ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
Thermaltake TR2 420W קניתי את הספק הנ"ל לפני יומיים מזיגזג למפרט שבצד. יש לי בבית מסך CRT 17" מלפני 7 שנים בערך, שעובד בצורה חלקה. למסך יש שני חיבורים, אחד שהולך לכרטיס מסך והשני הולך לספק כוח. עם HEC ART300 שיש לי, יש חיבור בספק כוח שמתאים למסך כמו שצריך. רק שעם הספק החדש שקניתי, אין חיבור למסך ויש רק אחד לכבל החשמל! מה אני יכול לעשות במקרה כזה? אם לא לספק כוח, אז לאיפה אני אמור לחבר את המסך?
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם HEC 300AR יספיק למחשב הבא AMD 2400 ATI 9700 NON PRO שתי כוננים קשיחים ,סידירום 4 מאווררים תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום, בגלל הפסקות החשמל שהיו היום, כנראה שנשרף לי הספק. רציתי לשאול איזה ספק טוב ניתן לקנות במחירים הללו? אין לי צורך במשהו מיוחד פשוט שיהיה אמין, ושקט. המפרט שלי: אמד 3200+, לוח K8NF9, זיכרון 512 , 6600 GT .... האם ניתן לפנות לחברת החשמל על מנת לקבל פיצוי על הנזק?
-
- 8 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות עכבר שישמש אותי לגיימינג וליישומים משרדיים התקציב הוא עד 300 ש"ח מאוד חשוב שהעכבר יתאים ליד קטנה-בינונית רק לפני חודש קניתי MX518 ב-99ש"ח מבאג והוא פשוט לא התאים ליד שלי (גדול מידי)- תרמתי אותו לאחי במשך שנים רבות השתמשתי בעכבר הכי פשוט של מיקרוסופט והייתי ממשיך להשתמש בוא אם הוא לא היה עושה בעיות (מופיע בתמונה) תודה !
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת האם הספקי כוח שמחברים למחשב נייד כאשר יושבים בבית/משרד יכולים להתחבר בצורה כל שהיא למחשב רגיל ולהזין אותו בחשמל???
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
** הבעיה נפתרה ** היי, יש לי בדירה מדפסת canon דגם כמו בכותרת התומכת בחיבור לראוטר באמצעות פרטוקול WPS. כמו כן, יש לי Hotbox. עשיתי הכל כמו שכתוב במדריך של המדפסת וחיברתי בין המדפסת ל Hotbox באמצעות ה WPS. באחד המחשבים בדירה (עליו מותקן וינדוס 8) הכל עובד כמו שצריך, כשרוצים להדפיס מסמך המחשב פשוט "רואה" את המדפסת בתור מדפסת תקינה ומחוברת . ניתן לשלוח להדפסה, לסרוק וכו' בצורה אלחוטית לחלוטין. הבעיה היא במחשב השני (עליו מותקן וינדוס 7). המחשב מזהה את המדפסת בתור offline למרות שהמדפסת דלוקה ולפני שנייה הדפסתי עם המחשב השני. ולדעתי המחשב בכלל מראה שהמדפסת קיימת כי הוא התחבר אליה דרך USB בעבר והיא שמורה אצלו, ולא בגלל שהוא מזהה אותה ברשת. מה יכולה להיות הסיבה לבעיה זו ? תוד…
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
-
הוא ישמש בעיקר לגלישה ולבאטלפילד 2! חשבתי על: LogiTech MX1000 LogiTech G7 VX RevolutionוLogiTech אני לא פאן של לוג'יטק אם מישהו מכיר משהו אחר הוא יתקבל בברכה כמו כן על איזה עכבר הייתם ממליצים מן העכברים הנ"ל ולמה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות לאחי הקטן מתנה ליום הולדת באזור ה 200-300 ש"ח. חשבתי על עכבר+פד. הוא משחק בעיקר במשחקי FPS, אבל גם ב-GTA, AC וכאלה. הבנתי ש-MX518 די מומלץ, אבל יש גם את ה-DeathAdder וה-Diamondback יש המלצות מבין שלושת אלו, או למשהו אחר? חוץ מזה, אני צריך המלצה לפד טוב שישאר במסגרת התקציב אחרי קניית העכבר. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אז הודות לפורום הנחמד הצלחתי להרכיב מפרט טוב, אולי קונרו אבל זה בנתיים בגדול http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=191182.0 אבל יש לי התלבטות בין 3 ספקים : 1. ENERMAX LIBERTY 400W 2. OCZ PS 450W ATX MODSTREAM 3. SEASONIC S12 430W (לא מוסלב, בעעע :-( ) ההבדלים הם 50 ש"ח +\- לכן אשמח אם תעזרו לי חן
-
- 32 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב כף יד מסוג מיו 350. אני רוצה לנווט עם המכשיר. לפי המפרט הטכני שלו, האנטנה היא פנימית (בניגוד לדגמים אחרים שבהם היא נשלפת). האם דבר זה משפיע על הקליטה? אבקש לדעת מאנשים שיש להם את המכשיר. http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-PalmComp&model_id=411941
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מדפסת לעבודה ביתית בעיקר עבודות בוורד ואקסל ... טווח המחירים הוא עד 400 ש''ח וחשוב שגם הדיו יהיה חסכוני יחסית .. מקווה שיש מישהו שיכול להמליץ פה על מדפסת במחיר טוב... זהו.. תודה רבה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין השתיים: HP Deskjet Ink Advantage 4625 או HP Officejet 6500A Plus חשוב שתהיה כמה שיותר קטנה וקומפקטית (אין הרבה מקום). מה ההבדל בין השתיים ? או האם יש אופציה אחרת ? נ.ב עד היום הייתי עם HP 1410 שסיפקה אותי אך התחילה לזייף במהירות ההדפסה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כך שבלחיצת כפתור אוכל לעבור ממחשב אחד לשני האם התקן כזה הינו יקר? אני מקוה שזה הפורום הנכון אם לא סליחה תודה לעוזרים נעם
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, תהיתי האם יש דרך להעביר אות USB מרחק של, נאמר, 100 מטר. אין בעיה למקור כח, הוא מסופק מהצד השני. אל תציעו משדר אל חוטי .אין לי בעיה עם קצת אלקטרוניקה, מגברים וכו' לשים לאורך הקו. אני צריך את זה למצלמת אינטרנט. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מקלדת למשחקים, חשוב לי שהמקשים יהיו שקטים ומוארים. וכמו כן חשוב עברית במקלדת. כמו שציינתי התקציב הוא בסביבות ה300 תודה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העכבר יהיה בעיקר למשחקים והוא חייב להיות חוטי. אני מביא את העכבר מארה"ב והתקציב שלי הוא 250 שקל + - על מה אתם ממליצים?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב משרדי עם מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט מסוג RF (המקלדת קולטת שידור ממשדר קטן המחובר למחשב בחיבור USB רגיל. למקלדת יש "מצב רוח". לפעמים מקלידה בלי בעיה, עפ"י רוב מפספסת תוים כאשר מקלידים קוד כניסה - משהו מוזר ביותר. אני מוצא עצמי הרבה מאד פעמים מתקן טקסט כדי שייצא נכון. אז החלטתי לפזול לאחרות וראיתי שהוזכרו המקלדות של לוג'יטק - MK. מה בעצם ההבדלים בין הסוגים השונים של הדגם הזה (MK)? יש 220, 250, 650 וכול'. כלומר, מה בעצם השיפור שנמצא בדגמים היקרים יותר?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת תודה מראש ספק איכותי חובההה(DUAL OPTERON לחוץ בתקציב)
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_176_1445&products_id=10298 מה בדיוק הדבר הזה? למה יש 2 ג'ויסטיקים ומה כל אחד משמש, והאם הוא באמת ברמה גבוה? ועוד שאלה, מה ההבדל בין 3 הדגמים של לוגיטיק (הראשונים) שנמצאים פה: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=33_175_176_179 על היקר מהם נרשם בZAP בתגובה שהוא לא מתאים לFS .. אני רוצה באמת משהו איכותי על מה ממליצים? תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך עכבר עד ה100 ש"ח (אפשר לגלוש אם צריך) כאשר השימוש שלו הולך להיות בעיקר תיכנות, אינטרנט ואופיס. ישי סיבה לא לקנות עכבר זול ב50 שקל? שמעתי שפד עם כרית סיליקון עוזר למניעת בעיות שעלולות לצוץ בעתיד. זה נכון?
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מקלדת למשחקים וכמובן לכל שאר השימושים, עכשיו יש לי המון התלבטויות בין מכנית או לא מכנית חשבת ילקחת את המקלדת G510 של לוג'יטק מה אתם אומרים?, או שעדיף מכנית? מה אתם ממליצים?
-
- 26 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני מעוניין ביכולת BLUETOOTH במחשב הנייד שלי (דבר שלא בא ביחד עם המחשב) האם מוצר כמו זה למשל יעשה את העבודה? (למשל יאפשר לי להשתמש בעכבר BLUETOOTH וכו) והאם יש עם המוצרים האלו בעיות מיוחדות שמומלץ לדעת עליהן?. זה פשוט נראה פתרון טוב וזול מדי וקשה לי להאמין שזה המצב http://zap.co.il/search.aspx?keyword=%u05DE%u05EA%u05D0%u05DD%20TinyDapter%20Bluetooth%202.0 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-