עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by m159,

שלום רב אני סטודנט לקולנוע ויש לי צורך בהמלצה לעכבר שישמש אותי הן לעריכת סרטי וידאו (העיסוק העקרי שלי) וגיימינג (צורת הבידור הראשית שלי). עד כה השתמשתי בעכבר USB סטנדרטי של מייקרוסופט, אבל הוא לא נוח פיזית והעבודה איתו לא מדויקת במיוחד. הארגונומיות של העכבר היא דאגתי העקרית, ואני מוכן להקריב DPI בשבילה. כאמור, אני מסוגל להשקיע עד 300 ש"ח בעכבר, תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  2. Started by Meir787,

מישהו ראה את המוצר הנ"ל בארץ ? ואם לא, מכיר חנות שמוכנה לשלוח אותו לארץ ? אגב, מדובר במוצר הזה : http://www.techonweb.com/products/productdetail.aspx?id=E05073&src=FG http://www.affordablehomeelectronics.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=98744

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  3. Started by bg1987,

שלום לכולם, קניתי לפטופ בחו"ל, ואני מעוניין לצרוב על המקלדת שלו אותיות בעברית, רציתי לדעת מה טווח המחירים, ואיזה חנויות עושות את זה בירושלים. תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  4. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני מחפש עכבר אלחוטי עד 250 שקל למחשב. תודה

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  5. שלום לכם, אני מדפיס יחסית הרבה, אני משער שאני מגיע ל2000 הדפסות בשנה, בעיקר בשחור לבן. ההתלבטות שלי היא בין להשקיע בלייזר דוגמת ה3050 של HP, רק שהיא נראית לי קצת גדולה בשביל בית. או בדגם של HP עם ראשי דיו 140XL, שאני מרויח את האפשרות לצבעוני, וגם יוצא יותר זול מהלייזר הנ"ל. נ.ב. אני מעדיף מכשיר משולב ועדיף גם פקס, אבל עיקר הדרישה שלי היא המדפסת. תודה. עריכה: לאחר מספר בדיקות נראה לי ללכת או על ה6413 של HP או ה5783 שלהם. איזו עדיפה? ואם יש ליזר שחור-לבן שעדיף עליהם כלכלית(רק מדפסת) אני אשמח לשמוע. שוב תודה.

6. Started by Cha0stAlker,

שלום, אחי שמאלי והוא רוצה עכבר יעודי גיימינג לשמאליים. מישהו מכיר משהו בסגנון? התקציב באמת לא משנה כל עוד זה בגדר הנורמה (לא עכבר מטומטם ב 600 ש"ח ). תודה

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  7. הבנתי ש MX1000 LogiTech עכבר מצוין אבל לא נוח למשחקים רציתי לדעת אם משהו ניסה אותו במשחקים אם באמת לא נוח לשחק איתו.... אשמח לקבל הצעות לעכברים נוספים תודה

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  8. Started by Belgid,

שלום, ראיתי את המוצר הזה באיביי -שלט רחוק תואם WIN7: http://www.ebay.com/itm/USB-PC-Remote-Control-Wireless-Mouse-keyboard-MCE-Win-7-Vista-USB-IR-Receive-/221019307524?pt=US_Remote_Controls_Pointers&hash=item3375c6fe04#ht_2245wt_1402 יש גם את השלט הזה שהוא קצת יותר זול אבל הוא נראה לי טיפה מכוער: http://www.ebay.com/itm/USB-PC-Laptop-Wireless-Media-Remote-Control-Controller-for-Windows-XP-Win7-Vista-/280875980821?pt=US_Remote_Controls_Pointers&hash=item4165835815#ht_4227wt_1402 רציתי לדעת אם זה פשוט כמו שזה נראה או שצריך תוכנות מיוחדות שיתאימו לעבודה עם השלט? האם יש מוצר אחר שאתם מכירים וממליצים עליו (גם אם יותר יקר)?

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  9. Started by h_yoav,

שלום לכולם אני זקוק לwireless usb עדיפות לhub אך גם יחיד יתקבל בשמחה ראיתי אפשרות לקנות כאלה בamazon. אך אני מעדיף לקנות מחנות בארץ כדי שאני יוכל לממש אחריות במידה ואני יצטרך. מישהו יודע איפה מוכרים דבר כזה בארץ? ויכול להמליץ לי גם על איזה דגם ללכת? תודה יואב.

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  10. Started by constantine16,

lema meshamshim amishkolot aele ba ahbar?

