ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
או לחליפין, עם ה-V270 הותיק?
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מדפסת HP 6960 Pro, ואני צריך לרכוש לה ראשי דיו חדשים. חיפשתי בארץ מחירים טובים לראשי דיו מקוריים וסט שלם של ראשי דיו עולה כ- 400שח, מחיר שערורייתי (המדפסת עולה 480שח!!!), הבנתי את רעיון הסחיטה של היצרניות על הדיו והתחלתי לחפש באתרים מחו"ל ראשי דיו מקוריים, כאן נתקלתי בעוד מכשול, מסתבר שעשו לארצנו הקטנטונת מיתוג מיוחד (לא פעם ראשונה שנתקל בזה), ראשי דיו למדפסת הזו בארץ הם מדגם 903xl ולמדפסת הזו בחו"ל 902xl (סט כ- $70), אין לי ספק שזה אותו ראש דיו, אבל השאלה אם אין חסימה תוכנתית לראשי דיו מחו"ל (דגם 902xl)? האם יש למישהו מושג? אגב, יש ברשותי ראשי דיו חדשים מדגם ישן 920xl שנראים אחד לאחד בהשוואה ל- 903xl אבל המדפסת לא מוכנה לעב…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מבקשת לקבל המלצה לעכבר איכותי אבל לא יקר שלא לומר זול דרישות: 1. נוח טוב ואיכותי אבל לא יקר. תקציב: פחות מ- 100. עדיף הרבה (הרבה?) פחות 2. מדוייק ברמה המשרדית (ומיועד למשרד). כלומר אין כל דרישה למשהו המיועד למשחקים. 3. האחיזה שלי היא אחיזת Palm. יש לי יד עדינה של בחורה אבל עכברים קטנים חמודים ועדינים אינם נוחים לי. דוגמה למשהו שכן היה מאוד נוח הוא למשל העכבר מהסט של לוג'טק MX3200 . לכן אני מעריכה שיתאים לי יותר עכבר המיועד (כנראה) ליד בינונית (אני צודקת?) 4. אני מעדיפה עכבר שיהיה ארגונומי ככל שניתן, אם אפשר ארגונומי ימני עוד יותר טוב. 5. עדיפות ל-USB (כמעט כולם כאלה היום, לא?) אבל מקסימום נארגן מתאם. 6. שלל כפתורים יתקבלו בשמחה אבל מעבר לשניים וגלגלת אני…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש מארז בסיסי למחשב משרדי. לא חשוב איך נראה, חשוב שיהיה אמין וזול ככל האפשר. בגלל האמינות חשבתי ללכת על ה-compucase הכי זול שמצאתי: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1513&catcode=270 מה דעתכם [glow=yellow,2,300]?[/glow]
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
אוקי בהתחלה חשבתי שזה בעיה במקלדת שלחתי אותה לתיקון כמו טמבל היום אני מגלה המקלדת שלי אותו הדבר! וגם אצל חבר שלי ישש אות אותה הבעיה , הבעיה היא: כאשר אני מנסה ליכתוב בפוטושופ ועוד כמה תוכנות ,CZ = אני רץ רץ רץ פיתאום זה הולך לעט! סמתי תמקלדת הישנה שלי וגם שם יש את זה ... משהו מכיר תבעיה בלאט אם זה לא קשור לפה תעבירו
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע האם הכרטיסים החדשים של הרקולס שהגיעו לארץ הם Retail? אני מתכוון כרגע ל-Prophet 3 Ti 200. כי המחיר קצת זול בשביל Retail לא? תודה.
-
-
מישהו התקין את העידכון ביוס ל ASUS A7V 133 שפירסמו היום? יש איזה שינוי \ תאימות?
