עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by oDot,

שלום חברס, רגע לפני קניה של Whiteboard וכמה טושים, רציתי לדעת - יש חלופה ממוחשבת? בעיקרון אני זקוק לדף "רב שימושי" בעיקר לשם סיעור מוחין, תרשימי זרימה וטבלאות וחשוב שהכל יהיה מחיק בקלות. לפי מה שהבנתי טאבלטים ללא מסך כמו המגוון הרחב שמוצעים ע"י WACOM לא נוחים לכתיבה כי קשה מאוד לעקוב אחר המיקום של העט ביחס למה שכבר כתוב (מצד שני, אז איך ציירים משתמשים בהם?), ולצערי טאבלטים עם מסך יקרים מידי. העט הזו שמעתיקה את מה שכותבים על הדף זה לא ריאלי עבורי, כי הדף עצמו לא מחיק, ואני גם לא ממש רוצה להתעסק עם דפים.. יש למישהו פיתרון? (חוץ מג'וני לי?)

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  2. שאלה פשוטה- האם יש דבר כזה? מכשיר שהוא גם מדפסת משולבת (מדפסת,פקס,סורק) וגם כורך ספירלה? חיפשתי חיפשתי ולא מצאתי, אבל נאמר לי שיש דברים כאלה. תודה.

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  3. היי חבר'ה, מחפש המלצה למדפסקת הזרקת דיו משולבת (הדפסה, סריקה ופקס) עד 2,000 ש"ח. מחפש משהו איכותי ואמין שיחזיק שנים קדימה. תודה!

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  4. Started by slassaf,

אני מחפש מקלדת מלוכסנת, כלומר שיש זוית בין חצי ימין לשמאל, ואני לא מתכוון ל"גל" כמו יש במקלדות רבות, אני מתכוון למקלדת ממש עם זוית. ראיתי כמה בודדות באינטרנט. מישהו יכול לעזור לי עם משהו באזור? זה לא אמור להיות יקר... (אני מקווה) תודה לכל מי שיעזור

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  5. Started by BobCaT,

מה אתם אומרים על המצלמה Sony DSC-P1 ? איך האיכות תמונה שלה ואיך היא ביחס למצלמות אחרות במחיר שלה? ובכלל המצלמות של סוני טובות? תודה מראש גיא

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  6. Started by nirsul,

שלום ! אני מעוניין לרכוש מדפסת - די בדחיפות. תקציב : כ-500 ש"ח הדפסת צבע באיכות טובה מאוד ללא גלישת דיו קצב הדפסה סהיר דיו לא יקרה שמעתי ש לקסמרק זה זבל כך שאני אקח HP/CANON/EPSON לעזרתכם אודה ניר חיפה

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  7. Started by Gohan,

אני מעונין לקנות מחשב כף יד להפיג את השעמום בבית ספר :-\ הוא צריך להיות עד 900 שקל. לא חשוב צבעוני הוא לא. אפשרות להשתמש בWORD (הוא תוכנה דומה). ולתמוך בעברית , וכמובן שעדיף כמה שיותר מקום תודה.

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  8. Started by WizMaster,

האם שווה לקנות אותם, בהתחשב במיוחד במחיר הנמוך שלהם? כי לפי כמה ביקורות שקראתי, הם לא רעים בכלל.

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  9. Started by YAIR,

ירידות במחירי המעבדים

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  10. Started by guandms,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש והנה הפרטים : AMD 3700 SAN DIEGO DFI LANPARTY UT NF4 ULTRA-D XF-I ELITE PRO X1900XTX 512 MB VIVO PCI-E W.D. 250 GB 16 MB BUFFER SATA II THERMALTAKE SWING BLACK NO WINDOW THERMALTAKE BIG TYPHOON PINNACLE PCTV STEREO LG DVD LG DVD-RW ורציתי לדעת עם הספק כוח שקיבלתי עם המארז TT SWING 430W יהיה מספיק כדי לתת כוח לכל המערכת הזאת ואם לא עד כמה גרוע הוא יהיה ... תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  11. מה עדיף? אני נוטה לכיוון האנטק...

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  12. אנשים קניתי את העכבר הזה Microsoft Basic Optical Mouse וגם כשהמחשב שלי מחובה הלד האדום שבתוך העכבר דולק וזה מפריע לי לישון ... האם זה צריך ליהיות ככה ? או שאפשר לנתק ?

