ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש לקנות מדפסת לייזר (כנראה שחור לבן, אולי צבע) שתעניק את העלות הזולה ביותר להדפסה. אשמח לקבל המלצות למדפסות שיהיו אמינות, לא יקרות במיוחד (עד 1000 ש"ח, רצוי כמה שפחות), והכי חשוב: עלות ההדפסה תהיה כמה שיותר זול. תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
למען שמו באהבה שלום! רציתי לדעת, האם המדפסת שמופיעה בקישור תואמת את חלונות 7? http://ad3.co.il/zoom.asp?menutype=5&auto=2115 תודה רבה! דודי.
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
מישהוא במקרה ראה פאדים של QPAD בארץ?אישית לא הצלחתי למצוא,יש איזה יבואן,משהוא ?
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום. מחפש עכבר wireless לצרכים משרדיים, לעבודה מרובה עם המחשב. תקציב עד 150 ש"ח. אפשר דרך ebay עם יותר זול. ניסיתי לחפש לבד אבל הסתבכתי הגעתי לעכבר הנ"ל Logitech Couch Mouse M515 mouse http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_from=R40&_nkw=Logitech+Couch+Mouse+M515+mouse&_dmpt=Mice&rt=nc&LH_ItemCondition=3 המלצה שלו ב cnet http://reviews.cnet.com/mice/logitech-couch-mouse-m515/4505-3148_7-34453719.html תודה
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
חשוב לי מאוד שהעכבר יהיה קל ומדוייק.
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
מצלמה דיגיטלית 3 מיליון פיקסל-אינטרפולצית חומרה מפרט: עדשה: CMOS 1600X1200 מפרט עדשה: F 3.O מערכת הפעלה: Windows 98SE/2000/ME/XP פלאש: 3 מצבים: אוטומטי עם אפקט עיניים אדומות, פלאש מודלק, פלאש כבוי חשיפה לאור: אוטומטי/אור יום/פלורוסנט/ערפל אחסון בזכרון: 3M- 2048X1536 19 תמונות 2M- 1600X1200 57 תמונות SVGA -800X600 115 תמונות זום:דיגיטליX4 מסך LCD: 1.5 צבעוני TFT אחסון: 16MB, אופציה לזכרון חיצוני CF (כרטיס לא כלול) הספק כח:2 סוללות 1.5V AA מידות:68X107X39mm החבילה כוללת: מצלמה דיגיטלית כבל USB כבל יציאת וידאו PAL/NTSC חבילת תוכנות הוראות יצרן זה עולה ¤ 558
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
כמה הוא אמור בערך לעלות? וכמה עולה 256? תודה
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום שלום :-* אז בעצם מה שאני צריך זה שהמקלדת תהיה די קטנה (כמו מקלדת של 20 שקל) בלי כל הכפתורי אינטרנט והבולשיט זה לא חייב להיות סט העכבר חשוב שיהיה איכותי (אבל לא יקר מדי) המרחק שהם צריכים להגיע לא גדול מדי (2 מטרים אפילו פחות) תקציב? עדיין אין. אתם תציעו לי ונראה מה אבא יגיד. רק שיהיה כמה שיותר זול!! תודה רבה לכל העוזרים ויום טוב :-*
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי ספק חדש של HEC שמספק 300 וואט. זה קצת מפחיד אותי כי אני פוחד שהוא לא יספק מספיק חשמל לציוד ההיקפי שאני מחבר למחשב. בקרוב אני יחבר למחשב HUB שיחבר אותי עם עוד 3 מחשבים, מדי פעם אני יחבר את הג'ויסטיק שלי שעובד על USB V1.0 וגם מצלמת וידאו דיגטלית שעובדת על FIREWIRE. מדפסת וסורק אני לא יחבר. ישנה גם אפשרות שאני יקנה מגירה להפחת רעש של הכונן הקשיח של WD או מאוורר 120 מ"מ, ניראה לכם שהספק הזה יסחוב או שאני יצטרך בכל פעם שאני יחבר לו משהו לנתק חלק מהדברים? אם לא אז אני יקנה ספק חדש שיספק לי יותר וולטים, ספקי 350 וולטים יספיקו לכל זה?
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
בחוברת של סקאל דיוטי פרי מפורסמת רשת אלחוטית F5D6050U. מישהו שמע עליה פעם או ניסה אותה. אשמח לשמוע רשמים.
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם! בזמן האחרון נתקלתי בתופעה שהאמרז שלי פשוט מחשמל (נותן כאלה דקירות של חשמל .. אני בטוח שאתם מבינים..) כל זמן שהוא דלוק וכשנוגעים בבחלק המתכתי שלו.. זה נורא מציק.. זה מארז H600B של AOpen (הספק זה זה שבא עם המארז) ואף פעם לא הייתה איתו את הבעיה הזאת... למישהו יש פיתרון? מה אפשר לעשות? זה מציק.. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני הרבה זמן רוצה לקנות לי GamePad וברשת קראתי על הנ"ל רק דברים טובים, המחיר קצת יקר אבל אני קונה אותו במחיר סביר מארה"ב, מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני צריך מארז קטן שקל לסחוב אותו ביד, העיצוב לא חשוב, האיכות לא קריטית ועדיף שיהיה לא יקר. צריכה להיות אפשרות לכרטיס הרחבה אחד או שניים. (לוח אם כמובן שאני אקנה בהתאם). .
