עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by curdi1,

מישהו שמע / מכיר / התנסה עם חברת "ראש דיו" שמוכרת דיו תחליפי ?

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  2. הוא במבצע ומגיע עם עוד מאוורר... ראיתי את זה בדובונים... תנו תגובות

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  3. Started by bigdady,

מישהו יכול להמליץ על סורק טוב במחיר עד 300-400 ש"ח? או המלצה על חברה מסוימת..... תודה.

4. Enermax FS-710B Black Case (P/S not included) 4x5.25, 6x3.5, 3 fans included

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  5. Started by azuri,

אהלן, יש לי כרגע את העכבר MX518 והוא נהרס לי. רציתי להחליף אותו לעכבר דומה והבנתי שG400S ממש יתאים לי, וראיתי שיש גם את הG500S, יש בינהם הבדל? מה עדיף לי לקנות? (אני רוצה אחד משניהם בלבד, כי ממש התרגלתי לעכבר הזה)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Killer Storm,

אני רוצה מארז חדש מאלומיניום גדול מאוד ואני יחבר בו את הכל בכבלים עגולים כמו שצריך יש לכם המלצה למארז הכי טוב והכי גדול שאני יכול לקנות במקסימום 700-800 שקל עם מקום מוכן מראש ללפחות 5 מאווררי 80 מ"מ...

7. Started by Omry,

היי אנשים. אני מעוניין לרכוש מקלדת חדשה, עם קניית מחשבי החדש. היא תשמש אותי לגיימינג (בעיקר משחקי FPS) ולעבודה משרדית רגילה. אני מעוניין שתהיה הכי נוחה שאפשר. אני מעדיף שמקשי המקלדת יהיו גבוהים יחסית כדי שלא אמצא את עצמי לוחץ בטעות על מקשים מיותרים. מקרואים למיניהם ופיצ'רים כמו מסך 50" שתקוע על המקלדת לא מעניינים אותי. אני מעדיף שלא יהיו למקלדת מעגלים משותפים ושאוכל ללחוץ על כמה שיותר מקשים בו זמנית. אני מעדיף שהאנטר יהיה גדול ולא קטן כמו ברוב המקלדות המודרניות, אני ממש לא מסתדר עם זה. תודה רבה מראש לעוזרים, שבת שלום והמשך ערב נעים

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  8. Started by zvi0005,

שלום אני רוצה לקנות עכבר כמו Microsoft Mouse 5000 שלא שומעים בו את הקליקים של הלחצנים אבל עכבר גדול יותר בממדים(יד גדולה), אתם יכולים לייעץ דגם מסויים?

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  9. Started by ZXY1,

מחפש חנות זולה באזור חדרה והסביבה לדיו מקורי למדפסת Brother MFC5460CN 4 מחסניות של Brother LC-1000 תודה

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  10. Started by fx-57,

טוב זו מדפסת שבקושי הייתה בשימוש.. חבר שלי ניסה לצלם משהו והוא אמר שזה לא הצליח. הלכתי אליו וניסיתי אני בעצמי לצלם משהו. הדבר בלתי אפשרי מסיבה אחת - המנורות מתריעות על כך שיש בעיה בנייר או עם מחסניות ההדפסה. בדקתי האם יש דפי נייר תקועים, וכמובן התשובה היא : לא! מה שכן, ראשי הדיו לא זזים באופן חופשי וכאשר הם כן זזים, הם עושים רעש נורא ונותנים מכות בצדדים של המדפסת, אי אפשר גם להחליף את הראשים באופן נורמלי, צריך לעשות זאת בכוח. עכשיו אני שואל אתכם - מה הבעיה ומה כדאי לעשות? חשוב לציין כי אני לא מתכוון להתעסק עם המדפסת יותר מדי כדי שלא אואשם אחר כך שהרסתי אותה. האם לשלוח את המדפסת לתיקון או להגיד לו לקנות חדשה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by tomystein,

העכבר צריך להיות אופטי אלחוטי והמקלדת צריכה לעבוד נורמלי תקציב של עד 300 ש"ח תודה

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  12. אני בשלבי קניית מדפסת משולבת ואחד השיקולים המרכזיים הוא כמובן עלות הדיו. הבעיה שאני נתקל בדיווחים סותרים של חנויות המחזור למיניהן על הנפח המכסימלי של מחסניות הדיו שהן מוכרות, מה שמקשה כמובן לעשות חישוב מדוייק. למשל מחסנית HP21. ב-DMO טוענים בלהט שהם מצליחים לדחוס פנימה פי 3 מהנפח המקורי כלומר 15 מ"ל בעוד שאחרים מבטלים זאת בטענה שלא ניתן למלא אותה בהרבה יותר מהנפח המקורי שהוא 5 מ"ל. אלה הבדלים רציניים. מישהו יכול לשפוך אור על העניין הספציפי ובאופן כללי? בטוח שהרבה יגלו עניין בעובדות הנכונות. תודה.

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  13. Started by anevsky,

קיבלתי במתנה את ה DIAMONDBACK המהולל - דווקא הייתי מופתע לטובה מהמראה שלו (ירוק כהה ולא מעיק) לעומת תמונות שראיתי ברשת. הבעיה שפיזית הוא מוזר ליד שלי עד כדי מאוד לא נח - אולי היד שלי לא מעוצבת טוב כל פעם שאני חושב שאני מתחיל להתרגל אליו אני מניח את היד על ה INTELLI שלידו וזה מרגיש כמו ספא מפנק בהשוואה. כן הוא ממש זריז ומדוייק - ולחיצת הכפתור שלו היא המספקת ביותר שחוויתי - אבל - אני לא מבין את החברה ב RAZER - ברצינות עכשיו - לפי איזה יד הם בנו את זה? אולי זה אמור להפוך את המשתמשים לגיימרים יותר טובים בשיטת ה פיט בול - יעני יצירת אי נוחות מובנת ובדרך זו יצירת עצבנות תמידית...... תגידו - ה MX510 - נח? אני יודע שזה סובייקטיבי אבל בכל זאת .... את ה RAZER אני כנרא…

• 10 תגובות
    • 833 צפיות
  14. מצאתי דריבר רגיל למדפסת אבל אני צריך דריבר שאני יוכל גם להשתמש בסורק זה הדגם המלא של המדפסת, samsung scx-4z16f.

