עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by tood24,

היי כותרת תודה

2. Started by itay.h.,

אני צריך עזרה בבחירת מצלמה דיגיטלית בסכום נמוך - 500 ש"ח כי אני גם קונה צורב ולא נשאר לי עוד כסף............בקיצור היא לא חייבת להיות מקצועית אלא רק לצלם שטויות וחברים בבי"ס תודה מראש!!!!!!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  3. אהלן, הצורך הוא במכונה שתעבוד קשה ולא תהיה חד פעמית כמו הרבה מדפסות לייזר זולות או מכונות משולבות שאחרי כמה חודשים הכל מתחיל להיתקע ועוד כל מני שטויות בסגנון שבא למות. אלא משהו שיכול לעבוד בצורה רציפה ואמינה במשך הרבה זמן. דרישות: -מדפסת לייזר (שחור לבן) -הדפסה דו-צדדית (חובה) -סריקה דו-צדדית (יתרון גדול) -פקס -wifi (ממש לא חובה, סתם יתרון, אין בעיה לוותר אם זה בא על חשבון איכות המדפסת) -יהיה נחמד אם מדובר בדגם שיש לכם ניסיון איתו שאלות: 1. האם לדעתכם עדיף יהיה להשקיע במדפסת איכותית וסורק נפרד, יש בזה הגיון כלשהו? 2. הצורך בהדפסת משהו צבעוני הוא אחת למספר חודשים אולי, אני מניח שלא שווה להשקיע בשביל זה בלייזר צבעונית שעושה עבודה טובה גם בשחור לבן כי זה יעלה יותר…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום אני צריך המלצה למקלדת ועכבר אלחוטי שיהיה איכותי עדיף שהעכבר יהיה במקלדת אם יש כזה דבר זה יהיה הכי טוב.. תודה.

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  5. לא מצליח בשום אופן שהוא להרכיב שם את הצורב שלי, יש שני חתיכות מתכת שחוסומות לא הגיוני בחיים לפרק אותם ישבתי על זה שעות :s05: עכשיו אני עובד שהמחשב פתוח והצורב נמצא על ספרים (התמונה בהודעה שלי למטה)

• 8 תגובות
    • 632 צפיות
  6. Started by LLLLiran,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4643 שווה לקנות את המארז הזה ב400 שקל ללא ספק? יש מארז יותר מומלץ עד הסכום הזה?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by frenzy,

אהלן אני מחפש מידע על 1U Rackmounts, מכיוון שאני לא רוצה לקנות Prebuilt אני מחפש מדריכים שיסבירו לי על קניית הrackmount המתאים, קניית חלקים מתאימים, והרכבתם. תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by SHOOTER8,

אני לא זקוק להדפסה בו זמנית מ-2 המחשבים. לקנות KVM רק בשביל חיבור ה-USB נראה מוגזם. האם רכזת USB פועלת גם "הפוך" (מספר מחשבים לאביזר אחד)? אם לא, מה אני צריך? תודה

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  9. היי, אני מחפש סט מקלדת+עכבר אלחוטיים לשימוש כללי (לא גיימינג). הכי חשוב לי זה שהעכבר יהיה גדול ולא כמו כל המיני עכברים האלה שיותר מתאימים ללפטופ. יש משהו כזה באיזור ה-150 ש"ח? (אפשר לחרוג קצת כלפי מעלה)

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by bg1987,

אני מחפש מקלדת מכנית, עם מקשים אדומים (CHERRY MX RED), ומה שחשוב לי שיהיה לה משענת לרגלים. אני מצאתי את הCORSAIR K70, אבל נראה שלא מוכרים אותה בארץ (אם משהו יכול לשלוח לינק לחנות שכן אני אשמח) יש המלצות אחרות? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. במשחק NBA LIVE 2007 הגיימפאד עובד מעולה, אבל אני רוצה לנסות אותו על שוטר, מה אתם אומרים? אפשרי?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  12. Started by M-a-T-a-N,

אני יודע שאין מחיר אבל אני מוכן להשקיע כמה שצריך לא להסחף אבל זה חשוב יש לי הספקות חשמל בבניין אני לא ממש מתמצא בתחום ואין לי מושג איזו חברה טובה או לא טובה לכן אני מבקש מכם המלצה ל UPS למחשב הבא : מעבד - Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box לוח אם - ASUS P5W DH Deluxe ספק כח - ENERMAX LIBERTY 500W כרטיס מסך - ?CONNECT3D Radeon® X1900 XTX 512MB GDDRIII with DVI-I + DVI-I + VIVO זכרון - G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK דיסק קשיח - WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII דיסק קשיח - WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII מאוור לכרטיס מסך - ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER מאוורר למעבד - Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler מארז - ANTEC P180

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  13. Started by X7-007,

ניסיתי לפרסם את השאלה, הפורום הזה גם כן קרס והכל נמחק, בקיצור האם יותר טוב או פחות טוב מ RAT7 כי העכבר טוב ויש לי אותו הבעייה זה המחליקים מתו וכשאני מנסה להזיז מאוד לאט זה לא מדוייק וכאילו זה לא קולט את זה כמו שאני צריך שיקלוט. ב DPI 1000, אז אני צריך עכבר שיהיה כמו או אפילו יותר טוב בסיגנון.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מדפסת לייזר: 1.האם מאוד לא כדאי לקנות טונר דיו לא מקורי? 2. מהו התוף במדפסת שצריך להחליפו כל הרבה זמן? איך מחליפים אותו? קניתי את המדפסת לייזר MFC7420 Brother ורציתי תשובות לשאלות אלו.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. האם "האבק נייר " שנושר ממנו בהדפסה פוגם בה ושווה להשקיע גם בנייר? שאלה נוספת: האם "המבצע" של אופיס דיפו על הנייר שווה?

