ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
יש לי מדפסת hp 1600 laserjet עם מחסניות של צבעים ממוחזרים (כל ה 4) ולאחרונה משפריצים לי הצבע השחור והצהוב צבע על הנייר המודפס והורסים את ההדפסה (מעין טורים של צבע צהוב בצד ימין וטורים של צבע שחור בצד שמאל של הדף) מישהו יודע מה בדיוק הבעיה פה והאם אני יכול לתקן אותה מבלי להחליף את המחסניות ?! תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
איך אני פורץ את הדיודי 16 של אסוס? שמעתי על דרך יחסית פשוטה, של ללחוץ על כמה כפתורים וזה נפתח מחדש. זה נכון??
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני קונה RAIDMAX COBRA 822 ואני צריך לקנות ספק אחר (הספק שבא עם המארז הוא ג'נרי) המממ אז ככה לבנתיים אני הייתי סגור על הספק הזה- https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_295&products_id=2274 בעיקרון אני רוצה 480 ואט כי אני אעשה מלא שידרוגים אז עדיף שיהיה 480 ואט... אם יש ספק אחר שאתה ממליצים עליו אז בכיף תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
זה משנה איך מחברים אותם צורב עם די וי די או צורב עם הרד דיסק ודי וי די עם הרד דיסק ? ואם כן אז האם זה גם משנה הmaster\slave של ההרד דיסק המשני או של הצורב ודי וי די ? יש לי הרד דיסק חדש 40gb maxtor 7200 הרד דיסק ישן w.d 15 gb samsung dvd richo cd writer
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
מחפש מקלדת + עכבר אלחוטיים עם מרחק קליטה יחסית גדול(3 מטר) עד 300 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אנשים אני בהתלבטות קשה גם הRADEON 8500 וגם הAIW Radeon 7500 עולים אותו דבר. All-In-Wonder Radeon 7500 RADEON 8500 מה הפרשי הביצועים בניהם? למישהו יש איזו השווה בניהם? אגב, יש איזה הבדלים בין הAIW 7500 לAIW 8500 חוץ מהמעבד הגרפי? תודה רבה, DiSc@MaN
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
ב-PC MAGAZINE הייתה כתבה החודש שמעבדי הAMD כולם (DURON' ATHLON,ATHLON XP) הם סתם חרא אחד גדול. וכתוב שם גם שהם מצויינים רק למסמכי וורד ודברים כאלו, ומבחינת מולטימדיה ומשחקים לפנטיום אין מתחרה. האם זה נכון?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סביב ה-800 ש"ח. מעדיף שיסתובב 900 מעלות, אך לא חובה. מעדיף גם חוות דעת ראשונה בנוגע לאמינות ותחושה תודה!
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
מה אתם ממליצים, אני די מאוכזב מקרייאטיב, הדרייברים שלהם דפוקים ואפילו קניתי SOUND BLASTER CREATIVE USB וזה עשה לי קראשים בגלל התוכנה שלהם , אני מחפש משהו שהוא לא קרייאטיב בטווח 100-300 שח יש חיות כאלו? (הכי חשוב לי שיהיה דריבר אמין כי רוב הכרטיסי קול אחרי פירמוט אחד מתקשים לאתר את עצמם מחדש)
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום. ברשותי מקלדת RAPOO ULTRA SLIM אלחוטית. אני מאוכזב מאוד מחוויית המשתמש- ההקלדה אינה נוחה. הקליקים קשים והרווח לא עובד כמו שצריך(הרבה מילים יוצאות מחוברות). גם הקליטה א להיט. אני מרגיש שאני נלחם בה תו"כ הקלדה. אני מחפש אלטרנטיבה נוחה- הדגש הוא כתיבת מסמכים ארוכים ולא משחקים. אשמח להמלצות - - - תגובה אוחדה: - - - מעוניין להשקיע עד 250 שקל.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא היה לי פאד לעכבר עד עכשיו, ועכשיו העכבר לא זז חלק בגלל שכל האזור שעליו היה נשחק לגמרי. העכבר זז בסוג של קפיצות קטנות ותקיעות כאלה. אין לי המון מקום בשבילו, והשימוש שלי במחשב הוא בעיקר למשחקים. יש לי עכבר Logitech MX518 אם זה משנה למשהו. תקציב עד 150 שקל כפי שאמרתי. תודה מראש, אופיר
