עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. להקיש את המשפט: the quick brown fox jumped over the lazy dog כאשר 2 הSHIFT -ים לחוצים ולהעלות את התוצאה לכאן. תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  2. Started by lesForce,

שלום לכולם שידרגתי את כל המחשבים בבית ל-WIN8, ומשום מה הגדרת המדפסת (HP 4500) עושה בעיות הפעם. (בעבר הגדרתי אותה על WIN7 והכל עבד כמו חמאה) ראשית, היה קשה להגדיר אותה מהרגיל, בהתחלה שאר המחשבים בכלל לא זיהו שיש מדפסת רשת, רק לאחר מספר שעות, אחרי שכבר התייאשתי מהעניין, ראיתי את המדפסת ברשת והגדרתי אותה לבסוף בהצלחה בשאר המחשבים. אבל זה לא הסוף. משום מה, החיבור איתה לא עובד חלק, פעם אחת זה עובד, ויותר מידי פעמים זה לא עובד. מספר ימים שהמדפסת פשוט בסטטוס של "לא מכוונת". כמובן שבדקתי שהמחשב המתפעל פועל ומחובר לרשת. יש לכם קצה חוט?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by kibub,

היי קניתי עכבר MX518 והבנתי שיש בצד שני כפתורים שהם "הקודם" וההבא" ומעל הגלגלת יש + להעלות DPI ומתחת יש - להוריד DPI אבל אני לא יודע מה עושה הכפתור שמתחת ל - ?זה מין שני ריבועים...

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  4. Started by Symbore,

טוב אז יש לי שאלה קצת מוזרה. שאלה שלא מצאתי אפילו קצה של תשובה ברחבי האינרטנט (השאלה כל כך מעניינת אותי שאני שוקל לשלוח מייל לחברה) קניתי את kone xtd אז מעבר להיותו עכבר מצוין! (יכלו לעשות אותו קצת יותר קל + עוד כמה אופציות לתוכנה לא היו מזיקות) עכשיו לעכבר יש ארבעה לדים בעלי צבעים שונים ותהיתי לי, לכמה זמן הנורות הללו מספיקות. האם אלו נורות הלד הרגילות שעובדות כחמש שנים ברציפות? או שהן אמורות להחזיק יותר זמן?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by vegeto,

איך אני יודע כמה W של ספק אני צריך?

• 12 תגובות
    • 903 צפיות
  6. Started by ZiX,

המקלדת שלי כבר כולה שבורה (8 שנים אצלי :\ מקלדת פשוטה של מיקרוסופט).. והפאד שלי גם כן נחרש כבר.. ומצבע שחור הוא הפך ללבן :\.. והאוזניות שלי כבר לא פועלות.. בגלל זה החלטתי פעם אחת להשקיע על משהו טוב וזהו , יש לי עכשיו עכבר של DA.. ואני רוצה לקנות מקלדת אוזניות ופאד חדשים.. התקציב הכולל הוא 1000 ש''ח.. אשמח להמלצות *כמו שציינתי בכותרת השימוש העיקרי שלי במחשב הוא גיימינג (4870X2) תודה

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  7. כרגע ב - DOK שלי מוגדר FAT, וכל פעם שאני שם מלא קבצים, הוא תופס יותר מקום ( למיטב זכרוני ב - Fat הוא מוסיף לכל קובץ עוד 16k או משהו כזה ), האם אפשרי ומומלץ להעביר את ה - DOK ל - FAT32 או ל - NTFS ?

• 9 תגובות
    • 896 צפיות
  8. Started by Amir Chazan,

היי. אני מחפש מקלדת בסגנון של ה-TEX YODA - מקלדת עם TRACKBALL אדום, כמו של ניידי THINKPAD של לנובו. לא מצאתי הרבה כאלה באינטרנט. בפרט לא מצאתי כאלה בארץ. מישהו יודע איפה להשיג משהו בסגנון אבל בארץ? (לא אכפת לי אם זה חוטי או אל-חוטי) תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by orr19,

אהלן, אני מעוניין לקנות מקלדת גיימינג, לא סגור אם מכנית או לא מכנית. בגדול אני מחפש מקלדת עד ה400 שקל, אם זה מכני וההבדל בין ה2 רציני אני אחרוג ב100-200 הדבר הכי חשוב זה מקשים נמוכים ואם יש תאורה אחורית זה גם טוב. תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. הסט הזה הוא לשימוש עם מחשב סלוני שמשמש להצגת סרטים לכן אין צורך בסט יקר מאוד. אני צריך רק שלא יהיה גמגום בעניין האלחוט (המרחק הוא בסביבות 3.5 מטר). תודה

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  11. סבבה אז ככה הדיסקים הרגילים עובדים על הצורב אבל הבעיה היא הדיסקים הצרובים .... של 4.7 לדוגמא וכאלה... אני מכניס את הדיסק והוא אומר לי דיסק ריק ויש בוא משהו ... שמתי windows vista ואז כול הדיסקים חזרו לפעול טוב... כאילו הצורב עבר עליו משהו... פירמטתי חזרתי ל windows xp אותה הבעיה... יש לי צורב.. DVD RW AD-7170A לא נראה לי הבעיה זאת היא.... אין לי מערכת קבצים FAT32 יש לי את הכי טובה NTSF משו כזה.... מה אני צריך לעשות שזה יעבוד???