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  15. Started by h_yoav,

שלום לכולם מישהו מכיר מצלמת רשת שנמכרת ללא פילטר IR או שאפשר להוריד אותו? וגם חשבו שתהיה קטנה ואיכות סבירה +. תודה יואב.

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  16. Started by no_way,

שלום אני מחפש מדפסת הכי זולה גם ברכישה וגם בדיו או לייזר. לשימוש של רק הדפסות באופן קווי.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Belgid,

שלום, ראיתי את המוצר הזה באיביי -שלט רחוק תואם WIN7: http://www.ebay.com/itm/USB-PC-Remote-Control-Wireless-Mouse-keyboard-MCE-Win-7-Vista-USB-IR-Receive-/221019307524?pt=US_Remote_Controls_Pointers&hash=item3375c6fe04#ht_2245wt_1402 יש גם את השלט הזה שהוא קצת יותר זול אבל הוא נראה לי טיפה מכוער: http://www.ebay.com/itm/USB-PC-Laptop-Wireless-Media-Remote-Control-Controller-for-Windows-XP-Win7-Vista-/280875980821?pt=US_Remote_Controls_Pointers&hash=item4165835815#ht_4227wt_1402 רציתי לדעת אם זה פשוט כמו שזה נראה או שצריך תוכנות מיוחדות שיתאימו לעבודה עם השלט? האם יש מוצר אחר שאתם מכירים וממליצים עליו (גם אם יותר יקר)?

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  18. Started by The Ball,

יש לי ספק כח של אנטק 350W SL-350 הדגם ולפי מה שראיתי בביוס המתחים שלו לא יציבים במיוחד (לדעתי בכל מקרה) כמו למשל שהוא צריך לתת 12 הוא נותן בסביבות 12.52 ויותר גרוע מה שראיתי זה שהוא צריך לתת -12 והוא נותן -13.26 מה זה אומר? אתם חושבים שכדאי להחליף ספק? ועוד דבר המערכת שלי לפעמים עושה "ריסט לעצמה" אתם חושבים שזה יכול להיות בגלל זה? תודה לעזורים!

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  19. Started by Oranili,

בכמה אפשר למכור את המדפסת הזאת? http://help.wfu.edu/printers/Images/hp5550%20image.gif.jpeg תודה רבה

20. Started by Alexkmr,

נהרס לי הכבל בכמה נקודות. אני מחפש כבל חדש, חפשתי בגוגל אבל לא מצאתי שום דבר. תודה!

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by bommer,

יש מבצע של מדפסת lexmark x2250 ב 389 ש"ח מה אתם אומרים עליה? היא שווה משהו? ועוד שאלה איך אני יכול להפעיל פקס דרך המחשב? תודה

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by dog,

יש לי מדפסת של ברודר. לאחרונה עבדתי עם דיו חליפי שרכשתי אצל ספק בשם "אייניד דיו" מכפר אחים, בין היתר כי היה אחד הזולים. כמאמר הידוע 'זול עולה בסוף יקר' אכלתי אותה והדיו דפק לי את המדפסת ,כך שניקוי או כל דבר אחר לא עוזר. ההדפסה יוצאת מרוחה. באתר החברה הנ"ל רשום בין היתר: "אתר איי ניד דיו ממשיך ללוות אותך עד שתהיה מרוצה. מהשאומר, שבכל עניין ושאלה הינך יותר ממוזמן להרים מיידית טלפון לקבלתהדרכה מלאה בנוגע לראש דיו למדפסת שקנית. ב- איי ניד דיו אין כזה דברלקוח שנשאר "לבד". כל לקוח זוכה ליחס הטוב ביותר, לכל מידע לו הואזקוק , וכמובן – לדיו המשובח ביותר. זו שאיפתנו העיקרית." לצערי הרב כשיצרתי קשר לקבל איזה סיוע, הכוונה,אולי עצה איך לפתור את הבעיה הבן אדם התנער לחלוטין מכל עזרה ו…

• 5 תגובות
    • 4.6k צפיות
  23. Started by iSolt,

http://ksp.co.il/?uin=28702 __________________ מקלדת גיימרים מכאנית Corsair Vengeance K70 RGB Cherry MX Brown הסוויצ' החום הכי מתאים לי. ואני חייב לדים כחולים מה דעתכם עליה? יש למישהו אותה? שווה תמחיר? יש מקלדת טובה יותר ממנה בסכום הזה?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by nimrods,

האם יש אבדל בין Sunbeam Samurai BLACK לבין Sunbeam Samurai SILVER Sunbeam Samurai SILVER http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3535 Sunbeam Samurai BLACK http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3696 תודה מראש נמרוד..!

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  25. חשבתי על לוג'יטק(כנראה )... הסט מיועד למשחקים וחובה אלחוטי... יש המלצות?? תודה רבה מראש... הייתי מעדיף גם בפחות אם אפשר, אבל בטוח לא יותר מהתקציב הנ"ל.

• 1 תגובה
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.