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  16. שלום, החלטתי לקנות אוזניות סטריאו בשביל להשתמש בהן בגיימינג ולשמוע גם מוזיקה. האיכות סאונד מאוד חשובה ובנוסף מאוד חשוב שיהיו נוחות כי לפעמים אני יושב מספר שעות ברצף עם אוזניות ואני לא רוצה שיכאבו האוזניים. התקציב בערך 400 ש"ח. תודה לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. ראיתיכמה מהפדים הללו ואני לא יודע מה מיוחד בהם? חוץ מזה שאם מישהו מתגנב אלייך מאחור בזמן שאתה יושב מול המחשב אז אתה פשוט יכול להרוג אותו עם הפד . אבל ברצינות הם שווים משהו? חוץ מזה שהם יקרים בתירוף. עריכה: http://www.thermaltake.com/products/xaser/mousepad.htm

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום יש לי מדפסת מהדגם הנ"ל לאחרונה עברתי לויסטה ושרציתי להוריד דרייבר באתר של HP רשום שהמערכת הפעלה כבר כווללת דרייבר ואין צורך באחד חיצוני שאני מדפיס האיכות ממש גרועה אין איזון בצבעים יש פסים לאורך הדף כל מינ אפקטים שמתראימים לחוסר בדרייבר.שהייתי עם XP ודרייבר לא היו שום בעיות תודה מראש

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  19. הייתי היום ב-KSP כדי לקנות מחשב לחבר, והיינו מעוניינים לקנות את הסט Microsoft Wireless Optical Desktop 1000. המוכר טען בפנינו שיש בעיה למקלדות מיקרוסופט עם מעבדי AMD. זה נשמע לי אחד מהשטויות הגדולות ביותר שנפלטו אי פעם ע"י מוכר מחשבים, אבל רק ליתר הבטחון אני רוצה לבדוק כאן. האם מישהו שמע או נתקל אי פעם בבעיה כזאת?

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  20. Started by ziv124,

יש לי מגבר avr 390 של דנון בעיקרון זה סראונד בגלל זה שיושבים במרכז החדר שומעים מעולה אבל המחשב למשל לא במרכז החדר הוא בצד הנגדי של הרמקולים האחוריים לכן שאני יושב על המחשב אני פחות מרגיש את הסראונד, איך אני יכול להגביר רמקולים אחוריים ואולי להנמיך קדמיים?

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  21. Started by rosesr,

^^^ תודה לכל העונים ;D

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  22. אז חשבתי על כמה: של SILVER LINE: 159 שקל עם משלוח http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=21932&ref=12 של CHIC: גם 159 עם משלוח: http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=22187 של MICROSOFT: 220 שקל: http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={07842FC9-86F0-443E-9527-7B9E574BA93B}&details_type=1&itemid={5CD7CA69-AD9A-421E-A0B5-BA00E2DA22F0} של TIGER: 200 שקל עם משלוח: http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2296513 של creative: 220 שקל עם משלוח: http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7641165&type=2&product=1&= התקציב שלי זה איזה 200 שקל פלוס מינוס...הסילבר ליין נראה לי הכי שווה סט זול אבל נראה ממש טוב. אז מ…

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  23. אני מעוניין לרכוש הביתה מכשיר משולב. מה דעתכם על ה HP Photosmart 2613 All-in-One? האם יש לפי דעתם הצדקה למחיר? או דגם יותר כדאי? חשוב שיהיה מכשיר משולב.

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  24. העכבר לוגיטק העתיק שלי (חוטי, לייזר, לא ידוע דגם) מתחיל לעצבן אותי ואני מחפש אלחוטי כרגע אני גם שוקל לקחת בכלל סט וגם להרוג את מקלדת האינטרנט פרו של לוגיטק (מעולה) ראיתי את הסט של לוגיטק EX110 ב~200 ונראה לי פתרון די נחמד. מה דעתכם? עכבר נורמלי עולה באזור ה150 אז לקחת סט ב200 לא נראה לי נורא כל כך וגם, איך הMicrosoft Wireless Optical Desktop 2000 ?

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  25. Started by mrBezos,

מחיר שאני מוכן להקציב לציוד מקסימלי: 850 ש"ח מה אני צריך: מקלדת, עכבר, פד (רק אם זה משפיע בצורה משמעותית על הביצועים) מאפיינים לעכבר: Palm grip, עדיפות לארגונומי ליד ימין, גיימינג (RTS, RPG FPS), עדיף אל חוטי ונטען - עד 400 ש"ח מאפיינים למקלדת: עדיפות לחוטי, נוח להשתמש בה ולהקליד בה, לגיימינג כמו שפירטתי קודם - עד 350 ש"ח פד: (במידה וזה באמת משפר את הביצועים), נוח לשימוש, נראה טוב (מה לעשות...) - עד 100 ש"ח כיוון - אני אשמח לחו"ד על מה שאני חשבתי לקנות: -עכבר: Mionix Naos 5000 -מקלדת: לא חשבתי על משהו ספציפי -פד: Razer Vespula (רק בגלל מראה ושהחברה ידועה, אין סיבה אחרת) הערה: - נניח והעכבר עולה 300 אז אפשר להוסיף 50 למקלדת ו50 לפד (באופן תיאורטי, כל עוד לא חורג את ה850, …

• 8 תגובות
    • 923 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.