• 10 תגובות
    • 729 צפיות
  13. אורח praetorianster
    Started by אורח praetorianster,

כרגע יש לי מארז ג'נרי עם חלון גדול, תאורה וכו.. נמאס לי ממנו כי יש לי אותו הרבה זמן (מעל שנה) אני מחפש מארז יפה, זול!! וטוב ראיתי בקניון את הXPIDER CHAMING משהו כזה, וממש לא התלהבתי ממנו, ואני לא חושב שהוא עליה מול הג'נרי שלי ראיתי גם את הקומפיוקייס 6169 והוא סתמי מאוד, הוא טוב אבל מכוער, ככה שגם הוא לא שווה "שדרוג" מהמארז הקיים ראיתי כל מיני מארזים יקרים אבל אני לא חושב שמארז זה רכיב שווה השקעה כספית גדולה חשוב שתיהיה זרימת אוויר טובה, ושהמארז יהיה קטן כמה שאפשר (אין לי הרבה מקום על השולחן ואני לא רוצה שהכל יהיה עוד יותר דחוס) הסופרטלנט דומה למארז שלי רק שהוא קצת יותר גדול, ככה שגם הוא לא בא בחשבון חשבתי על איזה מארז שוכב, אבל הזרימת אוויר שלהם על הפנים וגם יפה עולה המון…

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  14. Started by greenvector,

היי בשעה טובה קניתי מצלמת רשת VX6000. התמונה שהיא מציגה די רועשת בתנאי תאורה רגילים ובנוסף נראה שיש מספר פיקסלים מתים. המצלמה תקולה? ניתן להחליף במיסגרת אחריות? זו מצלמת הרשת הראשונה שלי כך שאני לא מבין כלכך בנושא. תודה

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  15. Started by dominic16,

שלום לא מזמן קניתי AIO של HP J4680 הכול עובד (חוץ מזה שצריך להוריד תונכה ל WINDOWS 7 וזה יורד ממש לעט)אבל הפקס לא עובד חיברתי אותו ישרות לקיר עם המפצל שקיבלתי םע המחשיר חבירתי ל 1-LINE הוא אומר שהוא לא מזה קו טלפון על אותו קו כמובן יש טלפונים אחרים אבל הם לא היו בשימוש לשקע בקיר מחובר רק הפקס

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  16. שלום לכולם במסגרת קניית מחשב חדש אני רוצה לקנות גם מקלדת ועכבר חדשים התקציב הוא עד איזור 350 ש"ח השימוש העיקרי שלי הוא למסחר בשוק ההון לכן העכבר הוא החלק החשוב יותר וכן לימודים ועבודות משרד. שני דגמים שנרא לי הם לוג'יטק WAVE http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=686936 מיקרוסופט 5000 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=742787 הסטים נראים לי מקבילים, אשמח לקבל את חוות דעתכם מי יותר טובה אמינה וכו' או לקבל הצעות לסטים אחרים. בנוגע למצלמה אין לי כיוון היא תשמש אותי לשיחות ועידה סקייפ וכו' וכן להעברת שיעור און ליין כך שאני צריך שהיא תהיה איכותית כל הדברים חיבור USB 2 רזולוציה טובה הרבה פריימים לשניה אני בטוח שאתם יודעים יותר טוב ממני ;D תודה חזי

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  17. אני משחק CS בעיקר, עוד קצת משחקים, אולי גם BF2. עד עכשיו יש לי עכבר אופטי סטנדרטי של מיקרוסופט + השולחן שלי(מעץ, אפשר להגיד שהוא חלק יחסית, העכבר זז בקלות בלי יותר מידי רעש). ההורים שלי נמצאים עכשיו בארה"ב וחשבתי לבקש מהם שיביאו איתם עכבר + פאד טובים. לפי NewEgg זה יוצא הרבה יותר זול לעומת קנייה בארץ. התלבטות אחת היא בנוגע לעכבר - Logitech MX518 או G5. הבנתי ששני העכברים מעולים ומיועדים לגיימר. לפי מה שהבנתי ה G5 טוב יותר באופן כללי, וגם לייעוד הספציפי של גיימינג. השאלה היא האם זה נכון והאם שווה להוציא 10$ נוספים ולקנות G5 במקום MX518? מה השיפור שהוא נותן לאחד כמוני שרגיל לשחק עם עכבר סטנדרטי שלא נותן לי ה MX518? האם יכול להיות שאני אצטער שלא קניתי G5? התלבטות שניה היא בנ…

