מקלדת מקצועית ונוחה מאוד, שתחזיק מעמד הרבה זמן... בעקיר לעבודה אבל חייב גם למשחקים. דברים שאני לא רוצה: אלחוטי, ומקלדת מתפצלת (שיש רווח בין G וH בשביל לעקל תמקלדת וכו'... לדוגמא: http://hwzone.co.il/reviews/nek4000/5/). אישית אני חשבתי על ZBoard אבל יש לזה הרבה חסרונות, ולפי דעתי אפשר למצוא הרבה יותר טובים. בנוסף... אני רוצה שלמקלדת יהיה הרבה אופציות למעלה, בעיקר לשליטה על המוזיקה. תודה רבה. NaNg. עריכה: אני רושם תקציב מכיוון שמחייבים, אם הייתם מכירים אותי הייתם יודעים שאין לי תקציב ומצדי יש לי מלא כסף, להשקיע על מה שאפשר. שימושים כבר רשמתי... אב…

• 9 תגובות
    • 750 צפיות
  15. Started by kisin,

שלום לכולם, אמא שלי נחתה עליי לפני כמה ימים והחליטה שאני חייב לקנות לה "כזה שאומר לך לאן ליסוע כמו בפרסומת עם ההיא שצועקת: שמאלה, היד עם השעון". זו דרכה לומר: Destinator. כל אחד והשפה שלו. ויש לי שתי בעיות עם זה: 1. אני לא מבין מה היא צריכה את זה. כמה היא כבר נוסעת? והכל בתוך העיר... 2. גם אני לא מבין בזה כלום. וכשאני אומר כלום אני מתכוון לכלום. חיטטתי קצת ומצאתי שתי חבילות באיזור השלושת אלפים שקל כל אחת ואם מישהו מבין משהו בנושא, אני אוד לו מאוד אם הוא יוכל לעזור לי לצאת מהסבך הזה כי היא לא צרד ממני עד שמישהו לא יצעק לה: "שמאלה! שמאלה!, היד עם השעון!". לא ברור לי אם צריך פאלם או שזה מכשיר עצמאי, האם כל הרכיבים שצריך בשביל שהעסק יעבוד כלולים בחבילה או לא וכו'. איך הדבר ה…

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  16. Started by Aganathon,

יש לי ספק AOPEN 300W שהגיע עם המארז שיש לי כרגע. עד עכשיו לא היו לי איתו בעיות (כמעט 3 שנים). האם הוא אמין ויוכל לסחוב את המערכת הבאה ? Intel Pentium 4 2.4Ghz 800Mhz 512K ASUS P4P800 2 x GEIL 256 PC3200 400MHz DDR SDRAM WD 80GB 7200RPM 8MB IBM 30GB 7200RPM Floppy 1.44MB 16X DVD Pioneer Plextor x12/x10/x32 Geforce 4 TI4200 128MB DDR (W/ TV Out) Pinnacle PCTV Pro Creative SBLive! מאווררים (3) + מנורת פלורוסנט אם כדאי לקנות ספק חדש, אז איזה (במחיר מינימלי, אבל אמין) ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  17. שלום למומחים שימוש: 5 דפים בחודש, חלקם צבעוניים. תקציב: עד 700 ש"ח, יותר חשוב זה החיסכון לטווח הארוך בדיו. אני נוטה לכיוון טכנולגיית דיו אבל לא בהכרח. מה שחשוב לי: * פונקציות נדרשות: סריקה, הדפסה, צילום, פקס. * חסכון בחומרים מתכלים: שלא אצטרך להחליף מחסנית דיו אם רק צבע אחד נגמר, שהדיו המקורי לא יהיה יקר מידי, אפשרות למחסניות גדולות זה טוב. * חייבת להיות צבעונית * שתחזיק לפחות שנה בלי להתקלקל (זה הרבה מה שאני מבקש?) * פקס מובנה (שלא צריך תוכנה במחשב כדי לקבל ולשלוח פקסים) * שיהיה אפשר לשלוח יותר מדף אחד בשליחת פקס אחד מה שלא חשוב לי: * מהירות הדפסה (PPM) * איכות ההדפסה או הסורק (DPI) * קיבולת של מגש הנייר (גם אם זה רק 10 דפים זה בסדר) מה שיכול להיות נחמד אבל לא הכרחי: * ש…

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  18. Started by YAIR,

ירידות במחירי המעבדים

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  19. טוב יש לי "פאטיש" לעכברים ;D אז איזה מומעדים אתם מכירים שיכולים להתחרות עם הרייזר DA בכבוד??

• 9 תגובות
    • 749 צפיות
  20. Started by LRa,

טובה ללא עכבר ובמחיר סביר. עד עכשיו השתמשתי ב Logitech cordless keyboard הישנה והטובה. מאוד חשוב לי הטווח עבודה(עם שלי אני יכול לעבוד מהחדר ליד) ולא טווח של מטר מסכן כמו שיש במקלדות החדשות של Logitech שראיתי לאחרונה. תודה

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  21. Started by ElEmEnt,

sdram? ddram? rdram?

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  22. Started by nirsul,

שלום ! אני מעוניין לרכוש מדפסת - די בדחיפות. תקציב : כ-500 ש"ח הדפסת צבע באיכות טובה מאוד ללא גלישת דיו קצב הדפסה סהיר דיו לא יקרה שמעתי ש לקסמרק זה זבל כך שאני אקח HP/CANON/EPSON לעזרתכם אודה ניר חיפה

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  23. לא חובה שיהיה אלחוטי...

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  24. שלום לחברי הפורום קניתי מחשב חדש (הגיע היום ) וניסיתי לחבר את הכבל שיוצא מהמסך לזה של המארז.אני מדבר על החוטים האלה: http://www.lcdtv.co.il/picts/vgacab.jpg המסך הוא CRT מלפני 3+ שנים. הבעיה היא שלחיבור שיוצא מן המסך יש פינים.במארז הקודם היו ''שקעים'' כך שפשוט חיברתי אותם והמסך עבד. במארז החדש יש גם פינים,אין בכלל שקעים שאפשר לחבר אליהם את הכבל.יש שני חיבורי DVI . זה המארז (מצאתי רק תמונות מלפנים) http://www.hwluxx.de/Images/Case/CI-6919/05180002s.jpg מה עושים? :s05: תודה. אגב,מישהו יודע איך לפתוח את המארז?

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  25. Started by K1s0som,

המאוורר של ספק הכוח שלי בזמן האחרון דיי מפסיק לפעול אז החלטתי שאני יקנה ספק חדש אין לי משהו מיוחד על המחשב יש לי כרגע ספק (לא יודע איזה-קיבלתי עם המחשב אותו..) של 230V ואני רוצה לקנות את זה http://pch.co.il/docs/pd-1535756386.htm חוות דעת תעזור...

• 5 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.