עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. למצלמה יש יציאות וחיבורים רבים, זוהי מצלמת וידאו דיגיטלי שמקליטה או על D.V או על כרטיס זיכרון. אני מצליח להעביר בעזרת ה U.S.B רק את מה שנשמר על הכרטיס זיכרון איך אני מעביר גם מה שהוקלט על ה DV בעזרת ה U.S.B? תודה.

2. Started by mic,

הצורב הוא: RICOH MP7240A 24X10X40 רציתי לדעת האם הוא טוב?

• 9 תגובות
    • 808 צפיות
  3. Started by harel_d,

שלום לכולם, יש ברשותי מקלדת מכאנית Logitech G710+ (מקשים חומים). לאחר כמה שנים החלטתי לנקות אותה: שלפתי את כל המקשים וניקיתי אותם עם מטלית עם קצת חומר (להורדת כתמי הזיעה). במקביל, שאבתי את גוף המקלדת. החזרתי את המקשים למקום. לאחר הניקוי, המקלדת עצמה מרגישה מאוד נוקשה כמו כן, יש כמה מקשים שלא מגיבים טוב (צריך ללחוץ כמה פעמים כדי לקבל חיוי ו/או לא עולים נכון). מישהו מכיר את התופעה? יכול לסייע? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  4. תחנה שולחנית עם כרטיס הדגל הנוכחי של NVIDIA וקירור מים במעגל סגור יוכלו להעניק כוחות על גם למחשבים הניידים הקטנים והצנועים ביותרלכתבה

5. שלום לכם.. קיבלתי את העכבר הנ"ל עם הערכה האלחוטית של לוג'יטק (Logitech Optical Cordless Desktop). ושמתי לב שהאור בעכבר לעלום אינו נחבא... כלומר הוא כל הזמן נשאר עם פולסים קצרים כאלה ואף פעם אינו נכבה לגמרי.. עכשיו כבר החלפתי את הבטריות פעמיים בתקופה של בערך חודשיים, ודווקא השימוש בו לא היה אינטנסבי במיוחד.. השאלה שלי היא - האם לעוד יש ניסיון איתו והוא אמור להמשיך ולהישאר דולק ככה במקום לכבות את העכבר לאחר תקופה מסויימת של חוסר פעילות ובכך לחסוך חיי בטריה. לדעתי זה הגיוני אם הוא היה מכבה את עצמו לאחר 5 דקות של חוסר פעילות.. לא?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by AgentZ,

אהלן חברים, אני מחפש המלצה למדפסת משרדית משולבת שתכלול בתוכה סורק ופקס תקציב בסביבות ה2300 * יותר חשוב לי איכות הדפים מאשר כמותם תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  7. Started by nir_ofer,

שלום לכולם אני צריך המלצה למארז TOWER או FULL TOWER למודינג רציני. כמה שיותר זול!!!! יש לי ספק טוב, אז לא צריך ספק, וגם האסטטיקה לא חשובה לי כי אני מתכוות לפרק לו ת'צורה.. תודה מראש ניר

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  8. שלום לכולם, אני צריך המלצה למדפסת all in one אלחוטית הכוללת פקס, סורק והדפסה איכותית עם דגש על תמונות. מהירות ההדפסה פחות רלוונטית כי אני לא הולך להדפיס כמויות גדולות אך חשוב לי אפשרויות פוטו מתקדמות להדפסת תמונות באיכות גבוהה עם תמיכה בדפים מיוחדים וכל מה שקשור לתמונות. תקציב: עד 1500 ש"ח.

9. רציתי לשאול אם מישהו פעם התנסה במקלדות האלה שמוכרים בתוך רולדה כזאת, זה נראה כמו כפתורים של פלאפון, ממש עינוי וכל לחיצה זה שעתיים, אני טועה ? הנה תמונה מגוגל.. ידיים של דינוזאור, מה זה ? בעקרון זה אמור לעבור שואה גרעינים, כביסות ופירורי עוגיות וקל לשטוף את זה..שזה מעולה.. אך האם הכתיבה נורמלית או שזה כמו פלאפון נוקיה ישן ? תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  10. Started by shaharazu,

