עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אהלן, יש לי מחשב יחסית חזק לעריכת וידאו ואנימציה, לא חושב שהמפרט משמעותי כאן. העניין הוא שאני עובד עם עכבר עתיק ובקושי לחיץ (ובטח שלא מדויק), ואני מעונין בעכבר לצורכי עריכת וידאו, עיצוב גרפי, אנימציה וכו'. קנו לי את העכבר של לוג'יטק MX518 , הבעיה היא שרשום שהוא מיועד לגיימינג ובעיקרון אין לי כוח לשטויות של גיימינג אלא חשובה לי נוחות, דיוק ואמינות. האם העכבר הזה יכול לשרת אותי, או שכדאי להחזיר לחנות (עוד לא פתחתי) ולבחור עכבר אחר? יש המלצות אחרות? תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by YinnoN,

שלום לכולם. החלטתי על קנית מחשב לאחי. זוהי ההרכבה מפנדה (אחי גיימר לא קטן ומתכנון לשחק hl2 doom 3 ועוד) 1 הרכבת מחשב במעבדה 185 ש"ח 1 WD 80GB 7200RPM 8MB special versionשלוש שנים אחריות 415 ש"ח 1 ABIT NF7-SL ver 2.0 Nforce 2 AMD 480 ש"ח 1 AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1,360 ש"ח 1 A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 655 ש"ח 1 MSI 9800 PRO 128MB 1,390 ש"ח 1 Compucase CI-6CN1 Midi Tower 265 ש"ח סה"כ 4,750 ש"ח 4795 כולל משלוח עכשיו בקשר לספק והמארז. 1. איך המארז הזה ? הוא יקרר את המחשב (לא למטרת oc אלא פשוט שהוא יהיה קר ונוח לעבודה מהירה) 2. הספק 300watt שכלול במארז הזה יחזיק לי את המערכת ? אני מאוד לא רוצה למצוא את ע…

• 7 תגובות
    • 590 צפיות
  3. Started by VegansXe,

שלום, אשמח לדעת למה עדיף לי לרכוש עכבר אופטי ולא לייזר (לפי מה שהבנתי זה עדיף) העכבר משמש לעבודה רגילה עם המחשב, לא לגיימינג אבל לשעות מרובות. בנוסף ראיתי את הwireless performance mouse mx ולא הבנתי למה הוא יקר משמעותית משאר העכברים שנעים בין 60 ל300 ש"ח תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by snaek212,

שלום קניתי לפני שנה razer lachesis מבאג ת'אמת לא ישבתי עליו הרבה ועכשיו שחזרתי אליו גיליתי כמה בעיות: 1 העכבר כל הזמן מתנדנד הוא לא יושב צמוד למשטח וכשאני משתמש בו הוא תמיד בורח לי מהנקודה עכ"כ שכשאני רק לוחץ עליו בקליקים הוא זז.... 2 כשאני מזיז את העכבר שמאלה למעלה(אלכסון..) הוא לא זז חלק באלכסון אלא שמאלה ואז למעלה שמאלה למעלה וכ"ו.. כלומר שהוא ממש רועד שהוא זז (לשאר הצדדים הוא זז חלק) האם יש על זה אחריות??

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  5. Started by ish,

בעקרון אני מחפש עכבר חדש הייתי כבר דיי סגור על הG7 הגעתי אתמול לחנות ראיתי אותו הוא נראה נחמד רק דבר אחד מנע ממני לקנות אותו וזה הכפתור BACK ו FORWARD שאני לא יודע אם יש לו או אין לו, לMX1000 ראיתי יש בצד האגודל 3 כפתורים פה יש סהכ כפתור אחד שאין לי מושג מה התפקיד שלו וגם לא מצוין מה התפקיד שלו באתר של לוג'יטק, משהו יודע מה השימוש שלו? בתכלאס הG7 בא להחליף את הMX1000? או שזה שני עכברים שונים? מה גם שהצורה של הG7 נראה פחות נוחה ליד, רשום שהוא נועד לגיימרים השאלה שלי אם אפשר לתכנת את הכפתור הזה לעשות משהו ומה התכלית שלו. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  6. Started by USR,

והאם הוא טוב מבחינת ביצועים ? והאם הוא VIA KT266A ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by puNani,

