ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
כשהלוג'יטק עולה בערך מאה שקל יותר מהמייקרוסופט, איזה מהם עדיף?
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
תודה רבה רבה רבה לעוזרים...ואם אפשר גם תמונה של הספק ולינק איפה אפשר לקנות אותו בארץ עריכה: שכחתי לשאול גם את הדבר הבא: המידע הזה הוא לצורך פרוייקט בניית מחשב מאוד קטן בתוך מזוודה יפה מאוד אז כונן דיסקים (או דיוידי) איזה הכי מומלץ?של נייד או רגיל? כמה עולה בערך של נייד ומה מהירותו? תודה רבה רבה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
כל כמה שבועות אני מגלה אתר חדש, אלה האתרים שאני מכיר אני אשמח אם משהו יוסיף אליהם עוד, אם אפשר בצירוף הלינקים. פלונטר למיר זיגזג פנדה KSP מרדנית
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
אני מחפש רקעים לשלוחן העבודה דברים יפים באמת ולא רגילים אני מאוד ישמח אם תביאו לי קצת דוגמאות.. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי מצלמה דיג' של אולימפוס מדגם C1-ZOOM אני מצלם כמה תמובות הולך למחשב (יש לי WIN XP) מחבר את המלצמה, המחשב רושם לי FOUND NEW HARDWERE C1-ZOOM וכו' ואז באופן פיתאומי המחשב עושה RESTART. כל פעם שאני מחבר את המצלמה ל-USB הוא מזהה אותה ב-WINDOWS ואחרי כמה שניות עושה RESTART מה יכולה להיות הבעיה??? בבקשה תעזרו לי!!!
-
1) נימאס לי ממארז גדול ואני רוצה להיפטר מהשולחן מחשב.. רציתי לדעת אם מוחרים בארץ מארזים שולחניים יפים וטובים... אם כן איפה? ואם יש תמונות אני ישמח 2) האם קיימת מקלדת+עכבר אלחוטיים שאתם ממליצים עליהם? 3) וכמה יעלה לי מסך מחשב 19'-21' שטוח (לא TFT) מחברה דיי טובה ולא הכי יקר? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
זה המארז עם הלדים הצבעוניים שיש לינק לכתבה עליו היום בעמוד הראשי.....
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני צריך לקנות ספק ויש בידי שלושה אפשריות שנראות לי באותה רמה רק שאני לא מבין כלום בתחום אז אשמח לקבל קצת עזרה הראשון http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_856&products_id=10295 השני http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_608&products_id=11450 השלישי http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_608&products_id=9555 אלה נראים לי אחלה ספקים אבל אשמח להצעות אחרות יש לציין שאני רוצה לקנות ספק בחשיבה על העתיד אם השקעה של עד 300 שקלים וזה חייב להיות מפנדה
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
קניית מKSP דונגל USB של בלוטות' והתוכנה שהיא גם דרייבר שבאה עם המוצר פגה אחרי כמה שעות שימוש אולי יש איזה תוכנה שמטפלת במתאמי בלוטות' שתתאים לי אם מישהו יוכל לעזור ולתת פה את הקישור להורדה מהרשת אני אודה לו.
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום, אנ קונה בקרוב מחשב חדש ואני צריך ספק שיתמוך ב 2 כרטיסי מסך של BFG 7900 GT עם אפשרות ל OC מכובד בעתיד... חשבתי על הספק הזה... FSP 500W Prescott 24/20/6pin 12CM ATX יש מאמר באתר על אותו הספק רק בגרסת 400w ויש לו 2 מסילות נפרדות הנה קישור לאתר הרשמי http://www.fsp-group.com.tw/english/1_product/2_detail.asp?mainid=1&fid=49&proid=179 בתודה עידו
-
- 10 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אהלן.. אז ככה הזמנתי מחשב מפלונטר והיום התקשרו להודיע לי שהמארז שבחרתי -cooler master 532 מתעכב במכס עוד כמה ימים,והציעו לי או לחכות או לקחת מארז אחר במקום. הספק שהזמנתי איתו הוא enermax noisetaker 420W. שביחד יוצאים 900 שקל בערך,חשבתי לוותר על שניהם ולקחת את המארז של antec sonata 2 שבא עם ספק של 450W. לינק: http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=15139# השאלה היא האם הספקים שווים בכוחם ? (מפרט שאר המחשב בצד..) ועדיפות בין 2 המארזים והספקים,שקט ופיצ'רים. מבחינת פיצ'רים נראה לי שה-532 עדיף עם היציאות למעלה וכו',מחכה ליעוץ ממכם. תודה ויום טוב.
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין בפאד טוב לעכבר שלי וראיתי את הכתבה... מישהו יודע איפה אפשר לקנות את הAQUA3? (לא מצאתי כלום באינטרנט) וכמה הוא עולה בערך? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום, המיקרופון שלי עובד טוב, אך בעיה קטנה היא שהוא דיי חלש, זאת אומרת צריך להתקרב כדי שישמעו טוב ולא חלש מידי. זה לא המיקרופון, כי חיברתי עוד אחד, זה כנראה משהו בדרייברים של הכרטיס קול. מה גם שאין לי "אפשרויות מתקדמות" בהגדרות של המקרופון. יש למישהו פתרון? תודה רבה!, תומר.
