ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
-
מה איזה צורב אתם ממליצים לי לקנות של שיהיה הכי עדכני כלומר מבחינת ה DUAL LAYER וחברה שהיא אמינה משהו עד 200 שח .
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני מחפש את המצלמת רשת Logitech QuickCam Vision Pro. http://www.logitech.com/index.cfm/webcam_communications/webcams/devices/4528&cl=us,en מישהו יודע אולי איפה אפשר להשיג אותה בארץ (מחיר נמוך ככל האפשר)?
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום רב, . תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית העכבר):3002. חריגה מקסימאלית (החריגה המקסימאלית - התקציב המקסימאלי אותו אי אפשר יהיה לעבור): 360 3. כיצד אתם מחזיקים את העכבר? - כדי שנדע לתת לכם את המוצר הנוח ביותר לכם, סמנו את הצורה בה אתם מחזיקים את העכבר: Claw 4. במידה ויש כבר משטח לעכבר, אנא ציינו את שמו של המשטח כדי שנדע להתאים לכם את העכבר גם במבחינת תפקוד החיישן וגם מבחינת הרגליות של העכבר: אני מחפש גם כן משטח 5. בקשות מיוחדות - עכבר לימיניים / שמאליים וכדומה. ימיני כמובן. 6. מהם השימושים של הציוד שתרצו לקנות?: גיימינג וגלישה. אחרי חפירה קצת בפורופ והאינטרנט אני רואה שכדאי לבחור אחד מאלה: 1. Razer Abyssus 2. Mionix Naos 3200 3. logithic G9 מה אתם אומרים…
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
יש לי בעיה במקלדת, חלק מכפתורי המולטימדיה לא מתאימים לשישמושים שלי. רציתי לשאום אם יש כלי שאפשר לשנות בו את יעודם של הכפתורים. בנוסף, הכפתור של המולטימדיה עובד אבל הכפתורים של להעביר/עצור/פליי- לא עובדים. תודה מראש רום.
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מנסה לבנות נערכת לעבודה כדלהלן! 3 מחשבים שיעבדו על מקלדת עכבר ומסך אחד. יש לי KVM של 4 כבר. חיברתי ובכל עובד מצויין. בשניים מהמחשבים יש כרטיס גרפי שתומך העבודה על שני מסכים. (יש על כל כרטיס מסך יציאה אחת של DVI ויציאה אחת של VGA) בנוסף על זה שהם עובדים על מסך אחד דרך הKVM אני רוצה שתהיה לי האפשרות לעבוד בשניהם על שני מסכים. (שיש שלי) אני עובד על שניהם בגרפיקה ותלת ורוצה ששניהם יעבדו בשני מסכים. חיברתי למסך השני קופסת KVM ישנה שלי של 2 מחשבים ואותה חיברתי ליציאות השניות של הכרטיסים הגרפים על שני המחשבים. אבל היא לא עובדת בלהחליף רק מסך כי צריך לחבר אליה ואל מחשב גם מקלדת על מנת ותפעל. יש פיתרון כמובן בלמצוא קופסת מיתוג מיכנית רק למסכים. השאלה שלי האם למישהו יש רעיון…
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם, קנינו מצלמת וידאו דיגיטלית מסוג GA-D30AG של JVD(היא Mini DV), ואלו הנתונים: .6 Bright lens 680,000 Pixel CCD Digital CyberCam Video Camera 2.5" High Resolution, 270-degree rotating LCD color monitor 700X Digital Hyper Zoom with Spline Interpolation 16X Optical Hyper Zoom Digital Image Stabilizer Power-Linked Operation Black/White Viewfinder 16x9 Squeeze Mode PCM Digital Stereo Audio Iris Lock Wide Mode Manual focus, Exposure, and White Balance modes Black Fader Digital Wipes and Fades Variable-speed Shutter (1/500,1/250, 1/100, 1/60 sec.) High Density Image Recording, Mini DV NTSC (SD specifications) BN-V408U 800 mAh Lithium-ion, High Cap…
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל ... שיהיה בו כמה שיותר שיראה כמה שיותר טוב ....
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי מחשב שבזמן האחרון התחיל לעשות המון רעש. בין הדברים המרעישים מצויים גם המאווררים על הלוח אם ועל המעבד (לוח אם- Abit IC7, מעבד p4). שימנתי וניקיתי את כל המאווררים ע"פ ההוראות המופיעות כאן אבל זה לא כל כך עוזר. חשבתי להחליף גם (בנוסף למארז) מאווררים אלה- יש לכם אולי הצעות (וגם איך אני מוצא מאוורר מתאים ללוח האם שלי)? אני לא מבין בזה הרבה אז אני מבקש תשובות פשוטות. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי! היכן אוכל לרכוש כבל S-VIHS עם 7 פינים מצד אחד ו-5 פינים מצד שני לחיבור בין מצלמת וידאו אנלוגית להתקן לכידה USB? אם אפשר קישור בבקשה.
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
זה הדגם שלה: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=378013 הפשוטה הנוחה והישנה...היא נהרסה לי ואני רוצה להביא אחת כזאת השחור ולבן ולא כחול ולבן כמו בתמונה... איפה בתל אביב וירושליים אני יכול למצוא אותה זמינה ליום שלישי הזה?
