ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
הוא מפסיק להגיב לכמה שניות ואחרי כמה פעמים שזה קורה הוא נכבה ואז צריך להוציא ולחבר כדי שיעבוד שוב העכבר הוא MX518 ומאתמול הוא התחיל לעשות את הבעייה הנ"ל החלפתי כניסת USB וגם לא עזר להתחיל לחשוב על עכבר חדש?
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
לדוגמה כפות סוכר 2 אני תקווה שאני בפורום הנכון תודה רבה נעם
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי אומר שלמשחקי מחשב תמיד עדיף עכבר רגיל (לא אופטי) חבר אחר שלי אומר לקנות רק אלחוטי, ולא אופטי תגובות? ואיזה עכבר כן כדאי? (מוגבל ל-150-200 ש"ח)
-
לכל החברה רב שלומות ותסלחו לי כולכם, אומנם אני מצדד בלקוחות אבל בתור איש מכירות , ובעל חברה לשעבר אתן לכם את זוית הראיה שלי ואז תבינו טוב טוב את הסוחרים. 1. האחריות למוצרים היא של היצרן בלבד - מה יקרה אם היבואן פושט רגל מי מבטיח שיחיה הרבה זמן , לכן לפי החוק האחריות של היצרן .במקרה ומתקלקל מעל שנה ועל הקופסא רשום שלוש שנים אחריות אתם צריכים לשלוח ליצרן והוא יחליף לכם. רק לידיעה משלוח עולה במינימום 15 דולר וצריך גם להמתין כחודש. 2. היבואן לא חייב לתת לכם שלוש שנים אלא מחווה של רצון טוב על תשכחו שהיבואן לא יכול לתת שלוש שנים אחריות וזאת מהסיבה מה יקרה אם היצרן יפשוט רגל אז היבואן יפשוט רגל כי הוא יצטרך לממן לוח חדש מהכסף שלו. 3.הרווח היום במחשבים הוא 3 אחוז נטו - בגלל מצב …
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
יש לי שאלה מה עדיף מבחינת מהירות ביצועים: שני הרד דיסקים חדשים על מקסטור בחיבור החדש (UltraATA133) מחוברים לרייד החדש של פרומיס (כנ"ל) או הרד דיסק SCSI ב - 15,000 סל"ד?
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
איך יודעים אם לוח אם עבר עדכון BIOS לצורך עבודה עם athlon xp ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם המדפסת הזאת בסדר ? אם לא תביאו לי בבקשה משהו אחר במסגרת התקציב. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7947 אין צרכים מיוחדים .. צריך מדפסת נורמלית וזהו .. תודה
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי שני סידירומים, אחד Actima 44 השני BTC 40. אני צריך להפרד מאחד מהם, איזה עדיף לשמור לעצמי ואיזה עדיף למסור?
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו יודע מה זה? ולמה הוא עדיין בסימן שאלה (כבר כמה חודשים טובים)
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה ההבדל בין diamondback salamandra לבין diamondback precision מבחינת ביצועים הם אותו דבר נכון? ומבחינת עיצוב? אני לא מצליח לראות הבדל.... diamondBack plasma - חוץ מזה שהצבע שלו שונה יש הבדל בעיצוב או במשהו אחר לבין שני אחיו האחרים? תודה..
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש אצלי מחשב בעבודה ויש לו כונן 5.25 אם אני לא טועה ויש לו מנעול זה אמור להיות כונן קשיח בפנים , נראה כמו מחשב שרת . אין לו פאנל CD פשוט זה בא עם מנעול מישהו יודע איך מרכיבים דבר כזה ? זה מסובך ? יש למישהו תמונות איך זה נראה בפנים ? תודה . נ.ב. יש לזה שם מקצועי " מגירה כונן קשיח " . http://www.tronics.co.il/product.asp?productid=550&catcode=42&AdCat=&parentid=0
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת, אז לפני שאני מחליט על תקציב (שגם אין לי מושג איך לקבוע) הרבה פעמים מפריע לי המיקום של העכבר והמקלדת. לכאורה פתרון אלחוטי יספק את הסחורה. מכיוון שאין לי נסיון עם סט כזה רציתי לדעת האם יש בעיות לסט אלחוטי, כגון עכבר שרגיש יותר לנפילות מהשולחן (קורה אצלי לפעמים, אבל בעכבר החוטי אף פעם הוא לא התקלקל), בעיה אחרת היא בעיית הטעינה, פעם בכמה זמן צריך לטעון? האם כשהבטריות נחלשות מתחילים זיופים? האם נוחות העבודה עם העכבר צפויה להשתנות. יש עוד שינויים שצפויים?
-
- 8 תגובות
- 882 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת אם לבורד של MSI יש סאונד בלאסטר יותר טוב מה-LIVE שיש לי? כי אני ממש מתלבט!! עזרה דחוף ו!! ואם הוא כל כך איכותי כמו ה-LIVE או יותר ממנו!!
