עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Gallahav,

קודם כל אני רוצה לשאול מה עדיף: סט של עכבר+מקלדת של חברה כמו לוג'יטק, או עכבר ומקלדת נפרדים (מבחינה של אם סט יכול להיות טוב יותר וזול יותר מחלקים נפרדים) שאלה שניה, זה נכון שעדיף עכבר ומקלדת חוטיים (בשביל גיימינג כמובן) כדי שמהירות התגובה תהיה מתאימה למשחק? שאלה שלישית, מקלדת G15 של לוג'יטק טובה/מומלצת? אני יודע שהיא דיי יקרה ולא יודע אם באמת כדאי להשקיע בה. לגבי העכבר, עדיף רייזור או לוג'יטק? ואם אפשר תנו המלצות על דגמים מסויימים.... תודה

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  2. Started by urich,

טוב שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת שתי מדפסות אחת לעסק קטן ואחת לבית. טוב אז הראשונה צריכה להיות טובה ואמינה (מבחינת תוכנה וחומרה גם כן ) להרבה מאוד הדפסות בחודש (מעל 80 דפים) בעיקר בשחור לבן המהירות לא קריטית אבל רצוי מהירה וגם מידת השקט לא קריטית בכלל רוב ההדפסות הן בשחור ומעט מאוד בצבע. האיכות גם לא קריטית אבל שתהיה סבירה. גם לא חשוב גודל. מה שכן חשוב זה מחיר של פחות מ700 שקל שהדיו יהיה זול או שיהיה דיו חלופי זמין . ושוב שלא יהיו תקלות לא בחומרה ולא בתוכנה כי מאוד חשוב שתהיה מדפסת זמינה כל הזמן . לבית אני רוצה מדפסת אמינה המהירות לא קריטית יש הדפסות גם בשחור וגם בצבע ואין לי הרבה הדפסות בחודש (פחות מ40 דפים הייתי אומר). שהמדפסת לא תהיה גדולה במיוחד. שהאיכות תהיה סב…

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  3. Started by greenvector,

היי בשעה טובה קניתי מצלמת רשת VX6000. התמונה שהיא מציגה די רועשת בתנאי תאורה רגילים ובנוסף נראה שיש מספר פיקסלים מתים. המצלמה תקולה? ניתן להחליף במיסגרת אחריות? זו מצלמת הרשת הראשונה שלי כך שאני לא מבין כלכך בנושא. תודה

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  4. Started by Gohan,

אני מעונין לקנות מחשב כף יד להפיג את השעמום בבית ספר :-\ הוא צריך להיות עד 900 שקל. לא חשוב צבעוני הוא לא. אפשרות להשתמש בWORD (הוא תוכנה דומה). ולתמוך בעברית , וכמובן שעדיף כמה שיותר מקום תודה.

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  5. Started by The Dom,

יש לי עכבר G5 ואני רוצה לקנות לו פד איכותי. קראתי את הביקורות באתר וראיתי שהAQUA3 קיבלת ציון 10 מתוך 10. השאלה אם הוא באמת כ"כ טוב או ששווה לקנות משהו אחר? ואני לא שוקל אפילו לקנות ICEMAT(למרות שהוא נראה די מושלם) (עומר אם אתה קורא את זה- שלא תגיד שאני מחקה אותך עם הICEMAT)

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  6. אהלן חברים, אני צריך המלצה למדפסת, אם כי עדיין לא החלטתי לגמרי איזה סוג. הזרקת דיו, משולבת הזרקת דיו או אולי בכלל לייזר. עיקר ההדפסה היא כמובן שחור לבן, אבל מדי פעם יש צורך בצבע. הדרישות שלי מהמדפסת זה יכולות הדפסה טובות ואיכות טובה ככל האפשר (לא צריך מטורפות) למקרה שאני מדפיס תמונות (מה שאני לא עושה הרבה), יכולת הדפסה דו צדדית (זה אפשרי? כי שמתי לב שזה לא נפוץ משום מה), יכולת הדפסה טובה על נייר 180גרם, ודיו בעלות תמורה כמה שיותר טובה למחיר. כי עם ה-HP הישנה שלי למשל, צריך לקחת הלוואה מהבנק בשביל דיו כל פעם שהוא נגמר.... אתם לא חייבים לעשות את הבחירה לגבי איזה סוג מדפסת (הזרקה, לייזר או משולב), אבל אשמח אם תתנו המלצה למדפסות מומלצות מהסוגים הנ"ל. תודה רבה! ד.א, אם המדפסת …

