עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by superginiman,

EVER POWER 1000VA ההתקנה פשוטה מאוד אין צורך לפרק או להרכיב כלום(רק לחבר את החשמל) לפני זה היה לי בעיה עם הספק(ג'נרי) שצריך לתמרן בלחיצת הכפתור לחיבור השקע בשביל לפתוח את המחשב ועכשיו זה עובד מצוין!!! לעומת זאת הדבר הזה גוש!!!

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  2. היי אני מחפש מקלדת אלחוטית בלוטות' לטבלט LG G PAD שתהיה בדיוק בגודל של הטבלט (8 אינצ') כדי ששניהם יכנסו ל Case אחד. משהו בסגנון הזה: http://www.ebay.com/itm/Ultra-Slim-Leather-Case-Cover-Bluetooth-keyboard-Gift-for-8-3-LG-G-Pad-V500-/251530012429?pt=US_Tablet_eReader_Cases_Covers_Keyboard_Folios&var=&hash=item3a905b670d תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by galCool,

הספק FSP ATX-350PA 350W 24/20pin SATA יספיק ל: AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - OEM DFI NF4 ULTRA INFINITY eVGA 6800GS 256MB PCI-E ¤1,200.00 PQI DDR 1024MB 400MHZ ¤580.00 WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII ¤370.00 LG GSA-4167B BLACK BULK ¤260.00

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  4. Started by idanpc,

אני לא ממש בטוח שהנושא קשור לכאן אבל!!! איזה חניות מתמחות במחירת מחשבים ניידים? ואם אתם מכירים חניות שאפשר להחליף את המחשב שלי בעד מחשב נייד+תוספת מחיר כמובן. (איזה סוג מחשב מומלץ לדעתכם)

• 38 תגובות
    • 3k צפיות
  5. Started by amirn,

היי בימים האחרונים המחשב עושה ריסט מדי פעם שיש קפיצות מתח קטנות (כלומר, יש בבית הבהוב קצרצר של האורות, אבל מכשירי חשמל לא נכבים, השעון בוידאו לא מהבהב...) האם UPS INTERACTIVE (כמו ADVICE PR 600) יעזור להפרעות הללו? כי הבנתי שיש זמן מינימום שלוקח לUPS אינטראקטיב להכנס לפעולה (כמה מילי-שניות) (דרך אגב יש לי ספק HEC 300) (UPS ONLINE יקר מדי עבורי) תודה

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  6. Started by rondamri,

אני מאוד רוצה לקנות מקלדת מכנית עכשיו קראיתי וראיתי הרבה על הסויצים השונים ואני רוצה את החומים כי זה מה שמענין אותי כרגע הבעיה היא שהתקציב שלי זה בסיבבות ה450 שח ורוב מה שאני מוצא זה כחול עכשיו אין לי בעיה להיתפשר כי בתכלס זה אותו הדבר חוץ מהרעש שזה כן מפריע לי השאלה מה אתם יכולים להמליץ לי כרגע חשבתי על זאתי:http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13169 הבעיה שזה סיוץ כחול ואני רוצה חום(למרות שאמרתי אם אין מששהו אחר במחיר הזה אני מוכן להיתפשר) אם יש אולי גם מיקלדת כמו זאת:http://ksp.co.il/?uin=21603 אולי טיפה פחות טובה אבל במחיר שאני רוצה זה יהיה מעולה מקלדת מכנית בסיבות ה450 שח יכול לגלוש טיפה באיזה 20-30 שח

• 33 תגובות
    • 4.8k צפיות
  7. Started by thedarkman,

-------------------------------------------------------------------------------- ‏Razer Imperator Ergonomic Laser Gaming Mouse‎ SteelSeries Xai Laser Mouse‎ איזה עכבר יותר טוב? איזה עכבר יותר איכותי? איזה עכבר יותר מקצועי? לאיזה עכבר יש חיישן יותר מדויק? איזה עכבר יותר נוח ליד? איזה עכבר הכי משתלם כאלו שווה את הכסף? אני לא יודע מה לקנות כל אחד אומר לי משהו אחר מה אתם מציעים לי? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  8. Started by Rule The Pc,

אהלן ניסיתי להפיל קובץ VB בPPC זה אמר לי שאני צריך להתקין משהו וחיפשתי בכל האתר של מיקרוסופט ולא מצאתי מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול להביא לי לינק?