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  12. Started by liav25,

שלום כבר קניתי ג'ויסטיק אחד לפני כמה חודשים בעלות של מאה שקל (אם מישהו מאיזור הצפון רוצה לקנות אותו ממני אני אשמח).... הבעיה היחידה איתו היא האנלוג הימני. הג'ויסטיק עובד מצוין בכל משחק ששיחקתי בו עד עכשיו חוץ מפיפא, שבתכלס די בגלל המשחק הזה קניתי ג'ויסטיק (נורא נהניתי לשחק בסוני 2 אצל חבר פיפא ובג'ויסטיק זה יותר כיף אז אני מניח שהבנתם את ההמשך...) בכל מקרה, אני בקרוב מקווה לרכוש מחשב חדש, ואני רוצה להוסיף לו קצת חומרה פה ושם ולשנות קצת דברים בחדר. בין השאר אני נורא רוצה לרכוש ג'ויסטיק אלחוטי שתומך בכ-ל המשחקים שיצאו לשוק, גם בעתיד, ולכן הבחירה הטבעית שלי היא שתי חברות הענק לוגיטק ומיקרוסופט. ההתלבטות שלי היא גם בעניין המחיר, אבל בעיקרון אני רוצה לקבל מכם חוות דעת של …

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  13. בדובים כתוב שהוא לא זמין ובחנות אחרת שבדתקתי הוא עולה בסביבות ה 650 לא זוכר במדויק זה כבר מחיר מאד גבוהה (בדובים הוא עולה 512 נדמה לי) יש למישהו מושג איפה אני יכול להשיג מארז כזה בארץ (לא חובה שחור) או כל מארז full tower באותו סדר גודל ובסביבת המחיר שלו?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
    • 0 תגובות
    • 431 צפיות
  14. Started by ItachiSan,

בינתיים אני מתלבט בין השולחנות האלו (סידרתי אותם לפי סדר התלבטות שלי) 1. http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000Kgjnb3feihZJPKliw72sXzj:12bbi68k5?id=581751&pr=QJ5&N=2 2. http://mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=6265 3. http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/groupsalesproduct.aspx?came=328&AuctionId=7727309 4.http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000rW6i3H_JjVsTj0kSOerVcI3:12bbi68k5?id=4035077&pr=QJ5&N=2 האם זה רעיון טוב לקנות שידה עם גלגלים? (המחשב עלול ליפול?). האם למסך הזה אני צריך שידה עם במה למסך כדי שאפשר יהיה לעשות PIVOT? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  15. שימוש עיקרי - שמירת ושיחזור איכותי של פילמים ותמונות ישנות לשם ארכיון והדפסתם במדפסת פוטו איכותית (אין דרישה לסורק יעודי לפילמים בלבד) דרישות מינימליות: רזולוציה אופטית של 4800 DPI ממשק USB 2.0 תיקוני שריטות, אבק, וצבע מובנים בסורק תקציב: 2600 ש"ח פלוס מינוס... עד עכשיו בדקתי כמועמד את הסורק של אפסון - Epson Perfection 4990 Scanner אבקש עיצות וכיוונים אחרים תודה

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  16. Started by רזי ברד,

אני רוצה לקנות אל פסק חדש אחרי שנהרס לי מה שהיה לי ויש לי עד 500 ש"ח (אם בשביל אל פסק ממש טוב צריך להוסיף עוד 50 שקל ככה אין לי בעיה להוסיף גם את זה) אני ממש לא מבין בזה ככה שהנה הלינק לאל פסקים מזאפ פשוט תגידו לי איזה הכי כדאי לי http://zap.co.il/models.aspx?sog=C-UPS תודה מראש לכל מי שעוזר.

17. כשהלוג'יטק עולה בערך מאה שקל יותר מהמייקרוסופט, איזה מהם עדיף?