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
יש לי: AMD AXP 2500@3200+VOLCANO 12 ABIT NF7 KINGSTONE 512MB (256*2) PC3200 WD 80GB 7200RPM JB LITE-ON 52X32X52 TT THUNDERBLADE 120MM *4fans לגבי הכרטיס מסך, אני עדיין לא יודע כי אני ביקשתי שימליצו לי על כרטיס מסך בפורום "תצוגה וגרפיקה". אבל אני משער שהכרטיס מסך יהיה R9600PRO כי נתתי תקציב של 800 ש"ח בלבד עליו. אז תתיחסו לזה כאילו שיש לי כרגע R9600 אני לא מתכנן לעדכן שום דבר במפרט (שום דבר- אין כסף). אני לא יודע כמה עולה ספק כוח נורמלי שאמור להחזיק מפרט כזה בצורה נורמלית, אז אני לא יודע איזה תקציב לתת. אבל, מכיוון שאין לי הרבה כסף, בבקשה תמליצו לי על הספק כוח הכי זול, מבין הספקים האיכותיים שאמורים להחזיק מפרט כזה בלי בעיה. ואני ממש מתכוון להכי זול. אין לי צורך לספקים האלה…
-
- 8 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם !!! ברצוני לקנות כרטיס מסך GF 6600 256 MG עכשיו, במעבדת מחשב אמרו לי שהספק שלי לא יתאים לכרטיס מסך... השאלה היא: איזה ספק אני צריך. והאם יש עוד הבדלים ביניהם חוץ מ-W (וואט) על מה כדאי להסתכל בבחירת ספק (רעש,וואט..עוד משהו?) תודה רבה !! לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שאלתי היא מהו שרות האיידיאסאל הכי חזק כיום? באיזו חברה אני בבזק בין לאומי ואני מאוד מאוכז רוב הזמן אני בכלל מנותק בגלל כל מיני תקלות שיש להם למשל כרגע הם הודיעו לי שיש להם תקלה שתיקח מספר שבועות לתקן ובינתיים מהירות הגלישה תהיה בין 10-15kb ש"א שאני משלם לאינטרנט מהיר ומקבל אינטרנט רגיל, לא??? ברצוני לעבור לחברה אחרת, לאיזו חברה עלי לעבור??
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב, כבר פתחתי נושא לפני חמישה ימים בנוגע לכרטיסי מסך. הפעם יש שאלות שונות: א) האם הפילטרים של ATi ו-LeadTek טובים? אני מתכוון בכלליות...נגיד בהשוואה לאלה של ELSA ו-Hercules. ב) איך הפילטרים של האחד ביחס לשני? ג) רישמו בבקשה את היתרונות והחסרונות של הכרטיסים הבאים ואיך הם האחד ביחס לשני? ATi Radeon 7500 LeadTek GeForce2 Pro 64MB DDR ד) האם יהיה שיפור משמעותי והאם כדאי לי להחליף את כרטיס המסך? (המפרט למטה) תודה על המאמץ... AMD Athlon 1.33GHz @ 800MHz Gigabyte GA-7VTX Buffalo 256MB DDR PC2100 Hercules 3D Prophet 4500
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה היתרונות של עכבר לייזר ואם יש חסרונות על פני עכבר אופטי?? לאחרונה רכשתי שני עכברים די זולים ב 100ש"ח ואני לא ממש מרוצה מהם מבחינת דיוק/רגישות תזוזה של הסמן במסך וגם הכפתורים עושים קליקים(רעשים) מעצבנים עכשיו אני רוצה לקנות שוב פעם עכבר חדש לאיזה נתונים טכנים אני צריך לשיב לב בקניית עכבר?- הרי איני יכול לפתוח כל עכבר בחנות ולבדוק אותו אני רוצה עכבר סביר/טוב גם לשימוש יומיומי וגם למשחקים אך איני רוצה לבזבז עליו הרבה עד 250ש"ח יש משהו מומלץ? נ.ב - שכחתי לציין אני עובד עם העכבר בלי משטח עבודה ,כלומר על שולחן עץ ואני רוצה להמשיך לעבוד בלי משטח עבודה ,שמעתי שעכבר לייזר מחייב משטח עבודה זה נכון?
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אשמח לשמוע המלצות לעכברים נוחים וארגונומיים בסכום בלתי מוגבל כמעט (400 שח זה כיוון) שיטת האחיזה שלי היא palm בלבד. בנוסף יש לי כף יד גדולה יחסית ולכן אשמח לעכבר גדול עליו ניתן להניח את כל כף היד. אני מכיר את הפורמט הזה - http://www.healthyworkstations.com/media/STOCKIMG/0018701E.JPG אישית לא אהבתי אותו במיוחד אחרי ניסיון קצר ולכן אשמח לשמוע המלצות לעכברים אחרים. אין משמעות לעכבר מהיר או מדוייק במיוחד, זה לא למטרות גיימינג. מבחינתי שיהיה גם מבוסס כדור עקיבה. עדיפות לעכבר אלחוטי. תודה לכל עזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מצלמה עם וגם ערכה של אוזניות עם מקרופון לערכה יש 2 יציאות יציאה לאוזניות ויציאה למקרופון הכל עובד לי חוץ מהמקרופון יש לי במחשב מאחורה 3 יציאות לאן אני מחבר ניסיתי את כולם לא עובד לי מספר ICQ שלי 145758752 מספר האודיגו שלי 6339116 תודה מראש לכל מי שיעזור
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
נו!?!?! כמה זמן??? סוף סוף אני יודע שיש לי לוח אם שלהם... אחרי 3 שנים... :AR15: ;D :smoke:
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המגירה של הדיסק הקשיח שלי מרעישה!!!!! זה לא ההרד דיסק שבתוכה שעושה את הרעש אלה המגירה עצמה, כי גם שאין שם דיסק היא עושה רעש. ניסיתי לבדוק אם חוט נוגע במאוורר של המגירה אבל לא. יש למישהו רעיון? הרעש ממש מציק!!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב עם לוח אם GIGABYTE 7VTX-H והודיעו לי היום שוב בחנות שתהיה דחייה בהספקה בגלל מחסור. לא חשוב שהבטיחו לי בהזמנה שתוך יום יומיים הכל מגיע אבל כמעט שבועיים לחכות מתחיל להיות מוגזם. :-( מישהו נתקל בבבעיה דומה עם הלוחות הספציפיים האלה?