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  9. ערב טוב ! המדפסת הישנה שלי מדרדרת מדחי אל דחי... והחלטתי לרכוש מדפסת חדשה ... אז ככה התקציב הוא עד 1000 -1100 ש"ח... ואין לחרוג ממנו... חשבתי ללכת על מכשיר משולב .. אתם יודעים... מדפסת סורק פקס וכו'.... עכשיו האם זה צעד חכם ... או שעדיף ללכת על מדפסת נטו ..? חשוב לי שהמדפסת תדע לקרוא כרטיסי זיכרון... או שאפשר לחבר אלי הusb ולהדפיס ישירות ... ללא צורך במחשב... כמו כן מהירות ההדפסה היא נקודה חשובה אצלי.... משהו בערך כמו בין 15 -17 דפים בצבע... באיכות של 4800 dpi ולא פחות מזה.... עשיתי טיפה חיפוש וזה מה שהעלתי בחכתי... HP OfficeJet 5510 photosmart 8153 deskjet 6543 new מה אתם ממליצים ? (לא חובה משהו משלושת הדגמים הנ"ל)..... תודה רבה לכול העונים..

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  10. שלום, הדרישה היא די פשוטה בסה"כ: מדפסת זולה וכמה שיותר חסכונית בדיו להדפסת מסמכי שחור-לבן בלבד. שמתי לב שרוב מדפסות הזרקת הדיו הן גם צבעוניות ובד"כ מגיעות משולבות עם פקס+סורק וכו'.. שזה לגמרי מיותר במקרה הזה.. לכן האם יכול להיות שקניית מדפסת לייזר פשוטה תהיה יותר משתלמת פה? המטרה היא להדפיס כמה שיותר דפים בכמה שפחות כסף - וכמובן רצוי שהמדפסת עצמה תהיה זולה יחסית (עד 300 ש"ח אם אפשר). תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. הוצאתי את כל הכפתורים ניקיתי אותם ושאבתי את כל הליכלוך שהיה במקלדת וכשהחזרתי את כל הכפתורים הם נילחצים עכשיו בצורה לא חלקה ויותר קשה ללחוץ עליהם. יש דרך לתקן את זה?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by dennis14,

1)במה (בדיוק) הספק - Enermax Liberty 400W טוב יותר מהספק - FSP 400W GLN ? 2) עד כמה גדול ההבדל ביניהם/היתרון של ה - Enermax Liberty ? והאם הוא שווה 115 ש"ח? ( FSP 400W GLN עולה 380 ש"ח בנועה ו - Enermax Liberty 400W עולה 495 ש"ח בפנדה)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by TheRedEye,

יש לי שני ספקי כוח בבית אחד שאני משתמש בו הוא SKY ONE P-4 400W ATX12V והשני הוא L&C LC-235ATX אמרו לי משהו בקשר לגנארי לא גנארי וכל מיני שטויות עכשיו לשאלה שלי, האם הספקים האלו יוכלו להריץ את הכרטיס מסך הזה(תקן AGP) http://www.crg-shop.com/product_info.php/cPath/27/products_id/47 שאלה שניה: כתוב לי בחוברת של הלוח אם שהAGP שלי הוא עד 1.5V זה מספיק לכרטיס?

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  14. Started by chadash,

קניתי את המדפסת המושלבת הזאת מיד שניה, ובחוברת המצורפת לא יצאתי ברור איך להשתמש, האם יש עוד חוברת או קובץ בעברית על אופן השימוש לפקס ולצילום-copy

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  15. Started by rotman,

שלום לכולם , כתבתי חוות דעת ארוכה ומפורטת על מקרה מצער שהיה לי מול חנות שמוכרת בעיקר חומרה , חשוב לי מאד לפרסם אותה למען כולם פה . השאלה היא איך ואיפה מותר? כמובן שהיא כתובה בשפה יפה. אשמח אם תעזרו לי. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  16. Started by Idan-h,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_905&products_id=8228 מה אני אגיד לכם אהבתי לגמרי את העיצוב, המחיר מעולה.. רק רציתי לדעת..הספק הוא ספק ג'נרי נכון? או שזה ספק של Foxconn? תודה..