שלחתי אי מייל לחברת אזטק שמייבאת את הכרטיסים לארץ: שלום... אני מתעניין לקנות כרטיס מסך ATI RADEON 8500 64mb + TV OUT... נאמר לי שאתם הייבואנים ולכן יש לי מספר שאלות.. אני חבר במספר פורמים של חומרה וכולם המליצו לי לקנו את הכרטיס הזה: האם אתם הייבואנים הבלעדיים של הכרטיס בארץ? רבים מתלוננים שהם לא קיבלו את גרסת ה RETAIL שהובטחה להם (שכוללת חוברת, 3 דיסקים ועוד מספר מתאמים, וגם קופסה מהודרת יותר)... האם אתם מייבאים את הכרטיס בגרסת ה RETAIL או ה OEM? האם הכרטיס הוא אוטנתי של ATI? או שהוא כרטיס של חברה אחרת המבוסס על הצ'יפ של ATI ? (כמו שחברות רבות מייצרות כרטיסי GEFORCE).. אשמח לקבל תשובות, זה מאד חשוב לי.. בתודה מראש, ליאור. ---------------- בתגובה הם ענו כך: 1. אנ…

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by MiniMizer,

לפני כשבוע שלחתי לחברת Mustek את המכתב הבא: Hello, I have recently purchased the new operating system Windows XP and I was surprised to find out my scanner (1200 USB) is not recognized. I tried searching your website for XP drivers but did not find any. Will you be releasing drivers for Windows XP anytime soon? היום קיבלתי מהם תגובה: Unfortunately at this time we currently do not support operating systems. We have begun testing our units with Xp however we are not currently supporting this operating system. We do expect drivers to start being made available in early November. Thank you, Mustek, INC לצערי, אנו מתקרבים כבר לאמצע נובמבר ודרייברים מעודכנים לXP עדיין לא נמצאים…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Moo,

אל תקנו מאופיס דיפו!! אתמול הכניסו לי המניקים האלה. היה מבצע טרייד אין של המדפסת הישנה ומקבלים את 959 ב 650 שקל. זה ממש זול!! בגלל זה הלכתי לקנות שם אבל הבנתי למה זה כל כך זול הם מוציאים את הכבל USB (אולי עוד כמה חלקים, לא בטוח) לכל לקוח הם פותחים את הארגז במקום כדי "לבדוק שיש את כל החלקים" ואבל בעצם הם לא רוצים שיהיה מצב שהלקוח יחזור הביתה ויראה שאין לו את הכבל ויהיה בלגאן. ואולי הלקוח יקנה מהם את הכבל. כשהבנתי שאין כבל USB חשבתי אולי כדי שאני יקנה בנפרד והמוכר אמר שזה עולה 70 שקל כימעט קניתי אבל לא היה במלאי למזלי. וקניתי בבאג ב34 שקל!!!!! אבל סה"כ המדפסת אחלה !!

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. האם ניתן לשנות צבע במקלדת של RAZER LYCOSTA? [TABLE] [TR] [TD=width: 50] [/TD] [TD=width: 100%] היי חברים יש לי מקלדת של רזור לקוסטה ואני רוצה לדעת אם חוץ מהצבע הכחול של המקלדת אפשרות לשנות לעוד צבעיים? הנה סירטון על המקלדת[/TD] [/TR] [/TABLE] מראים פה דרך אבל היא מסובכת ומסוכנת,מישהו ממליץ על משהו אחר? יום טוב.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by prexus,

Hello ppl, po ze prexus from Palo Alto, CA, USA, in my new home. I'm buying a new comp, and need advice about some stuff Case - I'm thinking about either the CoolerMaster PAC-T01-E1 or the Antec P160WF. Which would you reccomend? PSU - I'm thinking about the Enermax noisetaker 470W with PFC, the 105$ one. Any better ones for the same price? Keyoard - I'm getting either the Logitech elite keyboard, or the Ideazon Zboard with crossfire kit. Which should I get? Thanks, preXus.

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  12. שמפרסמים? תודה,

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. בעקבות התקנת צורב, כנראה שיבשתי משהו...הכונן FLOPPY לא עובד משום מה... ??? מזוהה בביוס, כמו כן גם ב-Windows. לכאורה תקין. אבל שאני לוחץ עליו (כפולה), לוקח לו 10 שניות להגיב, ואומר - תכניס דיסקט (כמובן שיש בכונן). טוב...פתחתי מארז... ניסיתי לשחק עם הכבלים (האפורים- זה IDE או ATA ? לא חשוב...), קיצר, בלוח הכבל מחובר למקום של ה-FLOPPY. איך אני יודע? הקצה שמתחבר ללוח - חסרה לו מגרעת בדיוק איפה שחסר בלוח פין - ככה שזה הצד הנכון של הכבל. לגבי הצד שמתחבר לכונן - פה הבעיה..... כשאני מכניס את הכבל (יושב טוב) יש 2 מצבים : מצב א' - יש אור ירוק של קריאה מהכונן , אבל אין זיהוי של הדיסקט = הבעיה נותרת בעיינה. מצב ב' (שאני מסובב את הקצה שמתחבר לכונן , ^180 = הופך אותו) - א…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by ZigZag,