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  7. לא ממש בעניין ורציתי לדעת מה זה בדיוק 4 ראשים למדפסת דיו אני יודע יש שני סוגי דיו : שחור וציבעוני אז מה זה בעצם 4 ראשים נפרדים? ועוד שאלה בקשר לדיו (נראה לי למדפסת לייזר צבעונית) ראיתי בחנויות רשום טונר ציאן, טונר מג'נטה, טונר צהוב.... מה זה בדיוק? הבנתי שלמדפסת לייזר שחורה צריך רק טונר שחור אז לצבעונית אני חייב 4 טונרים? אני מודה אם תסבירו לי פה בתרד איך זה הולך בעצם כול העניין במדפסות... תודה רבה

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  8. היי אני יודע שהנושא יחסית טחון פה אבל הרבה מאוד מההודעות יחסית ישנות אני מתלבט בין שלושת המדפסת HP 1018 HP 1020 XEROX 3117 אני רוצה להדפיס הרבה (ספרים , מאמרים,טוטריאלים וכו') למי יש את היכולות הכי טובות לעמוד בצרכים שלי ? כולל טונר ראשוני ועלות טונר אחר כך ולכמה דפים מספיק טונר של כל אחת מהן ? אני לא מצליח למצוא את המידע הזה. ובכלל אם יש המלצה למדפסת אחרת אשמח לשמוע תקציב עד 400-500 שקל

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  9. שלום, אני מחפשת מכשיר משולב לשימוש ביתי: מדפסת לייזר, פקס, סורק. צבעוני. שימושים עיקריים: סריקת מסמכים, מדי פעם הדפסת תמונות, מדי פעם פקסים. לא משהו שמצריך רזולוציה בשמיים... בעיקר חשוב לי שהמכשיר לא יהיה מגושם מדי ולא יתפוס המון המון מקום. המלצות מיוחדות? דגשים מיוחדים? תודה, מיכל

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  10. Started by Salwaby,

לא צריך משהו עצבני מדי, עכבר למשחקים לייזר, אני מעדיף לוגיטק, אבל גם משו אחר יתקבל אם הוא טוב אפשר חריגות מהתקציב אבל לא יותר מדי (אפשר נגיד 200..) אה וחשוב שיהיה לו עוד 2 לחצנים (לפחות) בצדדים של העכבר כבר התרגלתי...

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  11. יש את החיבור הזה של הוידאו (אדום לבן צהוב) לא זוכר איך זה נקרא. אני צריך קופסא קטנה או כל דבר נוח אחר, שיוכל להחליף לי בין 2 כבלים. הכוונה שבטלויזיה יש לי רק כניסה אחת כזאת, אבל יש לי שני התקנים שאני מחליף בינהם כל הזמן. ממש לא נוח לי כל הזמן להזיז את הטלויזיה, לחפש את החיבור מאחורה, להחליף את הכבלים שכולי מתוח, ואז באותו רגע הכל מתנתק ומעצבים אני צריך להעיף את הטלויזיה הצידה וכו וכו... ועוד רכיב קטן שבטח לא יהיה קשה להשיג, ממיר של נקבה נקבה לחיבור הזה, בשביל שאני אוכל לעשות מכבל רגיל כבל מאריך... כמובן שאני פונה אליכם כי אני מחפש לקנות דבר כזה באינטרנט, אני מתאר לעצמי שבקניון לא כזה בעיה להשיג אבל אין לי זמן להגיע לשם.

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  12. שלום לכם. אפשר בבקשה חוות דעת על המצלמת אינטרנט vx3000 של מיקרוסופט? לינק: http://www.hardware-pacers.com/pages.php?pid=344&catType=r תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  13. Started by who_Cares,

מישהו יכול להמליץ לי על מלצמה דיגיטלית אני רוצה אחת באיכות טובה אבל שתהיה זולה אני לא יכול לתת תקציב כי אני לא יודע מה המחירים של מצלמות דיגיטליות תנו לי בבקשה כמה המלצות תודה רבה

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  14. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

אני מבקש לא להרוג אותי , אני לא מנסה למכור אותו , אני רק רוצה שמישהו יקח אותו ממני , כי הוא מתמלא באבק ואין לי שום כוונות להחזיר אותו לתוך המחשב . אי אפשר לדעת , אולי יצא לי מזה משהו טוב ...

