ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
חיפשתי בקונטרול פאנל ובאינטרנט וזה נדמה כאילו אין אפשרות לעשות את טריק ה200DPI הישן של XP על עכברי PS/2 במערכת ההפעלה החדשה, האם זה באמת כך?
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מה דעתכם על העכבר לייזר של מייקרוסופט ? האם הוא שווה 280 שקל? ואיך הביצועים שלו לעומת העכברים של לוג'יטק? וכל כמה זמן צריך להחליף סוללות?
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
http://www.bhphotovideo.com/c/search?atclk=Type_Notebook+Coolers&ci=11973&N=4289956440+4236662187 איזה מהם כדאי? או מה צריך לבדוק כשבורחים משטח קירור? (שולח בחורה לבחור לעצמה...) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, לפני מספר חודשים התמזל מזלי לרכוש עכבר אלחוטי פנטסטי (אך פשוט במיוחד). העכבר הגיע עם משדר USB קטן, אותו איבדתי לצערי. חיפשתי בלא מעט מקומות את אותו העכבר, אבל כנראה שאת כל שאר העכברים בסדרה בלעה האדמה. בצר לי, רכשתי עכבר אלחוטי שונה. לאחר מספר שעות שימוש הבנתי שפרק כף היד שלי והעכבר החדש לא מסתדרים. בקיצור, תהיתי אם ניתן להשתמש במשדר היו.אס.בי שהגיע עם העכבר החדש שרכשתי יחד עם העכבר הישן, להתאים את התדרים שלהם, או משהו כזה. אשמח לדעת מה לעשות, במידה והדבר אפשרי. תודה, ערן
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום בערך מאתמול אחר הצוהרים יש לי בעיה מוזרה ביותר. איכשהו המקלדת לא מגיבה לשתי לחצנים שאני מקיש פעמים. אני אתן דוגמא זה בא לידי ביטוי בעיקר במשחקים שאני צריך ללחוץ על שתי מקשים כדי ליצור מצב כלשהו אך בלתי אפשרי והמקלדת מגיבה לי רק למקש אחד. אם לדוגמא אני צריך C+D אז זה יגיב רק לאחד. ניסיתי לשים מקלדת אחרת אך ישנה אותה הבעיה. נסיתי להסיר את המקלדת לחבר מחדש , להתקין .. ממש הכל. אך ללא פתרון. אני חייב גם לציין שעוד באותו יום הכל עבד מצויין ולא התקנתי או הסרתי שום דבר. אם מישהו יודע אולי מה צריך לעשות אני ממש יעריך את זה. תודה [br]פורסם בתאריך: 6.01.2007 בשעה 17:22:46 עוד משהו גם תמיד יכלתי ללחוץ על ה NUM LOCK בלי שום קשר ל F LOCKאבל עכשיו כדי ללחוץ עליו אני חייב …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זהו מה עדיף פשוט אני מת לקנות מקלדת אחת של vivanco הכחולה המדהימה הזאת או ללכת על מקלדת usb שאני לא ממש מה יתרון של מקלדת כזאת.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לhdmi capture שמתגלה כמצלמה רגילה.
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
קניתי היום את השלט הזה למחשב. רציתי לדעת מה מספור הכפתורים? אני משחק עכשיו בAssassin's Creed וכתוב לי שPAUSE זה מספר 9 בשלט. אך אני לא מבין איזה כפתור זה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מתאם USB לשלט של הפליסטישן 2 חיברתי אותו למחשב... עכשיו פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס ויסטה.... הווינדוס לא מזהה את הבקר, ואין לי מושג איפה אני מביא דריבר כי אני לא יודע את שם החברה... כל מה שאני יודע עליו זה שקניתי אותו מפה: http://enjoystick.co.il/shop/Product.asp?productid=90 יש מצב מישהו עוזר לי? תודה
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
עברתי על כמה חנוית בארץ ובחו"ל ללא הצלחה אין במלאי באמזון
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
היי. צריך המלצה למדפסת פשוטה, צבע+ש"ל, שתהיה זמינות דיו נורמלית, לא לחפש בנרות. תקציב לא מוגדר, אבל לא אמור לעלות הרבה משהו כזה. כאלטרנטיבה, אם יש מדפסת+פקס+סורק מומלצת בתקציב זול יחסית, גם תמליצו.