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
האם העכבר יLogitech® MediaPlay יכול לשמש באמת בתור שלט מרחוק?ובאיזה נגני וידיאו ? אם יש למישהו ברשותו ויכול למסור את דעתו עד כמה העכבר תומך בשועל (FireFox) ? תודה מHEAD
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אם מותקן במחשב אחד הארד דיסק 5400 rpm ואני רוצה להוסיף לו 7200 rpm למשל או יותר אז הם יעבדו בסדר יחד?
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אחותי התעייפה מנהמסך שלה אז החלטתי לתת לה את שלי (smasung syncmaster750s בן שנה וחצי) ולקנוטת לי חדש יש לי רק 1600 שקרל בתקציב אז אני כנראה אעדיף לקנות 17" איכותי מאשרא לקנות 19" עלוב ללא איכות אני מחפש את המסך הכי טוב של אחת מהחברות הבאות samsung , iiayma, ctx מכיוון שאלה חברות טובות שאני סומך עליהם ויש לי ניסיון טוב איתם בבקשה תתינו דגמים ומחירים בתודה מראש עמרי אני מצאתי את הדגמים האלה samsung 757dfx ועוד כמה של איימה שאני לא זוכר וctx לא מצאתי דגמים חדשים שנכנסים בתקציב שלי
-
- 46 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
הי, אני מחפש מקלדת ועכבר חדשים. כרגע יש לי מקלדת פשוטה ועכבר מייקרוסופט רגיל למדי. השימושים: 70% בתור סטודנט - הרבה הקלדה ועבודה שוטפת עם המקלדת (ווינדוס/אינטרנט). 30% בתור גיימר - משחקי FPS מהירים, אסטרטגיה וכו' (FarCry2, RA3, Team Fortress 2 לדוגמא). אני לא רוצה עכבר אלחוטי כי אני מבין שלמשחקים זה ממש לא טוב. אין לי שום בעיה עם עכבר רגיל. כפתורי גלילה בצד או כל כפתור אקסטרה יתקבלו בברכה. מקלדת - לא אכפת לי אם אלחוטית או לא, זה ממש לא משנה לי. אני מאוד אוהב לעבוד עם קיצורי דרך מהמקלדת במקום עם עכבר, אז חשוב שהיא תהיה נוחה לעבודה זריזה. דרישה חשובה - אני שונא מקלדות בהם כפתורי ה PageUp, PageDown, Home, End, Delete לא מסודרים בצורה הקלאסית (2 שורות, בכל אחת 3 כפתורים). …
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום אנו זקוקים למדפסת לייזר משולבת (שחור לבן) למשרד קטן מחפש משהו עם מזין דפים עליון ופקס ראיתי כמה דגמים כמו HP: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=776161 ו BROTHER : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717314 עדיף שלמדפסת יהיה גם חיבור לרשת/wifi אולי משהו כזה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717315 אשמח לשמוע את חוות דעתכם וניסיונכם למדפסות כאלה אם יש דגם יותר מתאים אשמח לדעת חשוב גם האמינות ועלויות התחזוק כמו טונרים ותיקונים (כי הבנתי שיש הבדלים גדולים) תודה מראש והמשך יום טוב
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי את הG400 ואני מחפש פד קשיח (ללא בד). כרגע יש באייבורי הנחה של 40 אחוז על הפדים אז חשבתי לבחור אחד מפה : http://www.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=2665&filters%5B1616%5D%5B%5D=1617 מה מומלץ?
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-