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
-
היי, חברים המליצו לי על הפורום הזה לכן החלטתי להתייעץ איתכם בנוגע למסך ורמקולים חדשים. התקציב שלי הוא משו כמו 1400 שקל כרגע. יש לי את הציוד הנ"ל הכרטיס מסך שלי הוא HD5850 1GB מסך- samsung 2243ewx רמקולים-Altec lansing vs2621 עכשיו הקטע הוא כזה אני מתלבט אם להחליף מסך מכיוון שהמסך שנמצא אצלי כרגע נמצא במצב טוב וללא בעיות אבל הוא נמאס עלי והטכנולוגיה שלו דיי מיושנת (פאנל TN, רזולוציה של 1680X1050 וכו') בנוסף אני רוצה לחבר את המסך לממיר ואין באפשרותי לבצע זאת לדעתי, הרמקולים לעומת זאת נהרסו וכבר לא עובדים בצורה טובה לכן אותם חובה להחליף (התקציב שברצוני להשקיע הוא משו כמו 400 ש"ח) שיהיו 2.1. השאלה היא אם אתם הייתם במקומי הייתם מוציאים עכשיו בסביבות ה1000 שקל בשביל מסך חדש? (א…
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
השימושים הם ביתיים ולא משרדיים או מאסיביים מידיי. דרושה מדפסת שתשמש כמדפסת, מכונת צילום, וסורק. פקס לא בגדר חובה. המדפסת צריכה להיות אמינה ואיכותית מחברה טובה. התקציב הוא עד 1000 ש"ח אך כמובן שאם לא נחוץ כל התקציב לשימושים הללו אז עדיף לנצל כמה שפחות (אך אם צריך אפשר אף לחרוג במעט). תודה רבה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכבל מתח שיוצא מהספק שלי לא מגיע לפלופי ואין לי שום ככונה להחליף ספק. יש דבר כזה כבל מאריך? איפה אפשר לקנות?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
כמו בכותרת, רציתי לדעת אם הסט mk260 של לוגיטק יכול גם לעבוד עם רסיבר unifying. (ברור לי שמקבלים רסיבר בסט עצמו, ובכל זאת הייתי רוצה שהם יעבדו מול רסיבר של unifying) אם לא, אשמח להמלצה על מקלדת אלחוטית של לוגיטק, לשימוש ביתי, שתעבוד מול רסיבר uinfying, במחיר של עד 150 ש"ח. (ראיתי את ה k360, אך לפי תגובות שקראתי אני חושש שהמקשים נהרסים מהר יחסית עם הזמן, שלא נדבר על זה שהיא קטנה יחסית) תודה רבה אסף
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות סורק שיש לו הזנה של מדף, סוס עבודה שאפשר לשים בו 10-20 דפים במכה ואחרי זה לפגוש אותם ב pdf במחשב. אם אפשר - עדיפות לחיבור רשת, הצבע/רזולוציה פחות מעניינים אותי(בעיקר לסריקת מחברות). וחשוב שהוא לא יהיה מפלצתי בגודלו. אני לא מחפש מערכת משולבת שכן יש לי מדפסת לייזר קטנה, ואני בחיים לא הולך לקנות מדפסת דיו(שוב, כי אין לי צורך בצבע, והבמצב זה הלייזר הרבה יותר חסכוני ואמין). וראיתי שכל המערכות המשולבות מבוססות לייזר מתחילות באזור ה - 800 ש"ח, שזה יותר מדי לטעמי בשביל רק סורק..( שוב, המדפסת שלי פשוטה ועובדת מצויין), וגם הגודל שלהם הוא בעיה. אני מוכן(אפילו אשמח) להתפשר על סורק מיד שנייה עם חיבור usb פשוט ללא רשת, כל עוד יש לו הזנה במדף.. מחפש המלצות ובלי קשר - מי…
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
מה דעתכם על המארז שאני רוצה לקנות RAIDMAX Scorpio 868 Black 420 Watt תודה.
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני מסדר מחשב למישהו ולא הצלחתי לסדר לו מין מכשיר שבודק טמפ' הוא מתחבר דרך הקום וכשאני עושה לו בדיקה של איזה יציאה הוא מחובר הוא לא מזהה כלום העכבר מחובר לשני (הקטן יותר ) איך אני מסדר את זה כדי שהוא יעבוד ? יש תוכנה שעובדת עם המתקן הזה ודרכה ניסית וזה לא זיהה .....
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
עריכת המודר: באמת שאין סיבה לפרסום, לא רק בגלל שזה חנות מסוימת.. נתת את הדגם בדף הבית של החברה. הנה אתר הבית של המוצר רציתי לשאול בכללי האם הפאנל הזה שווה משהו והאם היציאות USB שלו וה-firewire בעצם מוסיפות לו עוד יציאות למחשב בנוסף מה שיש לי על הלוח אם?
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי לינק למארז הזה : 3R SYSTEM AIR Cyber Blue עריכת המודר: כותרת.
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-