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  18. Started by ^DaRk-MiNd^,

אחרי שדנו כבר בכמה הן אוהבות לעבוד על הדולר הגבוהה ולא להוריד מחירים כשצריך הנה דוגמה בקשר לתכונה אחרת שינוי מפרט הגשתי לכמה חנויות את המפרט המחשב שלי (משהו דומה למה שמציאים כאן) ובינהם היתה מרדנית. כפי שדיברו בנושא מאתמול קיבלתי תגובה מקומפיט (החליפו שם) וכך הולכים השינויים שהם עשו לו בהצעת המחיר שלהם לוח ג'יגה בייט 7VTXH הפך 7VTX ג'יפורס 3 T5 (של הרקולס) הפך ל3 רגיל של אסוס DDR חסר שם עכבר GENIUS במקום מייקרוסופט מארז תומך פנטיום במקום AOPEN ועוד שני שינויים שאני רוצה לדעת עד כמה הם משנים מודם ROCKWELL הפך לזולטרקס (סביר?) וסידי אקטימה הפך לLG (איך היא ביחס למבדק במנטור?) אני לא כל כך רוצה לקנות מהם, אבל נראה אם החנויות הקצת יותר רחוקות (כמה מחיפה ופנדה שזרקתי סתם כדי ל…

• 19 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. Started by unknown,

לפני שאתם מתחילים להציף בתגובות נזעמות, תקשיבו: אני יודע שבינתיים amd שמים את אינטל בכיס הקטן גם מבחינת יכולות המעבד וגם מבחינת המחיר, אבל אינטל לא אידיוטים, הם לא ימשיכו לתת לעצמם להידפק, אמרתי לעצמי שהם בטוח עובדים על משהו חדש ואבא שלי הוא זה שאישר את זה(הוא מוכר מכונות לאינטל, אבל עכשיו לעניין), הם עובדים על שבב שיהיה מורכב בלא פחות ממיליארד טרנזיסטורים, זאת פריצת דרך בכל הנוגע לתחום המחשבים האישיים בגלל שהשבב הכי מתקדם היום למחשב האישי מורכב מ-50 מיליון טרנזיסטורים בערך. הם בנו טרנזיסטורים שלא רחוקים בהרבה מגודלו של תא חי(!!!), זאת פריצת דרך אמיתית.

• 30 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. Started by Haflo,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1005390380&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם. רציתי לשתף אתכם בחווית שירות לקוחות ברמה גבוהה שקיבלתי מ- Antec http://www.antec.com/cookieSet.php במחשב שלי, אתם יכולים לראות במפרט את הספק והמארז שלי שרכשתי תחת המותג של Antec. אני כרגע נמצא בשלבים של המתנה למחשב חדש שהוזמן בחלקים, בנוסף לזה שמופיע במפרט שלי שאותו רכשתי לפני 15חודשים. בתור תכנון לבאות, ב- 1.11.2005 שלחתי מייל לתמיכה של Antec בארה"ב וביקשתי משהו שבאופן אישי, לא הייתי בטוח איך הם יגיבו כי מעולם לא ניסיתי. הבקשה הייתה עבור 8 ברגים מגומי/סיליקון: 4 מתוכם לצורך התקנת מאוורר אחד נוסף במארז החדש שהוזמן גם כן מדגם P160, וארבעת הנותרים לצורך החלפת הברגים מפלדה שמותקנים כרגע במארז הנוכחי עם המאוורר הקידמי. הסיבה הייתה, כיוון שהברגים מגומי פשוט…

• 21 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. Started by niv0us,

חבר שלי נולדה אחות קטנה(שהיה לו המון מזל טוב), עכשיו לפעמים כשכל המשפחה בסלון הם צריכים להשגיח עליה. לכן הם החליטו לשים מצלמת אינטרנט ליד הלול שלה, כדי שהם יראו אם משהו לא בסדר איתה. הם העבירו כבל USB מהסלון לחדר שלה וחיברו את המצלמה(המרחק הוא בערך 3 מטר). עכשיו בשל המרחק מרבית המצלמות הורגשו ע"י המחשב אך לא זוהו. רק המצלמה הכי זיבלית שהייתה לו הצליחה לפעול דרך הכבל, הבעיה היא שרואים ממש חרא במצלמה ההיא. אשמח לשמוע כל פיתרון שהוא, המון תודה ניב..

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  23. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למכשיר משולב - מדפסת צבעונית סורק ופקס. מבחינת צרכים: מדפסת צבעונית (ואני מניח שזה פוסל לייזר בגלל המחיר) - איכות הדפסה סבירה, אנחנו כולו סטודנטים. עדיף חסכונית בדיו. סורק - סורק פשוט, אין צרכים גרפיים. פקס - סטנדרטי. יש לנו רשת ביתית אז עדיפות למדפסת שתתחבר לראוטר במקום שתהיה תלוייה באחד המחשבים למרות שאם זה ממש מקפיץ את המחיר אז נוותר. מבחינת תקציב, לפי סקירה ראשונית בזאפ, אזור ה500 יראה סביר, עדיף כמובן כמה שפחות. הנה מיון ראשוני לפי זאפ, אני מקווה שזה מקל על ההמלצה: http://www1.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Printer&orderby=price&DB379696=379697&DB5756=5758&DB5620=5621&DB379699=379700 תודה מראש!

24. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1002910112&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.