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  11. Started by yakov38,

כאשר אני מנסה להדפיס אני מקבל את הכתובת Install print head in the printer and click OK איך עושים Install בראש הדפסה והאם יש פתרון לבעיה. תודה למי שיוכל לעזור

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  12. אהלן, בעקבות המלצות פה בפורום, בעיקר של רונאלדו, החלטתי לרכוש את ה- HP PSC3183 באייבורי בגלל המחירים הזולים והקירבה לביתי. כשהגעתי לסניף והמוכר התקשר למישזהלאיהיה כדי להזמין את המדפסת הספציפית הזאת שלא נמצאת אצלהם במלאי, התברר שאין אפשרות כי לטענתו זה דגם שעבר זמנו. הוא הציע לי את ה- F4180 במקומה, אני הסכמתי והזמנתי במחשבה שבמקסימום אני אבטל במידת הצורך. כאן אני פונה אליכם (רונאלדו? ;D) בשאלה - מלבד קורא כרטיסים, מה אני מפסיד פה? או שאולי אני בכלל לא מפסיד אלא רק מרוויח, גם במחיר (374 ש"ח במקום 400++) וגם בגלל הדגם החדש כשהמינוס היחידי הוא הפיצ'ר הנ"ל? נ.ב. אם כבר מתייעצים... הזמנתי גם את ה- Microsoft Wireless Optical Desktop Elite for Bluetooth יקר אבל בלוטות' (זה י…

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  13. היי לפני כמה ימים קניתי את האוזניות logitech g733 כשראיתי סרטונים שמעתי שהאיכות סאונד לא טובה אז החלפתי לאוזניות הקודמות שלי (hyperx clowd ii) ובאמת האיכות הייתה יותר טובה מאשר הG733 יש לכם עצות/ הערות? תודה הערה: כשאני משווה את הצלילים של הG733 וה CLOWD II זה מרגיש כאילו הסאונדG733 הוא מאחורי משהו כאילו כמו שאני אדבר ואשים את היד שלי מול הפה

14. Started by Dariasan,

Anyone knows if there are any in Israel? Or if someone owns a tablet and would like to depart from it, please send me a message. Any information on the Graphire2 tablet will be most welcome.

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  15. Started by Bios-Phere,

ברשותי מדפסת לקסמרק 6675X. כשאני מדפיס דף עם אותיות בעברית, בעיקר מהווב, הפונטים מודפסים משמאל לימין כמו באנגלית ולא מימין לשמאל. האם הבעיה במדפסת או בדפדפן? מה הפתרון..? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  16. Started by landmn,

אני צריך מארז קטן שקל לסחוב אותו ביד, העיצוב לא חשוב, האיכות לא קריטית ועדיף שיהיה לא יקר. צריכה להיות אפשרות לכרטיס הרחבה אחד או שניים. (לוח אם כמובן שאני אקנה בהתאם). .

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  17. Started by arik_bulldog,

כמו שאני יכול לקנות דיו בנפרד ולמלא בעצמי, יש דבר כזה גם עם טונרים? או דרך אחרת לחסוך כסף?

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  18. כמה הוא אמור בערך לעלות? וכמה עולה 256? תודה

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  19. Started by oren,

משתמש במחשב לעיצוב גרפי, גלישה ומשחקים, מעוניין בדיוק מקסימלי. איזה מהעכברים יתן דיוק רב יותר?

20. מבקש המלצה למצלמה דיגיטלית בתקציב של 500-600$ בארה"ב חברה + דגם (לא מצלמת וידאו).

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  21. Started by ofir667,

אני לא מצליח להתקין את המדפסת על המחשב, המדפסת מחוברת למחשב בUSB

22. Started by meirwal,

שלום. יש לי מדפסת HP-6313 והיא מפסיקה להדפיס ברגע שאחד ממכלי הדיו הולך להיגמר ולדעתי יש עוד מספיק דיו להמשיך ולהדפיס . כיצד ניתן לבטל את הפסקת ההדפסה כאשר המדפסת מגלה שאחד ממחסניות הדיו הולך להיגמר ? . איך ניתן להדפיס רק שחור ללא צבע ? תודה

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  23. יש לי P8EX של XEROX היא היתה כמה זמן בבוידם ועכשיו היא מדפיסה הכל עם מלא פסים שחורים ניסיתי לנקות את ה-TONER CARTAGE וזה לא עזר, מה עושים

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  24. Started by DarkLloth,

מי יותר טוב ? אני יודע שה GENIUS פחות מוכר , אבל הוא נראה לא פחות נוח מה MX518 ...

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  25. Started by ggg123,

איזה עכבר עדיף מבין: 1. logitech G5 2. logitech MX518 3. Razer DeathAdder Gaming Mouse מבחינת נוחות ליד (חשוב), איכות במשחקים, גלישה באינטרנט ועבודה שותפת במחשב.

• 5 תגובות
    • 798 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.