-
- 10 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה רכוש Edifier R1280DB Bluetooth Bookshelf Speakers כאשר השימוש הוא למחשב ע"י חיבור בכבל. ולטלוויזיה באמצעות חיבור בלוטוס. כמובן שלא מיועד לניגון בו זמנית. - האם זה אפשרי ששני מקורות יהיו מחוברים בו זמנית ואוכל לבחור איזה מקור ינגן בכל עת? - המחיר הוא בסביבות ה400 שקלים. האם במחיר הזה קיימים רמקולים(שמיועדים למחשב\משחקים ולטלוויזיה) טובים יותר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
- 1 follower
-
-
האם ספק כוח של LG Tech נכנס להגדרה של ספק ג'נרי עלום שם? אני שוקל לקנות את המארז הזה - http://www.tzag-elita.co.il/ProductPage.asp?ProductCode=98 שבא עם מאוורר אחורי של 120 ממ וספק 400W של LG או להוסיף עוד 100 שקל בחנות אחרת בשביל מארז compucase שבא עם אפשרות למאוורר 120מ"מ קדמי בנוסף לאחורי וספק 300W של Hec Hec היא אומנם חברה מוכרת יותר לספק כוח, אבל הספק של LG חזק יותר לפחות על הנייר. לכן אני רוצה לדעת אם אני יכול לסמוך על ספק של LG אני לא בטוח שהרדאון 9800 פרו וביחוד הפרסקוט הרעב יסתפקו ב300W בלבד ונוח (וזול) לי יותר לקנות את המארז עם הLG תודה יאיר
-
- 13 תגובות
- 994 צפיות
-
-
היי שלום לכולם אני גר בבאר שבע ורק באיבורי מוכרים את ה- g5 גירסה שנייה ב- 190 ש"ח בערך... עכשיו הבנתי שאסור לקנות מהם כי הם מתקנים מוצרים פגומים ומוכרים את זה בזול...מה דעתכם על זה? ועוד שאלה קטנטונת מאיפה אני יכול לקנות את הפאד qck (הרגיל שעולה 65 ש"ח בערך) באזור הדרום? אשמח נורא אם תענו לי ותרשמו את דעתכם הכנה.. בתודה מראש אביעד...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם אפשר לסמוך על הספק הזה? אם הוא אמין? FSP ATX-350PA 350W 24/20pin SATA 160 ¤ 1
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
חברה אני צריך עזרה בבחירת מקלדת ועכבר זה מה שהכי משך אותי Cordless Desktop® Wave Pro™ http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/4677&cl=us,en יש עליו המלצות טובות מה שמטריד אותי הוא - עניין הקליטה - המקלדת שלי נמצאת על השולחן והמחשב נמצא מתחת, האם זה יפריע לקליטה? קראתי קצת תגובות שזה קורה ובכללי מה אתם אומרים על זה? או שיש לכם משהו אחר להמליץ לי עליו?
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
חבר'ה.. עכבר גיימינג חדש שבטח רובכם לא מכירים.. תירשמו את השם שלו בגוגל ותראו הרבה ביקורות חיוביות לעכבר הגיימינג המעולה הזה והוא עולה רק 207 שקלים http://tms.co.il/product_info.php?cPath=87_408&products_id=3837 לידיעתכם
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי מקלדת מדגם זה. איזה עכבר אלחוטי אני צריך לקנות כדי שיתאים למקלדת ?(שיהיה במתאם USB אחד ) .
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
המדפת הזו לחץ כאן מביאים לי אותה ב-380 ש"ח. א. האם שווה? יש לי צורך בעיקר בהדפסת וסריקת מסמכים לשימוש ביתי ב. האם ניתן להרכיבה במחשב שאין לו יציאת USB? ג. למה צריך 600MB פנויים?? האם אני חייב לפנות? ד. האם ראשי הדיו (לאו דווקא המקוריים) יקרים מדי?