איזה עכבר הוא הכי נוח וטוב?? בהנחה שאין הגבלה על תקציב, ולא אלחוטי

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  15. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

תהנו..... http://www.sharkyforums.com/showthread.php?s=&threadid=117629 AMD הוציעו את המעבד הזה עם סוקט חדש, וזה היה דבר די ברור כי SOCKET A כבר הגיע אל פירקו ועבר הרבה גילגולים של מעבדים. וגם המפרט די נחמד: ◦ Die Size : 80mm(e.g Palomino : 129mm) ◦ Process : 0.13 micron ◦ L2 Cache : 256KB **Unless L2 cache has no improvement of performance, it could be shown as more higher speed. ◦ Initial Clock : M24001+(1.93Ghz:expected)

• 13 תגובות
    • 978 צפיות
  16. Started by _idank_,

אני צריך עכבר טוב ויפה עד 400 שקל בערך... תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  17. שלום! הבאתי מחבר ג'ויסטיק לסימולטור טיסה אבל הוא ישן והחיבור שלו הוא של 15 פינים (GAMEPORT) ואין לי כזה חיבור במחשב... מה אני יכול לעשות?? ובלי תגובות לא עוזרות כמו תקנה חדש. תודה רבה ויום טוב

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Ivan,

בדקתי ומויסטה וגם W7 פורמט מלא כותב אפסים על כל הקונן ומוחק כל מה היה עליו קודם. גם אני לא ידעתי זאת http://support.microsoft.com/kb/941961

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by nutty,

האם עכברים אופטיים - טובים ???? האם יש להם בעיה עם משחקים???? אני רוצה לקנות עכבר חדש ויש נורא הרבה מבחר, אני רוצה לוג'יטק, ובמפרטים שלכם אתם ממליצים על - logitech mouseman optical וזה עכבר מאוד יקר!!! 300 ש"ח בשביל עכבר...למרות שהוא עכבר מעולה, מחירו לדעתי מוגזם ושאלתי היא : האם יש לו בעיות עם משחקים????

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  20. Started by Chura,

שלום, לפני כמה חודשים ניקיתי את המקלדת כי נשפך עליה קצת מים. כאשר ניקיתי את המקשים (פירוק מלא של המקלדת) כנראה שהיה עליהם חומר לובריקציה (שימון) היום המקלדת עובדת (ונקיה ) אלב המקשים לא זורמים טוב. יש הצעות איזה חומר לא מזיק לשים ? (אולי מישהו יודע מה החומר המקורי המשמן מקלדות ) מדובר על MX5500 אם זה משנה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by av_l,

יש לי מחשב פנטיום 3 ישן שאותו אני רוצה להפוך לשרת ( שיפעל כל הזמן ). הספק שלו( כ230w ) שהפעיל אותו כשש שנים שבק חייים. בחישוב באתר יצא הספק מקסימלי של כ 160w .http://www.zippy.com.tw אני מחפש ספק עמיד ( שיוכל לפעול שבועות ואולי אף חודשים בלי הפסקה ) ועדיף גם שקט ככל האפשר ( במגבלות התקציב ). במחיר של עד 250 ש"ח.

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  22. Started by sherlock1212,

צריך המלצה לגיים פאד איכותי, אין לי תקציב מסויים. רצוי שיהיה אלחוטי, ואם אין אלחוטיים טובים אז גם חוטי זה בסדר.

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  23. Started by the_king00,

הנה הקישור, האם הספק שלו הוא ג'נרי? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=7204

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by roma4k,

אני ככל הניראה ארכוש את המערכת הזאת PENTIUM 4 3 giga 800mhz (northwood) 1180 ¤ 1 ASUS P4P800-E DELUXE 780 ¤ 1 Kingston DDR 256MB 400Mhz 320 ¤ 2 WD 160/7200 SATA 8MB 600 ¤ 1 SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 256BIT 1385 ¤ 1 LG GSA-4120B DVDRW וגם צורב רגיל רציתי לדעת אם המארז COMPUCASE CI-6A19 יוכל להחזיק את המערכת? אני אוסיף לו עוד מאורר של 120 מ"מ תודה וחג שמח.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by nisimm,

שלום אני מחפש מנקה מסך איכותי, קניתי אחד באיזה 30 ש"ח והוא משאיר איזה כתם מרוח על המסך יש חומר איכותי שאפשר לקנות?

• 1 תגובה
    • 782 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.