שלום לכולם. אני מעוניין להתייעץ איתכם בנוגע לרכישת מקלדת , עכבר, ואוזניות. אני גיימר ואני מחפש את הציוד הטוב ביותר שניתן להשיג. אוזניות- אני מחפש אוזניות שיוכלו לספק לי את השמע הטוב והאיכותי ביותר, אני מתכוון לשמע שבעזרתו אני יוכל לדעת את מיקום היריבים שלי מאחורי קירות/מרחק רב. אני מעוניין שהמקרופון של האוזניות יהיה איכותי על מנת שיוכלו לשמוע אותי בצורה ברורה ונקיה כשאבצע הקלטות. עכבר-עכבר יחסית גדול אבל לא ענק, אין לי מושג מה עושה עכבר טוב יותר מהשני ואני אשמח אם תוכלו להפנות אותי למקורות מידע או פשוט להסביר לי :-) בנוסף אני מעוניין שהעכבר יגיע עם תוכנה נוחה לשימוש. מקלדת- חשוב לי שמהירות התגובה של המקלדת תיהיה גבוהה מאוד ואפשרות של מקרואים. אין לי בעיה להשקיע …

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. שלום אני מחפש מקלדת שתשמש אותי לשימושים רגילים בלבד קצת פייסבוק גלישה באינטרנט חיפוש בגוגל לא משהו מיוחד הכי חשוב לי ומאוד חשוב לי שהמקלדת תהיה נוחה..שאני יוכל להניח את הידיים שלי בכיף עליה ולכתוב.. שיהיה מחיר של מקלדת ועכבר בין 80 ל180 , גג 200 אם יש משהו שעפתם עליו מבחינת נוחות, אני מעדיף גם שיהיה למקלדת כפתורים של פליי וסטופ למוזיקה במדיה פלייר שאני שומע. תודה רבה לכם.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by יניב51,

שלום לכולם. לאחרונה ניתקלתי בבעיה מאוד ( !!! ) מעצבנת עם המקלדת, אפשר מהמקלדת לשלוט על עוצמת הקול, הבעיה היא שלאחרונה העוצמה משתנה לבד בכל פעם וזה פשוט משגע... אם אתם רוצים אני אעלה סרטון של מה שקורה בעצם. הוצאתי את הבטריות מהמקלדת והבעיה נעלמה, ככה שזה לא איזה וירוס או משהו כזה, זה בדוק המקלדת. למישהו יש פתרון בשבילי? טוב,אז העבררתי את המקלדת למחשב של אחותי ( יש לה אותו סט ) וגם שם הייתה את הבעיה \: חשבתי על פתרון מסויים, רק אני לא יודע איך בדיוק, אולי לנסות לנתרל את כפתורי המדיה, אבל אין לי מושג איך. אם מישהו יודע אשמח לעזרה....

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  13. Started by furyanaor,

לאחר מיונים רבים מצאתי את האיליטה שלי: V.s בונה על סוויצ'ים חומים בלבד. הבעיה שקשה למצוא את ה- V70 בארץ ואם אחליט לוותר על העברית ואביא מחול אז כנראה שכבר אלך על ה RGB. מה אומרים ???? אגב אשמח לקבל המלצות למקלדות נוספות שעומדות בדרישות: תאורה אחורית עם סוויצ'ים חומים ומקשי מדיה שפועלים ללא כפתור Fn. אציין שאין לי כל צורך במקשי מאקרו, USB או שקע אוזניות ומיקרופון. והצעות לרכישה מיד שנייה (כי לא מצאתי) יתקבלו בשמחה!

• 50 תגובות
    • 18.5k צפיות
  14. Started by VL,

תודה למי שיסביר לי.

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  15. שוקל לקנות אותה ובעל חנות הזהיר אותי שיש לה מנסיונו בעיית התאמה לראשי דיו חליפיים\ממוחזרים. הוא הזכיר את עניין הצ'יפ של HP שכנראה הוא הגורם לכך. האם מישהו יכול להעיד מנסיונו על אי ההתאמה הנ"ל? האם לדור הבא HP Officejet J5783 יש את אותה הבעיה? איך ניתן לברר זאת? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  16. Started by Dark Respect,

אני מחפש מדפסת: חשוב לי: לייזר, שחור לבן, פקס, עלות נמוכה עד בינונית לטונר, לא חשוב: צבע סורק מהירות הדפסה וכל השאר יכול להיות נחמד: wireless עד 500 שקל קיים דבר כזה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם, אני חדש בפורום.... יש ברשותי מדפסת HP מסוג OFFICEJET 5610 ענתיקה כבר קרוב ל 10 שנים. ת'אמת אף פעם לא נהניתי מהמדפסת היא גדולה מגושמת ונורא איטית , אבל החיסרון הגדול שלה הוא : מחירי ראשי הדיו הם יקרים ונגמרים מהר!!! עכשיו לצורך לימודים אני צריך להשתמש הרבה בהדפסות ולכן אני צריך מדפסת משולבת אלחוטית טובה: הדברים שהכי חשובים לי : 1. חסכונית וראשי דיו זולים. 2. פקס . 3. צבעוני . 4. מהירה. 5. טווח מחירים 400-600 עשיתי חיפוש באינטרנט ונתקלתי ב4 מדפסות שנראות לי טובות : 2 של BROTHER ו- 2 של HP. של בראדר : 1. Brother MFC-J4420DW 2. Brother MFCJ470DW אני יודע שאין מה להשוות והראשונה הרבה יותר טובה , השאלה שלי לגבי החיסכון שלה כי הבנתי שהשניה היא נורא חסכונית. …

• 5 תגובות
    • 9.6k צפיות
  18. Started by בייגל טוסט,

ספק הגיימרים החדש של OCZ נסקר ע"י אתר החומרה Neoseeker הבדיקה העלתה ספק שקט עם רגולציה הדוקה יחסית, וכצפוי חזק ביותר (מחזיק מערכת X1900XTX CF בלי להזיע) יתרון בולט הוא חלוקת העומס שנוצר ע"י כרטיסי SLI/CF בין שני ריילים, והקצאת רייל נוסף למעבד כל התענוג מגיע במחיר די גבוה של 150$ כאשר גירסת ה600W צפויה לעלות 120-130$ קישור: http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/OCZ_GXS_700W_PSU/

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  19. מה אתם אומרים על המאז המדהים של אנרמקס הCS-5190AL? אני כבר הזמנתי אותו ! אתם אומרים שהוא שווה את הכסף ?(1300 שקל) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_329&products_id=2888 עריכה: טוב עכשי ושמתי לב שזה מנצזר את השם של החנות מהלינקים אז הנה לינק אחר שאני מקווה שיעבוד http://www.enermax.com.tw/cs-5190al001.htm יש פה גם תמונות....

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Shasoosh,

עד היום, נראה לי בשבע השנים האחרונות הייתי עם המקלדת הפשוטה הזאת של מיקרוסופט: חשבתי אולי לקנות עוד אחת כזאת אבל היא מתלכלכת מהר והקטע עם ה FLOCK מעצבן אותי. אני לא מחפש איזה משהו בומבסטי, מקדלת פשוטה, זולה, שיהיה נוח להקליד בה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by darkman,

אני מחפש מקלדת אל חוטית לסלון אני מחפש שעל המקלדת יהיה מין ג'יסטיק שישמש כעכבר במקום שבסלון יסבוב גם עכבר וגם מקלדת אני בטוח שראיתי כזה דבר מתישהו מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  22. אני לא מבין מדוע ממתגים את המקלדת הזאת כמקלדת גיימינג הרי היא בעלת סוויטצ'ים כחולים שמתאימים יותר עבור הקלדה... לא כך?

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  23. Started by dudemeister,

שלום אנשים. אני מחפש מתאם בלוטות עם כניסה לחיבור אודיו 3.5 (חיבור רגיל של אוזניות ורמקולים) כמו הדבר הזה (http://reltronics.shopy.co.il/products/82561) רק עם חיבור נקבה במקום זכר. יש דבר כזה?

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  24. יש לי מדפסת שעבדה עד עכשיו אבל לאחרונה כשאני מדפיס תמונה לדוגמא, ישנם פסים כחולים שאינת קשורים לתמונה כמו בריחה של צבע כחול על גבי התמונה..מה הבעיה? תודה קובי.

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  25. Started by Tall-Guy,

שלום :-) יש לי בעיה עם העכבר. כל פעם שאני לוחץ לחיצה ממושכת, הלחיצה "משתחררת" (כאילו עזבתי את הלחצן) למרות שלא באמת עזבתי אותו. אני מניח שהגיע הזמן להחליף עכשיו, מאחר וזה שירת אותי הרבה מאוד זמן. אני מחפש עכבר ששימושיו העיקריים יהיו גלישה מרובה באינטרנט, ומשחקים מחשב (World of Warcraft, Starcraft 2 ופה ושם קצת משחקי FPS). אני לא באמת רואה צורך לקנות עכבר ב 800 שקל, ואני מעדיף שהמחיר יהיה עד 200, אולי קצת יותר אם זה שווה את השידרוג במחיר. אני בדרך כלל אוהב את העכברים גדולים, כמו ה Explorer. אשמח לשמוע המלצות (כמו כן, אני מעדיף ללכת לקנות אותו היום או מחר, אז אשמח אם יהיה אפשר למצוא אותו בסניפי רשתות גדולים, כמו באג - ולא אצטרך לעשות הזמנה מ EBay).

• 0 תגובות
    • 885 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.