עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ori14,

הי העכבר הנוכחי מראה סימני גסיסה, וחשבתי לקנות כבר משהו שיתאים ליד הענקית שלי ושיהיה יותר נוח למשחקים. ניסיתי את הG9 של חבר שלי לכמה דקות, הוא היה קצר בצורה מעצבנת. המבחר שלי מצומצם בגלל שאני גר בנתניה ויכול לקנות רק בKSP (לאייבורי אני לא אלך יותר בחיים, לKSP משהו זול זה לא נורא), גם שאר החנויות פה בקושי מחזיקות איזשהם עכברים רציניים. חשבתי על הדת' אדר + QCK שאקנה עוד חודש כשיצא לי להיות בהרצליה/ תל אביב אבל חשוב לי אפשרות לשינוי DPI בלי ללכת לדרייברים, ולא הבנתי אם קיימת האפשרות בעכבר עצמו, ואם שינו אותה ליותר מ3 מצבים בלבד (ראיתי באיזה ביקורת פעם). יש המלצות? תודה מראש, אורי

• 34 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. http://www.pcarena.org/index.php?subject=viewArticle&sg=hardware&id=73

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  3. Started by X-It,

אתם יכולים לתת לי את האתר הזול ביותר שאפשר לרכוש בתוכו את העכבר של לוגיטק MX510 תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  4. אני כבר הרבה זמן מחפש לקנות מצלמה דיגיטלית ולאחרונה אני רואה המון מצלמות טובות במחירים מצחיקים, למשל מצלמה 3 מיליון פיקסל ב-500 ש"ח... אבל מוזכר שם שזה "אינטרפולציית חומרה" וזה החשיד אותי נורא - רציתי לדעת מה זה בדיוק אומר ואיפה הקאץ'...

• 10 תגובות
    • 925 צפיות
  5. Started by FenderBender,

החלטתי לקנות מארז חדש וגם ספק כי הכרטיס מסך שלי geforce 6600 gt לא מתפקד עם הספק שיש לי עכשיו. חשבתי על: מארז: sunbeam samourai ספק: Enermax EG365P-VE 350W (20p/24P) אז השאלה שלי היא האם הכרטיס יפעל טוב עם הספק הזה? או שאני אצטרך את ה 420w. תודה FenderBender

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  6. אני מחפש עכבר אל-חוטי בתקציב עד 250 ש''ח עם אפשרות לחריגה. צריך שיהיה נוח לאחיזה ושיהיה איכותי. תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by MATOK,

איך אני בודק איזה ספק יש לי במחשב מבלי לפתוח אותו? אני רוצה לדעת כמה W הוא . בתקווה שאפשר!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. היי. רציתי לדעת מה עדיף מבחינת עלויות.. כרגע יש מדפסת Hp 4580. והיו שלה יקר קצת.. הצורך בהדפסה הוא רק בשחור. וכמות של כ20 דפים בשבוע בערך. לפעמים קצת יותר. המיכל דיו של הhp מתרוקן די מהר. שבוע וחצי בערך. וחדש עולה 130. מילוי 50. רציתי לדעת אם עדיף לקנות ערכת מילוי ולמלא לבד (אם כן. איזה?.. יש המון סוגים..) או שעדיף לנטוש את ההזרקה דיו ולעבור ללייזר. מה העלויות של הלייזר מבחינת דיו או מה שצריך? תודה

9. הכותרת אומרת הכל... משהו יודע אולי אם גם מחירי המצלמות ירדו בעקבות הורדת מס הקניה על חלק ממוצרי החשמל? מצלמות נכללות בו ? תודה

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  10. Started by sagi_10,

שלום אני קונה מחשב חדש ואני צריך ספק כוח ומארז או ביחד או בנפרד (רצוי מאוורר{2 מאוררים או יותר אבל עם הכנה לעוד שתיים בערך}) רק מהחנות =http://www.zigzag2000.co.il/ הנה המפרט= AMD Athlon 64 (3500+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL A-DATA 512MB DDR PC3200/400 x2 Gigabyte GA-K8N Ultra-9 - 939 (nForce4 Ultra) - ATX Gigabyte 6600GT 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - BULK Thermaltake Big Typhoon (16db) 4 in 1 heatpipe tech NEC DVD-RW NEC ND 3540A x16 (BLACK) DUAL LAYER - BULK WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II רק 300 -400 שח! (מארז עם usb ו-firewire מקדימה או למעלה לא משנה)

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by DoT12,

אני רוצה לקנות את מדפסת מדגם 3920 של חברת HP ב300 ש'ח..האם זו מדפסת טובה ושווה? הנה המפרט של המדפסת מהירות הדפסה: (איכות טיוטא) A4 שחור: עד 23 עמודים לדקה. צבעוני: עד 18 עמודים לדקה. טכנולוגיית הדפסה: HP PHOTORET lll precision. (טכנולוגיית HP PHOTORET IV מאופשרת עם מחסנית צילום אופציונלית. איכות הדפסה בצבע: עד 4,800 DPI ממוטבת בצבע ו-1,200 DPI קלט. טיפול בנייר: מגש הזנה ל100 גיליונות, מגש פלט ל50 גיליונות. הדפסה דו צדדית: ידנית (מסופקת תמיכה במנהל התקן)

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  12. Started by H.I.V,

קניתי ב120 שקל ספק של 500W של חברת GYRO אני עדיין יכול להתחרט אז תגידו לי אם עשיתי משהו חכם או לא? איך החברה הזאת לספקים?