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  15. Started by WizMaster,

האם שווה לקנות אותם, בהתחשב במיוחד במחיר הנמוך שלהם? כי לפי כמה ביקורות שקראתי, הם לא רעים בכלל.

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  16. Started by itaic,

שלום לכולם אני מחפש מקלדת עם תאורה... חייב שיהיו מקשים בעברית ואם אפשר גם אלחוטית reclusa? g15?Lycosa? תודה

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  17. Started by Snufkin,

רציתי לדעת אם לעוד מישהו יש את המארז שיש לי, כי יש לי בעיה קטנה איתו.... כשאני לוחץ על הכפתור של אחד מכונני התקליטורים שלי המגש נתקע ולא נכנס. זה מארז עם פאנל שמסתיר את הכוננים ונפתח שהם יוצאים. כל ניסיון לשלוח אי-מייל ך COOLERMASTER נכשל.... אשמח לקבל תגובות

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  18. Started by yuval_fe,

אני עדיין לא סגור על ההצעה שהציעו לי אני מחפש מקלדת ועכבר לא חייב בסט או אלחוטיים עד 800 ש"ח. בלי קשר g11 עדיף על g15? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  19. Started by dennis14,

מה דעתכם על העכבר הזה? האם הוא משתלם למחירו? http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=793&scat=201&tcat=30 אם מישהו קרא ביקורת/סקירה עליו שיביא לינק אליה.

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  20. Started by BURTON,

שמעתי על הרבה כרטיסי מסך ולוחות אם שבאים עם שלט למחשב עכשיו יש לי שתי שאלות: 1.מה הן היכולות של שלט מסוג זה? הכוונה אם הוא יכול לשלוט רק בוינאמפ או בתוכנת די וי די או בכלליות איזה פונקציות יש לו 2.במידה ואין לי כרטיס מסך או לוח אם שכזה האם אני יכול לקנות כרטיס שלט רחוק למחשב בנפרד?

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  21. Started by dr0r,

רציתי לדעת אם יש אפשרות לקחת UPS זול (500 ש"ח) ולחבר אותו למצבר של מכונית (עוד 500 ש"ח)במקום המטען הרגיל שלו, וכך, במחיר של ~1000 ש"ח לקבל UPS עם שיכול להספיק לשעה ויותר.

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  22. Started by shai265,

האם יש כבל USB שמתחבר לחשמל. לדוגמא יש לי נגן MP3 שמוטען דרך הUSB ואני רוצה להטעין אותו בכל מקום שיש חשמל האם זה אפשרי??

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  23. Started by ZiX,

הפקס הישן שלנו מתחיל לעשות בעיות (הגיע הזמן אחרי 7 שנים). ובכלל הגיע הזמן הלשתדרג.. אז אנחנו מחפשים פקס חדש.. שיהיה קטן... (עדיף צבא לבן / אפור) יש העדפה שלא יעבוד על דיו.. אלא עם לייזר ... אם אפשר לשלב מכונת צילום אז סבבה , זה לא כזה חשוב... תודה

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  24. יש לו מושג איפה לקנות, שיאמר לי בבקשה. . אוקיי, מצאתי אצל פנדה, של "Icemat": http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1300_1301_1302 הם שווים משהו? ואיזה עדיפים? גבריאל.

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  25. Started by stojakovic,

אני לא יודע אם זה הפורום הנכון אבל זה מה שהיה נראה לי הכי מתאים... יש לי בממיר (של יס) כמה יציאות/כניסות (אני אפילו לא יודע מה זה...) שאשמח אם תגידו לי למה הם משמשים... USB (?) אני יודע מה זה USB , אבל מה זה נותן לי בממיר?!?!?!?!?!?! ETHERNET S/PDIF OPTICAL S/PDIF תודה

• 0 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים