ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אני מקווה שזה מתאים לפה אם לא תעבירו... הדרישות הם 1) אין צורך במיקרופון מובנה 2) יהיה נחמד אם אפשר לתלות אותה על מסך LCD (לא חובה אבל רצוי) תקציב-עד 200 ש"ח... תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות את העכבר G7 של לוגיטק או לחכות?
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
מישהו פה ניסה/קרא/מכיר מישהו שניסה משהו בסגנון? (מארז חיצוני ש הופך IDE לUSB2) איך הוא, והאם הוא מספיק טוב לצורבים מהירים?
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
קניתי את זה בזיג זג עלה לי 62 ש"ח שווה ? או להחזיר ? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_1057&products_id=5584
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ספק עם 24 פינים....ולוח עם 20...מה לעשות?? יש איזה משהו שהופך?? כמו שיש 20-->24...יש 24-->20??
-
- 29 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, המקלדת A4TECH KL-7MU שלי מתחילה להראות סימנים של ניוון (בכל זאת כבר איזה 4 שנים של שימוש) אז חשבתי להתחדש במקלדת חדשה. התקציב די צנוע ואין לי דרישות גבוהות, רק שתהיה נוחה, בתצורה סטנדרטית, מקשי קיצורים (ווליום,HOME) ואם אפשר שתהייה גם שקטה דהיינו. הדרישות הן כמובן בהשוואה למקלדות אחרות בתקציב כזה ואני לא מצפה למקלדת מושלמת, אלא הכי טוב שאפשר במסגרת. ראיתי את הLOGITECH MEDIA KEYBOARD 600, יש משהו יותר טוב ממנה? השימוש הוא להקלדה ולגיימינג. אם יש מקלדת שבאמת שווה את זה וחורגת מהתקציב תציעו לי אני אשמח לבדוק גם אותן (כמובן לא ב250 ש"ח אלא יותר באזור עד 150). תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבא שלי קנה את השלט הנ"ל עם המכשיר שממיר את האות מרדיו לRF (כדי שנוכל לשלוט במכשירים מאחורי קירות וכל זה..) השלט עובד והכל שולטים בטלויזיה בממיר וברסיבר (כששלט מול המכשירים) אבל דרך המתאם זה לא עובד ואנחנו לא מצליכים להגדיר אותו הוא .. המחשב מזהה את המשדר כדי להגדיר והכל אבל הוא רושם שהוא לא עובד מישהו מה .. ולא נותן לסנכרן אותו עם השלט.. (המשדר בתמונה --> http://productstrategy.blogs.com/photos/uncategorized/2007/10/02/h890_4_2.jpg מישהו יודע מה הבעייה ? איך לפתור אותה ? תודה מראש:] עם זה לא במקום המתאים אפשר בבקשה להעביר?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מקלדת ועכבר ע"מ שאוכל לעבוד על המחשב מהסלון, המחשב נמצא כ 8-10 מטר רחוק מהסלון ויש שני קירות גבס בדרך, האם הסט של Logitech® diNovo Media Desktop Laser ידע לתת לי פתרון? תודה וחג שמח.
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
למרות שקיבלתי חוות דעת לגבי המפרט וכן לגבי הספק ברצוני לברר שנית האם הספק יעמוד במכלול רכיבי המערכת היות ונוספו מספר רכיבים וקיבלתי חוות דעת מחברים שיכולה להיות בעיה לגבי הספק המערכת: Corsair Value Select 2GB 2*1GB PC3200 DDR400 C3 Zalman CNPS9500 LED 92MM Fan AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX Western Digital SATA 74GB 10000 RPM XFX GeForce 7900GTX 512MB PV-T71F-YDFR Akasa ALLINONE 21 FUNCTION PANEL Black DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D ANTEC P180 Advanced Super Mid Tower Akasa 80MM AMBER SERIES CASE FAN AK-182-L2B AK-182-L2B Akasa 120MM AMBER SERIES CASE FAN AK-183-L2B AK-183-L2B NEC ND-4571 Dual Lay…
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
באתי למדוד את הספק עם מטר.. אז בטעות הכנסתי חלק מתכתי מהמטר לתוך החור של הספק ואז שמעתי בום טיק טראק המחשב התכבה נשרף המארז.. ומאז האדוויס לא עובד הוא נדלק ואז עובר למצב השני ומשמיע כל הזמן ציפצופים יש לי אותו כבר 3 שנים שחצי שנה הוא לא עבד בכלל יש מצב הסוללה שלו מתה? מה אפשר לעשות איתו?
-
- 7 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם , כרגע יש לי במחשב ספק כח HEC 300 ואט , והוא היה שקט רק שלאחרונה לאחר שהוא מתחמם כבר יש רעש ניכר ומפריע. במחשב שלי אין מאווררים והוא עובד מצויין , אין מאוורים במארז... רק על המעבד שהוא 2.6 אינטל , התקנתי קירור של זלמן על המהירות הכי נמוכה וממש כאילו לא קיים , לא מרעיש בכלל... כבר שנתיים ככה...רק מה שצץ שהספק התחיל להרעיש. אז חשבתי על לעבור שלב , ולהתקין ת'ספק הזה http://www.digma.co.il/shop/product_info.php?language=he&products_id=1514 ובכך , המחשב שלי יהיה שקט לחלוטין! הרי הקירור של זלמן לא רועש בכלל , לא מרגיש שהוא קיים, מה אתם אומרים? קצת יקר , אבל נראה איכותי ללא אבק וללא רעש מה אתם אומרים?כדאי?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת HP920C על פי התוכנה של המדפסת רואים שיש לי 100% דיו שחור ו-30% צבעוני... שאני מדפיס משהו בציבעוני היא לא מדפיסה צעים כמו שבמחשב... פעם הכול יצא אדום עכשיו ככחול! יש לי הרגשה שמשהו לא מכוון במדפסת ושזה לא בעיה בדיו! כי יש 30% לפי התוכנה... זה קצת מוזר.. יש אפשרות לכוון את המדפסת או לסדר את הבעיה ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש עכבר אלחוטי איכותי ונוח לשימושים משרדיים: תכנות, גלישה באינטרנט, אופיס וכו' יש לי ידיים יחסית קטנות. לדוגמא ניסיתי את הG5 של אחי והוא היה לי גדול מדי ולא נוח. מצד שני, יש לי VX Revolution והוא קטן לי מדי. אז אני מחפש משהו בין שניהם בגודל. חשבתי על MX 1100 ו MX 620, איך הם מבחינת גודל ונוחות? יש עוד המלצות לעכברים נוחים בגודל בינוני? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי מקלדת לוגיטק ויש אפשרות שכפתורי ה F יפתחו תוכנות אופיס, איך אני מבטל את זה ומגיע למצב כך שהכפתורים יעבדו במצב ברירת מחדל. תודה
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המארז הזה? הוא עולה 500 ש"ח ומגיע עם ספק 350W של אנטק... נשמע טוב... אבל מה אתם אומרים? כדאי? http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=93700
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום אני צריך עכבר אלחוטי עד 150 למתנה אז ממקום כמו באג או משהו נורמלי. הוא ישמש בעיקר לשימוש משרדי ולא משחקים. חשוב שיהיה של חברה נורמלית. תודה ניצן
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, דוד שלי ביקש ממני שאני אקנה לו מדפסת לייזר למשרד ... חשבתי בהתחלה לא בעיה, אבל הוא אמר לי שהוא צריך מדפסת עם תמיכת דוס בעיברית כי הוא עובד עם תוכנות ישנות של רואי חשבון, אני לא יודע איזה דגמים יש של מדפסות לייזר טובות עם תמיכת דוס בעיברית.. תוכלו בבקשה להמליץ לי על דגם כזה? המחשב שלו פנטיום 4 עם XP אבל התוכנות של הרואי חשבון מופעלות ב DOS של הוינדוס והן ממש ישנות. התקציב עד 500 שקל בערך. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
היי ברשותי מקלדת K350 אלחוטית של לוג'יטק ולאחורנה ביצעתי עדכון לתוכנה ומאז אני לא יכול לגשת להגדרות המקלדת והמסך נכנס רק לתפריט בסיסי בלי יכולת לגשת להגדרות של המקדלת.(מצורפת תמונה) אודה מאוד למי שיכול להנחות אותי כיצד לפתוח את המסך הסטנדרטי של ההגדרות כי אני שכחתי.
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקלדת אלחוטית במחיר סביר, אבל אני לא רוצה שיגיע עם זה עכבר! יש לי כבר MX1000 יש אפשרות כזאת?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברת Mionix משיקה עכבר חדש שמתיימרת לספק את מלוא היכולות והמאפיינים של עולם הגיימינג במחיר קצת יותר שפוי. האם היא מצליחה במשימה? לכתבה: http://hwzone.co.il/סקירה-עכבר-ה-mionix-castor/
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מי לא מכיר את כל מדפסות ברודר למינהם HL-1250 הקטנות סוסי עבודה, HL-5240 ודומיהם 5140, 5050, ואפילו 6050 הגדולות. לכולן דבר אחד משותף: הן תמיד יפסיקו להדפיס כאשר המדפסת מראה נורת "Toner Life END". איכשהו זה תמיד מתי שאנחנו בדיוק צריכים להדפיס משהו מאוד חשוב.... לרוב ניתן לראות בהדפסה האחרונה שאיכות ההדפסה היא מצויינת ולכן לא ברור מדוע נגמר כבר הטונר :s05: . כשטונר במדפסות ברודר נגמר ממש אז נראה שרקע הדף הלבן הוא מגורען בגוון שחרחר, מה שמראה על טונר גמור. לחילופין כשהתוף גמור אנו נראה פסים שחורים לאורך הדף. אז איך בכל זאת מוצצים עוד הרבה מהטונר שהרגע נגמר ללא סיבה מוצדקת? עקבו אחר ההוראות הבאות: שימו לב לתמונה של יחידת הטונר הזאת(בדגמים גדולים הטונר מעט שונה אך הרעיון זהה…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי לפני קצת פחות משנה את המקלדת Thermaltake Challenger Ultimate ואני מאוד התאכזבתי ממנה ואני מצטער שלא קניתי מקלדת אחרת. בקיצור אני כרגע שוקל להחליף אותה למקלדת מכנית איכותית שתתאים לי. השימושים שלי הם בעיקר גיימינג (FPS) וכתיבה. התקציב שלי הוא 500 ש"ח ועד 100 ש"ח חריגה. אני השתמשתי אצל חבר במקלדת עם סוויצ'ים כחולים ולא יכולתי לסבול את הרעש שלהם.. אז אני מכוון למקלדת עם סוויצ'ים אדומים או חומים (עם עדיפות גבוה לחומים) אני חייב שלמקלדת יהיה לפחות יציאת USB אחת מכיוון שהרסיבר של העכבר שלי יהיה מחובר אליה (אם אני מחבר אותו ללוח אם יש תקיעות של העכבר) ועוד פרט חשוב הוא שיהיה לה תאורה אחורית מפני שאני לרוב משחק ומקליד בחושך. אני שמתי עין על מקלדת אחת אבל היא בתקרת התקציב של…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. היום קניתי שלט למחשב. את ההוא מהכופון של המדינה, למי שראה. הבעיה היא התוכנה העלובה וחסרת האפשרויות שקיבלתי איתו. שמאפשרת לי לשלוט אך ורק על, לדוגמה, ווינאמפ, וכדי לשנות את השליטה לתוכנה אחרת, אני לא יכול לעשות את זה דרך השלט. זה ממש מפריע לי. עוד דבר מאוד חשוב זה שיש לתוכנה הזאת מספר תוכנות מסויימות שהיא יכולה לשלוט בהן, שזה גם ממש ממש מפריע! ניסיתי להשתמש בתוכנה GIRDER, אבל היא יותר מדי מסובכת בשבילי, עד כדי כך שאפילו לא הצלחתי לגרום לה לזהות את השלט. ד"א עוד מישהו קנה את השלט הזה? אז אם יש למישהו הצעות, תוכנות או כל דבר שיכול לעזור לי אני מאוד מאוד ישמח. (בדגש על תוכנות) תודה אוקיי, הצלחתי לעשות כמה דברים בתוכנה המאפנה, מצאתי דרך להוסיף עוד תוכנות שיהיו ניתנ…
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
MERC Gaming Keyboard http://webstore.ideazon.com/product.asp?pf_id=KW1NAE3-X1ZXP01 פשש ניראה BEST :yelclap: :yelclap: אין צורך להחליף כל פעם את המקשים
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני לא יכול לחרוג בשקל מהתקציב, וצריך שהוא יכלול גם את מחיר המשלוח. המפרט שהספק כוח אמור לתמוך בו: AMD AXP 2500+VOLCANO 12 (המעבד ב-OC ל-3200) ABIT NF7 GIGABYTE RADEON 9600 PRO 128 mb TV WD 80GB 7200RPM JB 512MB TwinMos DDR PC3200 בקרוב אני מתכנן להוסיף גם צורב DVD NEC 3540 וכונן קשיח WD 120GB. הדרישה הכי חשובה מהמארז היא האיכות. אני עד עכשיו עבדתי עם מארזים ג'נריים באיכות זבל, וכבר נמאס מהם. אני רוצה משהו איכותי, בנוי טוב, איוורור טוב (120MM מקדימה, 120MM מאחורה). אין לי בעיה עם מארזים כבדים, כי בקושי מזיז את המארז. אז כמו שאמרתי, התקציב למארז+הספק כוח הוא 687 ש"ח (ובבקשה שמחיר המשלוח יהיה כלול). תודה לכל העוזרים. בבקשה אל תמליצו על מארזים של COMPUCASE. א…
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-