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  13. Started by oasis,

יש לי דילמה בין שתיי מדפסות משולבות:cannon pixma 110 hp 5510 יש לכם דיעה מה עדיף ולמה? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  14. מחשב נייד ללא יציאת s-video...... איך ניתן לחבר לטלויזיה ? חייב לשלוח מפרט או דוגמה דחוף לחו"ל תודה

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  15. אני מחפש מצלמת וידאו דיגיטלית עם מסך נפתח LCD שאר הפרטים מה שתבחרו רק שאלה : כל מה שאני מצלם זה על גבי כרטיס זכרון? יעני עם 128 מגה אני בקושי מצלם חצי שעה\:? תנו לי המלצות למצלמות בטווח מחירים הזה בבקשה :]

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  16. Started by spaltiel,

יש לי מדפסת זירוקס 3117 ואני רוצה למלא את הטונר. האם מישהו יכול להמליץ איפה ניתן לקנות אבקה למילוי והאם מישהו מכיר בעיות כלשהן בתהליך כזה. תודה מראש

17. Started by IG,

בד"כ הלפטופ שלי מחובר לחשמל, אבל הוא מראה שהסוללה טעונה רק ב98-99 אחוז. הלפטופ חדש (בן חודש). מה יכולה להיות הבעייה ואיך אני יכול לפתור אותה ועוד כמה שאלות: האם עדיף לרוקן\ להטעין לגמרי את הסוללה ולהוציא אותה בכלל, אם אני לא משתמש בה? יש תוכנה במדור הורדות (בטרי איטר או משהו כזה) ואין לי מושג מה היא עושה: יש שם איזה מבחן שהיא מבצעת, אבל לא הבנתי מה זה המבחן הזה ולמה הוא טוב. תודה לעוזרים א, ואני מבקש שרק מי שבאמת מבין יענה. סוללה של נייד עולה קצת יותר מכרטיס מסך שנשרף בגלל OC שעשו לא נכון...

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  18. Started by psycotix,

שלום רב, האם מוכרים מארזים בסגנון Alienware Zone 51 ALX בארץ? חבר טוב מעוניין - והמחיר נראה לי פשוט מטורף - אחרי הקונפיגורציה ששלח לי : http://www.alienware.com/Configurator_Pages/area-51_alx_sli.aspx?SysCode=PC-AREA51-ALX-R3-D&SubCode=SKU-DEFAULT אשמח לתגובה מהירה,שכן הבחור טס לארה"ב בשבוע הבא,ואם אומר לו כי אין בארץ - יקנה שם.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by OfirCC,

העכבר הזה לא נוח לי הוא שובר לי את הזרת ביד, איך מתרגלים לדבר הזה? אני מעדיף לא להחליף אותו כי הוא טוב מבחינת ביצועים אבל לעזאזל מה חשבו לוגיטק לעצם, החלק של האגודל נוח והחלק הימיני איפה לעזאזל שמים את האצבעות?! לא בא בחשבון להחזיר או להחליף. רק איך מניחים את כיף היד? אני רוצה להתרגל

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  20. אשמח למשו נוח וטוב, אני לא יודע בדיוק מה התקציב אבל ניראלי 100-200 ש"ח זה מעל ומעבר בשבילי. עד עכשיו השתמשתי בלוגיטק של 50 שקל והוא עדיין טוב פשוט רוצה משו יותר טוב עכשיו. מעדיף לקנות מksp אבל זה לא קריטי. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by israel_0,

אני זקוק לעזרה!!! ישלי לוח GA 7S748 L וכרטיס קול OB (בנוי בפנים) יש בלוח מחבר ואני זקוק לכבל שמחבר בין יציאת הפינים לג'ויסטיק איפה אפשר להשיג??? אפשרות שניה היא להוסיף כרטיס קול חיצוני PCI שיש בו יציאה מובנית לג'ויסטיק יש לי VIBRA 128 של CREATIVE אבל מה יקרה עם הכרטיס המובנה??? מישהו יכול לעזור??????

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  22. Started by redead,

האמת פחות לתמונות ויותר למסמכים אבל עדיין אני רוצה את האפשרות שיסרוק תמונות באיכות טובה.. מה טווחי המחירים כיום ועל מה ממליצים? כמובן חשוב לי שיהיה של חברה רצינית שתתמוך כבר בדרייברים לויסטה החדש..

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  23. Started by roylu,

אני רוצה לקנות את העכבר החדש של מיקרוספט ושל ראזר עם מישהו יודע מי מיבא אותו לארץ ומי מוכר אותו אני מודה לו

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  24. Started by מישה,

אני צריך המלצה למארז טוב+ שמיועד לשרת המארזים שנמצאים בחנות פשוטים, והמארז שלי, "הביתי" יותר טוב אני גם לא רוצה להוציא יותר מדי כסף על המארז, אבל אשמח לקבל המלצות למארזים סבירים וגם ליקרים יותר ( לא FullTower, רגילים - MidiTower )

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היי.. אני מחפש מקלדת אלחוטית קומפקטית ונוחה שמשלבת בתוכה עכבר בצורת כדור עקיבה ראיתי פעם כאלה אבל עכשיו אני לא מוצא. מישהו יודע איפה אפשר לקנות או איך קוראים לכזה דבר שאני יוכל למצוא?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.