ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
היי ההורים שלי רוצים לקנות השבוע רמקוליים אחוריים והם רוצים שהם יהיה שקועים בקיר. האם מישהו מכיר רמקולים איכותיים מהסוג הנ"ל. תקציב 2000 ש"ח (אפשר לחרוג ב-300~400 שקל ) אני מעוניין לקנות כאלו, אבל הבנתי שהאיכות שלהם בינונית ומטה. אשמח להמלצות... תודה
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
http://www.steves-digicams.com/2003_reviews/optio33l.html Pentax Optio 33L !! לי היא נראית מעולה,מה איתכם?????
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי מתאם USB לשלט של הפליסטישן 2 חיברתי אותו למחשב... עכשיו פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס ויסטה.... הווינדוס לא מזהה את הבקר, ואין לי מושג איפה אני מביא דריבר כי אני לא יודע את שם החברה... כל מה שאני יודע עליו זה שקניתי אותו מפה: http://enjoystick.co.il/shop/Product.asp?productid=90 יש מצב מישהו עוזר לי? תודה
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
אני צריך מקלדת חוטית לגיימינג עם אנטי גוסטינג ומקשי מאקרו ומקשי מולטימדיה בקיצור.... 1. תקציבכם (התקציב שלכם למקלדת ):300-350 חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של הציוד):300 2. מה השימושים של הציוד שתרצו לקנות: משחקי מחשב/סרטים/מוזיקה/עבודה משרדית 3. בקשות מיוחדות -אני רוצה שיהיה במקלדת מקשי מאקרו/אנטי גוסטינג/הרבה מקשי מולטימדיה(חשוב מאוד)/שתיהיה חוטית כדי שלא תיהיה את הדיליי בגדול זהו תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
אני נוסע לאילת ואז חשבתי ללא מע"מ אז איש שם איזה חנות מחשבים שאני יוכל לקנות שם עכבר נורמאלי למחשב לא במחיר מופרז? ואיזה עכבר כדאי?
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז חדש בתקציב של עד 500 שקל בערך רציתי לקנות את אחד המארזים של CHieftec בשחור לדוגמא מפה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_339&products_id=1939 אבל רשום שאין להם אותו במלאי ואם אני לא טועה הם לא הולכים להביא עוד כאלה ואני לא מוצא חנויות אחרות שמוכרות את המארז הזה בשחור אולי אתם מכירים חנויות אפילו מחו''ל שעושות הזמנות לארץ במחיר סביר שמוכרות את המארז הזה ? ראיתי את המארזים של supertalent : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_837&products_id=4145 או למשל היותר זולים ב KSP שהם דומים למארזים של chiftec אבל הם באים עם מאוורר בצד ועם חלון ואני לא רוצה מאוורר בצד או חלון אז אני צריך שתעזרו לי למצוא את המארזי…
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
רציתי לדעת בקשר לספק TOPOWER TOP-550P5 550W האם הוא טוב ומספיק לאוברקלוק האם הוא 550w אמיתי
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מדפסת איכותית, זולה, אמינה ועם ראשי דיו זולים אם אפשר , תודה!
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מכשיר משולב לשימוש ביתי: מדפסת לייזר, פקס, סורק. צבעוני. שימושים עיקריים: סריקת מסמכים, מדי פעם הדפסת תמונות, מדי פעם פקסים. לא משהו שמצריך רזולוציה בשמיים... בעיקר חשוב לי שהמכשיר לא יהיה מגושם מדי ולא יתפוס המון המון מקום. המלצות מיוחדות? דגשים מיוחדים? תודה, מיכל
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
יש את החיבור הזה של הוידאו (אדום לבן צהוב) לא זוכר איך זה נקרא. אני צריך קופסא קטנה או כל דבר נוח אחר, שיוכל להחליף לי בין 2 כבלים. הכוונה שבטלויזיה יש לי רק כניסה אחת כזאת, אבל יש לי שני התקנים שאני מחליף בינהם כל הזמן. ממש לא נוח לי כל הזמן להזיז את הטלויזיה, לחפש את החיבור מאחורה, להחליף את הכבלים שכולי מתוח, ואז באותו רגע הכל מתנתק ומעצבים אני צריך להעיף את הטלויזיה הצידה וכו וכו... ועוד רכיב קטן שבטח לא יהיה קשה להשיג, ממיר של נקבה נקבה לחיבור הזה, בשביל שאני אוכל לעשות מכבל רגיל כבל מאריך... כמובן שאני פונה אליכם כי אני מחפש לקנות דבר כזה באינטרנט, אני מתאר לעצמי שבקניון לא כזה בעיה להשיג אבל אין לי זמן להגיע לשם.