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
עכברים או מקלדות, העיקר שזה יכנס למזוודה בדרך חזרה הביתה בעצם, לא מוגבל רק לאמצעי קלט. כל דבר שרכישתו היא שווה לי יותר אם אני קונה בארה"ב... וכמובן במחירים שלא דורשים קנסות כבדים במידה והתיק שלי יפתח במכס... תודה מראש למי שעוזר.
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
היי! מישהו יכול לתת לי חוות דעת על המקלדת הזו? הבנתי שהיא מגיעה עם חיבור PS2 ואני חייב חיבור כזה כי אני עובד עם KVM... [br]פורסם בתאריך: 23.10.2007 בשעה 16:02:53 מישהו?תגובה???
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא ממזמן קניתי טלוויזיה לחדר שאותה חיברתי למחשב. כעת הייתי מעוניין במקלדת אלחוטית שדרכה אוכל לשלוט על הטלוויזיה גם מהמיטה. הצעות כלשהן למקלדת אלחוטית טובה ואולי הכי טובה בשוק כיום? המחיר אינו מוגבל, תתפרעו. נ.ב - כולל לוח מקשים בעל עברית ואנגלית.
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מישהו שמע / מכיר / התנסה עם חברת "ראש דיו" שמוכרת דיו תחליפי ?
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/pl_product~33536~19~0.htm כותרת..
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
Razer Imperator Ergonomic Laser Gaming Mouse SteelSeries Xai Laser Mouse איזה עכבר יותר טוב? איזה עכבר יותר איכותי? איזה עכבר יותר מקצועי? לאיזה עכבר יש חיישן יותר מדויק? איזה עכבר יותר נוח ליד? איזה עכבר הכי משתלם כאלו שווה את הכסף? מה אתם מציעים לי? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת sumsung ml-1610 לייזר ונגמר הטיונר. שאלתי היא ,איזה טיונר לקנות כך שלא אצטרך לקחת משכנתא. כלומר יש חלופי/תואם,יש ממוחזר ויש מקורי. איזה עדיף עדיף מבחינת האחריות, הנזק למדפסת ,הפגיעה בתוף,ואיכות ההדפסה? נ.ב המקורי יקר מדי אז לא להציע מקורי.
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
ה HTPC יושב בסלון ויש צורך במקלדת שתגיב למרחק של כ 4 מטר ולאו דוקא ישיר הייתי מעדיף שזה יהיה גם סט עם עכבר אבל הכל תלוי במחיר.. אני מוכן להשקיע כ350 ש"ח אלא אם כן המחירים ממש לא בסקלה הזאת ואז אשמח לשמוע פתרון אחר.. תודה
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום חברים, המחשב שלי מחובר לLCD בסלון, אני עוד לא בטוח שהוא ישאר שם לכן המקלדות שאני מתלבט ביניהן הן לא מקלדות מדיה סנטר קלאסיות (אני מכין את הקרקע למצב שהמחשב יעבור חדר) to make a long story short - אלה 3 המקלדות שמצאו חן בעיני מבין מיליון המקלדות שיש בזאפ, אני יודע שאין ממש קשר בין אחת לשניה לכן בשלב זה אני צריך את עזרת המומחים אלו מביניהן המומלצת ביותר: לוג'יטק MX5000 לוג'יטק media remote S510 עם השלט MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP FINGERPRINT READER 3Y תודה רבה חברים
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת ועכבר העדיפויות שלי הם ככה: קודם כל אני רוצה חברה טובה (LOGITECH,MICROSFT) ולא חברות מדבקה לדוגמא GPT TEAC וכו'... (גם תקופת אחריות סבירה שנתיים שלוש) אני מעוניין במקלדת והעכבר שיהיו עם הרגשה איכותית וסולידית ולא פלסיק מצועצע לגמרי.. עוד העדפה היא לסט אלחוטי בתור ניסיון להפחית כבלים ההיתי מעדיף שתיהיה קליטה של 2 שניים וחצי מטר לפחות הסט בין היתר מיועד למשחקים אבל זה לא סדר העדיפויות שלי אם יוצא שהעכבר לא ממש מתאים למשחקים אבל מדובר על עכבר סולידי ואלחוטי מחברה טובה אני מוכן להתפשר ואם יהיו עוד כמה כפתורים ניתנים לתכנות על העכבר יכול להיות נחמד כמו כן חייב מקלדת עם כל הכפתורים של הWMP ואינטרנט וכו'. החנות שממנה אני קונה אני גר במחרק הליכה מKSP OFFICE DEPOT …
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
אני קונה MX REVOLUTION עוד כמה ימים, ואני רוצה מקלדת אלחוטית בנוסף. משום מה, אם קונים היום מקלדת אלחוטית מקבלים גם עכבר איתה. השאלה שלי היא בעצם האם אני יכול לקנות סט EX110 ולהשתמש רק במקלדת שלו, יחד עם הMX REVOLUTION? איך המקלדת של הסט הנ"ל באופן כללי? האם יש התנגשות כלשהי בשילוב הנ"ל (VISTA, אם זה משנה)? לא הייתי בטוח באיזה פורום לשים את זה כי באופן עקרוני יש פה גם עניין של דרייברים ותוכנה.. תודה
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
מבקש המלצה למדפסת לצורך הדפסת תמונות דיגיטליות , מדפסת פשוטה לתפעול, זולה (ככל שניתן) , הוצאות אחזקה זולות (דיו).
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-