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם. העכבר הוותיק שלי - IntelliMouse Optical 1.0A - מתחיל לעשות בעיות בחודשים האחרונים, ואני חושב - די ברצינות - לקנות בקרוב עכבר חדש. ספציפית אני חושב לעבור לטראקבול - גם בגלל הדיוק וגם בגלל הבריאות. קודם כל הייתי רוצה לשמוע מאנשים שהשתמשו/משתמשים בטראקבול, אם הם ממליצים לעבור לטראקבול או להשאר בתחום העכברים. דבר שני, הייתי שמח מאוד לקבל המלצות על דגמים ספציפיים של טראקבול. תודה רבה מראש, מיכאל ספיר
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. קראתי את הכתבה שפורסמה בעמוד הראשי של האתר על האדם שבנה מחשב בווידאו, ולא יכולתי שלא להתפעל. עכשיו אני מחפש לבנות משהו דומה (אם כי לא כזה מדהים, אבל אני חושב שיש מצב למארז שדומה קצת לרסיבר, אם אחלץ אחד...) ואני צריך אחד כזה. התוכלו להמליץ לי על אחד שיש להשיג בארץ? וגם אדם במשפחתי מתחיל לעבוד עכשיו בautoCAD, והוא צריך לוח גרפי, ואני בתחום הזה לא יודע ולא מכיר, התוכלו להאיר את עיני? בתודה ענקית, עצומה, אמיר.
-
- 9 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני קונה נייד ואני מחפש עכבר נוח וטוב לעבודה מהירה האם העכבר [h=1]LogiTech Performance Mouse MX[/h]טוב ושווה את סכום הרכישה שלו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המצלמה עולה 125-130 ש"ח שווה את הכסף ? , יש אפשרות לקנות מצלמה של מייקרוסופט VX3000 ב 150 ש"ח זה עדיף ? יש ב 215 E3500 של logitech http://www.microsoft.com/hardware/digitalcommunication/ProductDetails.aspx?pid=001&active_tab=systemRequirements http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5517 צריך עזרה דחוף ! תודה .
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת מכנית בעיקר לעבודה (לא למשחקים) והייתי שמח לדברים הבאים: -עיברית/אנגלית. מקורי, לא מדבקות -תאורה למקשים. לא אכפת לי (ואפילו מעדיף) תאורה לבנה ולא צבעונית וחשוב לי כי החריטה של העברית במקשים תהיה מוארת. -אלחוטית. לא אכפת לי לטעון אותה כל יום ונוח לי יותר לעבוד עם מקלדת אלחוטית. חשוב שיהיה ניתן לטעון אותה בזמן עבודה (נשמע מובן מאילו אבל כבר נתקלתי במקלדת BT שלא פעלה בזמן הטענה..) -מקשי מקרו. יהיה לי מאוד נוח להעביר את שילובי הכפתורים הנפוצים (העתק/הדבק וכו') למקשים יחודיים. הסתכלתי ביד 2 וראיתי כמה שיתאימו אבל לא התנסתי איתן אף פעם... -LOGITECH G613 ROMER G SWITCH. בפרסומת כתוב כי יש תאורה לבנה וחיי סוללה עד 18 חודשים, נשמ…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
בעיקרון, אין לי בעיה עם חוטים. מע' ההפעלה : VISTA 64 (תמיכה/דרייברים?) שמוש כללי: אפליקציות שונות, כולל עיצוב 3D ומשחקים אני מקליד עיוור אבל גמיש בתצורת מקלדת - קשת, קימורים למינהם - הכל מקובל אם הנסיון מראה שזה ארגונומי לאורך זמן. אני לא צריך כפתורי מולטימדיה או תאורה פנימית. היתה לי מקלדת לוג'יטק בסיסית במשך כ-7 שנים ועכשיו יש לי A4TECH שנראית אחרי כמה חודשים גרוע מהלוג'יטק. נכון שבתקופה הזאת שיחקתי ב-PES-6 שהביא לי את הסעיף : אבל שכפתורים ישברו? פלסטיק שביר היה צריך להעצר במכון התקנים כמסוכן. עכבר: העכבר ששרד אצלי הכי הרבה זמן בינתיים - בשווי 20 ש"ח שנקנה בסופר אבל זה בתקופת החורף. בקיץ, מאחר ואני בלי מזגן, היד נוטה להזיע כך שאני צריך עכבר אטום ככל האפשר. בעיה שני…
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-