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני פשוט צריך את ה-5V כדי להכין מטען לדיסקמן למישהו יש סירטוט של החיבור?
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
במקרה מצאתי באינטרנט עכבר מדליק
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
שלום .. רציתי כמה הסברים על עינית אלחוטית שתתחבר לי עם התוכנה מסינג'ר אולי כמה ליניקים לסוגי עיניות שמתאימות לדרישות שלי... והאם אני חייב להשתמש בנתב אלחוטי בשביל עינית או שיש דבר כזה שמתחבר ע"י בלוטוס..אודה לכם על התשובות
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם. טוב, אז לא ידעתי איך לקרוא לזה בכותרת אבל אני אסביר את זה פה- ברשותי מצלמה קטנה, שאני רוצה לשים לדוגמא בכניסה לחדר שלי (סתם דוגמא, זה לא בשבילי), ולחבר אותה למחשב ולראות את התמונה על המסך.. כלומר, לראות את כל מי/מה שעובר מול המצלמה (כמו שיש בחנויות..) האם אני צריך לרכוש כרטיס טלוויזיה או כרטיס אחר? אם כן , אשמח להמלצות.. תודה לכולם, אודי.
-
- 10 תגובות
- 788 צפיות
-
-
קניתי את המארז הזה והוא מ-ד-ה-י-ם!!!! שמתי בצד שלו את הTRILIGHT LED FAN של ANTEC עם גריל כזה חתוך בלייזר של גולגולת הכי יפה בעולם!!!! ולמעלה שמתי את המאוורר השקוף שבע עם המארז!!! מקדימה יש שני BUBBLE LAMPS שזה מנורות כאלה עם בועות בפנים והחלק התחתון שלהם מחליף צבעים והחלק העליון דולק קבוע בכחול!!! הצג טמפרטורה נורא נוח והוא מדויק להפליא!! הניאון הכחול שבתוך המארז חזק, והוא גם אקטיבי למוזיקה!! יש כפתור שמחליף ממצב רגיל למצב אקטיבי למוזיקה!! וזהו בסך הכל.... מקווה שעזרתי.. ניר.
-
- 9 תגובות
- 788 צפיות
-
-
בספיד פאן רשום לי fun 1 3545 rpm ...... בשני רשום fun 2 0
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
יש לי עכשיו את המיקרוסופט intellimouse explorer 4, והוא התחיל לעשות לי בעיות, לפעמים כשאני לוחץ זה לא נלחץ השימוש שלי במחשב הוא בעיקר אינטרנט קצת תוכנות וכו' (לא משחקים במשחקים בכלל). חשוב לי שליד הבוהן יהיו לי 2 כפתורים שאפשר לתכנת ושהעכבר יהיה חוטי ונוח. מה האופציה הכי זולה שלי? תודה
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי, אני מחפש עכבר אלחוטי לשימוש עם הלפטופ, חלק גדול ממנו הוא מחובר לטלוויזיה במרחק 2 מ' לפחות. רציתי המלצה לעכבר אלחוטי שיעמוד בעיקר בדרישה של המרחק. התקציב שלי לא ממש מוגבל אבל אעדיף כמובן שהמחיר יהיה כמה שיותר נמוך.
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=28532 אהבתי את המקשים הנמוכים כמו בלפטופ, אהבתי תלדים חשוב עכבר שנח ליד במשך שעות של שימוש, לא מסורבל וכבד, עכבר מדויק שיהיה נח לעבודה עם טקסט ולגיימינג לא כבד
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
- 1 follower
-
-
יש ברשותי מצלמת אינטרנט Kensington VideoCam, והבעיה היא שהם הפסיקו לייצר אותה עוד לפני תקופת ה-XP, ולכן הם אומרים באתר שהם מצטערים - אבל אין! מישהו בכל זאת יודע היכן ניתן למצוא דרייברים ל-XP? זה די דחוף...
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
בכל חלון שבו מופיע מצב ה-CD-Rom (המחשב שלי, windows explorer וכו'), כתוב לי שכאילו נמצא בכונן דיסק Fifa2002 , לא חשוב איזה דיסק אני מכניס - זה לא משתנה !!!!!!! :AR15: תראו : לדעתי זו בעיית registry... סרקתי registry עם תוכנות שונות, הפעלתי Norton WinDoctor , System Mechanic - כלום ! באסה. נשבזתי. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
תציעו לי ג'ויסטיק טוב עד 150 -200 שקל שיהיה טוב למשחקים..
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי בעיה במדפסת hp 5610 שהיא לא מדפיסה וכל פעם קופצת הודעה שהמחסנית לא ישרה למרות שהיא כן במקום אשמח מאוד אם תעזרו לי בזה תודה.
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת לייזר שחורה,כמות הדפסות חודשים של עד 500 דפים. (לימודים...) האם היא טובה לדעתכם??? בנתניה גם יש חנות שממלאת טיונרים למדפסת הזאת..מילוי עולה בערך 200 ש"ח+. (מישהו מכיר מקום זול יותר???) הנה האתר: http://www.officedepot.co.il/shop/catalog/sku.asp?ID=577841&LEVEL=SK&PR=%2A&FMID=375632&SID=1FJ6KTBTXH139KUWXBN2CJVKUCV32G08 ושם אני מתכוון לקנות. לא מצאתי מקום זול יותר .
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-