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  18. Started by daniel_geva,

שלום לכולם, אמא שלי בקרוב חוזרת ללימודים לתואר שני והיא אמרה שהיא צריכה מדפסת משולבת. אז ככה, צריך מדפסת טובה שתהיה מהירה (לא טיל, אלא סבירה+) שתדפיס, תצלם,תסרוק ותפקסס (אם יש כזה דבר). עדיפות hp/lexmark. התקציב הוא בערך 700-800 שקל. תודה מראש, דניאל

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  19. Started by Drogba,

אני בקרוב קונה מחשב מחנות אחת , ומחבנות שנייה אני קונה את הספק בנפרד . החנות הראשונה תרכיב לי את כל המחשב אבל בלי הספק . רציתי לדעת אם זה מסובך להרכיב ספק למחשב ?

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  20. מקלדת: MICROSOFT DIGITAL MEDIA PRO http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=406 עכבר: GIGABYTE GM-M6800 - GAMING MOUSE - USB http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4177 מטרות : משחקים, תוכנות , כתיבה(צ'אט, אייסי וכל אלה..) ,כתיבת עבודות , אופיס, מוזיקה וסרטים חח למרות שזה כבר לא רלוונטי... מה דעתכם??

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  21. Started by ronbil,

המלצה לגיים פאד תקציב 150 שקל שימושו העיקרי פיפא ופרו אבולשן......... תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  22. Started by stone cold,

טוב אז מצאתי היום חנות די חדשה ברעננה שמוכרת את העכבר הזה לרוב העכבר לא נפוץ ברוב החנויות העכבר עלה לי 340 שקלים בכל מקרה העטיפה ניראת ככה ואני לוקח תמונות מהרשת כי אין לי כוח לצלם - באריזה לא כלול הרבה אבל היא יפה גם מבחוץ וגם מבפנים וניראת איכותית ההתקנה בוויסטה 64 לא הייתה נוחה המערכת לא התקינה אוטומטית את העכבר וגם לא נתנה להתקין בדריבר שקיבלתי הורדת דריבר חדש והכנסת העכבר בUSB של העכבר הקודם (510) עזר להפעיל את העכבר ואני לא יודע מה מהם פתר את הבעיה התוכנה של העכבר מאוד נחמדה והעכבר מאוד יפה אני יוריד דמו של f.e.a.r 2 לבדוק את העכבר במשחק FPS רציני מבחינת גלישה ושימוש רגיל אפשר לכוון את המהירות והוא מאוד נוח בערך כמו ה510 שהיה לי אבל הוא הרבה יותר …

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  23. שלום, אני מחפשת מכשיר משולב לשימוש ביתי: מדפסת לייזר, פקס, סורק. צבעוני. שימושים עיקריים: סריקת מסמכים, מדי פעם הדפסת תמונות, מדי פעם פקסים. לא משהו שמצריך רזולוציה בשמיים... בעיקר חשוב לי שהמכשיר לא יהיה מגושם מדי ולא יתפוס המון המון מקום. המלצות מיוחדות? דגשים מיוחדים? תודה, מיכל

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  24. Started by LazyBoy,

http://www.xbitlabs.com/news/other/display/20070208073750.html רק שתבינו, הם רצו להוציא לשוק גרסה עם מקשים בשחור-לבן ולא בצבע + כפתורים כמו רווח או שיפט יהיו רגילים ולא בעלי מסך או יכולת תכנות מחדש וכל זה במחיר המשתלם של 1200$ בסופו של דבר הם ירדו מהרעיון והחליטו להוציא רק גרסה צבעונית במחיר שעוד לא פורסם :-X המקלדות החדשות אמורות להגיע לשוק באפריל.

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  25. 1) האים זה יעבוד לי בפיפא ואני יוכל לשחק מול עוד אחד כלומר אחד מקלדת ואחד בג'ויסטיק?? 2) אם אפשר המלצות לגבי ג'ויסטיקים..

• 2 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים