עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by yuraxp,

לאחרונה שאלתי לגבי עכבר מסוים שאני רוצה לקנות אולם רבים המליצו לי על העכבר של לוגיטק ,איפה יש ביקורות עליו ואיך הוא בכלל?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לקנות עכבר חדש למחשב... כרגע יש לי את ה MICROSOFT WIRELESS INTELLI MOUSE EXPLORRE 1.0A .. העכבר האלחוטי שלהם מלפני שנתיים... בגדול אני לא הכי מרוצה ממנו, יש לו בעיות שלפעמים במשחקים הוא קצת משתגע, וגם הוא זולל בטריות בטירוף (אין לו בסיס טעינה).... עד היום היו לי רק עכברי MICROSOFT ושאלתי היא מה מומלץ היום ה MX-1000 של LOGITECH החדשים, או ה MICROSOFT החדשים טובים גם ? דברים שחשובים לי הם: אלחוטי עם בסיס נטען (ובטריות נטענות בפנים), שלא ישתגע במשחקים מדי פעם, שיהיה גדול ונוח (אני זוכר שניסיתי פעם LOGITECH והם היו ממש קטנים לעומת העכברים של MICROSOFT).... אשמח לתגובות אודות העכברים בשוק (האם ה 1000 משמעותית יותר טוב מה 700 ?) ואם אפשר גם לינקים לביקורות.

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  3. Started by MeTaLhAmMeR,

טוב, חוץ ממפצל לעוד שישה חיבורי USB יש עוד משהו? משפר את האיכות של המסך?

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  4. המלצה למארז מגניב שיהיה שקט ויהיה טוב לא כולל ספק באזור ה700 שח .? ווכמובן שיהיה לו לפחות חלון אחד פתוח .....

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  5. Started by שלמה הדג,

שלום. אני מתעניין במקלדת ה Zboard ולאור שיווקה הקרב בארץ, רציתי לדעת איפה ניתן יהיה להשיג פאנלים המותאמים למשחקים ספציפים? רק דרך חו"ל או גם בארץ? - תודה.

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  6. Started by the_king00,

asus p4p800 e-deluexe p4 ht prescott 3.0 adata 512 ddr400 wd 120 ata 8mb buffer ati readon 9600 pro collermaster jet 7 p4 cd floppy cd writer 4 fan lot of led's overclock איזה ספק כדאי לי לקנות? ורצוי שגם לא ישרף בקפיצות המתח שבחורף... תודה...

• 9 תגובות
    • 712 צפיות
  7. Started by MasterGal,

מה דעתכם על המארז שאני רוצה לקנות RAIDMAX Scorpio 868 Black 420 Watt תודה.

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  8. תוכל לעזור לי בבקשה אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר אל חוטית ....וכמובן שאני מוכן להשקיע עד 500 ש"ח יש לכם המלצות בבקשה? נ.ב == אם אפשר שיהיה כמו Genius Wireless Optical Office Kit שיש שם את האופציה של טעינת הסוללות .... נ.נ.ב === Genius Wireless Optical Office Kit האם זה עכבר ומקלדת טובה? :

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  9. אני מתכנן לקנות דיסק קשיח נוסף, אבל המערכת שלי באוברקלוק ואני מפחד שהספק יקרוס. יש סיבה לדאגה?

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  10. Started by imac,

חבר שלי מעוניין לקנות מצלמת אינטרנט איכותית והוא מעוניין לדעת מאיפה ובכמה לקנות.. התקציב לא מוגבל, אבל עדיף שהמחיר לא יהיה מוגזם מדיי... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  11. Started by MasterGal,

שלום, יש לי מחשב חדש מבוסס AMD 64 BIT וכרטיס מסך Gforce 6600 GT הייתי מעוניין לקנות מארז + ספק כוח עד 500 ש"ח. הדגש שאני רוצה לשים עליו לב זה נושא השקט. אני רוצה שהמארז והמאוורים בתוכו יהיו שקטים,בנוסף שיהיה חזק מספיק להחזיק את המערכת שלי. אשמח אם תציגו לי כמה סוגי מארזים וספקים שאני יכול לרכוש במחיר שנתתי. תודה

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  12. Started by nim901,

מה דעתכם על http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=VM1000C&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=137 ? הוא מאד זול (יחסית) הוא נראה טוב, הוא מאובזר, על פי האתר הוא צריך לבוא עם 4 מאוררים, 1 בדלת אחד מאחורה ועוד 2 איפה שהוא השאלה שלי: האם הוא שווה את הכסף? והאם הוא בא עם ספק? אם כן, כמה וואט ? ואם למישהו יש ביקורות אני אשמח לראות (חישפשתי בגוגל אך הופנתי לחנויות)

• 11 תגובות
    • 934 צפיות
  13. Started by Integer,

רציתי לדעת בכללי איך הספקים של החברה הזאת?? יש לי את הספק שלהם HIPRO HP - A2307F3P איך הוא ומה הנתונים שלו...?

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  14. Started by dogday,

איך הם בכללי? וספציפית איך הספק שלהם ה 350 WATT??

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  15. Started by SkiOrDie,

שלום אנשים, אני מחפש המלצה למקלדת חדשה. אני מחפש מקלדת חוטית(!), איכותית. עדיפות מיוחדת למקלדות עם מקשים רכים ונוחים. (אני מת על המקשים במקלדות של מחשבים ניידים!) פחות חשובים לי קיצורי דרך לאופיס וכאלה במקלדת אבל הם גם לא מפריעים לי. עד 150 ש"ח בבקשה. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  16. 1)ספק כוח למארז Thermaltake TT420AD 420 WATT 2 FAN 2) ספק כוח למארזי Thermaltake TT420APD PFC 420 WATT 2 FAN השני יקר יותר ב50 ש"ח. האם ההבדל משמעותי? מה זה APD וPFC?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  17. שלום לכולם, יש לי את שלושת המכשירים הנ"ל. אני מחפש דרך לנהל ספר כתובות אחד על שלושת המכשירים. שלושתם מסוגלים "לדבר" באמצעות בלוטות'. הבעיה היא שהתוכנה של הפאלם לא מכירה את התוכנה של הטלפון, וההיפך. הטלפון יודע לקבל ולשלוח באמצעות העברת PIM (שולח vCards). הפאלם עקרונית גם מסוגל לקבל ולשלוח vCards. כלומר, אני צריך תוכנה שמסוגלת לבצע סנכרון עם שני המכשירים. כרגע, הפתרון הכי חכם שמצאתי הוא לסנכרן את המחשב עם הפאלם ואז לשלוח את כל הכתובות מהפאלם לטלפון. אבל זה לא ממש סנכרון, אלא יותר מחיקה ושכתוב... יש למישהו רעיון בשבילי?

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  18. Started by gab1234,

לפי המלצות פה באתר קניתי את המארז הנ"ל אבל יש לו רק כפתור אחד לכיבוי... יכול להיות שאין לו כפתור ריסטרט ??? המחשב נתקע לי פעמיים וכיביתי אותו דרך המפסק הראשי מאחורה... מה עושים במקרה כזה ?????????

• 9 תגובות
    • 721 צפיות
  19. Started by yuraxp,

מה אתם חושבים על עכבר הזה? שווה 180 שקל? http://www.geniusnet.com.tw/product/product-1.asp?pdtno=441#pc

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  20. Started by pk1,

קניתי ספק hec 300er 300W ולפני שבאתי לחבר אותו למחשב ניסיתי לחבר אותו לחשמל ולראות אם המאוורר מאחור עובד, ולא עבד! ניסיתי בכמה שקעים ולא עובד! חיברתי מאוורר לחיבורי חשמל שלו כאשר הוא היה "דלוק" וגם המאוורר לא עבד! אני מפספס משהו? צריך לחבר אותו למחשב ורק אז הוא יעבוד?!

• 9 תגובות
    • 847 צפיות
  21. מה ההבדל בין המקלדות האלה של מיקרוסופט: Optical Desktop with Fingerprint Reader Wireless Optical Desktop 3.0 Digital Media Pro Keyboard מה ההבדל מלבד האלחוט, החישן שמזהה טביעת אצבע והזום סלידר? בתודה מראש orlupo

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  22. אורח praetorianster
    Started by אורח praetorianster,

כרגע יש לי מארז ג'נרי עם חלון גדול, תאורה וכו.. נמאס לי ממנו כי יש לי אותו הרבה זמן (מעל שנה) אני מחפש מארז יפה, זול!! וטוב ראיתי בקניון את הXPIDER CHAMING משהו כזה, וממש לא התלהבתי ממנו, ואני לא חושב שהוא עליה מול הג'נרי שלי ראיתי גם את הקומפיוקייס 6169 והוא סתמי מאוד, הוא טוב אבל מכוער, ככה שגם הוא לא שווה "שדרוג" מהמארז הקיים ראיתי כל מיני מארזים יקרים אבל אני לא חושב שמארז זה רכיב שווה השקעה כספית גדולה חשוב שתיהיה זרימת אוויר טובה, ושהמארז יהיה קטן כמה שאפשר (אין לי הרבה מקום על השולחן ואני לא רוצה שהכל יהיה עוד יותר דחוס) הסופרטלנט דומה למארז שלי רק שהוא קצת יותר גדול, ככה שגם הוא לא בא בחשבון חשבתי על איזה מארז שוכב, אבל הזרימת אוויר שלהם על הפנים וגם יפה עולה המון…

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  23. Started by dogday,

בכל הביקורות שקראתי עליו רשום שהוא בא עם ספק של: coolermaster 350 watt זה עדיף על ה400 WATT הג'נרי שיש לי עכשיו?? תראו במפרט את המערכת שלי, הספק שלי מחזיק אותה טוב ואני רוצה לקנות את המארז הזה אבל איך הספק הוא יחזיק טוב??

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  24. Started by אברם מהמכולת,

בעבר דנו כאן בכדאיות רכישת הרחבת אחריות למחשב נייד של HP (כ - 1,000 ש"ח תמורת שנתיים נוספות של אחריות). מצ"ב מסמך המפרט את הרחבת האחריות. אגב, לא ממש הבנתי ממנו מאילו חלקים מכוסים תחת האחריות המורחבת, ואילו לא... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

25. שלום, יש לי את המערכת הבאה asus p4p800 e-deluexe p4 ht prescott 3.0 adata 512 ddr400 wd 120 ata 8mb buffer ati readon 9600 pro collermaster jet 7 p4 cd floppy cd writer 3 מאוררים רגילים מאורר לדים lot of led's קטודה עם אפשרויות של קול ספק ג'נרי של 400 וואט של סאן שיין קוממה אז יש לי 500 ש"ח או שאני יכול לקנות עוד 512 של איי דאטא ב 450 בקיי אס פי או ספק של טרמל טייק 480 TWV http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_856&products_id=7353 מה עדיף?

• 3 תגובות
    • 501 צפיות

דיונים חדשים בפורומים