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  17. Started by furyanaor,

http://www.unlimitpc.com/news/Razer%20DeathStalker.jpg אני רוצה מקלדת חדשה ובהצצה ראשונה ראיתי אותה ומיד נדלקתי עליה ועל המתחרה השניה עם מסך המגע strike7 (ואז ראיתי את המחיר...) חישפתי חלופה במחיר שפוי שעונה לדרישות ומצאתי בודדות בלבד! וגם אותם עד שמצאתי אין בארץ והמחירים שלהן לא רחוקות משל אילו עם מסך המגע. אז לשאלתי, איך היא ? שמעתי שהסוויצ'ים הירוקים של רייזור לא שווים הרבה, מישהו יכול להגיד היכן הם עומדים בהשוואה לcherry mx switches ? הבנתי שהמסך הזה יודע להציג מידע קריטי ממשחקים כמו למשל כמה DMG לכל נשק וסקיל. האם הוא ידע להציג לדוגמא מפה של BF או CS ? ראיתי גם התממשקות עם הסקלים בWOW, יש עוד משחקים עם התממשות ברמה הזו? האם רשימת המשחקים שלו מוגבלת\מצומצמת? זה ש…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לכולם, אני מחפש מדפסת משולבת שכוללת סורק רציף (כזה שאפשר לשים כמה דפים והוא מושך אותם אחד אחד) ופקס. אני לא מדפיס תמונות אז אין חובה לאיכות פוטו. אשמח לתוספת של חיבור אלחוטי אבל זה לא הכרחי. אשמח אם היא תהיה חסכונית, קטנה ושקטה. יש למישהו המלצות?

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  19. שלום לכולם אני משחק באינטרנט הרבה והעכבר שהיה לי מת אני מחפש עכבר מדוייק ואני מתלבט בין Logitech MX500 http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=3&CONTENTID=4998&countryid=25&languageid=1 לבין Logitech mouseman DUAL OPTICAL http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=3&CONTENTID=4984&countryid=25&languageid=1 עזבו אותכם מהמחיר או ממה שיותר נוח או למה יש יותר כפתורים או בכלל.. מהמחיר... תתייחסו רק לדיוק תודה לכל העוזרים!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Bone-Breaker,

היה לי עד לפני כמה ימים MX518 אבל הוא התקלקל והיום התקשרו אלי מהחנות ואמרו שליבואן נגמר הMX518 ושאם אני רוצה אני יכול לחכות חודש ולקבל אחד חדש כאשר הוא יהיה במלאי, או לחילופין לקבל עוד היום G5 במקומו. האמת שדי אהבתי את העיצוב של ה518 אבל אם הG5 יותר טוב אולי אני אקח אותו. מה אתם אומרים? איזה עכבר עדיף?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Cypherlz,
    • 0 תגובות
    • 527 צפיות
  22. Started by RayZ,

צריך המלצה לספק (לא ג'נרי) מתחת ל 300 ש"ח או בדיוק. (אפשר להוסיף אולי איזה עוד כמה שקלים..)

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  23. Started by sashaefi,

רציתי לקחת את ה X6 SideWinder אך בינתיים היא נעלמה גם מKSP. אני חושב לקחת את הX4 מאיבורי ב220 שקל.מצאו חן בעיני המקשים הנמוכים כמו בלפטופ.יש המלצות נוספות? אגב אני לא גיימר.יש הבדל בתאורה בין X4 לX6 חוץ מהכפתור העגול והגדול בX6?

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  24. אחרי שהעכבר מהסט הנ"ל http://www.logitech.com/en-roeu/433/2997?selectedcrid=433&selectedcid=2997&osid=&bit= הלך לעולמו, אני מחפש עכבר (או סט) חדש. אני רוצה עכבר אלחוטי מתאים לכף יד ימנית (פאלם גריפ), עם גלילה הצידה. אני לא משחק בעכבר בכלל, ככה שאין צורך בעכבר עם פיצ'רים נוספים, אבל חשוב שיהיה בנוי טוב.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by 2130TOMER,

שלום לכולם אני מעונין ליקנות פאד לעכבר מיקצועי למישחקים כי אילה שמקהלים מהבנק נימאסו עליי יש לי עכשיו עכבר לייזר (G5 לוגיטק הדגם החדש ) ועל המישטח שלי הוא ממש גרועע ועל השולחן הוא קצת יותר טוב אבל הורס את כול העכבר מיתחת * הגבול של המחיר שלי הוא 80 שקל שזה גם מוגזם מאוד * שלא היה לי על השולחן שטיח המליצו לי על Steelpad QCK איך הוא מה אתם אומרים עליו ..... ואם הוא ממולצ אתם יכולים להביא לי לינקים שלו בכול מיני חנויות תןדה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.