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על מלצמה דיגיטלית אני רוצה אחת באיכות טובה אבל שתהיה זולה אני לא יכול לתת תקציב כי אני לא יודע מה המחירים של מצלמות דיגיטליות תנו לי בבקשה כמה המלצות תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
האם כרטיס ה PhysX עדיף על הכרטיסים החדשים של NVIDIA ו ATI?
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
האם שווה לקנות אותם, בהתחשב במיוחד במחיר הנמוך שלהם? כי לפי כמה ביקורות שקראתי, הם לא רעים בכלל.
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם לעוד מישהו יש את המארז שיש לי, כי יש לי בעיה קטנה איתו.... כשאני לוחץ על הכפתור של אחד מכונני התקליטורים שלי המגש נתקע ולא נכנס. זה מארז עם פאנל שמסתיר את הכוננים ונפתח שהם יוצאים. כל ניסיון לשלוח אי-מייל ך COOLERMASTER נכשל.... אשמח לקבל תגובות
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
1) האים זה יעבוד לי בפיפא ואני יוכל לשחק מול עוד אחד כלומר אחד מקלדת ואחד בג'ויסטיק?? 2) אם אפשר המלצות לגבי ג'ויסטיקים..
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
טובה ללא עכבר ובמחיר סביר. עד עכשיו השתמשתי ב Logitech cordless keyboard הישנה והטובה. מאוד חשוב לי הטווח עבודה(עם שלי אני יכול לעבוד מהחדר ליד) ולא טווח של מטר מסכן כמו שיש במקלדות החדשות של Logitech שראיתי לאחרונה. תודה
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מה דעתכם על העכבר הזה? האם הוא משתלם למחירו? http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=793&scat=201&tcat=30 אם מישהו קרא ביקורת/סקירה עליו שיביא לינק אליה.
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
המדפסת יושבת על מדף ולכן הם לא יושבים במצב מאוזן וגם אי אפשר להלביש את המכסה כתוצאה מכך. יש מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
הפקס הישן שלנו מתחיל לעשות בעיות (הגיע הזמן אחרי 7 שנים). ובכלל הגיע הזמן הלשתדרג.. אז אנחנו מחפשים פקס חדש.. שיהיה קטן... (עדיף צבא לבן / אפור) יש העדפה שלא יעבוד על דיו.. אלא עם לייזר ... אם אפשר לשלב מכונת צילום אז סבבה , זה לא כזה חשוב... תודה
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום אני מדפיס כ 5 דפים בחודש,מבקש המלצה על מדפסת,אמינה,ולא יקרה לא משנה הסוג(לייזר,הזרקת דיו) רצוי לא צבעונית תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן את המדפסת הנ"ל ובימים האחרונים אני לא מצליח להדפיס ממנה מהמחשב, ז"א לצלם ולפקסס אפשר אבל להדפיס מוורד וכו' אי אפשר. תודה למי שעוזר.
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני די חדשה ויש לי שאלה אני רוצה לקנות למחשב כרטיס תלת-מימד... אני צריכה לדעת בערך מחירים והמלצות... תודה רבה מראש!!! :-/
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
בזמן האחרון יוצאים פאדים חדשים כמו Steelseries 9HD 4HD ועוד, מהו הפד הכי טוב?
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-