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת לייזר בשביל לימודים אני הולך להדפיס רק בשחור לבן, אני מחפש מדפסת זולה וכמה שיותר חסכונית בצבע ומה בכללה המחירים(כמה עולה בערך טונר ולכמה דפים ניתן לצפות ממנו),ועד כמה שיותר קטנה. האמת ראיתי את הP1005 של HP באופיס דיפו והיא ניראתה לי בסדר הבעיה שאני לא ממש מבין בנושא ככה שאני אשמח לעזרה. בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז חדש ואני מתלבט בין שתי מארזים אני רוצה לדעת מה יקרר לי יותר טוב הקירור יותר חשוב לי מהיופי COMPUCASE CI-6A19 WHITE NO PSU ואני יקנה לו עוד מאורר 120 או Sunbeam Transformer BLACK ואולי מאוחר יותר אני יקנה מאורר 120
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
2 שאלות : 1. האם בטכנולוגיה של כיום ניתן להכניס כמיליארד טרנזיסטורים על גביי שכבת סיליקון אחת ? 2. אם נשווה את שני המחשבים הבאים - איזהו המחשב המהיר יותר: א. Cray 2 (שנת 93) ב. המחשב הנישא (לפטופ) המתקדם ביותר כיום בשוק. אשמח לתשובה מהירה, תודה, יוני. עריכת המודר: כותרת.
-
קראתי פה באתר חוות דעת חמות על Wave וברשת יש חוות דעת טובות מאוד על ה-G15. למישהו יש נסיון עם שתיהן כדי להגיד מי מהן מומלצת יותר והאם ה-G15 שווה את המחיר מלבד ה-LCD שלא משמעותי לי יותר מידי?
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם החברה Thermaltake טובה לספקים.. שמעתי גם שZALMAN הכי טובים או משהו כזה.. הנה ספק שהציעו לי לקנות: Thermaltake TR2 W0070 430W 24/20/6/4 Pin SATA תודה על העזרה
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם בתור "כלל אצבע" יש כדאיות לרכוש מדפסת לייזר צבעונית לשימוש נער לעבודות כיתה שמבצע בצבע, על פני מדפסת הזרקת דיו צבעונית? יש הטוענים שכדאי לקנות מדפסת הזרקת דיו זולה, ובמקום לחזור ולרכוש טונרים יקרים, לזרוק את המדפסת הנוכחית ולרכוש שוב חדשה. בקיצור, יש מי שמתמצא או בעל נסיון ויכול לייעץ?
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול האם מישהו יודע: היכן ניתן לקנות בארץ אחת משתי המקלדות שכתבתי בכותרת ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אנשים ! חשבתי לקנות את הספק הנ"ל http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4016 המוכר באייבורי הציע לי 500W PFC מישהו יודע במה מדובר ? ואם כדאי ? תודה
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
האם תוכלו להמליץ על סורק בייתי, עם מתאם לסריקת שקופיות - לא מכשיר משולב מדפסת וכו'. תודה
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
עד עכשיו העכבר עבד לי חלק לא משנה מה עבד מעולה היום חזרתי מביתספר וחיישן של העכבר החליט שהוא לא רוצה לעבוד על הפאד SteelSeries 4HD ועובד על משטחי קרש וכל משטח אחר בלי בעיה.. על ה4H הוא מקרטע ועושה המון בעיות... נשפתי פנימה לחיישן וזה לא עזר בכלום.. מה לעשות? הוא עובד טוב על כל משטח אחר חוץ מפאדים! מה קרה לחיישן?? ויש לי את העכבר הזה חצי שנה הדרייברים מותקנים הכל טוב עד עכשיו עבד מעולה
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
נעזרתי בסרטונים שבראש הפורום ע"מ להחליט איזה Switch הכי יתאים לי, אהבתי מאוד את החומים, אם כי גם הכחולים והירוקים מצאו חן בעיניי מכנית (למעט הרעש). (העובדה שצריך להיות "החלטי" יותר על מנת להקליד איתם). אני הרבה פעמים מקליד בלילה, מה שדי פוסל את הכחולים. אם השימוש העיקרי שלי הוא להקלדה, איזה סויצ'ים עדיפים חומים או ירוקים? מבחינת פונקציונליות, אהבתי מאוד את ה K70 אך אני פתוח גם להצעות אחרת. איפה אני יכול לנסות את המקלדות לפני קניה?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום @!@! הייתי רוצה לקבל המלצה לwebcam האכותית ביותר במסגרת התקציב שלי... תודה!
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
איני מצליח לשלוח פקסים דרך התוכנה של HP יותר . בכול פעם שאני מנסה הוא פותח לי הודעה עם כמה סימני שאלה , וכול מה שאני יכול לעשות זה 'לאשר' . לפני התקנה החוזרת של וינדוס זה לא קרה . יש פתרונות ?
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-