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אתמול בזמן ששיחקתי במחשב, התפוצץ הספק כוח ובעקבות זה התפוצצו גם חלקים בלוח אם......עכשיו אני צריך המלצה לספק חדש, בסביבות 250 שקל אבל שיהיה אמין..........
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
זקוק להמלצה למארז טוב עם זרימת אויר טובה בתוכו שיהיה דיי רחב ושקט ( מחשב פועל 24 שעות ). עד 450 ש"ח.
-
- 10 תגובות
- 778 צפיות
-
-
האם ה-Thermaltake BigTyphoon יכול להכנס בלאנבוי של אנטק? בהתחלה חשבתי לקחת Sunbeam Transformer אבל בסוף החלטתי שאולי אני אקח את ה-Lanboy, כולה תוספת של 110 שקל ויש לי מארז מאלומיניום.
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
האם הייתם לוקחים את המארז הזה??? Thermaltake Suprano VB1000 וכמה watts יש לו????
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
ראית את העכברים האלה http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=33_9_464&PHPSESSID=18dc28718bdf5d9c0617aefdf7c2f09e הם שווים משהו?
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר של MICROSOFT שהוא אופטי ואלחוטי ואני לא יודע איפה אפשר אם מישהו יודע שייתן לי בבקשה אתר ואת הדגם שלו ראיתי פעם עכבר שעולה בערך 400 שקל שקורא טביעות אצבע אם מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות אותו אז בבקשה שיגיד לי זה חשוב לי ולא משנה אם הוא מצא ביותר כסף
-
Anyone knows if there are any in Israel? Or if someone owns a tablet and would like to depart from it, please send me a message. Any information on the Graphire2 tablet will be most welcome.
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
עם פרסום כתבה על האתר שלנו ב"עסקים און-ליין" של מעריב - אני רוצה להזמין אתכם לבקר. PCאון היא חברת מחקר וייעוץ המפרסמת תחקיר שבועי בתחום המחשבים. אתר PCאון נועד לתת מידע שימושי, בין השאר בנושאי רכש מחשבים וחומרה. תוכלו למצוא שם את "עשרת הדברות לרכש מחשב חדש" - http://pcon.co.il/smartmanager/10com.asp מחשבון והמלצות רכש, ועוד. כתובת האתר הראשי היא: www.pcon.co.il אשמח אם תבקרו ותחוו את דעתכם!
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול להגיד לי מה זה הכרטיס קול הזה: 3d melody mf -1000 כמה הוא ישן? כמה הוא גרוע (או טוב?!) ? כמה הוא עלה בעבר? וכמה הוא עולה היום?!
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אמפר על מסילה של 12v דורש הכרטיס מסך x1800xt וכמה וואט אמורה לצרוך המערכת הבאה והאם הספק המצורף יסחוב אותה כראוי ומעבר??? וגם הייתי רוצה לדעת איך נחשב המארז כאילו איך הוא בקיצור AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box 1270 ש"ח לוח אם- DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 790ש"ח זכרון- GeIL 1GB PC3200 DDR400 675ש"ח כרטיס מסך- CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2150 ש"ח דיסק קשיח- דיסק קשיח- Hitachi Deskstar 160GB 7.2K 8MB Buffer S-ATA II פנדה 400 ש"ח צורב- LG GSA-4167B DVDRW Bulk -217 מפנדה ש"ח מארז- Sunbeam Transformer BLACK 350 ש"ח ספק-Enermax Liberty 400W Active PFC 535 ש"ח 6400 ש"ח
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
קניתי מיני מקלדת שהתאימה לי צרכים, אך בשפת מקשים קיימים רק אנגלית ועברית, אם יש קיים מדבקות עם תמלילים ברוסית שיתאים למקלדת? ואיפה ניתן להשיג? אני באיזור ת"א תודה ושבת שלום!
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אז ככה אני יכול להביא איזה עכבר שאני רוצה של Logtiech הקטע שאני מזמין מחר אני שחקן Low sens משחק הרבה... אז ככה G9 נראה לי מוגזם מידי יקר מידי ולא שווה תכסף G5 עד היום חשבתי שזה העכבר שאני יביא אבל התברר מכם פה בפורום שעדיף להביא את MX518 MX518 אתם אומרים שזה יותר טוב מהG5 אז ככה נורא חשוב לי שאני משחק שיהיה דיוק מירבי ולא פתאום הכוונת תזוז או משהו כי אמרתם שלG5 יש מלא בעיות ובלה בלה... קיצר זה נורא חשוב מחר אני מזמין אני כל כך רציתי להביא G5+STEEL SRIES 5L ואז שמעתי על הבעיה הזאת שלו והתבאסתי טילים אגב רציתי להביא Deathadder ואני יכול להביא אבל זה יוצא יקר להביא DA+RAZER DESTRUCTOR משהו כמו 525 והקטע של logtiech מסתכם ב350 שקל גג כולל הפד קיצר זה נורא דחוף לי כי אם אני מ…
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-